Mäklare Simon Björklund

Simon Björklund

Om mig

Tanken på att bli fastighetsmäklare föddes eftersom jag gillar en ansvarstagande roll och mitt motto är ”fullt fokus”. Fullt fokus för att lyckas med en av era största affärer i livet! Mitt namn är Simon Björklund och jag arbetar som mäklare i Uddevalla. Jag har en examen från Mäklarekonomprogrammet vilket innebär för dig som kund, att vi kan analysera marknaden över en kopp kaffe och ett gott skratt. Mina vänner beskriver mig som trygg, rak och tydlig. Kontakta mig! 070-771 03 17

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stångevägen 3B, Ammenäs, Uddevalla kommun
Stångevägen 3B, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Stångevägen 3B, Ammenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Stångevägen 3B

Villa
Ammenäs, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
6 695 000 kr
134 + 37 m²
5 rum
1 165 m² tomt

För den som är intresserad av att besöka denna bostad erbjuds möjligheten till en privatvisning. Kontakta mäklaren för att boka en lämplig tid! Just nu har vi möjligheten att presentera Stångevägen 3B i Ammenäs – en charmig enplansvilla med en bekväm belägenhet! När du kliver in i hallen möts du av en mysig atmosfär med plats för att hänga av dig ytterkläder. I vardagsrummet är en imponerande kamin i täljsten från tak till golv i centrum. Stora fönster öppnar upp mot trädgården och här finns gott om plats för ett större middagsbord. Köket är utrustat med kyl och frys, en induktionshäll och vackra stuckaturer pryder köksluckorna. En mindre matplats får också plats i köket. Intill köket finns tvättstugan med en separat ingång utifrån. Här finns tvättmaskin, torktumlare och klinkergolv. Dessutom finns möjlighet till ett hemmakontor i anslutning till tvättstugan. Från vardagsrummet leder en korridor till sovrummen. Här finns tre sovrum och två badrum. På vänster sida finns två barnrum, båda med generöst med förvaringsutrymme i form av garderober. Rakt fram finns ett badrum med klinker och kakel, utrustat med dusch med glasdörrar, bubbelbadkar och en praktisk kommod. Intill badrummet ligger master bedroom med direkt tillgång till altanen. Här finns plats för en dubbelsäng och skräddarsydda garderober. Huset har ett tillbyggt uterum med klinkergolv och glaspartier. Med skjutdörrar kommer du ut till altanen som har en utedusch, spabad och tillräckligt med utrymme för utemöbler. Altanen är västvänd och bjuder på underbar kvällssol. På tomten finns också en unik eldkåta från Finland som kan rymma upp till 15 personer. Fastigheten har även ett garage med klinkergolv, en automatisk port och en laddstation för elbilar. Inuti garaget finns gott om förvaringsmöjligheter med hjälp av praktiska hyllsystem – perfekt för de som är intresserade av bilar. Bakom huset finns också ett attefallshus med plats för våningssängar och ett kök. Från attefallshuset kan du njuta av en fantastisk havsutsikt. Missa inte chansen att bo i det populära området Ammenäs i Uddevalla. För att uttrycka ditt intresse, vänligen kontakta Simon Björklund på telefonnummer 070–7710317. Välkommen på visning!

  • Premium
Prosteviken 24, Skärhamn, Tjörns kommun
Prosteviken 24, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Prosteviken 24, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Prosteviken 24

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
HusmanHagberg Uddevalla
2 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
4 168 kr/mån
46 797 kr/m²

Utforska en underbar lägenhet vid västkustens charmiga kustlinje! Prosteviken 24 bjuder in till en privatvisning. Kontakta mäklaren för att säkra din tid! Denna fantastiska trea på 64 kvm är byggd år 2021 och ligger vid "Kajen i Skärhamn" på Tjörn, direkt vid vattnet och småbåtshamnen. Golvvärme välkomnar dig in i hallen med elegant klinkergolv. Köket och två mysiga sovrum öppnar sig till vänster. Badrummet, även det med golvvärme, erbjuder både bekvämlighet och lyx med kaklade väggar och egen tvättmaskin och torktumlare. Förbi hallen finns två rum till vänster, ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett tv-rum som kan omvandlas till ett extra sovrum eller integreras i det öppna vardagsrummet. Köket från Ballingslöv är modernt och välutrustat med Siemens vitvaror. Mellan köket och vardagsrummet är det öppen planlösning med utsikt mot Skärhamn. Stora fönster från vardagsrummet öppnar upp mot det glittrande vattnet, skapande en atmosfär av lugn och harmoni. Uteplatsen utanför vardagsrummet är perfekt för morgonkaffet med havsluften i näsan. Gå in till Skärhamns centrum för att upptäcka dess kaféer och restauranger eller utforska klipporna och havet i Toftenäs naturreservat norrut. Denna lägenhet är en dröm för permanentboende eller som en pittoresk tillflyktsort för västkustens skönhet. För mer information och bokning av privatvisning, kontakta Simon Björklund på 070-7710317 eller Ulrica Nilsson på 070-4256222.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tåbergsvägen 77, Utby, Uddevalla kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Tåbergsvägen 77, Utby, Uddevalla kommun, bild 2
Tåbergsvägen 77, Utby, Uddevalla kommun, bild 3

Tåbergsvägen 77

Villa
Utby, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
4 750 000 kr
124 m²
3 rum
1 119 m² tomt

Ett fantastiskt läge mitt på populära Utby i Uddevalla! Välkommen till Tåbergsvägen 77 i Uddevalla, en perfekt enplansvilla för den mindre familjen eller samboparet. Från entrén möts du av utsikten och bra förvaring. Master bedroom finner du till vänster och har fin utsikt, plats för dubbelsängen och stora garderober. Vardagsrummet och köket har ett fantastiskt läge med stora fönster utåt. I vardagsrummet kan hela familjen samlas kring den stora täljstenskaminen och samtidigt njuta av Havstensfjorden genom burspråket. Takhöjden är väl tilltagen och vackra limträbalkar syns i taket. Köket består av ett rejält snickeri med vitvaror från Husqvarna, Bosch och Thermex. Det finns plats för middagsbord i köket och genom altandörren når man trädäcket utanför. Vidare finner du ett stort helkaklat badrum med golvvärme, ljust klinkers och kakel med frostat glas. Kommod och badrumsskåp i trä. Garderob med förvaring finns mitt emot badrummet. Ytterligare ett sovrum finns med plats för enkelsäng och skrivbord. Här finns också en dörr till altanen där en utegrupp i lä kan placeras. Från carporten finns en groventré in till tvättstugan. Utomhus har huset ett fantastiskt läge på Utby! Panoramautsikt över fjorden och inget som som stör den magnifika vyn. En stor gräsmatta, häck och träaltan uppmuntrar till utomhusvistelse. Ta chansen att förvärva ett välbyggt enplanshus med panoramautsikt över Havstensfjorden på Utby. Vid intresse kontakta Simon Björklund, 070–7710317 alt. [email protected]. Välkommen att boka er till visning!

  • Premium
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 2
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 3

Evensås 457

Villa
Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
12 595 000 kr
203 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva en exklusiv arkitektritad villa på Skaftö, belägen i det fina området Evensås i Fiskebäckskil. Området har nyligen byggts ut med flertalet påkostade hus och Evensås 457 är en av de främsta fastigheterna i området. Villan har en praktfull arkitektur som kopplas samman med den omgivande naturen och är byggd med massiva och enastående materialval. Fastigheten erbjuder en fantastisk havsutsikt mot väst och Gullmaren, samt en omgivning av bohuslänsk granit. Villan består av ett stort och ljust entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett rymligt sovrum med glasdörrar mot trädgården. Interiört är huset mycket fint och påkostat lika så exteriört; med platsgjutna bänkar och fönsterbrädor, integrerade vitvaror av hög kvalitet och platsbyggd förvaring. På övervåningen finns ett stort allrum, två sovrum, badrum och utgång till en stor balkong. Villan erbjuder även smarta lösningar som tvättnedkast, garderober för förvaring och walk-in-closet. Tomten är högt belägen med naturområden i flera riktningar, vilket ger en insynsskyddad och unik miljö för huset. På fastigheten finns även ett stort garage med inredd lägenhet ovanpå. Området erbjuder en naturskön miljö med närhet till havet och klipporna, samt närhet till Fiskebäckskil med sina restauranger och sommarliv. I närheten finns även Skaftö Golf, vandringsleder och badplatser. Lysekil nås lätt genom en kort promenad till färjeläget, därefter en båttur på ca 12 minuter. För intresse och privatvisning kontakta Robert Blom, 070 425 62 02, [email protected]. Endast bokade visningar.

  • Premium
Strömstadsvägen 10C, Uddevalla centrum, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 10C

Lägenhet
Uddevalla centrum, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 031 kr/mån
21 170 kr/m²

Strömstadsvägen, en central plats i Uddevalla som genom årens lopp varit hem åt flera familjer. Det är en plats där närheten till gym, matvarubutiker och Uddevalla centrum är ett privilegium. Stig in på Strömstadsvägen 10C och möts av en välkomnande atmosfär. Denna lägenhet med två rum och kök sträcker sig över 47 kvadratmeter och bjuder på en inglasad balkong som vänder åt rätt håll. Belägen en halv trappa upp, erbjuder den en unik layout med ett vackert kök, ett eget sovrum och gott om förvaringsutrymme. Detta var ursprungligen en 1:a som förvandlats till en 2:a. Steg in i den rymliga hallen och låt förvaringsmöjligheterna imponera. Till höger ligger köket med sina vita väggar och kakel som stänkskydd, komplett med kombinerad kyl/frys. Det charmiga fönstret sprider ljus i rummet och harmoniserar vackert med de träfärgade köksluckorna. I anslutning till köket ligger sovrummet, som har plats för en dubbelsäng och är unikt genom sitt burspråk. En särskild detalj är den uppreglade väggen som skiljer köket från sovrummet, vilket skapar en extra yta. Vardagsrummet, beläget till vänster om hallen, utgör hjärtat av lägenheten. Här finns gott om plats för en stor soffa och ett matbord. Från vardagsrummet leder en dörr till den inglasade balkongen, som är perfekt placerad för optimal njutning. Badrummet är stilfullt inrett med klinkergolv, kakel och glaspartier till duschen. Dessutom finns en toppmatad tvättmaskin och en vattenburen handdukstork. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och ett på vinden, samt en tvättstuga i källaren. Parkering finns att hyra i närheten. Letar du efter en välplanerad bostad mitt i centrala Uddevalla, med närhet till allt du behöver? Tveka inte att kontakta Simon Björklund på 070–7710317. Välkommen att besöka denna fantastiska lägenhet!

  • Balkong
Lövskogsgatan 7, null, Uddevalla kommun
  • Imorgon kl 18:00

Lövskogsgatan 7

Lägenhet
Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
340 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/4
3 036 kr/mån
7 907 kr/m²

Välkommen till Lövskogsgatan 7 i Uddevalla! Denna härliga lägenhet på andra våningen är 43 kvadratmeter stor med en inglasad balkong och vacker utsikt mot innergården. Hall med gott om plats för garderober och förvaring av ytterkläder. Köket har ljusa köksluckor, kombinerad kyl och frys samt spis. Vardagsrummet öppnar upp sig med generösa glaspartier mot balkongen, perfekt för både soffgrupp och matbord. Den inglasade balkongen är tacksam för avkoppling med utsikt över föreningens innergård. Föreningen erbjuder parkering i garage för endast 200 kronor per månad samt ett källarförråd. Månadsavgiften inkluderar vatten, värme och kabel-TV. För visning eller mer information, kontakta Simon Björklund på 070-7710317 eller [email protected]. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Midnattsvägen 25, Kurveröd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Midnattsvägen 25

Radhus
Kurveröd, Uddevalla kommun
HusmanHagberg Uddevalla
1 395 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/2
8 664 kr/mån
11 723 kr/m²

Välkomna till Midnattsvägen 25 på Kurveröd. Bostadsrätten har sex rum som kan nyttjas efter lämpliga ändamål. När du öppnar dörren med din personliga kod och kliver in i hallen ser du rakt igenom huset. Du skymtar baksidans uteplats där ljusinsläppet är gott. Hallen har plats för mindre bänk och god förvaring. Till vänster ligger köket som har samma golv som hallen. Köket har fullstor kyl och frys, vita skåpsluckor och ett fönster där naturen lyser in. Utsikten är skogens lugn och mäktighet. Diskbänken har vitt kakel som stänkskydd och träbänkskiva. Plats för ett stort matbord finns och blir snabbt en central del i huset. Helt ny diskmaskin från IKEA från slutet av dec-2023. Till höger i hallen finner du ett nyrenoverat badrum från år 2017 med avlånga mörka klinkerplattor till golv och vitt kakel på väggarna. Duschen har glaspartier till dörrar och genomgående golvvärme i hela badrummet. Egen tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsbänk finns. Vidare öppnar vardagsrummet upp sig med stor rymd. Ett trägolv, de ljusa väggarna och fondväggen skapar en riktig hemma-känsla. Plats för både soffgrupp och middagsbord finns där hela familjen kan umgås. Från vardagsrummet når ni dörren till uteplatsen och tomten. Altanen har plats för utemöbler, soffgrupp och självklart grillen. Gräsytan nedanför altanen kan användas för utelek, odlingslådor och från gräsmattan kan barnen enkelt springa till föreningens lekplats. En trappa upp följer 5 rum och ett badrum. Rummen kan nyttjas som sovrum, kontor, walk-in closet eller lekrum. Till vänster från trappan ligger badrum nummer två. Utrustat med wc, komod, badkar, plastmatta och torksystem för kläder. Master bedroom har vacker tapet och utsikt mot skogens lugn. Plats för dubbelsäng och stringhyllan. Vidare följer tre barnrum där alla syskon kan få varsitt rum. Mittenrummet besitter även en balkong som har plats för mindre bord och stolar. Bostaden är belägen med naturen som närmsta granne. Promenadstråk, egonspåret, vattenland och lekplatser finns i direkt anslutning till Midnattsvägen. På föreningens område finns en lekplats där barnen leker skyddat från trafiken. Från bostaden är det promenadavstånd till både Sandersdalsskolan och flertalet förskolor. Bussen stannar alldeles intill radhuset och tar er till Kampenhof, Torp och Uddevalla C. Från dessa hållplatser finns goda pendlingsmöjligheter. Till radhuset följer ett garage med nyligen installerad elbilsladdare. Föreningen har även installerat fyra helt nya laddstationer i anslutning till den befintliga parkeringen. Inga extra avgifter för garage eller parkering. För intresse kontakta ansvarig mäklare Simon Björklund, 070-7710317, [email protected] Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7