Södra Långtjärn 9

Skärgen, Hagfors kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 500 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
4 591 kr/år
Arrende
5 518 kr/år

Välkommen till denna trevliga sommarstuga som rymmer ca 45 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i.

Huset består bland annat av ett härligt, socialt och funktionellt kök med en trevlig köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet, släta luckor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett sovrum samt ett välplanerat och mysigt vardagsrum med härliga umgängesytor, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Stugan har ett mindre hygienrum som är funktionell med handfat där vatten kommer från sjön. Den rogivande, stora och fina sjötomten (arrende) som huset står på har många soltimmar samt en äldre brygga. Det mysiga inglasade uterummet är där gränsen mellan ute- och innemiljö suddas ut. Här erbjuds fin utsikt och plats för matbord. På tomten finns dessutom en praktisk och trevlig förråd med bra förvaring samt ett rum som går att använda som ett gästrum. Denna trevliga stuga ligger ostört, skogsnära och har en fantastisk utsikt över Södra Långtjärn/Skärgen.
Huset har framdragen el men inget avlopp eller vatten, utan det finns ett utedass samt vatten som dras från sjön.

I närheten finns både Munkfors och Sunnemo som har diverse affärer för allt som kan behövas och ligger endast en kort bilresa bort.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Karlstad

Kontakta mäklaren

Michelle Felixson

Mäklarhuset Karlstad
Mäklare Michelle Felixson, Mäklarhuset Karlstad
0720926996
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas