Trötvik 72

Gräsmark, Sunne Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 215 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
11 436 kr/år

Med optimalt läge i tysta och trevliga Trötvik finner ni detta härliga hem - ett charmigt, hemtrevligt och fint hus med fungerande öppen spis och härligt ljusinsläpp.
Här erbjuds ett komplett boende i 1 1/4-plan med ett sovrum och en härlig tomt som lämpar sig utmärkt för sociala aktiviteter under årets varmare månader.

I Trötvik, Gräsmark bor man i tysta och trevliga områden. Naturen med härliga strövomården ligger endast ett stenkast bort och Trötviks badplats har ni inom bekvämt gångavstånd. Dessutom är det nära till Uddhedens samhälle. Tar man bilen eller åker kommunalt är det enkelt att ta sig till Sunne Centrum med samhällsservice. Massor av sommaraktiviteter såsom Sunne Sommarland, flertalet golfbanor inom 8 mils radie, teater, konst och kultur finns också för den som är intresserad av sånt. I området finns även vackra promenadstråk och badplats. Vintertid tar man sig snabbt till Ski Sunne, Rokkmakkstugan för skidåkning, både utför och på längden. Vill man åka ännu mera skidor finns både Hovfjället och Branäs inom en till en och en halvtimmes bilkörning.
Känner man för shopping så finner man Charlottenbergs köpcentrum och Karlstad inom en timmesbilfärd.

Det här är det perfekta boendet för er som vill bo nära vackra grönområden. Så varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne