Mäklare Jessica Nyman

Jessica Nyman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädgårdsgatan 5, null, undefined

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
HusmanHagberg Uddevalla
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/4
3 984 kr/mån
23 000 kr/m²

En sannerligen unik vindsvåning som präglas av sina synliga takbjälkar och spektakulära vinklar och vrår. Den som söker det lilla extra har hittat helt rätt. Dessutom är läget bästa tänkbara i centrala Uddevalla med mängder av butiker, caféer, restauranger och all typ av service i närområdet. Direkt innanför ytterdörren får man en känsla för bostadens genomgående karaktäristiska drag med synliga takbjälkar, läckra takvinklar och magnifika ljusinsläpp från bostadens takfönster. Hallen är rymlig och har plats för både klädhängare och skohylla precis innanför ytterdörren samt en förvaringsmöbel. Vidare in nås matplatsen där det intill en rustik tegelvägg ryms ett ordentligt matbord på behändigt avstånd från köket som ligger precis bredvid. Köket har goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp med eleganta vita spegelluckor. På andra sidan tegelväggen från matplatsen ligger bostadens mittpunkt, vardagsrummet. Rummet rymmer soffa, soffbord och annat önskat möblemang eller bekvämligheter. I anknytning till vardagsrummet finns en praktisk vrå som funkar exemplariskt att använda som klädkammare. Från vardagsrummet nås det fräscha helkaklade badrummet och de två sovrummen varav det ena rymmer dubbelsäng och det andra är passande som exempelvis barnrum, gästrum eller hemmakontor. Båda sovrummen har ett behagligt ljusinsläpp från sina takfönster. I övrigt erbjuder bostaden genomgående trivsamma attribut som ljusa fina ytskikt och eleganta spegeldörrar. Det här är en bostad som bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning! BRF Trädgårdsgatan 5 är en äkta förening som äger och förvaltar fastigheten Uddevalla Stake 5 i Uddevalla kommun som förvärvades 2015-03-30. Fastigheten består av ett flerbostadshus på adress Trädgårdsgatan 5 och Kilbäcksgatan 27. Fastigheten byggdes 1910 och byggdes om 1996. Föreningen upplåter 12 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har även två lokaler, varav 1 är upplåten med bostadsrätt. I fastigheten finns gemensam tvättstuga och cykelförråd. Fastigheten ligger på bästa läge i Uddevalla Centrum. Ståtliga Margretegärdeparken ligger alldeles utanför dörren och på gångavstånd nås Folkets hus, Biostaden, Walkesborgsbadet, Uddevalla stadsbibliotek, Bohusläns museum, Strandpromenaden och centrum med alla affärer, restauranger och bussterminalen Kampenhof. Från Kampenhof avgår både stadsbussar, expressbussar och landsortsbussar, bland annat till Göteborg, Bengtsfors, Smögen, Strömstad, Lysekil, Vänersborg och Trollhättan. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt Välkommen på visning!

 • Hiss
Lodjursstråket 1 - Karlatornet (vån 51/73), Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 - Karlatornet (vån 51/73)

Lägenhet
Karlastaden - Lindholmen, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Uddevalla
7 750 000 kr
88 m²
3 rum
vån 51/73
5 590 kr/mån
88 068 kr/m²

Välkommen in i Nordens högsta byggnad där vardagslyx och bekvämligheter möter funktionalitet - Karlatornet kommer att erbjuda allt och lite till. Exklusiva bostäder med grandiosa fönsterpartier som blottar en makalös utsikt över Göteborg, en stor och grönskande terrass med plats för umgänge, ett hotell med gym och spa samt mycket mer. Nu finns chans att förvärva en välplanerad trea på 51a våningen med noggrant uttänkta material- och färgval. Bostaden rymmer ett luftigt och modernt kök med vitvaror i toppklass och öppen planlösning mot vardagsrum, en mysig balkong med storslagen vy, två sovrum med känsla av extravagans och genomgående höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp. I denna nyproducerade bostad återfinns påkostade materialval, eleganta ljusa färger och lyxiga detaljer såsom infällda spotlights i tak. Bostaden har en härlig rymd med sin generösa takhöjd på 2,5 meter och stora fönsterpartier som gör att varje rum badar i ljus. I vardagsrummet och på balkongen kan ni njuta av kvällssolen med en makalös utsikt över Göteborg. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket skapar en social yta där ni kan bjuda in nära och kära, laga mat tillsammans och umgås i den hemtrevliga atmosfären. Köket är fullt utrustat med integrerade vitvaror av hög kvalitet och de släta luckorna ger ett modernt och stilenligt intryck. I huvudsovrummet finns utrymme att inreda med både en stor säng och en mysig loungehörna vid fönsterpartier. En härlig plats att njuta av en god bok med en fantastisk vy. Platsbyggda garderober ger möjlighet till praktisk och organiserad förvaring. Även det mindre sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och har utrymme för en bekväm säng. Fastighet och förening Lägenheten är belägen på våning 51 i Karlatornets mitt som kallas Twisten. I huset kommer boende att ha tillgång till hotellets gym och spa (mot en avgift) samt lyxigheter som room service, städning och tvättning. Här finns också en terrass med grönskande växter och plats för umgänge. Brf Karlatornet 1:3 (Koncept Twisten). Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2016. I föreningen finns 168 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt, och ligger på våning 39-57 i Karlatornet. Område Karlastaden är ett nytt framväxande område på Lindholmen i Göteborg. I linje med Göteborgs charm och framåtanda utvecklas stadsdelen med bostäder, restauranger, kreativa kontor, hotell, butiker, kulturupplevelser och förstklassig service. Stadsdelen utvecklas för att bli ett område att verkligen trivas i. Här bor ni invid Göta älv och Keillers park, perfekt för härliga promenader eller en picknick i parken. I närområdet finns flera skolor, matbutiker och busshållplatser. Med goda kommunikationsmöjligheterna tar ni er enkelt in till centrala Göteborg. Inflyttning preliminärt 16 april 2024. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: jes[email protected] Varmt välkommen med er förfrågan!

 • Balkong
 • Hiss
Stadsfjället 279, Stadsfjället, Uddevalla kommun

Stadsfjället 279

Tomt
Stadsfjället, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
5 995 000 kr
10 ha tomt

Nu erbjuds en unik chans att förvärva ett redan påbörjat tomt och bostadsprojekt med stor potential och avkastning i framtiden! På natursköna och friluftsvänliga Stadsfjället bara några minuter från civilisationen och centrum, har ägaren till denna mark lagt ner mycket tid och pengar på detta högintressanta tomt och bostadsprojekt, och nu börjar man skörda frukten av detta. Trots detta har ägaren tagit beslutet (p.g.a. åldersskäl) att överlåta projektet till någon yngre med tiden framför sig. Ägaren har succesivt styckat av tomter och sålt till husbyggare. Just nu är tre hus uppförda och klara i området samt att det finns positiva förhandsbesked för avstyckning och bygglov på fler tomter som är till salu för 995.000:-/tomt med storlek på ca 2.000kvm/tomt. Ägaren har planerat och kalkylerat med att successivt stycka av ca 40 tomter a 995.000:-/st på dessa 10 hektar mark. På Marken/Tomten finns redan ett gammalt boningshus i sämre skick. Detta kan rivas tämligen omgående för byggnation av ett nytt boningshus, som dessutom har godkänt BDT enskilt vatten och avlopp från kommunen. Köparen ges även möjlighet att förvärva den mark/tomt som redan är påbörjad och planlagd för avstyckning av tomter samt byggnation enligt överenskommelse med ägaren. Kommunen har dragit fram el i marken och fiber finns i anslutning att koppla upp sig på om så önskas. VA är enskilt. Missa inte chansen till denna potentiella investering! Kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman redan idag på 072-7113300 eller [email protected] för en exklusiv privat visning eller mera info!

