Troeds väg 46

Landskrona Karta & restider

3 695 000 kr
Villaicon_villa_inactive

I attraktiva, natursköna Glumslöv erbjuds nu möjlighet att förvärva en av de eftertraktade souterrängvillorna längs Troeds väg i välhållet skick. På en av de största tomterna i området omsluts villan av en välskött trädgård där uppväxta buskar, träd, vackra blommor och en rejäl gräsmatta tillsammans bildar en lummig, inbjudande oas. Solen kan med fördel avnjutas från dels en större uteplats i anslutning till entrén dels från en generöst tilltagen balkong som löper längs med vardagsrummet. Ett inglasat uterum erbjuds också tillsammans med möjligheten att även anlägga en uteplats i anslutning till bottenvåningens två rum om så önskas.

Entréplanet fördelar sig på ett stort, härligt vardagsrum, ett kök, badrum och gäst-wc samt tre rum i varierande storlek. Bottenvåningen kompletterar med två rejäla sovrum samt en tvättstuga med dusch och ett mindre förråd/pannrum. Dessutom garage och en rejäl uppfart med plats för flera bilar.

Med andra ord utmärkta grundförutsättningar för att modernisera och anpassa utifrån egna behov och önskemål.

I Glumslöv har man närhet till såväl hav som bad, närbutik, pizzeria, skola F-9 samt idrottsplats. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot Landskrona och Helsingborg som nås med bil på några minuter respektive en kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning nås inom några minuter liksom pågatågsstationen.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
170 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
983 m² tomt
Driftkostnad
35 500 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Troeds väg 46 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 695 000 kr
Driftkostnad
35 500 kr/år

Statistik

12 193
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 110 dagar sedan, den 31 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips