Lertäktsvägen 3

Adelsö, Ekerö kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
2 589 m²
Byggår
1960
Energiklass
F
Driftkostnad
63 260 kr/år

Centralt och lättillgängligt beläget på ön, på bara några få minuter ifrån färjan är man framme vid denna fina fastighet.
Stor trädgårdstomt som bjuder på häftiga nivåskillnader. På tomtens nedre del finns ett bra garage med ett separat förrådsutrymme. Stora plana gräsmatteytor. Ett extrahus som idag nyttjas som verkstad men kan brukas efter behov, tex gästhus. Mycket gott om uppställningsytor och väg upp till bostadsbyggnaden. Går man till fots så leder en charmig trappa upp till husets fina trädäck. Väl tilltaget trädäck som rundar huset. Det höga läget gör att man befinner sig i de grönskande trädtopparna. Soldränkt läge, härligt med badmöjligheten i poolen. Gott om plats för stor matmöbel och solstolar.
På husets baksida finns plats för förvaring, vedförråd, äldre lekstuga och odlingsbäddar med jordgubbar.
Härligt enplanshus som har förbättrats och byggts ut med omsorg genom åren. Den nya delen innehåller ett underbart vardagsrum, mycket rymliga sällskapsytor. Stora fina fönsterpartier och härlig rymd med öppet upp till nock. Trivsamt med kamin. Ett fint sovrum med fönster åt två håll, utgång till altanen och generös takhöjd med öppet upp till nock. Vägg i vägg finns ett till bra sovrum med samma fina rymd. Kök med gott om förvaringsmöjligheter, fönster ovan arbetsbänk. Matplats invid fönster. Välkomnande med centralt placerad eldstad invid entrén, här finns yta för avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter i direkt anslutning. Ett tilltaget duschrum med duschkabin, handfat och wc. Tvättmaskin och torktumlare, förvaring i vägghängda skåp. Altandörr leder ut. Från trädäcket nås även en extra wc med handfat.

Beläget mitt i trivsamma och lugna kvarter med blandad bebyggelse. Endast ett kort cykelavstånd till badmöjlighet, båtbrygga och bra mataffär.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Jenny Näslund

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Jenny Näslund, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708268300