Löjtnantsgatan 19

Ljungsbro, Linköping Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
988 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
36 616 kr/år

Välkommen till en härlig fastighet mitt i idylliska villakvarter. Ett mindre hus på en fin och uppvuxen tomt med bra förutsättningar att skapa större boende. Området är omtyckt med familjevänliga gatustråk och fantastisk natur samt grönområden i närheten. Här bor man med småstadskänsla i ”Chokladstaden” Ljungsbro med skogar och de glittrande vattendragen inom promenadavstånd. I närmiljö finns fina badsjöar, golfbana och underbara skogar. Det finns ett rikt föreningsliv som erbjuder aktiviteter och rekreationsupplevelser året om med egen simhall, isbana och skidspår vid Vretaslingan.

Entrésidan erbjuder parkering på uppfart samt garage. Tomten rymmer uteplatser och trädgårdsyta runt hela huset med fina sollägen, odlingsmöjligheter och pergola.

I hallen finns plats för ytterkläder och man har direkt access till ett rymligt badrum med badkar. Till vänster finner vi ett trivsamt sovrum. Resterande yta breder ut sig mot trädgården med ett charmigt kök med äldre vedspis bevarad som detalj, samt med utgång till uterum under tak. Vardagsrummet gränsar mot köket med hörnläge och vy mot trädgårdens grönska.

En trappa ner finns källarplanet med gott om extra yta för förvaring, sovrum och tvättstuga. Här finns allrum samt separat WC. Utgång via trapp och groventré finns också.

Trädgårdsytan ger uteplatser med skyddade lägen och både sol och skugga. Härliga lägen för odling med fruktträd och rabatter samt förråd och mindre växthus. En plan gräsmatta ger gott om yta för barnens lek.

Ljungsbro har stort utbud av barnomsorg samt skolor. Goda kommunikationer med buss och fina cykelvägar till stadskärnan i Linköping och även fortsättningsvis längs kanalen vidare mot Borensberg och Motala för fina utflykter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping