Mäklare Michelle Felixson

Michelle Felixson

Om mig

Vad väger tyngst för dig i valet av mäklare? För mig är en god och uppriktig relation till mina kunder det viktigaste. Mitt mål som mäklare är att få långsiktiga samarbeten med riktigt nöjda kunder. Det uppnår jag med hjälp av goda förberedelser, stort engagemang och kunskap ifrån tidigare erfarenheter inom service, sälj samt marknadsföring.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Videholmsbacken 1, null, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Videholmsbacken 1

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
100 000 kr
2 135 m² tomt

Upptäck ditt eget paradis nära Klarälvens strand i Munkfors! Denna unika tomt erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa ett naturnära hem eller fritidshus. Med två förfallna byggnader finns det potential för renovering eller att använda dem som inspiration för dina egna projekt. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, vilket ger dig friheten att bygga komplementbyggnader och små tillbyggnader utan bygglov. Observera dock att tomten är inom strandskyddat område, så dispens krävs för nybyggnation. Här kan du skapa en självförsörjande oas, då det inte finns el, vatten eller avlopp – perfekt för den som söker ett off-grid-liv. Med bara fem minuter till centrala Munkfors kombinerar denna plats lugn och naturnära skönhet med närhet till stadens bekvämligheter. Ta chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska tomt vid Klarälven! Besök gärna tomten på egen hand eller boka in en privat visning med mäklaren.

Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun, bild 2
Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun, bild 3

Erlandervägen 9

Villa
Ransäter, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
995 000 kr
130 + 40 m²
5 rum
1 299 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Ransäter, Värmland! Denna charmiga villa med 5 rum och kök, varav 3 är sovrum, erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort. Huset har en fantastisk inglasad uteplats på 20 kvm med el, vilket gör den till en idealisk plats att njuta av alla årstider. Köket som är renoverat, utstrålar modern elegans och funktionalitet. Med smakfulla ytskikt genom hela huset och ett badrum som totalrenoverades 2014, är detta hem både estetiskt tilltalande och praktiskt. Uppvärmningen sker via jordvärme, vilket ger både en jämn inomhustemperatur och låga driftkostnader. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med gott om plats för alla dina tillhörigheter. Tomten är lättskött och badar i solljus, med en härlig utsikt över åkrarna. Här finns flera mysiga platser att umgås på, perfekt för sommarens grillkvällar eller avkopplande stunder. Denna villa i Ransäter erbjuder inte bara ett bekvämt och vackert boende, utan också en livsstil där du kan njuta av lugnet och den natursköna omgivningen. Ransäter är en pittoresk och historisk by belägen i hjärtat av Värmland, känd för sin natursköna omgivning och rika kulturarv. Här finner du lugnet på landet, samtidigt som det är nära till både service och stadsliv. Det tar endast 35 minuter att köra till Karlstad, Värmlands pulserande huvudstad, och cirka 5-7 minuter till Munkfors, där du har tillgång till affärer, skolor och annan service. Ransäter erbjuder den perfekta balansen mellan fridfull landsbygd och bekvämlighet. Missa inte chansen att förverkliga dina husdrömmar – boka en visning idag!

  • Premium
Rud Skansviken 414, Rud Hammarö, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rud Skansviken 414

Fritidshus
Rud Hammarö, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 595 000 kr
60 m²
3 rum
1 249 m² tomt

Välkommen till ditt drömfritidshus på natursköna Rud, Hammarö! Denna charmiga bostad på 60 kvm erbjuder en perfekt tillflyktsort med 3 rum och kök, inkluderande två mysiga sovrum, ett ljust vardagsrum med en öppen spis, ett fullt utrustat kök och ett praktiskt badrum. Badrummet är en utbyggnad där det finns en duschkabin, handfat, varmvattenberedare och en toalett. Njut av lugnet i den lummiga trädgården med enastående utsikt över dalen, bergen och skogen som är inpå knuten. Här finns två härliga uteplatser där du kan koppla av och njuta av naturen. Endast 5 minuters promenad genom skogen tar dig till Vänerns glittrande vatten. Upplev fridfulla dagar och magiska kvällar i denna idylliska miljö! Här finns även goda bussförbindelser med 5 min till närmsta busshållplats och utvecklingsmöjligheter med stor byggrätt enligt detaljplan Varmt välkommen på visning!

Prästvägen 5, null, Munkfors kommun
  • Borttagen före visning
Prästvägen 5, null, Munkfors kommun, bild 2
Prästvägen 5, null, Munkfors kommun, bild 3

Prästvägen 5

Fritidshus
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
695 000 kr
70 + 50 m²
4 rum
5 350 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Blibergsvägen 27, Blia, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blibergsvägen 27

Villa
Blia, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
695 000 kr
129 m²
4 rum
4 322 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i lantlig stil, som erbjuder en fridfull tillvaro med skogen som granne. Belägen på en hörntomt med en generös tomtarea på hela 4322 kvadratmeter, finns här gott om utrymme för trädgårdslek och avkoppling. Här kan du njuta av fridfulla stunder under fruktträden och kanske till och med plocka egna smaskiga äpplen till en god paj. Väl inne i denna charmiga villa möts du en vacker farstukvist och en hall med goda avhängingsytor, här finns även fjärrvärmecentralen! Vidare inne finns ett mysigt vardagsrum med en fungerande kakelugn, ett flexibelt sovrum/gästrum, ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen och sedan ett äldre badrum. På övervåningen väntar två bekväma sovrum, ett luftigt allrum med balkong och generösa kattvindar för extra lagring. Ett perfekt hem för den som söker harmoni och bekvämlighet i en trevlig miljö. Förutom själva bostaden finns här också andra byggnader som tillhör fastigheten. Ett stall med två boxar gör drömmen om att ha egna hästar möjlig. Dessutom finns ett garage/förråd för förvaring av verktyg och annat som behövs i vardagen. Läget är idylliskt och passar perfekt för den naturälskande familjen. Här kan du njuta av stillheten och naturen, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Munkfors centrum. Så välkommen till Blia, där den lantliga stilen möter skogen och där denna unika möjlighet väntar på dig!

Horsensgatan 6, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 6

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 426 kr/mån
18 012 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 83 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad vars öppna ytor bjuder in till umgänge. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, tvättstuga, badrum och två sovrum. I det rymliga och trevliga vardagsrummet möts vi bland annat av stora fönster, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Köket är nyligen renoverat (2019) med höga skåp, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat, inbyggd espresso kaffemaskin och plats för matgrupp. I det funktionella och fräscha badrummet finns toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Sovrummet är ljust och mysigt, det finns en klädkammare med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Från sovrummet kan du kliva ut på den inglasade, ljusa och stora balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. På balkongen erbjuds sol hela dagen och plats för en loungedel. Här bor du vid ett av Ruds bästa lägen, med Pekås alldeles intill lägenheten. Centrum ligger en enkel bussresa bort och Karlstad Universitet finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för den lilla familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Grönäs 514, Hynboholm, Karlstads kommun

Grönäs 514

Villa
Hynboholm, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 500 000 kr
100 + 106 m²
4 rum
2 984 m² tomt

Välkommen till detta charmiga gula hus i Hynboholm, Karlstad! Med sina 100+106+18 kvadratmeter erbjuder huset en modern inredning med ett badrum renoverat 2019, kök renoverat 2013, nytt tak från 2022 och nya fönster från 2013. Delvis ny el från 2020/2022 ger extra säkerhet. På övervåningen finns två rymliga sovrum, ett kontor, ett ljust vardagsrum, ett modernt kök och ett badrum. I källaren finns ett allrum, ett extra kök, en praktisk tvättstuga, en WC och gott om förvaringsutrymme. Huset ligger i ett lugnt område med goda transportförbindelser till Karlstad. På Grönäs ligger denna unika villa som erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke. Huset står på en stor, rogivande och lummig tomt med många soltimmar och stora gräsytor. Dessutom har huset en stor och öppen balkong med plats för matbord samt stolar. Här finns även ett äldre garage. Området kring bostaden består av skogen, vatten och grönområden samtidigt som du har närhet in till Karlstads mer centrala delar med en kortare biltur. Med bil tar du dig till Karlstad och Kil ca 10 minuter. Skåre centrum ligger ca 5 minuter bort där du finner matbutiker, apotek, förskolor, skolor samt idrottsanläggningar. Välkommen på visning ! OBS! Besiktning är bokad.

  • Plus
Rulle Bergmans väg 1, null, Munkfors kommun

Rulle Bergmans väg 1

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
700 000 kr
96 m²
3 rum
2 570 m² tomt

Välkommen till denna perfekta villa belägen på Rulle Bergmans Väg 1 i charmiga Munkfors! Här erbjuds du och din familj möjligheten att bo i ett lugnt och vackert område med gott om utrymme att trivas i. Med sina 96 kvm boarea och 3 rum är denna villa optimal för den som söker en bekväm och önskvärd livsstil. Du möts av charmiga och ljusa rum där ni kan umgås och ladda batterierna. Köket är trevligt och fullt utrustat, perfekt för att laga goda måltider tillsammans. På övervåningen finns två sovrum, en rymlig kattvind samt ett nyligen renoverat badrum. Här finns alla bekvämligheter för en avkopplande vardag. Dessutom har huset en stor och härlig trädgård, perfekt för både avkoppling och lek med barnen. Ett praktiskt uteförråd finns också tillgängligt för förvaring av verktyg och ved. Denna villa erbjuder mer än bara ett vackert hem. Du kommer att kunna njuta av en rad olika aktiviteter i närområdet, allt från skogspromenader till fiske i Klarälven. Här lever du en bekväm och önskvärd livsstil i en småstadsmiljö. Kom och upplev allt detta själv genom att boka en visning. Vi ser fram emot att visa dig runt i detta underbara hus!

Munkerudsvägen 13, Munkerud, Munkfors kommun

Munkerudsvägen 13

Övrigt
Munkerud, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 900 000 kr
1 581 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en stor fastighet på 345 kvm i härlig miljö, med många möjligheter! I hjärtat av Värmland - Munkfors finner du en fastighet som kan förverkliga dina drömmar. Munkerudsvägen 13 kan passa en egen företagare som vill bo i anslutning till sin verksamhet, en stor familj som vill ha ordentliga ytor eller kanske någon som vill bedriva verksamhet och hyra ut lägenheter för att få in en extra inkomst. Men andra ord är det bara dina drömmar som sätter stop för vad denna fastighet kan erbjuda. När du kliver in genom entrén möts du direkt av trevlig restaurang. Här finns en rymlig lokal som kan användas till det mesta och en trevlig altan för uteservering. Vidare in i lokalen finns ett diskrum med dubbla diskho, ett arbetskök med flera möjlighet att laga mat på. Genom en trappa ner tar du dig vidare till fastighetens källare där det finns flera rum som både kan användas till förvaring samt matlagning/bakning. Här nere finns även en mathiss som med enkelhet tar upp nödvändigheter till entréplan och som är godkänd. På övre plan finns även möjlighet att hyra ut en 4 r.o.k, där en vacker öppenspis finns samt två sovrum, ett kök och ett badrum. Bakom huvudbyggnaden finns sedan en stor byggnad som rymmer ett dubbelgarage och förvaringsytor ovanför. I bygganden finns även två rum som passar perfekt att hyra ut eller nyttja själv, det finns även ett vackert badrum med mörkt klinker som går fint ihop med de vita kaklade väggarna. En trappa upp finns sedan ett mysigt allrum och ett funktionellt kök som har stora fönster som släpper in dagens fina ljus. Området kring Munkerudsvägen 13 passar den som vill ha när till det mesta. Här finner du bland annat Klarälvens högsta naturliga vattenfall, nordens största dragspelsstämma och den unika bilfria cykelleden Klarälvsbanan. Munkfors-Ransäter- I hjärtat av Värmland är ett välanvänt uttryck, från Munkfors har du ca 6 mil till Karlstad, ca 3 mil till Hagfors och ca 3 mil till Sunne vilket gör att du enkelt kan transportera dig runt om i Värmland. I Munkfors finns sedan alla nödvändigheter som önskas såsom matbutiker, bensinstation, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning! Inventarier ingår, separat inventarielista kommer finnas!

  • Plus
Grava-Rud 734, null, Karlstads kommun

Grava-Rud 734

Tomt
Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
495 000 kr
530 m² tomt

För den som drömmer om att bygga sitt egna hem i natursköna Grava-Rud, Karlstad, erbjuder denna tomt en unik möjlighet. Med en bekväm yta på 530 kvm och kommunalt vatten vid tomtgränsen är grunden redan lagd för ditt drömprojekt. Tomten har fördelen av att redan ha ett godkänt bygglov sedan tidigare av nuvarande säljare, vilket ger dig friheten att forma ditt hem efter dina egna önskemål och behov. Det bästa är att du inte är bunden till en specifik husleverantör, vilket ger dig maximal flexibilitet och kontroll över byggprocessen. Läget i Grava-Rud bjuder på en fridfull atmosfär samtidigt som du har närhet till Karlstads bekvämligheter. Här får du chansen att skapa ditt eget personliga paradis, och med det redan befintliga bygglovet kan du snabbt påbörja ditt drömprojekt. Du måste självklart ansöka om ett eget bygglov för just ditt projekt. Missa inte chansen att förverkliga din vision av det perfekta hemmet på denna fantastiska tomt. Välkommen att på egen hand inspektera marken eller boka in dig på en anvisade visningstiden!

Östervik 242, null, Karlskoga kommun

Östervik 242

Villa
Karlskoga kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 495 000 kr
27 m²
2 rum
833 m² tomt

Varmt välkomna till Östervik 242 där du finner ett pittoreskt sommarhus om 27 kvadratmeter, som är redo för ditt personliga renoveringsäventyr. Med denna perfekta canvas har du möjligheten att skapa ditt egna drömställe vid den vackra sjön Möckeln i Karlskoga. Fastigheten har en möjlighet att utvecklas till ett helt unikt sommarparadis där du kan sätta din egna prägel. Förvandla det till en plats där du och din familj kan skapa minnen som varar livet ut. Allt detta omgivet av naturens skönhet vid sjön Möckeln. Huset har idag ett allrum där det får plats en säng samt ett köksbord, vidare finns ett arbetskök samt ett sovrum. På tomten finns även ett attefallshus, ett dass och en verkstadsbod med sommardusch. Huset har el och sommarvatten. Vid vägen finns även möjligheter att koppla på sig på kommunalt VA samt installera fiber. Huset ligger endast 10 minuter från centrala Karlskoga där all tänkbar service finns och några minuter till ett mysigt glasscafé, Strandvillan Labbsand. Här har du även närhet till Karlskoga Golfklubb. Om du är redo att ta steget och skapa ditt drömhus, tveka inte att kontakta oss för mer information om detta renoveringsprojekt med enastående potential. Det är din chans att göra din vision till verklighet!

  • Plus

Visar alla 11