Norra Hamngatan 10, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
 • Ons 11 okt kl 16:30
Norra Hamngatan 10, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Norra Hamngatan 10, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Norra Hamngatan 10

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
3 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/6
5 395 kr/mån
33 641 kr/m²

Välkommen in till en fantastiskt hemtrevlig och luftig lägenhet om 92 kvm med kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, en stor balkong med utsikt över Bäveån, tre sovrum, ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en mindre gästtoalett. Här bor ni mitt i Uddevalla Centrum med närhet till alla tänkbara bekvämligheter samt Uddevallas omgivande grönområden och skärgård. En rymlig hall välkomnar er med ljusa väggar, ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en inbyggd garderob. Vidare har lägenheten genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från stora fönster. Det luftiga köket, matsalen och vardagsrummet har en grandios känsla av rymd med sin öppna planlösning som fortsätter ut mot den stora balkongen. Balkongen har ett elegant golv av uteklinker och rymmer gott om plats för loungemöbler och en grill där härliga stunder med nära och kära kan avnjutas med utsikt över Bäveån. Tillbaka inne i lägenheten finner ni ett Vedum-kök fullt utrustat integrerade vitvaror av hög kvalitet, rejäla arbetsytor och eleganta förvaringslösningar i över- och underskåp med släta luckor. Kökets halvö skapar en fin social yta och vetter mot matplatsen och vardagsrummet som rymmer en matgrupp, en stor soffgrupp och annat önskat möblemang. Här kan ni både laga mat, umgås och slappna av i en hemtrevlig miljö. Bostaden rymmer också tre rum som kan inredas som sovrum, varav det större har en stor öppen garderob med gardiner som ger ypperliga möjligheter till organiserad förvaring. Vid behov kan något av rummen med fördel inredas som exempelvis hemmakontor. BRF Åbergs Lycka i Uddevalla är en äkta förening som äger fastigheten Åberg 15 i Uddevalla. Huset byggdes därpå 2018 och rymmer 17 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Cykelrum och förrådsrum finns tillgängligt för föreningen medlemmar. Även parkering finns tillgänglig mot en avgift. Uddevalla Centrum är det perfekta området för den som vill bo med alla tänkbara bekvämligheter i direkt närhet men även ha närhet till skog och hav. Alldeles runt hörnet finns restauranger, caféer och butiker av alla dess slag. För sköna promenader och avslappning i det gröna ligger Bäveån med ett grönkantat gångstråk alldeles framför porten och Margretgärdeparken ligger bara ett stenkast bort. Med en kort biltur når ni både skärgårdspärlor och friluftsområdet med lummig skog. Göteborg ligger inom pendlingsavstånd på en dryg timme både med bil och kommunalt. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel: 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Duettvägen 1, Hovhult, Uddevalla kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00
Duettvägen 1, Hovhult, Uddevalla kommun, bild 2
Duettvägen 1, Hovhult, Uddevalla kommun, bild 3

Duettvägen 1

Villa
Hovhult, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
3 495 000 kr
143 + 35 m²
6 rum
814 m² tomt

Välkommen in i denna storslagna sutterängvilla med extra allt och stora sociala ytor! Belägen i ett lugnt och naturskönt område ligger den rymliga villan omgiven av en lummig trädgård med härligt buskage, grönskande träd och ett mysigt växthus. Villan disponerar fyra sovrum, två badrum, ett wc, två vardagsrum varav ett med en härlig rymd i öppen planlösning mot kök och matplats. Huset erbjuder gott om förvaringsutrymmen, en stor balkong, en fantastiskt vidsträckt altan och ett rymligt garage. På entrévåningen välkomnas ni av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter i en inbyggd garderob. Här finns en gemytlig gästtoalett med ett vackert mönstrat klinkergolv samt ett stort badrum med känsla av lyx och exklusivitet. En lugnande atmosfär skapas av badrummets rymd, väl uttänkta belysning och noggrant utvalda material samt ljusa och jordnära ytskikt. Tillsammans med lyxiga attribut såsom en jacuzzi och vattenfallsdusch känns det som att ha ett alldeles eget spa. På entrévåningen finns även två sovrum med inbyggda garderober, ett mysigt vardagsrum och ett praktiskt förråd. En ljus inbyggd trappa välkomnar dig upp till övervåningen. På övervåningen finner ni det härligt luftiga köket i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats med öppen spis. Generösa fönsterpartier på två sidor låter det spatiösa rummet verkligen bada i ljus. Rummet tillåter plats för en stor och bekväm soffgrupp och en matgrupp där hela familjen plus gäster ryms utan problem. Detta är verkligen en social och öppen yta att trivas i. Köket är fullt maskinellt utrustat och erbjuder förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. En generöst tilltagen köksö med induktionsspis blickar ut över vardagsrummet och ger extra arbetsyta. Ut mot vardagsrummet har köksön en bar som ger en perfekt plats för en snabb frukost eller en god fördrink under middagsbjudningar. Via matplatsen når ni balkongen som vetter mot gatan och har stort utrymme för balkongmöbler. Övervåningen disponerar även två sovrum med inbyggda garderober och ett helkaklat fullt utrustat badrum med badkar. Från köket når ni den massiva altanen i trä som ger fantastiska möjligheter till både avslappning och festligheter under sommarhalvåret. Här ryms både långbord, grillplats och solstolar. Altanen har sol ända inpå kvällskvisten och blickar ut över den grönskande och insynsskyddade trädgården. Trädgården är en lugnande och hemtrevlig plats med sin inbjudande gräsmatta, lummiga buskage och ståtliga träd. Ett växthus gömmer sig i grönskan – en mycket mysig plats för odling av egna solmogna grönsaker om somrarna. På husets framsida finns en asfalterad parkeringsplats med port till det rymliga garaget. Område Beläget i ett lugnt och fridfullt bostadsområde omgivet av skog och natur.I närområdet finns flera skolor, lekplatser och skog med promenadstråk. Detta är ett ypperligt läge för den som gillar natur och aktiviteter. Fridhemshallen når ni på bara några minuter med bil. Lite längre bort finns Bursjöns badplats. Uddevalla centrum når ni med en kort biltur eller med buss. Här finns all tänkbar service, mängder av restauranger och butiker av alla dess slag. För den som åker kommunalt finns en busshållplats finns ca 50 meter från huset. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: [email protected] Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Stadsfjället 276, null, Uddevalla kommun

Stadsfjället 276

Tomt
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 995 000 kr
3 000 m² tomt

Börjar det bli dags för nytt? Då har du hittat helt rätt! Nu ges möjligheten att förvärva denna karaktärsfulla nybyggnation där varenda kvadratmeter tas tillvara med en planlösning som passar både större och mindre familjer. Enplansvillan har en total bostadsyta om 143 kvadratmeter fördelat på sex rum och kök som uppdelas på en entré, vardagsrum och kök, fyra sovrum, ett allrum, ett tvättrum och två badrum. Att samtliga rum har målade väggar och 3-stavs ekparkett samt att badrummen är helkaklade ger en fräsch och lyxig känsla till boendet. Dessutom omgärdas huset av en stor tomt med fantastiska utvecklingsmöjligheter. Huset välkomnar med en tilltalande entré med praktisk klinker på golvet innanför ytterdörren. I entrén finns utmärkta förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar som rymmer många jackor, skor och väskor. Vidare in kommer man till vardagsrum och kök som är centralt placerade. Den sammanlagda ytan är totalt 59,2 kvadratmeter, här får både familj, vänner och släkt plats att umgås. Husets sovrum är uppdelade, ett till vuxna som även har badrum ”ensuite” och tre till barnen eller gästerna i varsin ände av huset. I mitten blir vardagsrummet och köket den naturliga mötesplatsen. I delen som rymmer tre sovrum finns även ett centralt allrum varifrån samtliga sovrum, ett badrum och en klädkammare nås. Köket är elegant och fullutrustat med köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele av högsta kvalitet. En smart och praktiskt öppen planlösning mot vardagsrummet som avdelas med en ”bardisk” skapar en trivsam och social känsla som känns inbjudande och gör att hela sällskapet kan vara delaktiga under matlagningen. Två fönster släpper in naturligt ljus och skapar ytterligare trivsel. Här finns även gott om golvyta för att ha ett stort matbord placerat. Från köket nås bostadens helkaklade och fullutrustade tvättrum med vitvaror från Miele. Tvättrummet nås även från utsidan av huset. Det intilliggande vardagsrummet är ljust och luftigt och med två stora fönster och en glasad dörr mot baksidan av huset ger det ett härligt ljusinsläpp. På mörkare och kallare dagar finns en mysig kamin från Contura som skapar välbehag och sprider värme. Rummet har en väl tilltagen golvyta som exempelvis rymmer en större soffgrupp, tv-möbel och ett större matbord eller annan önskad möblering och bekvämligheter. Genomgående erbjuds goda förvaringsmöjligheter då samtliga sovrum har egna garderober. Vid behov kan med fördel ett eller flera sovrum användas som exempelvis kontor eller ateljé. I övrigt så finns frånluftsvärmepump från Nibe, enskilt vatten och avlopp (VA), fiber finns att ansluta vid tomtgränsen och plattan till garage eller carport är redan gjuten. Som boende i Stadsfjället omgärdas man av naturens frihet och harmoni samtidigt som man når Uddevalla centrum där det erbjuds all tänkbar service med bil på ca 10 minuter. Huset är slutbesiktat och godkänt samt inflyttningsklart. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman på 072-7113300 eller [email protected] Entré Rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Målade väggar och klinker på golvet innanför ytterdörren och vidare in är det 3-stavs ekparkett. Sovrum 1 Husets största sovrum med badrum ”ensuite”. Ett fönster och en dörr mot husets baksida släpper in behagligt ljust. Goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Målade väggar och 3-stavs ekparkett. Badrum ”ensuite”

Del av Rotvik 109, null, Uddevalla kommun
Del av Rotvik 109, null, Uddevalla kommun, bild 2
Del av Rotvik 109, null, Uddevalla kommun, bild 3

Del av Rotvik 109

Tomt
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 350 000 kr
1 200 m² tomt

4 tomter med havsutsikt! Ta chansen att bygga ditt drömhus som endast ligger ett stenkast från havet. Solen lyser upp tomterna hela dagen och ni får en fantastisk utsikt mot Havstensfjorden. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör och de kommer bli ca 1 200 m2 Tomterna ligger i Bokenäs som en pärla mitt i Bohusläns som erbjuder dig många upplevelser. Här finns vackra vandringsleder, härliga badplatser (ett stenkast från Gullmarsfjorden), välsorterad matbutik, populär inredningsbutik och restaurang. 5 minuters bilväg till Torp köpcentrum och resecentrum med bra kommunikation till Göteborg. I närområdet finns även skola och omsorg och det finns goda kommunikationer, både norrut och söderut. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jessica Nyman för mer information. 0727 - 11 33 00 eller mejla [email protected]

 • Premium
Råön 149, Gullhomen - Härmanö, Orust kommun

Råön 149

Villa
Gullhomen - Härmanö, Orust kommun
HusmanHagberg Uddevalla
9 995 000 kr
80 + 25 m²
5 rum
309 m² tomt

En mer idyllisk skärgårdsdröm får man leta efter. Böljande hav och mjukt rundade klippor möter pittoreska sjöbodar, vackra sommarhus och gröna gräsmattor. Råön är en pytteliten ö i havsbandet omgiven av salt och kristallklart vatten. Det finns därför inga bilar, mopeder eller cyklar. Bostaden är ett klassiskt vackert sommarhus med fyra rum och kök, en väl tilltagen terrass och en kuperad trädgård med en stor härlig gräsmatta. En alldeles egen sjöbod och hela 19 meter brygga som man kan nyttja ihop med granne ingår i köpet! Det här är en fantastisk plats för familjen att samlas under somrarna för saft och bullar på terrassen, dagsturer med båten eller bara avslappning på bryggan och i den mysiga sjöboden. Bostadshuset har en vit träfasad med stiliga detaljer, rött tegeltak och är fördelat på två våningar med stora öppna ytor på bottenvåningen och tre sovrum samt balkong med havsutsikt på övervåningen. På bottenvåningen ligger ett fullt utrustat kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det öppna rummet har ett ombonat trägolv, väggar med en charmig vit träpanel och spröjsade fönster med panoramautsikt över havet som ramas in av grön natur och pittoreska sommarhus. Den öppna planlösningen skapar en härlig social yta som främjar både matlagning, umgänge och avslappning. Köket erbjuder både goda förvaringsmöjligheter och en rejäl arbetsyta. En halv köksö mot matplatsen ger extra arbetsyta som är perfekt för matlagning tillsammans – eller som serveringsyta under stora middagar. Husets väl tilltagna terrass har plats för solstolar och loungemöbler eller en grill och långbord för alla sommarens firanden. Tomten rymmer även en kuperad trädgård med en stor gräsmatta som är alldeles perfekt för sport, lek eller picknick i fint väder. 50 meter från huset finns sjöboden med möblerbar trädäckad uteplats och en 19 meter lång brygga – här kan ni njuta av solen på uteplatsen eller på bryggan och bara slappna med doften av hav, en härlig havsbris och rogivande utsikt, eller varför inte kasta loss båten för att ta vara på så mycket av Bohusläns fantastiska skärgård som möjligt. Hoppas på fiskelycka och guppa runt i det blå eller besök badplatser och andra besöksmål. Den lilla byn har en spännande fläkt av historia som ett före detta fiskeläge som hade sin storhetstid under 1700-talet. Intill Råön ligger ett av västkustens allra äldsta fiskelägen – Gullholmen. På Gullholmen finns även affärer, matbutiker och restauranger. Käringön ligger inte det heller långt bort. Där är nästan alla öns 280 hus byggda före år 1920 och det gör hela miljön genuin och vacker. Där finns många fina butiker och restauranger och boenden med alltifrån vandrarhemsstandard till boutiquehotell. På Orust finner ni all behövlig service inom ett bekvämt avstånd. Göteborg och Uddevalla ligger ungefär en timmes bilfärd bort. Vising lördag 7 oktober 12:00-14:00. Anmälan till ansvarig mäklare. Kan ni inte utsatt tid så kontakta oss så löser vi en annan tid. Ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727113300 eller mail. [email protected] Varmt välkommen på visning!

Kullevägen 11, Hjultorps Kulle, Vårgårda kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30
Kullevägen 11, Hjultorps Kulle, Vårgårda kommun, bild 2
Kullevägen 11, Hjultorps Kulle, Vårgårda kommun, bild 3

Kullevägen 11

Tomt
Hjultorps Kulle, Vårgårda kommun
HusmanHagberg Uddevalla
695 000 kr
787 m² tomt

Vårgårda har ploppat upp som en mycket populär ort, och är faktiskt en av de orter som ökar mest i antalet invånare, då allt fler väljer att bosätta sig här. Nu säljer vi de två sista tomterna på populära Hjultorps Kulle i Vårgårda, Kullevägen 11 och 13. Tomterna är byggvänliga och ekonomiska att bygga på eftersom det är plant underlag utan berg och skog. Husets baksida kommer att få ett härligt solläge i söder med plats för stor altan. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt av säljaren El och fiber är framdraget till tomtgräns. Tomterna har redan godkänt och betalt bygglov med färdiga ritningar på ett enplanshus på 170 kvm som överlåtes till köparen om så önskas. Tomterna är inte bundna till någon husfabrikant, utan det står köparen helt fritt att välja vilket hus och husfabrikant köparen önskar. Nu är det läge att bygga, då såväl husfabrikanter som hantverkare har liten orderingång, och kan därför vara extra prisvänliga. Enligt bygglovet så är det godkänt att bygga totalt 220 kvm. Missa inte denna chans att förvärva en byggklar tomt på populära Hjultorps Kulle i Vårgårda! Kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman redan idag på 072-7113300 eller [email protected]

 • Premium
Nedre Myrvägen 11, Ammenäs, Uddevalla kommun
 • Sön 15 okt kl 15:00
Nedre Myrvägen 11, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Nedre Myrvägen 11, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Nedre Myrvägen 11

Fritidshus
Ammenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 995 000 kr
40 + 8 m²
3 rum
1 012 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna unika fastighet med panoramautsikt på populära Ammenäs! Omringad av naturen, belägen på en av de högsta platserna i området, befinner sig denna charmiga sommarstuga med en havsutsikt som ingen tröttnar på! Tomten erbjuder samtidigt stora möjligheter för er som vill bygga sitt drömhus. Dessutom finns det möjligt att få mer havsutsikt vid önskemål! Endast en kort promenad bort finner ni badplatser och bryggor med möjlighet till båtplats. Ammenäs är en trivsam och efterfrågad del av Uddevalla. I detta pittoreska, naturnära och omtyckta område erbjuds både vackra grönområden, härliga badställen, trevliga promenadstråk och busshållplats. Ett utmärkt läge mellan Uddevalla, Ljungskile och Torp köpcentrum samt E6:an till Göteborg ligger endast 5 minuter bort! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman 072 711 33 00, [email protected] eller Mimmi Vu 070-418 00 15, [email protected]

