Släggvägen 26

Munsö Ekeby, Ekerö kommun Se på karta

3 800 000 kr

4 000 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
2 098 m²
Byggår
1961
Energiklass
G
Driftkostnad
49 019 kr/år

Tillfälle att förvärva ett boende att förädla och renovera upp precis efter eget behov och önskemål. Här finns många möjligheter och gott om yta tack vare de båda extrahusen.
Möjlig total bostadsyta om ca 99 kvm.
Idag nyttjas det huset som är närmast huvudbyggnaden som kontor och atelje. Det andra huset fungerar idag som gästhus. Flertalet bra förrådsbodar med olika typer av funktioner.

Ogenerad hörntomt med sluttande gräsmatteytor och nivåskillnader som verkligen skapar olika rum.

En trädäckad altan knyter ihop boningshuset med ateljen, Här ryms med lätthet stor matmöbel och solsängar. Varma sommardagar skuggar markisen skönt. Underbar utsikt, initialt över den egna trädgården och den majestätiska eken men sen även vidare över skog och åker.

Boningshuset har fin access till trädgården genom många dörrar.
Vardagsrum med två stora fönster som bjuder på en vidsträckt vy, utgång till altanen genom pardörrar. Mysigt och värmade med eldstad. Kök med gott om skåp för förvaring och arbetsyta. Matplats invid fönster och altandörr. Sovrum med förvaring i två garderober, trivsamt med fönster åt ett håll och altandörr åt andra. Badrum med stort fönster, badkar, wc och kommod. Hall med yta för avhängning och förvaring bakom skjutdörrar. Trappa ner till källarplan som erbjuder tvättstuga mer groventre, Fina förvaringsmöjligheter och det rymliga garaget med garageportar.

Invid husets entré och framför garaget finns plats för två bilar. På den nedre delen av tomten finns "gästparkeringen" som rymmer flertalet bilar.

Ekeby är ett lugnt och trivsamt område med blandad bebyggelse, här kan man strosa bland husen, ta sig ut i skogen eller en kort promenad ner till fint bad med sandstrand. Möjlighet till att hyra båtplats. Goda kommunikationer med buss 311 och 312.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Jenny Näslund

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Jenny Näslund, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708268300