HusmanHagberg Uddevalla

HusmanHagberg Uddevalla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Södra Munkeby 403, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Södra Munkeby 403

Tomt
Bokenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
995 000 kr
1 717 m² tomt

På denna friköpta trädgårdstomt har du möjlighet att bygga ditt egna drömhus från grunden. Tomten är 1717 kvadratmeter stor och du har nära till salta bad och naturen! I detta område kommer ditt nästa hem att ha ett naturnära, lugnt och familjevänligt läge. Närheten till trevliga promenadstråk, vackra grönområden, klippor och salta bad. Båtplatser, badbryggor och hamn ligger en kort promenad bort. I dag är Bokenäs ett expansivt område med turism, näringsliv och handel. Inom några minuter med bil når du Skaftö med de pittoreska små fiskesamhällena Grundsund och Fiskebäckskil. Här hittar ni vackra vandringsleder och cykelvägar, en 18-håls golfbana, fina badstränder, granitklippor och riktigt god mat. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Med detta unika läge finns goda möjligheter att skapa ett trivsamt, lugnt och unikt boende för dig och din familj. Välkommen att kontakta: Fastighetsmäklare Jessica Nyman 0727 - 11 33 00 [email protected] för mer information.

  • Premium
Axels väg 5, Utby, Uddevalla kommun
  • Lör 10 aug kl 13:30
Axels väg 5, Utby, Uddevalla kommun, bild 2
Axels väg 5, Utby, Uddevalla kommun, bild 3

Axels väg 5

Villa
Utby, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
6 995 000 kr
153 + 39 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Välkomna till Axels Väg 5! Nu finns möjlighet att förvärva en helt fantastisk villa på populära Utby. En villa om 153 m2 som är fördelat på 5 ROK med en helt magisk utsikt över Havstensfjorden. Denna trivsamma tvåplansvilla med havsutsikt välkomnar er med en stor hall och två ljusa sovrum på entréplan. Även här hittar du tvättstugan och ett stort helkaklat badrum med importerat kakel för den extra lyxkänslan. Här finns även ett förråd och samt ut/ingång till ett av två garage som medföljer fastigheten. Från detta plan tar ni er upp till andra våningen Där möts ni av ett härligt vardagsrum med en takhöjd utöver det vanliga. Här finns även plats för ett stort matbord för middagar med hela familjen, samtidigt som panoramautsikten vilar bakom matbordet. Den stora balkongdörren i vardagsrummet leder er vidare till terrassen, som sträcker sig hela vägen till husets baksida och den rogivande trädgården för sommarens alla tillfällen. På samma våning finns husets största sovrum med en egen klädkammare och en separat utgång till altanen, samt ett mindre sovrum med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. Det tidlösa köket med en stor köksö är utrustat med helt nya vitvaror i from av stor kyl och frys samt en ny induktionshäll och ung med bland annat inbyggd airfryer funktion. Även köket har en utgång till en separat balkong med utsikt över hela trädgården och havet. På tomten vilar även ett friliggande garage, ihop med en stor förvaringsyta för bland annat hemmafixaren. Intill garaget finns ett inglasat uterum med plats för matbord och ett härligt umgänge under lite kyligare sommarkvällar. Även här får ni tillgång till den fantastiska utsikten med färgglada solnedgångar och havets lugn. Trädgården erbjuder en stor gräsmatta omringad av rabatter, utmärkt för dig med gröna fingrar. Här finns även parkeringsplats för många fordon i form av 2 rymliga uppfarter. På Utby bor du nära både service och natur. Du har naturen runt hörnet med både skog och hav samtidigt som du når Torp Köpcentrum och Uddevalla golfklubb på bara ett par minuters bilfärd. Du kan enkelt starta dagen med en skogspromenad med avslutande morgondopp för att sedan snabbt ta dig till centrum med bil eller buss. Förskolor och skolor ligger några minuters bilfärd bort och skolbussar kör inom området. Goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till exempel Göteborg. Endast 5 minuter från Torp Köpcentrum! Välkommen till mysiga Utby.

  • Premium
Regementsvägen 4, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Regementsvägen 4, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Regementsvägen 4, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Regementsvägen 4

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 139 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2 rummare på Regementsvägen 4! Denna nyproducerade bostad på 53 kvm erbjuder ett bekvämt boende med en härlig balkong i sydvästläge för sköna stunder i solen. Du välkomnas in i bostaden med en underbar hall som pryds av vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar, vilket ger ett stilrent intryck. Till vänster om hallen finner du ett rymligt och elegant helkaklat badrum. Här finns även en helt ny tvättmaskin och torktumlare från Bosch som förenklar vardagen. När du fortsätter in i bostaden möts du av ett rymligt sovrum med snygg och stämningsfull dold belysning runt taket, vilket skapar en avslappnad atmosfär för god nattsömn. Bostadens vardagsrum är öppet och luftigt, där det smidigt integreras med det stilrena köket från HTH. Köket är utrustat med alla vitvaror du kan önska, och samtliga apparater är helt nya från Brosch. Här har du utmärkta möjligheter att laga god mat och bjuda in till trevliga middagar. Ett extra lyft för vardagsrummet är den indirekta belysningen som smakfullt lyser upp rummet och skapar en mysig atmosfär för avkoppling och sociala stunder. Med den härliga balkongen i sydvästläge kan du dessutom njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Som ett extra plus finns det ett praktiskt förråd, vilket ger dig möjlighet att utnyttja utrymmet för skafferi eller förvaring. Perfekt för att hålla ordning och reda i bostaden. Föreningen BRF Kaptensbryggan är en mycket god förening som är väl värd att rekommendera. Med sin stabila ekonomi och förmånliga förutsättningar erbjuder föreningen en trygg och hållbar boendemiljö för sina medlemmar. Det finns inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har bundit sina lån med fördelaktiga räntor och är amorteringsfria. Det innebär att medlemmarna kan känna sig trygga med sina månatliga kostnader och kan fokusera på att njuta av sitt boende utan att behöva oroa sig för höga belåningskostnader. Sammanfattningsvis erbjuder denna nyproducerade 2:a en bekväm och stilfull boendelösning i en mycket god förening. Med en perfekt balans mellan modern design och funktionella detaljer, har du allt du behöver för att trivas och skapa vackra minnen i ditt nya hem. Välkommen till ett fantastiskt boende i en trevlig och eftertraktad del av staden! Passar inte visningstiden? Slå mig en signal så löser vi en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Carl Roséns Gränd 8, null, Uddevalla kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Carl Roséns Gränd 8, null, Uddevalla kommun, bild 2
Carl Roséns Gränd 8, null, Uddevalla kommun, bild 3