 • Premium
Ridhusgatan 12, null, Uddevalla kommun
Ridhusgatan 12, null, Uddevalla kommun, bild 2
Ridhusgatan 12, null, Uddevalla kommun, bild 3

Ridhusgatan 12

Lägenhet
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/4
5 694 kr/mån
19 709 kr/m²

Här har ni en välplanerad 4:a på populära femkanten med balkong i söderläge. Här bor ni på tredje våningen med en härlig utsikt över solnedgången. Ni välkomnas av den öppna hallen som leder till det stora vardagsrummet och ett sovrum intill. Här har ni gott om plats för en stor soffgrupp och utgång till den stora balkongen i söder med magisk soluppgång. Tar man sig upp på trappan så finner man det stilrena köket, två sovrum och ett fräscht badrum. Här är du del av en stabil, välskött och trevlig förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och en härlig gemenskap. Via föreningen har du tillgång till garage (överlåtes av säljaren), förråd finns direkt utanför dörren, tvättstuga, cykelrum, lekplats och en trevlig innergård för umgänge med grannar och goda vänner. Utanför dörren finner finner du matbutiker, restauranger, gym och biograf, m.m. Endast ett stenkast från lägenheten når du centrum med alla dess faciliteter och strandpromenaden som leder dig till anrika badorten Gustafsberg. Varmt välkomna med eran förfrågan!

 • Premium
 • Hiss
Långholmsvägen 1, Lanesund, Uddevalla kommun
 • Lör 7 okt kl 16:00
Långholmsvägen 1, Lanesund, Uddevalla kommun, bild 2
Långholmsvägen 1, Lanesund, Uddevalla kommun, bild 3

Långholmsvägen 1

Villa
Lanesund, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
9 495 000 kr
192 m²
7 rum
1 516 m² tomt

Denna enplansvilla om 192 kvm i natursköna Lanesund disponerar fyra sovrum, ett spatiöst kök med vardagsrum och matplats i öppen planlösning, två badrum och ett allrum. Bostaden är ett modernt smart hem med Siemens Home Connect (all belysning i hemmet kan automatiseras med Plejd). Trädgården rymmer en altan och en stenlagd uteplats samt ett rymligt garage. I Lanesund bor du omgiven av härlig skog med närhet till havet. Den välkomnande hallen har stora platsbyggda garderober med spegeldörrar, ljusa ytskikt och klinkergolv. Vidare har villan genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från fönster med nischer. Det stora köket med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats ger en fantastisk känsla av rymd och har ett charmigt ryggåstak med infällda spotlights. Här finns gott om plats för både en mysig soffgrupp och en rejäl matgrupp. Köket är fullt maskinellt utrustat, stilrent och välplanerat med riktigt bra förvaringsplats och arbetsyta. Allrummet erbjuder plats att inreda som ytterligare ett vardagsrum eller ett hobbyrum. Vidare finns fyra sovrum varav ett master bedroom med en walk-in closet i halvöppen planlösning, ett eget badrum och egen utgång till altanen. Villans båda badrum är helkaklade och fullt utrustade med lyxiga attribut som vattenfallsduschar och infällda spotlights. Utomhus finns en altan i trä och en stenlagd uteplats. Här finns möjlighet att inreda med loungemöbler och en rejäl grillplats för härliga dagar i den fina naturliga miljön. Husets garage om ca 30 kvm är isolerat, har vatten indraget och laddboxar installerade. Långholmsvägen 1 ligger i Lanesund, inbäddat i natur med närheten till havet. För varma sommardagar är Lanesunds populära badstrand väl värd ett besök. I Lanesund finns trevliga promenadstråk längst havet och skogarna. En bit bort ligger Stallgården Krog & Café. För den aktive finns även Uddevallas golfklubb med 18-håls bana i närheten och lite längre bort ligger Herrestadsfjällets naturreservat. Torp Köpcentrum, Rotviksbro och Uddevalla Centrum ligger bara en kort biltur bort. Där finns mängder av butiker, restauranger och service. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Storstaden Göteborg ligger inom pendlingsavstånd där allt som kan tänkas erbjuds av denna charmiga stad. Ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: [email protected] Varmt Välkommen på vising!

 • Premium
Strömstadsvägen 12B, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 12B

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 450 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4
4 143 kr/mån
20 714 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med inglasad balkong i sydväst Denna rymliga lägenhet om 70kvm fördelas på ett välplanerat kök, badrum, 2 sovrum samt ett vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som förlänger sommarkvällarna. I den här lägenheten finns det även en mindre tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Med ett läge mitt city och med gångavstånd till det mesta så kan man inte bo mer bekvämt! Det är något speciellt med att kunna gå ut genom entrédörren och bara ha några hundra meter till händelsernas centrum. Och i centrala Uddevalla händer det en hel del, året om. Här hittar du kaféer, shopping, promenadstråk, muséum, biografer, restauranger och underhållning. Ja, listan kan göras lång. Vill du vidare ut i världen finner du bra kommunikationsförbindelse för tåg och buss endast 5 minuter promenad bort. Varmt Välkommen på vising! Ansvarig mäklare Jessica Nyman 0727 - 11 33 00 eller mejl [email protected]

 • Balkong
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Södra Munkeby 403

Tomt
Bokenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
995 000 kr
1 717 m² tomt

På denna friköpta trädgårdstomt har du möjlighet att bygga ditt egna drömhus från grunden. Tomten är 1717 kvadratmeter stor och du har nära till salta bad och naturen! I detta område kommer ditt nästa hem att ha ett naturnära, lugnt och familjevänligt läge. Närheten till trevliga promenadstråk, vackra grönområden, klippor och salta bad. Båtplatser, badbryggor och hamn ligger en kort promenad bort. I dag är Bokenäs ett expansivt område med turism, näringsliv och handel. Inom några minuter med bil når du Skaftö med de pittoreska små fiskesamhällena Grundsund och Fiskebäckskil. Här hittar ni vackra vandringsleder och cykelvägar, en 18-håls golfbana, fina badstränder, granitklippor och riktigt god mat. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Med detta unika läge finns goda möjligheter att skapa ett trivsamt, lugnt och unikt boende för dig och din familj. Färdigt bygglov finns! Välkommen att kontakta: Fastighetsmäklare Jessica Nyman 0727 - 11 33 00 [email protected] för mer information.

 • Premium
Sandsoppsvägen 1, Vännerberg, Uddevalla kommun
 • Lör 7 okt kl 16:00
Sandsoppsvägen 1, Vännerberg, Uddevalla kommun, bild 2
Sandsoppsvägen 1, Vännerberg, Uddevalla kommun, bild 3

Sandsoppsvägen 1

Villa
Vännerberg, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 995 000 kr
200 + 35 m²
6 rum
656 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en fantastisk arkitektritad villa på Sandsoppsvägen 1! Här har ni ett egenritat hus som byggdes 2008 och där endast en ägare bott. Arkitekten har noggrant tänkt på varje detalj och valt genomgående högklassiga material. Ni välkomnas in till den öppna hallen med klinkergolv och en stor garderob med inbyggt Elfasystem där det finns gott om utrymme för förvaring. Längre in möts ni av den öppna planlösningen som knyter samman köket och det rymliga vardagsrummet på ett naturligt vis. Ni finner även en stilren vedspis som höjer mysfaktorn och sprider ljus och värme i hemmet. En underbart välkomnande samlingspunkt där familj och vänner kan umgås med varandra! Huset har hela fem sovrum och två mycket stora solterrasser. På nederplan har ni en egen spaavdelning med rymlig bastu, bubbelbadkar och dusch för avslappning efter en lång dag! Huset erbjuder stora, öppna ytor där bara fantasin sätter gränserna för vad man kan göra. Trädgården är lättskött och här blomstrar kaprifol, rododendronbuskar, björnbärsbuskar, hassel och syrenhortensior. Utanför den rymliga tvättstugan finns plats att sätta ett växthus eller kanske en badtunna? Från huset går man rakt ut i skogen för att plocka svamp och bär eller så snörar man på sig löparskorna och joggar de 2 kilometrarna upp till Bjursjön där det finns en badplats för ett uppfriskande dopp. På vintern körs en spårmaskin på Lelången och man kan åka långa rundor längdskidor med början nedanför huset, och det finns även möjlighet att åka skridskor på sjön. Bredvid huset har ni även en garageplats för en bil och en stor garageuppfart som rymmer flera bilar! Trots närheten till centrum, bor du granne med naturen och populära Bjursjön. Sjön ligger bekvämt tillgänglig vid bilvägens slut utmed Lelångens banvall som startar strax nedanför huset. Från Uddevalla skidklubbs sportstuga i området utgår löp- och vandringsleder, cykelleder för mountainbike, belyst motionsspår och spårade skidspår. Stugan erbjuder omklädningsmöjligheter, bastu med mera samt servering söndagar vintertid. I Bjursjön behövs inget fiskekort och här fiskar man abborre, gädda och mört. Längre norrut utmed banvallen ligger Hogsjön med växande vassområden som döljer ett rikt fågelliv. Vill du vara aktiv i en attraktiv utomhusmiljö? Det kan du vara i Hålligångparken vid Bjursjön. Parken innehåller både utegym och motorikbana – något för alla åldrar. Hålligångparken ligger strax bakom Bjursjöstugan i nära anslutning till både boulebana, löparspår och badbrygga. Här finns också två fasta grillplatser som är till för engångsgrillar. Det finns även fem härliga cykelleder som går på stigar, skogs- och grusvägar och är graderade efter teknisk svårighet. Lederna är utmärkta med skyltar och går i loopar (det vill säga att start och mål är vid samma plats). I området finns också en teknikbana. Missa inte att förvärva detta fantastiska hus och kontakta oss vid intresse, så ordnar vi en exklusiv förhandsvisning! Fastighetsmäklare Jessica Nyman på mobil: 072-711 33 00 eller Mimmi Vu på mobil: 070-418 00 15

 • Premium
Morgonbrisvägen 1C, Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun
 • Ons 11 okt kl 17:00

Morgonbrisvägen 1C

Lägenhet
Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
995 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 756 kr/mån
17 215 kr/m²

Välkommen in till denna hemtrevliga bostad om 58 kvm i Ramneröd! Bostaden är belägen i ett lugnt och grönt område omgiven av skog men samtidigt på ett bekvämt avstånd till Uddevalla Centrum. Lägenheten disponerar ett ljust kök med en mysig balkong där kaffet kan avnjutas i morgonsolen, ett rymligt vardagsrum med en fransk balkong, ett gemytligt sovrum med fantastiska förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och erbjuder ett hobbyrum, ett bibliotek och grillplatser i den gemensamma trädgården. Detta boende erbjuder allt man kan behöva och lite till! Lägenheten har genomgående parkettgolv och vita ytskikt som skapar en modern och trivsam stämning i hela bostaden. Naturligt ljus strömmar in och ger ett inbjudande intryck. Kökets sömlösa inredning och stora fönster bringar en upplyst och luftig atmosfär med en känsla av rymd. Integrerade vitvaror av hög kvalitet tillsammans med mycket goda arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. En väl uttänkt och öppen planlösning mot matplatsen utformar en härlig social yta där du kan umgås med nära och kära medan ni lagar mat. Utrymme för en stor matgrupp finns, perfekt för middagsbjudningar! Förvaringsutrymme i både över- och underskåp gör att du kan förvara dina köksredskap på ett elegant sätt. Från köket leder en fönsterdörr till balkongen med plats för bord och stolar. En härlig plats för avkoppling och uteservering i fint väder. Vidare finner du det rymliga och bekväma vardagsrummet, med gott om plats för att slappna av och umgås. Den franska balkongen ger en extra dimension till rummet och en känsla av exklusivitet. Sovrummet är en mysig oas med generösa garderober för att hålla dina saker organiserade. Fönstret med persienner ger kontroll över solljuset och ett fönsterbleck kan prydas med lummiga väster för en extra hemtrevnad. Platsen rymmer en stor säng för en god natts sömn. Bostaden disponerar även ett funktionellt och fullt utrustat badrum med ett badkar för en guldkant i vardagen. Väggarna är klädda i vita kakelplattor, vilket ger ett fräscht och tidlöst utseende. Föreningen BRF Porfyren i Uddevalla är en äkta förening med god ekonomi som äger fastigheterna Diabasen 1, Porfyren 1 och Flintan 1 med tomträtt. Föreningen upplåter 150 lägenheter med bostadsrätt och 17 lokaler. Utöver tre tvättstugor, cykelrum, matförråd och förråd har föreningen en hobbylokal, ett bibliotek, och grillplatser som får nyttjas av föreningens medlemmar. En fritidslokal finns att hyras av medlemmar. Den består av ett större rum samt ett lite mindre, liten hall, kök och toalett. Det är tillåtet att använda lokalen för övernattning. Det finns flera blomrabatter som sköts av frivilliga medlemmar. Föreningen har även bedrivit dart- och bouleträffar. Området Här bor du vid Ramneröd och Skogslyckan i ett grönt område med skogen inpå knuten. På bekvämt gångavstånd finns Lyckopizzerian och Bangkok Wok samt Coop Skogslyckan. Från Skogslyckan kan du följa Cyklonvägen till en vacker utkiksplats. Du tar dig enkelt in till Uddevalla Centrum och Torps Köpcentrum med bil eller kommunalt. Där finner du all tänkbar service och bekvämligheter som kan tänkas, inklusive restauranger, caféer och shopping. Från Uddevalla Centrum tar du dig enkelt vidare till Göteborg med allt vad staden har att erbjuda. Perfekt för den som pendlar! Varmt välkomna på vising!

 • Plus
 • Balkong
Östra Sundskogsvägen 81, Sundstrand, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 14 okt kl 11:00
Östra Sundskogsvägen 81, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Östra Sundskogsvägen 81, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Östra Sundskogsvägen 81

Villa
Sundstrand, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
7 650 000 kr
155 m²
4 rum
784 m² tomt

Välkommen att besöka denna exklusiva villa med en total boyta om 155 kvm byggd 2019. Här bor du i en modern bostad som erbjuder alla sorts möjliga bekvämligheter. Villan är belägen i Sundsstrand omgiven av natursköna vyer med skog och hav. Bostaden karaktäriseras av sin nytänkande arkitektur och höga standard av materialval med sitt snygga polerade betonggolv, ett fantastiskt ljusinsläpp från majestätiska fönster, en stor altan som omger halva huset och erbjuder en storslagen utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Här kommer du trivas väl i en exklusiv bostad i ett lugnt och tryggt område! Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning som fördelas på ett stort kök, matplats, vardagsrum, två sovrum, två toalettrum, tvättstuga, klädkammare och stor altan. I anslutning till bostaden finns en friggebod med ytterligare ett sovrum samt ett stort garage om 41 kvm. Här välkomnas du av entrén som leder direkt in till köket som ligger i anslutning till matplatsen och vardagsrummet. Det eleganta köket går i svarta toner och matchas snyggt med det polerade betonggolvet. Här finns gott om förvaringsmöjligheter att tillgå. Generösa arbetsytor erbjuds på en snygg köksö med en ljus arbetsbänk. Här kommer många goda måltider förberedas och avnjutas i trevligt sällskap. Från köket nås matplatsen som är halvseparat från köket. Här finns det plats för trevliga måltider i en mer avslappnad miljö. Dessutom kan inget slå den hisnande utsikten över grönskan och havet. Precis intill matplatsen står en braskamin som är utmärkt för mysiga kvällar och kyliga, mörka dagar. Vardagsrummet intill matplatsen och köket är hemtrevligt och rymmer plats för soffa och soffbord och annan önskad möblering. Bostadens båda två sovrum rymmer dubbelsäng och annan önskad möblering. Med heltäckningsmatta i sovrummen skapas en mysig och rogivande atmosfär, precis det som önskas av ett sovrum. Det stora sovrummet erbjuder dessutom förvaring i en egen klädkammare med utmärkta möjligheter att förvara sina kläder, skor och väskor. Från detta sovrum nås även den stora och lyxiga duschen, ett separat toalettrum och tvättstuga finns även att tillgå här. Ett tredje sovrum beläget i en friggebod på altanen rymmer också en dubbelsäng samt andra möbler. Perfekt för gäster, äldsta barnet i familjen eller som hemmakontor! Den stora altanen går längst med halva huset och har plats för loungemöbler, solstolar och annan önskad möblering. Från matplatsen nås den insynsskyddade delen av altanen som bjuder på gott om plats för ett stort matbord och stolar samt grill. Här kommer många härliga grillkvällar i trevligt sällskap kunna avnjutas. Villan på Östra Sundskogsvägen är helt enkelt ett boende som har det mesta som kan önskas av ett trivsamt hem! På Östra Sundskogsvägen bor du omgiven av skog och hav. Sundsstrand är ett naturskönt område vid Byfjordens strand mitt emellan Uddevalla Centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum som nås med en kort bilresa bort. Det är ett attraktivt bostadsområde omgivet av lugn natur och med fantastiska vyer över Uddevallas hamninlopp. I närheten finns en obemannad livsmedelsbutik (Seven24) som har öppet dygnet runt. I Sundsstrand finns det en förskola och en grundskola planeras att byggas. I närliggande områden även finns fler för- och grundskolor. Det smidiga läget gör det enkelt att snabbt nå E6 mot Oslo och Göteborg. I Sundsstrand kommer du att trivas väl i där du har naturen alldeles utanför hemmet och stadskärnan endast inom en timme bort!

 • Premium
Långelanda-Stala 732, Svanesund, Orust kommun

Långelanda-Stala 732

Villa
Svanesund, Orust kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 495 000 kr
129 m²
7 rum
7 259 m² tomt

Inbäddad i lummig lövskog på skärgårdsidyllen Orust finner du denna hästgård med ett charmigt bostadshus med sex rum och två altaner, ett uthus med bastu och trädäck med badtunna, ett stall med tre boxar och en egen paddock. Bakom bostadshuset finns en stor och välskött gräsmatta, inramad av stiligt ansade häckar och prydnadsträd. Letar du efter ett lantligt lugnt boende och avskildhet samt ett hem i toppklass har du hittat rätt! Det förtjusande bostadshuset med en gulmålad träfasad och vita knutar rymmer sex rum och kök på en 1,5 våningar med genomgående parkettgolv och vit träpanel i tak. Entréplanet välkomnar dig med en öppen hall som leder in till det rymliga vardagsrummet. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som värmer gott under kyliga kvällar. En stor soffgrupp ryms framför kaminen där hela familjen kan umgås och slappna av tillsammans. För soliga dagar finns en egen utgång till altanen som förlänger vardagsrummet ut till den grönskande gården. Vidare finns ett modernt kök i en charmant lantlig stil som erbjuder riktigt bra arbetsytor på tre köksbänkar, stilrent integrerade vitvaror och trevliga köksskåp med speglade luckor. Flera hemtrevliga spröjsade fönster låter dagsljus flöda in i köket som också har plats för en matgrupp med utsikt över gården. Entréplanet rymmer även två mysiga sovrum och ett helkaklade och fullt utrustat badrum. På övervåningen finns ett luftigt allrum, två sovrum och ännu ett helkaklat badrum utrustat med både WC och badkar. Framför bostadshuset finns en grusad uppfart med god plats för parkering samt ett dubbelt garage. På fastigheten finns ett stall med tre boxar och en sadelkammare samt en stor paddock för ridning. Bostaden är verkligen är dröm för varje hästägare! Ett hönshus ger möjlighet att hålla egna höns och avnjuta sina egna ägg. På en upphöjning av sten, strax ovanför bostadshuset, finns en bastu och ett trädäck med en badtunna och plats för utemöbler. En fantastisk plats att bjuda in till fest eller att njuta av den lantliga stillsamheten på egen hand. Denna fastighet bjuder verkligen på oändliga möjligheter, många sociala platser och ett rofyllt lugn från den omgivande naturen. Fastigheten är belägen på en lantlig och harmonisk plats på Orust – en av Västkustens pärlor känd för sin vackra natur och pittoreska fiskebyar. Här bor du omgiven av lummig lövskog och öppna gröna fält samtidigt som du har närheten till havet, hamnar och badplatser. Med några minuters bilfärd tar du dig till Svanesund där du finner en badplats och hamn med båtplatser men också matbutik och skola. Från Svanesunds färjeläge kan du ta färjan till Kolhättan varifrån du kan ta dig vidare till Stenungssund och sedan Göteborg. Totalt tar det ca 1,5 timme till Göteborg med bil. Henån når du på 12 minuter med bil. Där finner du matbutiker, restauranger, pizzeria, SUP-uthyrning, glasscafé, diskogolfbana med mera. Även här finns en skola. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt Välkommen på vising!

Dalstigen 3, Äsperöd, Uddevalla kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00

Dalstigen 3

Villa
Äsperöd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 495 000 kr
171 + 84 m²
8 rum
773 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva något alldeles särskilt. Denna rymliga villa är något utöver det vanliga med sin charmiga utbyggnad och härliga insynsskyddade trädgård. Trädgården har en stor gräsmatta, grönskande träd och buskar samt många härliga sociala samlingsplatser såsom en härlig paviljong. Här bor du i ett lugnt område alldeles intill Ture dalars magiska skog och med Uddevalla centrum bara några minuter bort. Huset har en romantisk charm med vit träpanel, sadeltak med röda tegelpannor och en utbyggnad med ett vackert burspråk på två våningar. Bostaden disponerar åtta rum varar sex sovrum på två våningar. På entréplan finns köket där en charmig lantlig stil, med detaljer som speglade luckor och vit träpanel i tak, möter modern stilrenhet och exklusiva materialval såsom integrerade vitvaror och marmorerade bänkskivor. Här finns goda arbetsytor och plats för både matlagning och umgänge. Innanför det vackra burspråket finns plats för en matgrupp där smakrika måltider kan intas med en panoramavy över trädgården. Entréplanet rymmer även en välkomnande entré och hall, ett gemytligt vardagsrum, ett sovrum, ett gästrum, ett badrum utrustat med WC och handfat samt ett mysigt uterum där trädgårdsvyn kan avnjutas oavsett väder eller årstid. På villans övervåning återfinns tre sovrum, ett badrum och två praktiska förråd. I ett av sovrummen avnjuts övervåningens vackra burspråk. Bostadens källare disponerar ytterligare ett sovrum med generösa ytor. Här återfinns även en stor tvättstuga, en walk-in closet och ett förråd som ger utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett fullt utrustat badrum. Huset är belägen på en trädgårdstomt invid en liten bergsvägg som ger en tryggt inramad känsla till bakgården. Trädgården bjuder på en härlig grönska med träd, buskar och rabatter. Ett modernt växthus ger ytterligare möjligheter för odling där du kan skörda dina egna solmogna tomater och andra frukter och grönsaker. Förutom en stor altan finns en upphöjd paviljong med plats för loungemöbler. Tomten ger verkligen många tillfällen till avkoppling och sociala stunder i en idyllisk miljö. Bostaden är inramad av böljande gröna kullar i ett naturskönt och lugnt villaområde alldeles intill Ture dalars skog – ett populärt närströvområde där boende i området åtnjuter den frodiga skogen med sin rika fauna och långa stigar. Läget ger dig möjlighet att ta långa promenader i skogens tystnad eller snabbt ta dig in till Uddevallas centrum för mer fart och fläkt. Där hittar du shopping, restauranger, caféer, biograf, kulturevent och alla möjliga aktiviteter. I närområdet finns flera skolor och förskolor, ett perfekt läge för familjer. För den som åker kommunalt finns Dalgångens busstation alldeles intill huset och bussen tar dig till Uddevalla centrum på bara några minuter. Därifrån tar du dig enkelt vidare till Göteborg. Perfekt pendlingsavstånd! Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt Välkommen på vising!

 • Plus
Bokenäs Gård (Bön 712), Bokenäs, Uddevalla kommun
Bokenäs Gård (Bön 712), Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Bokenäs Gård (Bön 712), Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Bokenäs Gård (Bön 712)

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 595 000 kr
60,5 m²
2 rum
3 330 kr/mån
26 364 kr/m²

Ett stenkast bort från Lysekilsfärjan hittar ni denna trevliga lägenhet med naturen som närmsta granne! Här välkomnas ni av en rymlig hall med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. Till höger om ingången finns köket, som genom sina öppna ytor sträcker sig till det ljusa vardagsrummet. Därifrån tar ni er vidare till altanen med plats för både matbord och soffgrupp. En altan där du har sol hela dagen och närhet till gräsmattan. Sovrummet erbjuder mycket ljusinsläpp och samt en egen utgång till altanen. Här finns även en klädkammare som välbehövlig förvaring. Stort och rymligt badrum. Lägenheten ligger i Bokenäs som en pärla mitt i Bohuslän som erbjuder dig många upplevelser. Här finns vackra vandringsleder, härliga badplatser, den välsorterade matbutiken Rotan, den populära inredningsbutiken Två Fröknar och Stallgården, en restaurang med helt fantastisk mat. Inom 10 minuter med bil når du Bokenäset Hotell & Konferens, en idyll insprängd mitt i den saltstänkta naturen. Här finns restaurang, café, bar, konferensanläggning, spa, gästhamn och mycket mer. Fiskebäckskil och Grundsund ligger ca 20 minuter bort. Som ni förstår ligger det här boendet mitt i hjärtat av Bohuslän! Denna bostad passar även utmärkt till dig som söker ett fritidsboende eller att nyttja som åretruntboende, med närhet till allt Västkusten har att erbjuda! I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil- och Uddevalla/Torpbussarna. Några meter bort från lägenheten hittar ni även direktbussar till exempelvis Göteborg. Söker ni en plats för att finna närhet till naturen och havet, är det här en lägenhet för er! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Västra Sundskogsvägen 35D, Sundstrand, Uddevalla kommun
Västra Sundskogsvägen 35D, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 35D, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 35D

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
3 907 kr/mån
47 877 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig trea om 73 kvm med enastående utsikt över Byfjorden! I ett soligt västerläge ca 50 meter ovanför vattnet, inbäddad i vacker bok- och tallskog, ligger Sunds Terrasser där du finner denna lyxiga och moderna trea. Detta unika boende disponerar två sovrum, en klädkammare, ett helkaklat badrum samt ett allrum med Marbodalkök och vitvaror av Miele. Allrummet bjuder också på två skjutdörrspartier som leder ut mot en stor terrass samt ett inglasat uterum med golvvärme. Bostaden ligger på nedersta våningen vilket ger tillgång till en härlig trädgård med gräsmatta och gör den framkomlig för barnvagnar såväl som rullatorer och rullstolar. Det finns även uteplats framför entrédörren med plats för bord och stolar. Till boendet hör tre parkeringsplatser varav en carport med laddbox samt ett utvändigt värmeförråd om 3 kvm och cykelförråd. Lägenheten har en exklusiv känsla med påkostade attribut som infällda spotlights, uttag för högtalare och ”Smart lights” i varje rum. I hallen välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv och ljust målade väggar med enkla avhängningsmöjligheter. Invid hallen finner du en klädkammare som ger gott utrymme för mer avhängning och förvaring. Från hallen har du också tillgång till badrummet vilket är helkaklat i vita kakelplattor och golv i mörk mosaik. Badrummet är stort, fullt utrustat och erbjuder vardagslyx som golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare leder hallen till det luftiga allrummet med en storslagen vy över Byfjorden och Uddevallabron. Den här vyn är sannerligen svårslagen! Allrummet har ljusa ytskikt med målade väggar och vitlackerade ekgolv. Här finns plats för matgrupp, soffgrupp och annan önskad möblering. Den stilrena köksdelen är fullt utrustat med Marbodalkök och vitvaror från Miele. Två skjutdörrspartier leder dig till ett inglasat uterum med golvvärme och plats för matgrupp samt en stor terrass med plats för önskad utemöblering och en ordentlig grill. Här kan du spendera många sommarkvällar med familj och vänner och njuta av fantastiska solnedgångar över Sunningen och Hermansbukten! BRF Sunds Terrasser är en äkta förening som äger fastigheten Forshälla-Sund i Uddevalla kommun. Fastigheten består av tre byggnader med 22 bostadsrättigheter, 22 förråd, 22 carportar, soprum, cykelförråd samt parkeringsplatser. På Sunds Terrasser har du lugnet och naturen med fina promenadstråk runt knuten. Ca 50 meter rakt ned ligger havet med en skyddad sandstrand och badbrygga. Området erbjuder lugnet och tryggheten av skog och hav, vilka också ger möjligheter till ett aktivt och naturnära liv. På Sundsstrand finns en förskola och en grundskola planeras att byggas. Det finns även en obemannad livsmedelsbutik som har öppet dygnet runt. I närliggande områden finns fler för- och grundskolor. Från Sundsstrand kan man ta sig via nya gång- och cykelbanan ända in till centrum via strandpromenaden, där man på vägen passerar anrika Gustavsberg. Med endast en 10 minuters biltur till Uddevalla, Torps köpcenter och Ljungskile, har du nära till alla bekvämligheter av en stadskärna. Göteborg ligger endast 50 minuter bort med bil. Perfekt pendlingsläge! Varmt välkommen på vising den 20 aug. 15:00. Önskar ni en tidigare visningstid är det bara att kontakt ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Törtippsvägen 13, null, Orust kommun
 • Idag kl 17:00
Törtippsvägen 13, null, Orust kommun, bild 2
Törtippsvägen 13, null, Orust kommun, bild 3

Törtippsvägen 13

Villa
Orust kommun
HusmanHagberg Uddevalla
6 695 000 kr
180 m²
5 rum
780 m² tomt

Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett naturskönt boende alldeles intill havet! På Törtippsvägen 13 finner du denna vackra villa om hela 180 kvm och en väl tilltagen tomtarea om 780 kvm. Detta är det perfekta boendet för den som drömmer om ett hem i ett lugnt och avskilt läge, men samtidigt nås storstaden inom endast en timme. Villan karaktäriseras av sin genomgående höga standard, härliga naturliga ljusinsläpp, stora sociala ytor samt högt i tak. Dessutom finns vackra materialval såsom bohusgranitskiva i köket och snygga nåtade ekgolv genomgående i hela huset. En luftig hall med högt i tak sätter prägel på denna bostad. Här erbjuds goda möjligheter för önskad möblering samt förvaring. Hallen leder intill den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder på trevliga sociala ytor. Köket är av högsta kvalité och har en snygg köksö som erbjuder goda arbetsytor. Den öppna planlösningen fungerar det perfekt för sociala tillställningar där goda måltider kan avnjutas i nära vänners och familjs sällskap. På varma sommarkvällar kan sällskapet flytta ut till den härliga altanen som ligger i västligt läge med sol större del av eftermiddag och kväll. För kallare dagar finns en mysig gjutjärnskamin att utnyttja på nedre plan, men även en effektiv braskamins i övre plans mycket rymliga vardagsrum. Vidare disponerar bostaden två mysiga sovrum, ett på vardera våningsplan som båda rymmer plats för dubbelsäng. Sovrummen har högt i tak och ger en känsla av luft och rymd. Sovrummet på nedre plan har även ett eget badrum fullt utrustad med både dusch och lyxigt badkar. På bottenvåningen finns också separat tvättstuga med ergonomiskt placerade TM och TT. Här finns även ett kontor alt. sovrum. Ett fullt utrustat gästhus finns även att tillgå. En båtplats i Nösunds båthamn ingår också. I övrigt finns tre fräscha badrum, varav ett i gästhuset, alla med dusch. Huset är energisnålt med bergvärme där nuvarande ägare förbrukar ca 14 000 kWh/år. I den förbrukningen ingår även elbilsladdning som tar ungefär 3500–4000 kWh/år. Elbilsladdaren, av märket Tesla, ingår också i huset. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i direkt, som har allt du kan önska dig! Nösund är ett litet och välbevarat samhälle beläget på sydvästra Orust och skiljer sig från övriga tätt bebyggda kustsamhällen på Orust. Nösund är perfekt för den som gillar naturen då det finns många härliga naturstigar att motionera och jogga på. Det är den vackra naturen och bergen som sätter sin prägel på samhället. Nere vid havet vid ångbåtsbryggan finns endast en liten husklunga. Nösund är nära till bad, båtliv och trevliga restauranger. Här finns två fina bad med anrika badhus, en av Bohusläns finaste tennisbanor, ett gammalt varmbadhus och utmärkta vandringsleder inpå knutarna. Stillheten tillsammans med den vackra naturen tätt inpå knutarna är anledningarna till att människor väljer att besöka och bosätta sig i Nösund. På sommartid växer aktiviteten avsevärt i samhället. Då erbjuds seglarskola med regattor, simskola, tennisturnering, författarfrukostar samt yoga. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 mail: [email protected] Varmt Välkommen på vising!

 • Premium
Utäng 26, null, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår

Utäng 26

Villa
Tjörns kommun
HusmanHagberg Uddevalla
3 995 000 kr
95 + 95 m²
2 431 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva denna villa i Utäng med en boarea och biarea om 95 kvm vardera fördelat på tre lägenheter med separata ingångar. Missa inte detta ypperliga tillfälle att bo i Utäng som ligger naturskönt och som är en del av härliga Skärhamn. Huset står på en stor tomt intill en trädbeväxt bergssluttning och har en välskött trädgård med grönskande gräs, fruktträd och ett växthus. Fastighetens tomtarea är hela 2431 kvm fördelat på gräsmatta och en stenlagd uteplats som erbjuder gott om parkeringsmöjligheter. Hela huset präglas av genomgående ljusa och fräscha färger och är allmänt i väldigt bra skick där exempelvis taket omlades 2018 samt att ytskikten renoverades samma år. Dessutom är fastigheten ansluten kommunalt VA. Fiber nyligen indraget. Huset fördelas upp på två lägenheter på nedre plan. En som är på två rum och kök. Den andra är på ett rum och ett pentry och badrum och egen ingång. Samt en lägenhet på övreplan som fördelas på fyra rum och kök. Alla lägenheterna är genomgående luftiga och ljusa där många fönster släpper in härligt naturligt ljus. Nedre plans lägenhet har ett stort och luftigt vardagsrum som erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås köket som går i vita toner kombinerat med beige kulört på väggarna med mörkt klinkergolv. Lägenhetens badrum är helt nyrenoverat med kakelplattor och klinker i beige. Dessutom är badrummet utrustad med tvättmaskin. I övrigt finns ett rogivande sovrum som har plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ettan på nedre plan har ett pentry, nyrenoverat badrum ett mindre sovrum. Genomgående ljusa färger. Möjlighet finns att göra om till två större lägenheter. Övre plans lägenhet nås via en trappa och bjuder på ett klassiskt kök med många förvaringsmöjligheter i ljusa över- och underskåp i trä. Köket är fullt utrustat och har plats för matbord för minst fyra personer. Vardagsrummet går i ljusa toner och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummen är båda rymliga och har gott om plats för säng, nattduksbord och annan önskad möblering. Från det större sovrummet når man en stor altan som kan användas året runt, då den dels är inglasad och en mer öppen del där man kan ha trevliga grillkvällar när vädret tillåter. I övrigt erbjuder lägenheten på övre plan stora öppna ytor och ett fräscht badrum som har en egen tvättmaskin. Det finns möjlighet att förvärva Utäng 28 i samband med denna försäljning för 1 500 000 kr. En perfekt fastighet för industriverksamhet/lager. Utäng är en trevlig del av natursköna Skärhamn. Här har man nära till natur, bad- och båtliv och även i närhet till Skärhamns centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Skola och affärer är inom nära räckhåll. Göteborg nås på under timmen och ligger därmed på pendlingsavstånd. Bra kommunikationer där en busshållplats finns i närheten. Kontakta mäklaren för vising! Ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail jess[email protected] Varmt välkommen med er förfrågan!

Morkullevägen 84, Orust, Orust kommun

Morkullevägen 84

Villa
Orust, Orust kommun
HusmanHagberg Uddevalla
5 995 000 kr
208 + 59 m²
6 rum
700 m² tomt

Välkommen till Orust - pärlan på Västkusten! På Morkullevägen 84 finner du denna magnifika villa om 208 kvm boarea och 59 kvm biarea, med inredningsdetaljer i marint tema och fantastisk havsutsikt. Detta enastående hem disponerar vardagsrum och kök i öppen planlösning, ytterligare ett vardagsrum, fyra sovrum, ett praktiskt kontor ett stort förråd, ett garage och plats för parkering. Här finns även en altan, en terrass samt en massiv balkong och stor tomt med möjlighet att skapa din drömträdgård. Perfekta sociala ytor för sommardagar och grillkvällar i gott sällskap! Detta hus är ett exemplariskt boende för dig som älskar att ha gott om ljus och panoramautsikt. Att vakna upp varje morgon och blicka ut över den pittoreska skärgården kommer att ge dig en känsla av harmoni och lugn som få platser kan matcha. Det första som fångar uppmärksamheten är det kombinerade köket, vardagsrummet och matplatsen. Med sin generösa storlek och genomtänkta design är det här det perfekta utrymmet för att samlas med familj och vänner. Köksdelen är rymlig och har gott om arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Spröjsade fönster som sträcker sig från golv till tak ger en underbar utsikt över Lysekil och Gullholmen. Här kan du njuta av ljus och rymd samtidigt som du har alla bekvämligheter för matlagning och avkoppling. Här finns också en mysig kamin som värmer under kyliga kvällar. Med fyra sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen eller möjligheten att skapa gästrum, arbetsrum eller hemmagym. Bara fantasin sätter gränserna! Det funktionella kontoret ger dig en lugn och inspirerande arbetsmiljö, vilket gör att du kan fokusera och vara produktiv när du behöver det som mest. Vidare finns ett garage och ett rymligt förråd, en ovärderlig tillgång för att organisera och förvara alla dina ägodelar på ett smidigt sätt. Morkullevägen 84 erbjuder en trevlig och fridfull boendemiljö. Området är omgivet av vacker natur med närhet till både skogar och hav. Det är en idealisk plats för dig som söker lugn och ro men vill ha nära till bekvämligheter. I närheten finns flera populära stränder där du kan njuta av sol och bad under sommarmånaderna. Ellös centrum ligger på bekvämt gångavstånd och erbjuder en mängd bekvämligheter. Här hittar du livsmedelsbutiker, restauranger, kaféer och andra lokala butiker. Det är en levande samhällskärna där du kan ta del av det genuina vardagslivet på västkusten. Ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: [email protected] Varmt välkommen på visning!

Del av Herrestads Groröd 134 Tomt A och Tomt B, Herrestad, Uddevalla kommun

Del av Herrestads Groröd 134 Tomt A och Tomt B

Tomt
Herrestad, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
795 000 kr
2 500 m² tomt

Ett gyllene tillfälle att förverkliga ditt drömhus omgivet av vacker natur av löv- och granskog! Här erbjuds två tomter om ca 2500 kvm vardera med positiva förhandsbesked. Njut av ett lugnt, tryggt och naturnära liv med närhet till vad allt vad stadskärnor har att erbjuda. Tomterna rymmer plats för både huvudbyggnad, trädgård och andra önskade byggnader såsom friggebod, attefallshus eller växthus och passar perfekt som året runt- eller fritidsboende. Den skogbeklädda omgivningen ger en fridfull och harmonisk känsla. Här kan hela familjen trivas sommar som vinter! I närområdet hittar du Torp Köpcentrum med restauranger, event och Bohuslän största shoppingutbud. Uddevalla centrum ligger endast 10 minuter bort och Göteborgs centrum en dryg timme med bil. I Herrestad har du också närheten till riktiga Västkustpärlor som Orust, Tjörn, Smögen och Grebbestad. I Uddevalla finns Torpterminalen med goda förbindelser till Göteborg, Oslo, Smögen och många andra destinationer. För den aktive finns Herrestadsfjället med dess naturstigar och sjöar samt Uddevalla Golfklubb att tillgå i trakten. Köparen står för vatten, avlopp, el och fiber. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jessica Nyman för mer information. 0727 - 11 33 00 eller mejla [email protected]

Visar 1 - 25 av 31