Hyllingegatan 17

Åstorp, Åstorps kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
514 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
50 674 kr/år

Nu kan en mysig 1-plansvilla med källare och härlig trädgård på Hyllingegatan 17 bli din!

Huset är 82 kvadratmeter stort och omfattar 3 rum och kök samt källare med gillestuga. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och ett större matbord. Härifrån nås även det trevliga uterummet som under årets varmare månader blir till en härlig social yta tillsammans med trädäcket intill. Köket renoverades 2019 och erbjuder ljus interiör tillsammans med vitvaror i gott skick där kyl/frys är från 2022. Två sovrum i bra storlek där det ena är lite större med garderob. Badrummet renoverades 2018 med dusch, wc, tvättställ samt kakel och klinker. Källaren har en gillestuga som idag används som gästrum samt kontor. Här nere finns gott om förvaringsutrymme samt en väl tilltagen tvättstuga.

Precis utanför uterummet ligger trädäcket tillsammans med en damm som skapar en väldigt harmonisk atmosfär och inbjudande miljö för att kunna koppla av. Utöver detta finns öppen gräsyta, rabbat samt buskar och träd.

I Åstorp bor du lugnt och bekvämt med närhet till allt som behövs för en smidig vardag. Mataffär, skola, förskola, järnvägsstation, idrottsplatser, promenadstråk, Söderåsen precis runt knuten och mycket mer.

Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Kontakta mäklaren

Björn Lindahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
Mäklare Björn Lindahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
0709-101401