Österängsvägen 37

Höviksnäs, Tjörn Se på karta

2 190 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
1 395 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
28 900 kr/år

På östra Tjörn ligger det populära bostadsområdet Höviksnäs som just nu befinner sig i en expansiv fas. De senaste åren har både nya villor och bostadsrätter byggts upp i området, förskolan en liten bit bort har blivit tillbyggd och här finns en nästan helt ny lekplats. Här trivs barnfamiljen lika bra som det äldre paret, då man har nära till både havet och allehanda service. Om somrarna kan ni cykla eller promenera ner till den omåttligt populära badplatsen Låka som erbjuder klippor, hopptorn och en liten sandstrand för de små. Förskola och skola upp till klass 9 finns inom promenadavstånd.

Närheten till både gym och flera lummiga promenad-, och cykelvägar ger fina möjligheter till er med en aktiv livsstil. Busshållplats för dig som pendlar finner du bara en kort promenad från huset. Kommunalt VA och fiber är installerat och klart. ICA Nära, pizzeria och bibliotek finns i området och önskas ytterligare service finner du välsorterad mataffär, bank, gym, optiker, vårdcentral och apotek i Myggenäs. Även Stenungstorg med ett 60-tal butiker nås inom endast 10-15 minuter med bil eller buss.

Bostadshuset är trivsamt och fungerar både året runt eller som fritidsboende. Tomtens höga och fina läge gör den till en riktig oas. För den som önskar att bygga ut finns det goda möjligheter.

Varmt välkomna till Österängsvägen 37!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn