Genavägen 30

Färgelanda kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
233 m²
Tomtarea
1 135 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
48 448 kr/år

I det tidigare stationssamhället Högsäter en mil norr om Färgelanda finner ni Genavägen 30! En stor villa med lägenheter klara för uthyrning med en insynsskyddad trädgård.

Villan består av två lägenheter om 140 kvm vardera fördelade över två plan. Perfekta att hyra ut eller för familjen som behöver utrymme. Ägaren har låtit renovera lägenheten på entréplan med nytt mörkt laminatgolv och nya vitvaror. Efter entrén följer tre sovrum med samma mörka golv och vita väggar. Efter sovrummen följer det rymliga vardagsrummet som öppnar upp till köket och den altan fastigheten besitter. Köket har nya vitvaror med plats för matbord. Andra våningen har också nyrenoverat kök och ett fint badrum med stora klinkerplattor i en mörk grå nyans. Ni får tillgång till en stor duschkabin och rymligt handfat med goda förvaringsmöjligheter i kommod och skåp. De två övre sovrummen har ett ljusare golv med inslag av en grå fondvägg som skapar en mysig känsla under de mörka timmarna. Vardagsrummet har vita väggar som bryts av med en mönstrade detaljvägg mellan de två fönstren som skapar ett bra ljusinsläpp.

Ägaren till villan har låtit taket totalrenoveras år 2020 och samma år gjort ett fasadbyte samt målat om huset. Nya fönster från 2018. I källaren finner ni förvaringsmöjligheter och en tvättstuga. Uppvärmningen består av två stycken luftvärmepumpar.

Stationssamhället Högsäter tillhandahåller en lugn och behaglig miljö med närhet till både fotbollsklubb, förskola och Valboån som slingrar sig genom samhället. Varför inte ta med fika till hembygdsgården och njuta av Högsäter.

Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman för mer info och intresse!

Varmt välkomna till visning på Grenavägen 30 i Högsäter!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.