Carl Roséns Gränd 8

Lägenhet
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
375 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 518 kr/mån
10 135 kr/m²

Här presenteras en charmig 1:a på Carl Roséns Gränd 8, med en yta på 37 kvadratmeter. Denna lägenhet är känd för sitt generösa ljusinsläpp i sydligt läge, tack vare de stora fönstren som ger rummet en luftig och ljus atmosfär. Vid entrén möts du av en öppen hall där alla väggar är nymålade, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla. Här erbjuds två smidiga vägar att utforska den här lägenheten. Det rymliga huvudrummet är flexibelt och har gott om plats för både en stor soffgrupp och en bekväm dubbelsäng, vilket ger dig flexibilitet att skräddarsy utrymmet efter dina egna behov och önskemål. Köket är en höjdpunkt i denna bostad och genomgick en renovering år 2021. Med sina ljusa vita köksluckor och en snygg bänkskiva är detta kök både funktionellt och modernt. Dessutom finns det en praktisk sittplats för två personer vid änden av bänkskivan, perfekt för att njuta av måltider eller börja dagen med en kopp kaffe! Badrummet är fräscht och smakfullt inrett med en kommod, wc och en rymlig duschställ. Här finns allt du behöver för din dagliga hygienrutin. Här bor du vid ett av Dalabergs bästa lägen med Dalbergs Centrum runt husknuten med matbutik, bibliotek, vårdcentral mm . Bjursjöns friluftsområde som erbjuder utegym och motionsspår samt bad ligger en kort promenad bort. Fridhem finns en bit bort från bostaden där du vintern kan knyta på dig dina skridskor och ta dig en tur. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Uddevalla har att erbjuda. Från Dalaberg går det bra bussförbindelser till centrum. Denna 1:a på Carl Roséns Gränd 8 är ett utmärkt val för den som söker en ljus, luftig och stilfull bostad med ett renoverat kök och nymålade väggar. Läget är också mycket bekvämt, och du har nära till allt du behöver. Slå till nu och skapa ditt eget harmoniska boende i denna trevliga 1:a. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Österled 5A, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Österled 5A, Äsperöd, Uddevalla kommun, bild 2
Österled 5A, Äsperöd, Uddevalla kommun, bild 3

Österled 5A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 050 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 605 kr/mån
20 388 kr/m²

Vi har glädjen att erbjuda en fackmannamässigt renoverad gavellägenhet i absolut toppskick, belägen på andra våningen med fönster som släpper in härligt naturligt ljus från tre olika riktningar. Lägenhet är inredd med noggrant utvalda material av hög kvalitet som passar de flesta smaker och uppfyller höga standardkrav. Denna mycket hemtrevliga bostad om 51,5 kvm med genomgående ljusa harmoniska färgval fördelad på två rum och kök. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring i de nya garderoberna. Från hallen kan du enkelt nå de andra utrymmena, inklusive det stilfullt renoverade köket med högklassiga materialval. Köket har integrerade vitvaror och genomgående vita ytskikt för ett enhetligt och stilrent intryck. Plats finns för ett matbord invid det stora fönstret som släpper in rikligt med solljus. Det ljusa och härliga sovrummet är tillgängligt från både köket och hallen. Här finns plats för en stor säng och annan önskad möblering. Från hallen leder en bred öppning till det rymliga vardagsrummet som har en balkong mot söder och stora fönster i väster. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot matplats. Det luftiga rummet erbjuder gott om plats för både en bekväm soffgrupp, TV-möbler och en matgrupp. Balkongen kan inredas med bord och stolar eller en riktigt skön loungesoffa. Här kan solen intas på morgonen med en kaffe i handen eller en trevlig drink på kvällskvisten. Från hallens når du det fräscha badrummet, som har kaklade väggar och ett badkar för avkopplande bad, men som också enkelt kan anpassas till en dusch om så önskas. Samtliga golv i lägenheten är smakfullt utvalda och harmonierar med övrig inredning. Denna bostad ger dig en ypperlig chans att flytta in och känna dig som hemma direkt! Belägen i det populära området Äsperöd, erbjuder denna bostad en lugn tillvaro med närhet till naturen. På gården kan du njuta av grillning eller en trevlig fikapaus, och det finns även en lekplats för de små. Området erbjuder vandringsleder och joggingspår direkt utanför dörren. För de små i familjen finns förskolor och skolor i närheten. Dessutom är Äsperöd bekvämt beläget med bra bussförbindelser till centrum precis utanför dörren. I Uddevalla centrum finner du all tänkbar service, trevlig shopping och god mat på restauranger och mysiga caféer. Göteborg nås på en dryg timme vilket gör Uddevalla och Äsperöd perfekt som den som pendlar.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Sundskogsvägen 82F, Sundstrand, Uddevalla kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Östra Sundskogsvägen 82F, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Östra Sundskogsvägen 82F, Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Östra Sundskogsvägen 82F

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 695 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 962 kr/mån
39 926 kr/m²

Välkommen till denna underbara trea på Östra Sundskogsvägen 82F, en plats där ljuset möter elegansen och ditt drömboende tar form. Dörren slår upp till en rymlig lägenhet där varje rum har sin egen unika prägel. Kökets härliga gråa toner ger en känsla av värme och samhörighet, skapande av en plats där du kan utforska din kulinariska kreativitet. Materialvalet är inte bara exklusivt utan även genomtänkt, med ekparkett som sträcker sig genom hela boendet och snygga detaljer i kakel och klinker i det generöst tilltagna badrummet. Stegen leder ut till balkongen i västerläge, en scen där du kan uppleva magiska solnedgångar varje kväll. Utsikten sträcker sig över Uddevallabron och det vidsträckta blåa havet, en vacker panorama som blir en naturlig del av din dagliga miljö. Här får du inte bara ett hem, utan även möjligheten till en avslappnad livsstil. Det gemensamma poolområdet blir en trevlig oas för sommardagar och avkoppling. Dessutom ligger Sundstrands förskola och en 24/7 butik nära till hands för extra bekvämlighet. De utmärkta kommunikationerna till Göteborg gör pendlingen till staden till en smidig och enkel resa. Låt den här bostaden bli platsen där ditt nya kapitel börjar. Kontakta oss för att få mer information och upptäck om detta kan vara ditt drömboende! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Västgötavägen 21, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Västgötavägen 21, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Västgötavägen 21, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Västgötavägen 21

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
4 258 kr/mån
20 357 kr/m²

Välkommen att besöka denna rymliga bostad med genomgående vacker ekparkett, fint ljusinsläpp och fräscha ljusa ytskikt. Bostaden om 97 kvm fördelade på fyra rum och kök är belägen strax intill Uddevallas centralaste delar, i ett lugnt och grönt område. Läget ger närhet till både stadens puls och skogens lugn. Lägenhetens inglasade balkong ger möjlighet att njuta av de gröna vyerna i vått torrt, året runt. Bostaden välkomnar med en öppen entré och goda avhängningsmöjligheter i en platsbyggd garderob samt rymlig klädkammare. Entrén öppnar upp mot den sociala ytan som är vardagsrummet och matplatsen i öppen planlösning. En matgrupp och soffgrupp för åtta personer ryms här utan problem tillsammans med annat önskat möblemang. En fin plats att bjuda in släkt och vänner. Stora fönsterpartier släpper in naturligt ljus och öppnar upp rummet ännu mer. Det fina Marbodal-köket är fullt utrustat med integrerade vitvaror och har både goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Invid kökets fönster med en trevligt naturlig utsikt finns plats för ett matbord. Bostadens samtliga tre sovrum rymmer en stor säng och annat önskat möblemang såsom garderober. Ett av sovrummen har en platsbyggd garderob. Ett fräscht helkaklat badrum och inglasad balkong gör denna bostad fullkomlig. Balkongen ger en härlig vy över gröna böljande vidder. Här kan ni inreda med en mysig soffa och njuta av utsikten i ur och skur från den inglasade balkongen. Föreningen BRF Ollonborren förvaltar fastigheten Ollonborren 1 i Uddevalla. På adressen Västgötavägen 17-21 återfinns 18 lägenheter och 4 uthyrningslokaler, uppförda år 1958. Med 14 parkeringsplatser och 9 garageplatser, där parkering ingår, betonas bekvämlighet. Föreningen tillhandahåller även gemensamma faciliteter såsom en föreningslokal, tvättstuga och cykelförråd. En delad uteplats med grill och utemöbler skapar en plats för gemenskap och avkoppling för medlemmarna att njuta av. Området Närservice såsom matvarubutiker hittas inom bekvämt avstånd. I Uddevalla centrum, en 10 minuters promenad bort, ligger caféer, restauranger, event och shopping. För barnfamiljer finns skolor, lekparker och aktiviteter. Uddevalla erbjuder dessutom en mängd olika vandringsleder, vacker natur att upptäcka och närhet till Västkustens idylliska skärgård. I Uddevalla finns sannerligen något för alla! Pendlingsavstånd till Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trädgårdsgatan 5, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Trädgårdsgatan 5, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 5, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4
4 537 kr/mån
23 000 kr/m²

En sannerligen unik vindsvåning som präglas av sina synliga takbjälkar och spektakulära vinklar och vrår. Den som söker det lilla extra har hittat helt rätt. Dessutom är läget bästa tänkbara i centrala Uddevalla med mängder av butiker, caféer, restauranger och all typ av service i närområdet. Direkt innanför ytterdörren får man en känsla för bostadens genomgående karaktäristiska drag med synliga takbjälkar, läckra takvinklar och magnifika ljusinsläpp från bostadens takfönster. Hallen är rymlig och har plats för både klädhängare och skohylla precis innanför ytterdörren samt en förvaringsmöbel. Vidare in nås matplatsen där det intill en rustik tegelvägg ryms ett ordentligt matbord på behändigt avstånd från köket som ligger precis bredvid. Köket har goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp med eleganta vita spegelluckor. På andra sidan tegelväggen från matplatsen ligger bostadens mittpunkt, vardagsrummet. Rummet rymmer soffa, soffbord och annat önskat möblemang eller bekvämligheter. I anknytning till vardagsrummet finns en praktisk vrå som funkar exemplariskt att använda som klädkammare. Från vardagsrummet nås det fräscha helkaklade badrummet och de två sovrummen varav det ena rymmer dubbelsäng och det andra är passande som exempelvis barnrum, gästrum eller hemmakontor. Båda sovrummen har ett behagligt ljusinsläpp från sina takfönster. I övrigt erbjuder bostaden genomgående trivsamma attribut som ljusa fina ytskikt och eleganta spegeldörrar. Det här är en bostad som bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning! BRF Trädgårdsgatan 5 är en äkta förening som äger och förvaltar fastigheten Uddevalla Stake 5 i Uddevalla kommun som förvärvades 2015-03-30. Fastigheten består av ett flerbostadshus på adress Trädgårdsgatan 5 och Kilbäcksgatan 27. Fastigheten byggdes 1910 och byggdes om 1996. Föreningen upplåter 12 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har även två lokaler, varav 1 är upplåten med bostadsrätt. I fastigheten finns gemensam tvättstuga och cykelförråd. Fastigheten ligger på bästa läge i Uddevalla Centrum. Ståtliga Margretegärdeparken ligger alldeles utanför dörren och på gångavstånd nås Folkets hus, Biostaden, Walkesborgsbadet, Uddevalla stadsbibliotek, Bohusläns museum, Strandpromenaden och centrum med alla affärer, restauranger och bussterminalen Kampenhof. Från Kampenhof avgår både stadsbussar, expressbussar och landsortsbussar, bland annat till Göteborg, Bengtsfors, Smögen, Strömstad, Lysekil, Vänersborg och Trollhättan. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kvarnkullen 11, null, Tjörns kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 10 aug kl 11:00
Kvarnkullen 11, null, Tjörns kommun, bild 2
Kvarnkullen 11, null, Tjörns kommun, bild 3

Kvarnkullen 11

Villa
Tjörns kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 900 000 kr
122 + 16 m²
5 rum
1 418 m² tomt

Här får ni möjligheten att förvärva denna fina enplansvilla med mycket trevligt läge uppe på en kulle med utsikt på tomten över Hakefjorden. Här har ni nära till salta bad på sommaren och magiska solnedgångar. En riktigt mysigt och enkelt välskött villa. Villan ligger i lugna området Fagerfjäll. En villa som måste upplevas på plats. En fantastisk trädgård som både erbjuder bärbuskar och kantareller. Ni möts av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Köket är av äldre stil. Villan erbjuder tre rymliga sovrum med fint ljusinsläpp som kan byggas om till ett extra sovrum. Två toaletter varav ett badrum. Ett rymligt allrum med härliga sällskapsytor som ansluter till den inbyggda verandan som är isolerad. Ni finner en tvättstuga där det finns gott om utrymme för förvaring. På tomten finns även en byggnad som idag används som två förråd där ena delen kan inredas som ett gästrum. På baksidan av huset hittar vi en trevlig paviljong i klassisk stil där man kan avnjuta sin frukost, även en utmärk plats för sommarkvällar. Med cykel når ni Djupviks marina på endast 10 min. Djupvik är en perfekt plats att ha sin båt eller varför inte ett ljuvligt dopp i havet. Till Stenungsund centrum tar det 20 min med bil, där finns goda pendlingsmöjligheter till Göteborg som tar ca 40 min. Att bo på Tjörn är att bo havsnära med lantlig miljö. Ansvarig mäklare Jessica Nyman, 072- 7113300 eller mail [email protected]

  • Premium
Brattgatan 6C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Lör 10 aug kl 12:00
Brattgatan 6C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Brattgatan 6C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Brattgatan 6C

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 350 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 169 kr/mån
20 930 kr/m²

Välkomna till centrala Brattgatan 6C och denna härligt charmiga lägenhet med högt till tak samt spännande potential. Våningen erbjuder två stycken entréer med därtill förenliga möjligheter. Exempelvis är det fullt möjligt att omvandla lägenheten till två separata bostadsrätter. Önskar du istället att hyra ut ett rum och på så sätt få en extra inkomst är detta väldigt lätt ordnat. Idag nyttjas lägenheten som en ”ren tvåa” och går naturligtvis utmärkt att fortsatt göra. Entrédörren rätt fram tar dig till en liten hall med helkaklat badrum direkt till vänster. Innanför ligger det som idag presenteras som sovrum. Fiskbensparkett ramar in hela den ”lilla” lägenheten. Väljer du entrédörren till höger, kommer du in i den större hallen som binder ihop hela den ”stora” lägenheten. Från den samma når du huvudbadrummet samt en charmig liten klädkammare. I direkt anslutning når du även det rymliga och uppdaterade köket med plats för stort matbord och trevliga middagar. Fiskbensparkett finns i alla rum förutom köket som har ekparkett. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkongen i västligt läge. Sol till sent samt med goda möjligheter att tillexempel odla. En annan trevlig detalj som, utöver fiskbensparketten bjuder lägenheten ytterligare karaktär är fönsterblecken i gedigen marmor som finns i alla rum. Kul med bevarade originaldetaljer! Vidare har samtliga fönster persienner för sol och insynsskydd. Till lägenheten hör även två stora vindsförråd en halvtrappa upp. Detta är en perfekt lägenhet för dig/er som uppskattar ett gediget boende med charm i själva centrumkärnan, men även kommer uppskatta vad träningen i trappan till fjärde våningen kommer ge. Här blir ni andelsägare i en stark och gedigen förening med mycket låg skuldsättning, vilket borgar för låg månadsavgift även i framtiden. Detta är oerhört viktigt att ha koll på när man köper en bostadsrätt idag. Mera info om föreningen finns att läsa i årsbokslutet. Eller så kontaktar ni mäklaren som gärna berättar mer. Föreningen ger även tillgång till en stor och rejäl tvättstuga och mangelrum, cykelrum och barnvagnsrum, m.m. Garage och/eller parkering kan hyras av föreningen. Kontakta ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller maila [email protected] för mera info eller visning!

  • Premium
  • Balkong
Östanvindsvägen 5, Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 16:30
Östanvindsvägen 5, Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun, bild 2
Östanvindsvägen 5, Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun, bild 3

Östanvindsvägen 5

Lägenhet
Skogslyckan och Unneröd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
825 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 692 kr/mån
14 348 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Östanvindsvägen 5A som har genomgått omfattande renoveringar, vilket ger den ett modernt och inbjudande utseende. Det rymliga köket är helt nytt från IKEA och installerades 2022. Det är utrustat med fräscha apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Lägenheten har vackert laminatgolv i hela bostaden, vilket ger en enhetlig och lättstädad yta. Alla väggar har omtapetserat samt golv har även bytts ut och ger en fräsch känsla. Boendet erbjuder ett rymligt sovrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge. Bostaden har också ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är ett öppet och socialt utrymme med gott om plats för umgänge med stora fönster som ger underbar utsikt och fyller rummet med naturligt ljus. Läget i västerläge ger möjlighet till härliga kvällar med solnedgång. Föreningen har också nyligen genomfört förbättringar. 2021 byttes fönster och balkongdörrar, och balkongen byggdes ut och renoverades samma år. Detta ger en trivsam utomhusplats med möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Här på Unneröd/Skogslyckan är en idealisk plats att bo med närhet till förskolor, grundskolor, matbutiker och vårdcentral. Det utmärkta bussnätet gör det enkelt att ta sig till stadskärnan på endast 5 minuter eller till Torp på 10 minuter. Missas inte chansen att uppleva denna fräscha 2:a. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
Svartehallen 9, Svartehallen, Stenungsunds kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Svartehallen 9, Svartehallen, Stenungsunds kommun, bild 2
Svartehallen 9, Svartehallen, Stenungsunds kommun, bild 3

Svartehallen 9

Villa
Svartehallen, Stenungsunds kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 295 000 kr
148 m²
1 177 m² tomt

Här bor ni med lantlig ro, omgiven av böljande skog, alldeles invid den populära badsjön Stora Hällungen, endast 10 minuters promenad bort! På den idylliska tomten ligger ett charmigt rött hus om 148 kvm, fördelat på två våningar. Även garage och trädäckad altan finns. Trädgården är välskött och riktigt fin. Nu på våren blommar vitsipporna! Den generösa tomtytan om 1177 kvm ger stora möjligheter att utveckla trädgården vidare med odlingslådor, blomsterrabatter, uteplatser och bersåer. Här kommer varje sommar att vara en ren fröjd! Vedbod och redskapsbod finns på tomten. Husets interiör är mycket hemtrevligt med genomgående naturligt ljusinsläpp och en ombonad känsla. Övervåningen erbjuder fina sociala ytor med ett luftigt vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Från detta härliga sociala rum leder ett dörrvalv in till köket som i sin tur öppnar upp mot baksidans altan. Altanen ligger ut mot den grönskande trädgården – en perfekt plats avnjuta varenda måltid i fint väder under sommaren. Goda förvaringsmöjligheter finns genomgående i huset, bland annat i flera platsbyggda garderober och nedervåningens klädkammare och förråd. Sammanlagt finns fyra trivsamma sovrum och två fullt utrustade badrum vilket gör att en hel familj enkelt och bekvämt får plats i detta trivsamma hem. Beläget invid Stora Hällungen, en populär badsjö med flera badstränder, har ni alltid nära till ett svalkande dopp under varma sommardagar. Här kan man också fiska, både under sommaren och vintern då man kan pimpla. Närområdet bjuder på en rikedom av vacker natur med närhet till flera naturreservat, vandringsleder och sjöar. Med fem minuters biltur nås Ucklum där man finner skola och förskola. Där finns även en närbutik som har öppet 24/7. Lilla Edet nås med bil på ungefär en kvart medan Uddevalla ligger en dryg halvtimme bort. Göteborg ligger endast en timme bort! Perfekt för den som pendlar. Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nonnens väg 6, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
Nonnens väg 6, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Nonnens väg 6, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Nonnens väg 6

Villa
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
6 995 000 kr
318 + 269 m²
11 rum
893 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en av Uddevallas största villor på nästan 600 kvm i Uddevalla centrum med en lantlig idyll i bakgrunden vid Skansberget. Fastigheten är helt unik i sitt slag. Här finner ni ett arkitektritat, historiskt hem med många unika och väl bevarade tidstypiska detaljer att försjunka sig i. Den klassiska läkarvillan ritad av B. Borgström ligger på en höjd i ett mycket attraktivt, trivsamt och tryggt område med ett stenkast från centrums alla faciliteter. För pendlaren ligger tågstationen inom några minuters promenadavstånd. Sitt centrala läge till trots har tomten ett mycket fritt och högt läge där ni kan njuta av er egen lugna oas och härlig utsikt. Från vardagsrummets ena fönster skymtar till exempel Uddevalla inlopp och från det andra fönstret skymtar den fria skogshorisonten i öster. Fastigheten vetter mot den vackra, natursköna allmänningen helt utan bebyggelse och insyn. Tomten är delvis sluttande och var från början planterad med en del fruktträd såsom äpple-, päron- och plommonträd. Trädgården är välskött och grann. Nya planteringar sattes 2023 mot fasaden mellan garage och entré. Här finns utrymme för umgänge, odling och att bara njuta av grönskan. Ett perfekt boende för en hel familj! Denna fastighet lämpar sig även till generationsboende, uthyrning, verksamhet/företag eller varför inte göra lägenheter för uthyrning eller försäljning. Bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra med denna fantastiska fastighet och dess läge! Här bor ni med gott miljösamvete och njuter av låga energikostnader tack vare en imponerande solcellsanläggning på taket, som förser hemmet med hållbar energi. Solcellernas årliga produktion överstiger idag hushållets förbrukning, vilket ger en möjlighet att sälja överskottet. Det finns även möjlighet att ansluta två batterier på vardera 15 kWh. Den årliga produktionen beräknas till 20 990 kWh, medan årsförbrukningen understiger 5 000 kWh per år. Huset består av tre våningsplan varav översta våningen utgörs av en delvis inredd vindsvåning med möjlighet att göras om till en eller två separata lyxvåningar med utsikt över stan. De andra två våningsplanen har en pampig takhöjd på upp till tre meter och generösa sällskapsytor med tre sociala rum i fil mot skogssidan. Utöver detta finns kök, rymliga möblerbara hallar, flera badrum/WC och flera sovrum. Sovrummen kan inredas som kontor, hobbyrum eller för annan verksamhet. Med tre stora balkonger i olika väderstreck kan ni njuta av solen från morgon till kväll i era egna mysiga tillhåll. Huset är gediget byggt i betong och sten med inslag av ädelträ. Golven är genomgående i marmor och sten med golvvärme samt äkta stavparkett i ek. Badrummen har marmorgolv eller klinker och kaklade väggar. Huset har platsbyggda bokhyllor och detaljer i ädelträ. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och fönsterbänkarna är av exklusiv marmor. Entrén är rymlig och leder till ett sällskapsrum med ädelträväggar, egen bar och braskamin. På undervåningen finns en möblerbar hall, flera sovrum/kontor, spaavdelning med bastu, tvättstuga, två WC, matkällare, förråd och ett dubbelgarage med ingång från huset. En pampig ektrappa med smidesräcke leder till övervåningen, upplyst av en stor kristallkrona. Här finns en möblerbar hall med platsbyggd bokhylla i ädelträ. Från hallen når man ett stort vardagsrum med matsal och en vacker öppen spis med marmorbeslag. Skjutdörrar i ädelträ leder till stora matsalen, som i sin tur leder til

  • Premium
Kyrkvägen 22A, Rönnäng, Tjörns kommun
  • Imorgon kl 13:00
Kyrkvägen 22A, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 2
Kyrkvägen 22A, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 3

Kyrkvägen 22A

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 395 000 kr
46,4 m²
3 rum
4 867 kr/mån
30 065 kr/m²

Välkommen till denna underbara trea på idylliska västkusten i Rönnäng, en bostad som erbjuder enastående komfort och livskvalitet. Belägen i det yttersta huset med en fantastisk havsutsikt över Västerhavet. När du kliver in i denna ljusa lägenhet möts du av en välkomnande hall, fylld av naturligt ljus. Från hallen når du två rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Lägenheten har även ett fräscht badrum komplett med duschställ, kommod och toalett. Vardagsrummet är hjärtat i bostaden, där det öppna utrymmet knyter samman med köket. Här finns gott om plats för sociala tillställningar och familjeliv. Från vardagsrummet når du den stora altanen som går runt hela bostaden. Altanen erbjuder en perfekt plats för att njuta av den fantastiska havsutsikten och den friska havsluften. Bostaden ligger på ett idealiskt avstånd från en populär badstrand, livsmedelsbutik, restauranger och Rönnängs brygga. Från bryggan kan du ta färjan vidare ut i den pittoreska skärgården, vilket ger dig ännu fler möjligheter till äventyr och utflykter. När du inte själv nyttjar lägenheten, hyr Tjörns Havspensionat ut den åt dig, och du erhåller cirka 50 % av hotellpriset direkt till ditt konto. Detta gör att lägenheten inte bara erbjuder en plats för avkoppling, utan även goda inkomstmöjligheter. Här har ni en riktig pärla på västkusten som kombinerar enastående läge, komfort och ekonomiska fördelar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brattbergsvägen 8, Ammenäs, Uddevalla kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Brattbergsvägen 8, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Brattbergsvägen 8, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Brattbergsvägen 8

Villa
Ammenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
5 695 000 kr
157 m²
1 308 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiskt vackra villa med vit fasad och spröjsade fönster samt en underbar trädgård med stor veranda, altan och uteplats samt garage. Delvis havsutsikt. Boytan uppgår till 157 kvm fördelade på två våningar och tomten uppgår till 1308 kvm. Villans interiör är ljus med de stora vackra fönsterna som bjuder på ett rikligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett hem med generösa sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. En tjusig entré med spröjsade panoramafönster bjuder in till villan och öppnar upp mot köket och matrummet som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Planlösningen skapar en härlig rymd och en fin social yta för både vardagsumgänge och tillställningar. Köket är fullt utrustat och är i klassisk stil med fina vita skåpluckor med spegel. Dessutom finns en kamin för maximal gemytlighet. Det rymliga vardagsrummet badar i ljus från stora fönster och öppnar upp mot altanen. Altanen är trädäckad och rymmer plats för en matgrupp, solstolar och andra utemöbler. Invid altanen finns en uteplats under tak med plats för en grill. Utöver detta finns på bottenplan ett trivsamt sovrum med inbyggda garderober, ett kontor, ett helkaklat badrum och en mycket praktisk och rymlig tvättstuga. På villans övre plan finns ytterligare ett sovrum med egen klädkammare, vardagsrum med balkong och ett exklusivt badrum. Vardagsrummet kan göras till ett extra sovrum. Den förträffliga trädgården ger plats för hela familjen att njuta av både sommar och vinter. Här finns plats för odling, lek och umgänge. Med balkong på övervåningen och både altan, veranda och uteplats i trädgården finns gott om utrymme för bekväm möblering i den ljuvliga utemiljön. Brattbergsvägen 8 finner ni på en vacker plats belägen mellan Uddevalla och Ljungskile längs kusten, med närhet Ammenäs badplats i ett av Uddevallas mest charmiga områden. Område lockar med sin skönhet och dess närhet till naturen och havsbad. Perfekt för familjer med barn, med gott om möjligheter till härliga promenader och ett aktivt uteliv. Från Ammenäs brygga kan ni ta en skärgårdsbåtstur som tar er längs alla hamnar, en vacker resa som sträcker sig ända till Uddevalla centrum. Med bilen nås Uddevalla på ca 20 minuter. Där hittar ni allt från shopping till restauranger och barer. Om ni föredrar kollektivtrafik finns närmsta busshållplats bara en kort bit bort, där buss 822 tar er både till Ljungskile och mot Göteborg, eller så kan ni ta bussen in mot Uddevalla. Förskola finns vid Sundstrand och den närmsta skolan för åldrarna F-6 finns på Forshällasskolan.

  • Premium
Humlevägen 15, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Sön 11 aug kl 14:30
Humlevägen 15, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Humlevägen 15, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Humlevägen 15

Villa
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
3 295 000 kr
77 + 27 m²
4 rum
420 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa på Humlevägen 15! Med en boyta på 77 kvm och en extra biarea på 27 kvm, erbjuder detta hem generösa sociala ytor och en väl tilltagen altan. Här finns tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med matplats och en mysig kamin, ett modernt kök och två eleganta badrum. Den stora altanen och det inglasade uterummet skapar perfekta ytor för socialt umgänge året runt. På altanen finns ett spabad för extra lyx och bekvämlighet. Allt detta på en välvårdad tomt med gångavstånd till allt Uddevalla centrum har att erbjuda. Stig in genom den ljusa och välkomnande entrén som har stilfulla tapeter, klinkergolv och infällda spotlights. Köket är charmigt och praktiskt med gott om förvaringsutrymme i stilrena vita skåp och är fullt utrustat med moderna, integrerade vitvaror. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig och social yta, där en stämningsfull kamin står för extra mysfaktor. Stora fönsterpartier och utgångar till altan och uterum ger ett härligt ljusinsläpp och förlänger de sociala ytorna. På entréplan finns ett trivsamt sovrum med eget badrum, medan övre plan rymmer det rymliga huvudsovrummet med badrum en suite och ett elegant badkar. Källarplan erbjuder ytterligare ett fint renoverat sovrum samt en rymlig tvättstuga och ett praktiskt förråd. På tomten finns parkeringsplats, garage, förråd och en välvårdad gräsmatta. Här bor ni centralt med närhet till Uddevallas fina utbud av restauranger, caféer och service. Uddevalla och Bohuslän är känt för sin vackra natur och biologiska mångfald med lummiga skogar, ängsmarker och klippig skärgård. Området ger fantastiska möjligheter till ett aktivt liv med vandringsleder, badplatser och utomhusaktiviteter som segling och paddling. Dessutom finns enkel access till Göteborgs storstadsutbud, vilket gör det perfekt för pendling. Sammanfattningsvis, Humlevägen 15 erbjuder ett charmigt och välskött boende med stora sociala ytor, perfekt för familjen som vill bo centralt med närhet till både stad och natur. Välkommen hem! Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected] Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bockholmsvägen 2A, Lanesund, Uddevalla kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Bockholmsvägen 2A, Lanesund, Uddevalla kommun, bild 2
Bockholmsvägen 2A, Lanesund, Uddevalla kommun, bild 3

Bockholmsvägen 2A

Lägenhet
Lanesund, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 295 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/2
6 017 kr/mån
29 051 kr/m²

Upptäck denna pärla på Bockholmsvägen 2 A – en elegant fyra på 79 kvm som kombinerar bekvämlighet, stil och närhet till både natur och hav. Belägen på markplan och utrustad med bergvärme, erbjuder denna bostad allt du kan önska. När du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall, där genomgående ekparkett skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Direkt till vänster hittar du det första sovrummet, med generöst utrymme för både säng och övrigt möblemang. Till höger finns ett modernt, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare – perfekt för en bekväm vardag. Det stilrena köket öppnar upp mot matplatsen och vardagsrummet i en öppen planlösning som maximerar både rymd och ljus. Köket är utrustat med högkvalitativa, integrerade vitvaror och laminatbänkskiva, vilket gör det till en utmärkt plats för matlagning och samvaro. Vardagsrummet har en altandörr som leder ut till en rymlig tomt, perfekt för odling eller andra utomhusaktiviteter. På framsidan av huset finns en stor altan som rymmer en generös soffgrupp – idealisk för avkoppling och sociala stunder. Det största sovrummet erbjuder en generös yta med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, samt en rymlig garderob för all förvaring. Intill finns ytterligare ett sovrum som passar perfekt som gästrum eller kontor. På den charmiga gemensamma gården finns utegym och ett växthus för de gröna tummarna och gemenskapssinnade. Här kan du odla, umgås och njuta av färska grönsaker och blommor tillsammans med trevliga grannar. Bockholmsvägen i Lanesund är en idyllisk plats omgiven av vacker natur och skärgård. Här finns möjlighet till avkoppling och rekreation vid populära badplatser och trevliga promenadstråk längs havet och genom skogarna. Stallgården Krog & Café ligger en kort promenad bort och Uddevallas golfklubb med sin 18-hålsbana samt Herrestadsfjällets naturreservat är inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fritjof Nansens Väg 7, Bohusgården, Uddevalla kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Fritjof Nansens Väg 7, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 2
Fritjof Nansens Väg 7, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 3

Fritjof Nansens Väg 7

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/8
4 129 kr/mån
20 278 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med havsutsikt och en inglasad balkong som bjuder på soliga dagar och magiska solnedgångar. Med sin perfekta belägenhet i ett barnvänligt område och närhet till kommunikationer är detta verkligen en dröm för familjer som vill ha både bekvämlighet och natursköna omgivningar. Lägenheten erbjuder en modern och fräsch hall med ljusa väggar och laminatgolv, vilket ger en välkomnande atmosfär redan från första steget in. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, dusch, handfat och golvvärme - allt för att ge dig den ultimata avkopplingen. Här finns även möjlighet att installera en tvättmaskin. Köket är stilrent och funktionellt, med laminatgolv och ljusa väggar. Du hittar allt du behöver för att laga fantastiska måltider, inklusive ugn, häll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet har vackert parkettgolv och mörka toner på väggar, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Sovrummet har laminatgolv och målade väggar samt en utgång till balkongen där du kan njuta av den fantastiska utsikten varje dag. Denna bostadsrätt ingår i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och låga avgifter. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats (separat kö) för din bekvämlighet. Med närheten till havet kan du njuta av härliga promenader längs strandenpromenaden och ta del av den friska luften. Varmt välkommen till Fritjof Nansens Väg 7, där du kan skapa ditt drömboende med en fantastisk utsikt och alla bekvämligheter du kan önska dig. Varmt välkommen på visning! Ansvarig mäklare Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsenvägen 5, null, Stenungsunds kommun

Åsenvägen 5

Lägenhet
Stenungsunds kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 395 000 kr
65,8 m²
2 rum
vån 1/1
4 594 kr/mån
21 201 kr/m²

Välkommen till Åsenvägen 5 och Ucklum! Här bor ni med alla fördelar av en bostadsrätt med känslan av att bo i villa. Bostaden om 88 kvm är fördelad på två våningar med tre rum och kök. Med två uteplatser och en liten trädgård i ett fantastiskt naturskönt område bor ni här med lugn och harmoni. En underbar plats att njuta av naturen med härliga strövområden eller i den egna trädgården! Inne i bostaden välkomnas ni av en rymlig entré med gott om utrymme för avhängning och en praktisk klädkammare. Vidare in finns ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot matplats – en trivsam social yta med plats för avslappning och umgänge. En dörr ut till altanen förlänger rummet och låter er flytta umgänget ut i solen när vädret tillåter. I köket finns både generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter med väl tilltagna köksbänkar och flertalet över- och underskåp. Den maskinella utrustningen innefattar kyl och frys, ugn och spis samt spisfläkt. Sovrummet erbjuder gott om utrymme för en stor bekväm säng och annat önskat möblemang. I vardagsrummet, sovrummet och hallen finns fina parkettgolv och naturligt ljusinsläpp, vilket ger en genomgående hemtrevlig ljus känsla. Även köket har ett mycket trevligt naturligt ljusinsläpp. Bostaden disponerar även ett badrum utrustat med WC, handfat och duschhörna. Här bor ni i Riksbyggen BRF Grössbyn som upplåter 16 bostadsrätter. Bilplats tillkommer varje bostadsrätt. Charmiga Ucklum bjuder på fantastisk natur med ängar, skog och badplatser. Med 20 minuters bilfärd från Stenungssund finns matbutiker, restauranger och service. Både Uddevalla och Göteborg ligger ca en timme bort med bil, vilket gör det perfekt för den som pendlar. Här ni bo med lantlig känsla och naturen inpå knuten med allt vad städerna har att erbjuda inom räckhåll!

  • Balkong
  • Uteplats
Saturnus Väg 24, null, Färgelanda kommun

Saturnus Väg 24

Lägenhet
Färgelanda kommun
HusmanHagberg Uddevalla
230 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/1
4 602 kr/mån
3 194 kr/m²

Varmt välkomna till detta bekväma och hemtrevliga boende på Saturnus väg 24! Här välkomnas ni av en rymlig hall med anslutning till klädkammaren som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Hallen leder er sedan in till ett ljust kök med charmigt burspråk som tillåter ett härligt ljusinsläpp. Vidare finner ni badrummet som behändigt nog är utrustat med egen tvättmaskin. Näst tar ni er till ett väl tilltaget sovrum med praktiska garderober. Slutligen når ni vardagsrummet där det ryms både soff-och matgrupp och låter hela sällskapet samlas. Från vardagsrummet kommer ni ut till en härlig altan med en grönskande äng som granne. Till detta gemytliga boende följer dessutom carport och ett stort förråd. Missa inte chansen att förvärva detta smidiga boende! Varmt välkomna på visning.

