Nämdö 1 Sea Lodges - lgh A1

Nämdö - Solvik, Värmdö kommun Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Byggår
2022

HÄLFTEN AV LÄGENHETERNA SÅLDA - MISSA INTE ATT BLI EN DEL AV DEN NYA SKÄRGÅRDSBYN PÅ NÄMDÖ!

Nämdö Sea Lodges bjuder in till ett unikt boende i skärgårdsmiljö – enbart 100 meter från havet. Med omsorgsfull arkitektur i harmoni med naturen, närheten till fastlandet och med bekvämligheter redan på plats, har vi skapat möjligheter för ett flexibelt liv i skärgården.

Välkommen till lägenhet A1, i ett eget hus som delas med en lägenhet och med en bruksarea på 43 kvm fördelade på ett plan med sovloft.
Kök med full maskinell utrustning i öppen planlösning med sällskapsrum och matplats. Ett sovrum, badrum och sovloft. Båtplats och W-båt direkt nedanför.

Upplåtelseformen är bostadsrätt.
Avgift till föreningen: 1 917 kr/mån

Se bofaktablad, kostnadskalkyl, stadgar och länk till bostadsväljaren under dokument och länkar på hemsidan.

VISION

Få platser på jorden är så vackra som Stockholms skärgård. Och även om allt fler väljer att bosätta sig bland alla tusentals kobbar och skär, finns alltid en vördnad för naturen, stillheten och havet. Här vill man bli ett med sin omgivning, snarare än att göra om den till något helt nytt.

Precis så har vi också tänkt i våra projekt Nämdö Solvik och Nämdö Sea Lodges – att behålla skärgårdens charm och samtidigt föra den in i vår samtid. Här planerar vi ett modernt skärgårdsliv med fokus på all tänkbar bekvämlighet och service. Året runt. Alla årstider. Under tidig vår kan du uppleva ett rikt fiskeliv vid strandkanten, under sommaren njuta av fantastiska middagar i solnedgången, under hösten gå friska promenader i det dramatiska landskapet och under vintern bege dig ut på långa skridskofärdsturer på isigt hav.

MODERNT OCH UNIKT SKÄRGÅRDSBOENDE

Nämdö Sea Lodges bjuder in till ett unikt boende i skärgårdsmiljö – enbart 100 meter från havet. Med omsorgsfull arkitektur i harmoni med naturen, närheten till fastlandet och med bekvämligheter redan på plats, har vi skapat möjligheter för ett flexibelt liv i skärgården – oavsett om man planerar att bo deltid, halvårsvis eller året runt.

På Nämdö Solvik kan livet pågå precis som vanligt. Med fiber på plats och möjligheter till självhushåll med närhet till affär, restaurang, paketutlämning och ombud för apotek och Systembolaget, kan man leva, bo och arbeta på Nämdö utan begränsningar – redan från dag 1.

ATT DELA MED ANDRA

En av de främsta styrkorna i detta boende är just flexibiliteten, både hur du finansierar och bor i din bostad samt det serviceutbud som finns på Nämdö Solvik. Boende i Nämdö Sea Lodges kommer ha tillgång till en egen strand, med tillhörande brygga, bastu, båtplatser och båtpool, för att öppna upp möjligheten att upptäcka ytterskärgården och leva ett bekymmersfritt skärgårdsliv.

Med inspiration från hur vi bor och upplever fjällen under vinterhalvåret, har vi på samma devis skapat ett ​boende för skärgården där du kan hyra ut din lägenhet när du inte är där. Kort sagt, ett skärgårdsliv att dela och uppleva.

Läs hela texten på hemsidan.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Nordstrands Mäkleri

Kontakta mäklaren

Robert Nordstrand

Nordstrands Mäkleri
Mäklare Robert Nordstrand, Nordstrands Mäkleri
+46705235877