Alholmen 29

Alholmen, Upplands-Bro Karta & restider

2 200 000 kr
VillaVilla

Välkommen till sommarparadiset och ön Alholmen som är belägen med kort båttur från Munsö eller Ormudden på Ådö. Detta är ett fantastisk ställe med en härlig sjöutsikt från i stort sett hela tomten. Marken närmast vattnet ägs gemensamt av tomtägarföreningen och till fastigheten hör en brygga nedanför tomten - så nära strandtomt du kan komma.

Innan du åker ut kan du via en app värma upp husets element lagom till du kommer ut till ön. Väl på plats kan du öka mysfaktorn och värmen med braskaminen som sprider värmen med en elektrisk fläkt. Huset har två sovrum, helkaklat duschrum, ett bra kök, öppen planlösning mellan matplats, sällskapsrum och kök och med flera härliga fönster ut mot tomten och Mälaren. Från matplatsen är det direktaccess till ett rejält trädäck med grill och utekök som har rinnande vatten. På tomten finns även en mysig gäststuga med trinettkök, bra lämpat för uthyrning eller gäster. Gästhuset har framdraget vatten. Tomten har även en förrådsbyggnad med flera bra utrymmen såsom tvättstuga, utedass med separett samt ett extra sovrum för tonåringen.

Detta är en av öns största tomter om 3716 kvm med plan gräsmatta och flera träd och buskar. Här finns hallonbuskar, vinbär, krusbär och rabarber för sommarens alla pajer.

I köpet ingår en båtplats vid Slutsbrygga på Ekerö där det finns goda kommunikationer med buss 311 som går hela vägen till Brommaplan. Möjlighet till bil- och båtplats finns även från Ormudden på Ådö och brygganslutning finns också på Färingsö från Ekerösidan. Från fastigheten är det endast några minuter till båtbryggan mellan Fiskarudden och Tegelbruket där du kan lägga till för att äta middag eller spela golf på Bro Hof. Möjlighet finns att nyttja öns passbåt som går mellan Slut och ön. Båtplats samt två båtar ingår i köpet.

Bra 4G-mottagning i huset och på tomten.

Alholmen är en grönskande och trevlig ö med bland annat fotbollsplan, dansbana och badplats. Här anordnas b.la ett populärt midsommarfirande varje år. Populärt fiskevatten för gös samt gott om gädda och abborre.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Tomtarea
3 716 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
9 888 kr/år
Byggår
1953
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Alholmen 29 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 200 000 kr
Driftkostnad
9 888 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 313
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 46 dagar sedan, den 8 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips