Årenäs Rödhaken 1

Årenäs, Mark Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 972 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
23 214 kr/år
Antal besök
9 349
Dagar på Hemnet
12

Nu väntar en chans att slå till på detta trivsamma hus, beläget bland natursköna omgivningar och vackra promenadstråk bland så väl skog och mark som intill sjön Lygnern.
Detta hus rymmer en totalyta om 65 väldisponerade kvadratmeter fördelade över 2 rok + 18 kvm gäststuga. Vidare passar detta hus paret, den mindre barnfamiljen eller er som önskar en stuga där ni kan vistas i avkopplande miljö under årets samtliga årstider. Dessutom har ni en gäststuga på tomten för så väl ungdomen, gästerna eller sakförvaring. Som pricken över i:et finner ni här en altan i sydväst om ca 30 kvm och en altan i nordost om ca 15 kvm. Detta gör att ni kan njuta av solen eller skuggan beroende på dagsform samtidigt som ni njuter av en svalkande drink eller eller en värmande kopp kaffe.

Området som omgärdar huset är lika naturskönt som det ger sken av. 5 min bort finner ni en oas med avskild badplats med brygga. Ca 3 km bort har ni Ramhultafallet som är en sevärdhet i sig, men som också erbjuder omkringliggande vandringsleder i naturreservatet. Runt huset har ni dessutom en svampskog enligt uppgift. Detta gör ni dock bäst i att behålla för er själva så, så att ni kan avnjuta skogens guld på egen hand eller med väl utvalda vänner. I övrigt har ni matbutik, skolor och restaurang med mera inom ca 7 km.

Här finner ni helt enkelt ett charmigt hus med närhet till lika vacker som idyllisk natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

Observera att ni finner besiktningsprotokoll och energideklaration i fliken till vänster under annonsen. Vi ser gärna att ni kommer så förberedda som möjligt till visningen, varför vi uppmuntrar er till att läsa igenom dessa dokument.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.