Hallebäcksvägen 21

Aröd/Timmvervik, Kungälvs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 444 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
33 799 kr/år

Längs med landsvägarna in mot Timmervik finner vi denna välskötta pärla beläget högt och fint på sin höjd. Vackert välkomnande med rymlig grusad uppfart samt mindre garage i husets källardel. Direkt när man kliver ut på tomten ser man allt detaljarbete och all den kärlek som nuvarande ägare lagt ner på såväl hus som trädgård. Omfattande renovering av befintligt hus samt utbyggnad av vardagsrum och badrum utfördes 2004. Huset nyttjas idag som ett permanentboende men kan givetvis nyttjas som ett finare sommarboende också. Närhet till hav och gäststuga för besökande gör detta till en perfekt tillflyktsort från vardagen.

Lägg därutöver till en ljuvlig uppväxt trädgård och naturtomt samt inslag av berg. Träd, buskage och planteringar samsas med stensättningar, gångar och det härliga altandäcket för solmöjligheter hela dagen igenom. Det stora uterummet ser till att man fortsatt kan njuta av de vackra vyerna även när regnet gör sig påmint.

Bostaden tar emot oss via uterummet till hallen där badrummet ligger precis intill. Helkaklat badrum med elgolvvärme. I hallen finns det också ett öppet utrymme/allrum som kan avskärmas till ett extra sovrum om behovet finns för detta. Husets större sovrum ligger till höger från när vi kliver en bit in i hallen och erbjuder plats för såväl dubbelsäng som garderober. Vidare in till husets höjdpunkt, vardagsrummet och köket. Här har vi ett magiskt utrymme som sprudlar med ljusinsläpp och härlig takhöjd upp till nock! Social och öppen planlösning där gästerna kan slå sig till ro i soffgruppen och blicka ut genom de magnifika fönsterpartierna medan middagen förbereds. Källarplan nås från utsidan. Här finner vi husets tvättstuga med klinkerlagt golv och garage/förrådsdel. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i krypgrunden som nås i anslutning från tvättstugan samt i friggeboden.

Timmervik erbjuder perfekta förutsättningar att uppfylla alla kriterier till att bli ens drömläge. Omgivningarna är minst sagt idylliska där en fin blandning av fritids- och åretruntboende samsas kring lugna vintrar och ett populärt sommartillhåll med flertalet badmöjligheter att välja på, varav den närmsta väntar bara minuter till fots från bostaden. Skolbuss och i viss mån lokaltrafik passerar området, samtidigt som Kode har ett stort utbud av service, omsorg och goda kommunikationer med långtids- och pendelparkering på behändigt avstånd. Både direktbussar och pendeltåg trafikerar för att nå centrala Göteborg på mindre än 30 minuter. Båtplatsmöjligheter finns i området och den golfintresserade lär heller inte missa Kungälv-Kode GK som passeras på vägen ut till Aröd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25

Visningstider

  • 7
    dec
    Tor 7 dec kl. 16:45–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.