Mäklare Maria Persson

Maria Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
S:t Göransgatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

S:t Göransgatan 28

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/4
4 303 kr/mån
53 512 kr/m²

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privat visning, [email protected] alternativt på 0707820011. Välkommen till ett bekvämt boende i lugna kvarter samtidigt som du bor mycket centralt. Njut av smakfulla material- och färgval där natursten, vitvaxad ekparkett och mycket trädetaljer harmonierar utmärkt med färgsättningen som genomgående går i en gråbeige ton. Vilsamt för ögat och helt klart bidragande till en välkomnande känsla i detta hem. De 84 kvm med golvvärme rymmer hall med klinkergolv vid entré, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum varav ett modell större och med ingång till klädkammare med fönster, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen ligger vänd mot Fålhagens villakvarter och nås från vardagsrummet. Som boende på S:t Göransgatan 28 bor du med ett ypperligt pendlarläge såväl via tåg som via bil norr- eller söderut. I huset finns en Coop-butik med generösa öppettider och annan service om du inte väljer att ta några steg ned till den finns bl a vid Stationsgallerian och vid Vaksala torg. Ett par kvarter ytterligare bort väntar Uppsalas stadskärna. Föreningen Liljegatan 1 erbjuder sina medlemmar ett mycket citynära boende i moderna byggnader. I källaren finns i dagsläget ledig garageplats för bil samt MC och du tar dig smidigt hit direkt med hissen. I källaren återfinns också föreningens fina gym som får disponeras av medlemmarna utan extra kostnad. Föreningen godkänner även juridisk person som ägare men beslut om det måste tas från fall till fall.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Odensgatan 4B, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Odensgatan 4B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 650 000 kr
21,9 m²
1 rum
vån 1/5
1 578 kr/mån
75 342 kr/m²

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS. ~Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka in dig på visning, 0707 820011~ Kvadratsmart etta i mycket attraktiva kvarter. Här erbjuds du ett hem med gott skick i kombination med inbjudande 1930-talscharm. De 21,9 kvm med generös takhöjd bjuder på modern och välplanerad kokvrå i hallen, helkaklat badrum med badkar och ett lättmöblerat rum. Läget på Odensgatan 4B och på Främre Luthagen är mycket centralt men ändå lugnt. Här bor du nära välsorterade Luthagens Livs och flertalet restauranger samt caféer längs med Svartbäcksgatan. Som boende i dessa kvarter bor du också nästintill på första parkett till studentlivet med tanke på flertalet av Universitetets institutioner samt nationslivet. Odensgården är en välskött förening med god ekonomi. I föreningen finns bl a bastu, samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Till lägenheten tillhandahålls ett lättillgängligt källarförråd. Innergården med sittmöbler är mysig och ett stenkast härifrån rinner Fyrisån förbi med trivsamma promenadstråk samt sittplatser längs med. Perfekt för dig som flyttar hemifrån, som studentboende eller övernattningsbostad. Flexibelt tillträde. Välkommen!

  • Hiss
Gränby Bilgata 6, Gränby, Uppsala kommun

Gränby Bilgata 6

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
82,5 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 635 kr/mån
26 606 kr/m²

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS. ~Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka in dig på visning, 0707 820011~ Rymlig och trivsam 3,5:a i en av områdets välskötta bostadsrättsföreningar. Planlösningen är utmärkt för exempelvis barnfamiljen med möjlighet till tre sovrum eller för dig som ser ekonomiska fördelar med potential till uthyrning. Gavelläget ger ljusinsläpp från tre väderstreck och lägenhetens läge i området ger ett mycket centralt boende nära Uppsalas stadskärna. De 82,5 kvm rymmer hall med bra förvaring, stort kök med full maskinell utrustning och rejäl matplats framför ett av fönstren, vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel, två sovrum, förråd med fönster som idag används som sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ytterligare ett badrum med dusch. Stor balkong vänd mot sydost. Brf 47 Blixten erbjuder sina medlemmar välskötta byggnader och samtidigt en mycket låg belåningsgrad (endast 695 kr per kvm enligt senaste årsredovisningen). Samtliga medlemmar har tillgång till gemensamma utrymmen som samlingslokal, bastu, övernattningsrum, pingisrum och flertalet tvättstugor. Observera även att månadsavgiften inkluderar bredband och bostadsrättstillägg. Läget med promenad- och cykelavstånd till stan och inte minst till Uppsalas största köpcentrum - Gränbystaden - gör det smidigt att bo här. Förutom föreningens finplanerade innergårdar kan du även njuta av Gränbys ljuvliga strövområden som inbjuder till härligt umgänge samt lek. För dig som pendlar med buss eller bil bör läget också vara intressant.

  • Balkong
Bergsbrunna villaväg 6C, Bergsbrunna, Uppsala kommun

Bergsbrunna villaväg 6C

Villa
Bergsbrunna, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
8 995 000 kr
207 m²
7 rum
811 m² tomt

Välbyggt och originellt designat hem i attraktiva Bergsbrunna. Med byggår 2020 erbjuds här ett nästintill nytt hus med härliga samlingsytor och en praktisk planlösning för exempelvis en stor barnfamilj. Fördelaktig uthyrningsmöjlighet/alternativt ett generationsboende via en Attefalls-byggnad om ca 24 kvm med pentry och badrum är andra fördelar som kommer med denna fastighet. Huvudbyggnadens 207 kvm erbjuder en välkomnande hall med gott om platsbyggd förvaring, generöst kök som med sin stora köksö blir husets givna samlingspunkt, vardagsrum med värmande braskamin, badrum med bastu, sovrum med ingång till klädkammare, tvättstuga och groventré. Övre plan rymmer ett allrum, badrum och inte mindre än fyra bra sovrum. Taklösningen med delvis öppet upp till nock, mycket stora vindsfönster och entréplanets många fönster som löper ned till golvnivå ger ett härligt ljusflöde till detta hem och skänker helt klart huset dess originella karaktär. När mörkret faller erbjuds här också anpassad belysning då detta är ett s k Smart-hem. Smart-hem innebär att det går att styra och programmera hemmet på lite olika sätt. På Bergsbrunna villaväg 6C är det belysning, värme, lås, solskydd, garageport som styrs från app i mobilen eller med rösten. Den lättskötta trädgårdstomten om 811 kvm bjuder på generöst altandäck, pool och prydlig stenläggning med snyggt designad trappa. Här står också ett isolerat garage med förråd. Bergsbrunna uppskattas av många för sitt naturnära läge, engagerade föreningsliv för barn och ungdomar samt att stadsbussen går hit. Förskola och skola finns i området samt en välsorterad ICA återfinns nere vid Vilan. Huset är uppfört av väletablerade och välrenommerade Rohus & Bygg AB. Notera även att fastigheten är befriad från fastighetsavgift de första 15 åren efter byggåret. Välkommen att flytta in och njuta!

Visar alla 4