Långvägen 24A

Sunnersta, Uppsala kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
196 m²
Biarea
143 m²
Tomtarea
1 562 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
140 135 kr/år

Originellt och mycket stort 1960-talshus med bra läge mitt i Sunnersta. Entréplanet erbjuder fantastiska ytor - här kan du sannerligen samla familjen och många vänner utan att behöva trängas.

Här möts du av en välkomnande hall, generöst vardagsrum som ansluter till stor matplats med öppen spis som trevlig detalj och ett praktiskt arbetskök. Tre sovrum ligger på entréplanet varav ett med en-suite till badrum och egen klädkammare, gästtoalett. En trappa upp ryms ett stort vardagsrum med öppet upp till nock, två sovrum. Härifrån nås också en rejäl "kattvind" vilket ger bra förvaring. Källaren lämpar sig utmärkt till uthyrning eller varför inte ett generationsboende? Här erbjuds du inte mindre än fem sovrum som tack vare husets höga sockel har stora fönster vilket ger ett bra ljusinsläpp. Här finns ett kök, duschrum och separat toalett. Övriga ytor här är tvättstuga, torkrum och diverse förråd. Källarplanet kan nås både via vanlig entrédörr och via en källartrappa vilket ger bra tillgänglighet och tillsammans med betongbjälklaget ökar förutsättningarna för riktigt bra uthyrning utan att man behöver bli störd. Huset är fiberanslutet och utförde relining samt takbyte 2019.

Den stora tomten om 1 562 kvm erbjuder grönska i form av bl a ek, tall, gran samt fruktträd med äpple och plommon. Växtligheten och den generösa ytan ger ett relativt ogenerat läge trots att du befinner dig mitt i Sunnersta. Altanen är placerad i husets vinkel samt vänd mot söder vilket ger ett vindskyddat och soligt läge. På tomten står även ett mycket stort garage (ca 7*6 m), carport, vedbod och en äldre liten stuga som passar perfekt som exempelvis cykelförråd. Flaggstång med flagga ingår i överlåtelsen.

Sunnersta erbjuder ett sjönära boende med direkt närhet till friluftsliv, bad samt båthamn för både segel- och motorbåt i Mälaren. Vintertid njuter du av plogad is och inte minst skidåkning på längd samt utför vid Sunnerstabacken/Uppsala Alpina Center. Förskolor och skolor med promenadavstånd från huset, matbutik finns också i området och bussförbindelserna är bra. Cykelavstånd till Gottsunda Centrum där du hittar flertalet affärer, vårdcentral, tandläkare, bibliotek och simhall.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Maria Persson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Maria Persson, Svenska Mäklarhuset Uppsala
070-782 00 11