Kaparegatan 2C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Kaparegatan 2C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Kaparegatan 2C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Kaparegatan 2C

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 100 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1
3 683 kr/mån
21 569 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en stilfull lägenhet mitt i centrala Uddevalla! Välkommen till Kaparegatan 2C, där denna fantastiska tvåa om 51 kvm på första våningen erbjuder en smidig och bekväm livsstil. Genom den inbjudande hallen möts du av gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen finner ni sedan ett mysigt sovrum, komplett med en praktisk skjutdörrsgarderob som maximerar förvaringsutrymmet. Det fräscha köket är en glädje för den som älskar att laga mat, utrustat med nya luckor från Härjedalsskök, installerade 2023, samt en splitterny kyl och frys från 2024. Dessutom kan även diskmaskinen styras via telefon för maximal effektivitet. Belysningen i bostaden kan man styra genom Plejd och skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle. Därefter har ni ett fräscht badrum med kommod, duschställ, WC och tvättmaskin. Stig sedan in i det rymliga vardagsrummet, där takspottar skapar en behaglig atmosfär. Den inglasade balkongen i västerläge är en pärla, perfekt för att njuta av solnedgångar och avkopplande stunder utomhus året om. Här bor man i ett utmärkt läge på Söder med promenadavstånd till bland annat matbutiker, vårdcentral, biograf och träningsanläggning. Dessutom har du den vackra strandpromenaden i närområdet och en kort promenad in till Uddevalla centrum med affärer, bibliotek, kaféer, frisörsalonger, lokala restauranger och kommunikationer. Kort sagt, nära till allt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uddevallavägen 1A, null, Bengtsfors kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Uddevallavägen 1A, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Uddevallavägen 1A, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Uddevallavägen 1A

Villa
Bengtsfors kommun
HusmanHagberg Uddevalla
795 000 kr
146 m²
6 rum
1 485 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 2-plansvilla på Bräckefors, en perfekt möjlighet för den växande familjen eller för den som söker en lönsam investering. Med en boyta på hela 146 kvm och en stor tomt, erbjuder detta hem både utrymme och potential för vidareutveckling och anpassning efter dina behov. Villan har en generös planlösning som sträcker sig över två våningar, med möjlighet till hela sex rum med fyra sovrum och två kök. Detta gör bostaden perfekt för en stor familj eller de som vill välja att hyra ut och skapa en extra inkomstkälla. På tomten finns även ett fristående dubbelgarage, vilket ger gott om plats för fordon eller extra förvaringsutrymme. Dessutom följer det med ytterligare tomt (fastighet Vättungen 1:186) på ca 1000 kvm där det finns potential att bygga ännu mer. Ägaren har idag en hyresintäkt på 14 600 kr i månaden. Fastigheten är uppdelad i två lägenheter och därför tilldelas adress för två bostadslägenheter. Läget på Bräckefors är optimalt med bra bussförbindelser, närhet till sjukhus, Coop matbutik, Bäckeparkens aktivitetspark och skola. Här har du allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkomna på visning av denna fantastiska villa med stor potential!

  • Premium
Sollidsvägen 3, Orust, Orust kommun
Sollidsvägen 3, Orust, Orust kommun, bild 2
Sollidsvägen 3, Orust, Orust kommun, bild 3

Sollidsvägen 3

Tomt
Orust, Orust kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 295 000 kr
1 563 m² tomt

Nu kan vi presentera en otroligt fint belägen tomt mitt i Henån. Säljaren har redan bekostat VA-anslutning, så här är det bara att ansöka om bygglov och komma igång! Här får ni verkligen en unik chans att bygga ert drömhus med utsikt över havet samtidigt som ni har all service inom ett par minuter från huset. Fastigheten ligger inom detaljplan och har en byggrätt som innebär att ni kan bygga max 80 m2 bostadshus + 15 m2 uthus. Högst en våning med en högsta byggnadshöjd på 4.4 meter. Tillåten byggnadshöjd för uthus är max 2.5 meter. Taklutning får vara max 25 grader. Med generösa attefallsregler kan ni lägga till 15 m2 till bostadshuset samt 30 m2 attefallshus. Bygglov har tidigare getts av Orust kommun, det står ny ägare fritt att söka nytt. Detta är en möjlighet som inte kommer ofta! Tomten är inte knuten till en husleverantör! För mer information och för visning på plats kontakta ansvarig mäklare Ulrica Nilsson, 070 425 62 22 / [email protected]

  • Premium
Modistvägen 5B, Hallerna, Stenungsunds kommun
  • Sön 11 aug kl 17:00
Modistvägen 5B, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 2
Modistvägen 5B, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 3

Modistvägen 5B

Lägenhet
Hallerna, Stenungsunds kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 550 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 104 kr/mån
38 060 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga marklägenhet med en stor altan som bjuder in till härliga stunder utomhus. Här möts du av en välplanerad och modern bostad med all den utrustning du kan önska dig. Genomgående golvvärme, ekparkett och generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom är läget naturnära och du har havet inom bekvämt avstånd. Samtidigt är bostaden centralt belägen, vilket gör att du har nära till allt du behöver. För dig med barn är detta ett barnvänligt område där de kan springa fritt och leka utan bekymmer. Bostaden ligger i direkt anslutning till förskolor, skolor och fritidsaktiviteter. Dessutom är det smidigt att ta sig till och från bostaden med närliggande kommunikationer. Bostaden i sig är 67 kvadratmeter stor och erbjuder tre rum för dig att trivas i. Den ligger på första våningen i en tvåvåningsbyggnad. Här finns även tillgång till parkeringsplats, vilket underlättar vardagen. Och glöm inte att njuta av den generösa uteplatsen med eftermiddagssol - perfekt för avkoppling eller sociala samlingar. Välkommen till Modistvägen i Stenungsund, där denna fantastiska marklägenhet väntar på att bli ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Tjörn Rösselvik 1:37, Tjörn, Tjörns kommun
  • Imorgon kl 12:00

Tjörn Rösselvik 1:37

Tomt
Tjörn, Tjörns kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 000 000 kr
1 824 m² tomt

Välkommen till Rösselvik, där du kan uppleva enastående panoramautsikt över den vackra Hakefjorden. Denna friköpta tomt är den perfekta platsen för att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Med färdigt bygglov har du gott om utrymme att skapa din drömresidens. Läget är oslagbart, med närhet till havet och möjligheten att se Åstol från din framtida trädgård. Känslan av lugn och harmoni blir påtaglig när du tar in den friska havsluften och njuter av den fantastiska omgivningen. Denna tomt erbjuder stor potential, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt eget paradis. Oavsett om du drömmer om en modern villa eller ett charmigt semesterboende, är detta en plats där du kan förverkliga dina visioner. Så ta chansen att skapa ditt drömboende på denna underbara tomt med panoramautsikt, nära havet och med otrolig potential. Välkommen till Rösselvik!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 60