Mäklare Per Andersson

Per Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekedalsvägen 7D, Jakobsberg, Järfälla kommun

Ekedalsvägen 7D

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 195 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1/3
7 439 kr/mån
21 208 kr/m²

Välplanerad och ljus 4:a på bästa läge i Jakobsberg med stor inglasad balkong i soligt och ostört läge. Stort kök med bra arbetsytor och matplats med plats för 6-8 personer. Generöst vardagsrum med gott om plats för familj och vänner, tre stora sovrum, två badrum varav ett med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt i det stora förrådet. Optimalt belägen i centrala Jakobsberg med gångavstånd till både bussar, pendeltåg samt centrum vilket erbjuder allt du kan tänkas behöva. Även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA, Plantagen

  • Balkong
  • Hiss
Uddnäsvägen 62, Stäket, Järfälla kommun

Uddnäsvägen 62

Tomt
Stäket, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
Pris saknas
2 527 m² tomt

Exploateringsfastighet under pågående planläggning för tre blivande småhusfastigheter. Planen beräknas antas under hösten -24. Kommunalt VA i fastigheten (endast A är påkopplat och V är ej anslutet). Belägen i ett attraktivt område i Järfälla med närhet till natur och Mälaren. I närområdet finns Ängsjö friluftsområde, marina, badplatser och barnomsorg. På bekvämt avstånd återfinns Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud. Stäket ligger mycket strategiskt till med både E18 och E4 på bekvämt avstånd. Med bil tar man sig till såväl Stockholm City som Arlanda på ca 30 min och i Kallhäll finns pendeltåg. Köpeskilling erläggs vid tillträdet som önskas ske under vår/försommaren -24. Möjlighet till en tilläggsköpeskilling efter detaljplanen vunnit lagakraft. Överlåtelsen sker i första hand genom en bolagstransaktion, dock ej något krav. Även andra förslag på transaktionen beaktas - kontakta mäklaren för mer information. Se bilagor och länk till kommunens hemsida för mer information.

Ekedalsvägen 7D, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekedalsvägen 7D

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 667 kr/mån
24 922 kr/m²

Stor 2:a med stor balkong i högt och fritt läge. Flexibel planlösning som ursprungligen disponeras som två rum men kan användas som tre rum. Helkaklat badrum, bra kök med rejäl matplats, stort förråd/klädkammare i lägenheten och lättmöblerat vardagsrum. Ytterligare förråd på samma våningsplan i dörren mitt emot. Säkerhetsdörr. Värme, VA och bredband på 500/500Mbit/s samt TV-lagom från Telia ingår i avgiften! Hus med hiss. Lägenheten är belägen i ett lugnt och attraktivt område ett stenkast från Jakobsbergs C, restauranger samt pendeltåget som på 20 minuter tar dig till City.

  • Balkong
  • Hiss
Markeby 1:6, Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun

Markeby 1:6

Tomt
Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 995 000 kr
2 697 m² tomt

En av fem stora villatomter som ligger i en svag sydvästsluttning i fritt läge mot hag- och åkermark samtligt som man får lä mot nordanvinden från skogen norr om tomterna. Området ligger utanför detaljplanelagt område vilket innebär goda möjligheter att kunna utforma sitt egna drömboende när det gäller storlek och gestaltning, så länge man anpassar sig till omkringliggande bebyggelse. Tomterna är ca 2700 kvm. Mycket bra pendlingsavstånd med tex endast 30 min till Arlanda samt Solvalla och bara några minuter bort galoppen i Bro Park , dessutom flera bra golfbanor som Bro Hof och BroBålsta samt Kungsängen. För hästintresserade finns flera stall i närheten. Skola och förskola finns i Tjusta. På cykelavstånd finns Villa Aske med deras fantastiska restaurang och Piazza Bassi. Det finns ett färdigt kostnadsförslag på avlopp, se bilaga. Finns även förslag på totalentreprenad från husleverantör.

Kronogårdsvägen 8B, Lennartsnäs., Upplands-Bro kommun

Kronogårdsvägen 8B

Tomt
Lennartsnäs., Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 900 000 kr
1 507 m² tomt

Lantligt belägen tomt i gårdsmiljö på Lennartsnäshalvön i en underbar miljö vid Mälaren. Omgiven av flera gårdar, ängs- och åkermark samt fina skogsområden. Promenadavstånd till båtklubb och "Ladan" med café, antikaffär, loppis, keramikverkstad. Nära Kungsängen centrum med service och pendeltåg. För hästintresserade finns många stall att välja på i närheten. Lagakraftvunnet bygglov finns på 1,5plansvilla och friliggande 2-bilsgarage från MoveHome.se, se ritningar och bygglovshandlingar under "dokument och länkar" eller kontakta mäklaren.

  • Plus
Stackvägen 31 B, Töjnan, Sollentuna kommun

Stackvägen 31 B

Tomt
Töjnan, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
4 495 000 kr
813 m² tomt

Sydvästvänd lättbebyggd tomt i populära och barnvänliga Tönjan. Förhandsbesked finns på en huvudbyggnad med byggnadsarea 97kvm i två plan samt ett garage om 30kvm i anslutning till Stackvägen. Vill du bygga ett annat hus krävs nytt förhandsbesked - kommunens generella riktlinjer för området utan detaljplan är vägledande och innebär bland annat följande; Byggnadsarean maximeras till 1/5 av tomtytan, dock högst 200kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad får innehålla högst två bostadslägenheter och i huvudsak max två våningar, se mer i bilaga "förhandsbesked". Tjönaskolan finns runt knuten och på en kort promenad finns både service, bussar och pendeltåg kring Sollentuna centrum.

Visar alla 6