Rutån 104

Vansbro, Vansbro kommun Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
5 170 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
34 618 kr/år

Med fritt och soligt läge i lantliga Rutån ligger denna charmiga lilla fastighet med flertalet byggnader på rymlig tomt. Ett stenkast från Västerdalälven med möjlighet till både bad och fiske återfinns ett praktiskt enplanshus i minde storlek, perfekt som permanentbostad för tex ensamhushållet eller det äldre paret som inte känner sig redo att flytta till lägenhet eller för familjen som vill ha ett bekvämt fritidsboende utan att tumma på standarden. Smakfullt och väl genomtänkta färger och materialval. Nuvarande ägare har bland annat ytskiktsrenoverat större delen av bostaden, gått igenom el samt installerat jordfelsbrytare, bytt fönster samt dragit in fiber.

Utöver bostadshuset finns här flertalet praktiska komplementbyggnader såsom den isolerade studion som även kan fungera bra som gäststuga eller ateljé, mindre enbilsgarage, vedbod, uthus med gamla tvättstugan samt trädgårdsförråd.

Mindre än 5 km bort ligger centrala Vansbro med affärer och annan service och vardagar stannar bussen till och med på landsvägen precis utanför. Skulle ett dopp i älven kännas väl uppfriskande ligger den fina badplatsen vid Gladtjärn endast en kortare promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Sofie Källman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Sofie Källman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
070-395 87 60
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas