Mäklare Björn Lindahl

Björn Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsgatan 4, Kvidinge, Åstorps kommun

Karlsgatan 4

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 795 000 kr
130 + 91 m²
5 rum
1 085 m² tomt

1 1/2-planshus med källare och stor tomt för den trädgårdsintresserade. Bra planlösning i huset med tre sovrum, kök samt allrum/matrum. Villan har renoverats i olika omgångar med bla nytt IKEA-kök från 2022 och luft/vattenuppvärmning från 2022. I källaren hittar du en klassisk gillestuga med vedkamin (ej i bruk) och en praktisk matkällare. Uterum, uteplats med nytt trädäck och spabad, balkong och garage. Välkomna på visning!

  • Plus
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 52, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 52

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 995 000 kr
135 + 10 m²
6 rum
952 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Linnégatan 52, en mycket stilren och attraktiv 1-plansvilla om 135 kvadratmeter belägen i familjevänliga Kvidinge. Villan utgörs av 6 r.o.k varav 4 sovrum. Genomgående moderna stimulerande färgval, fräscht parkettgolv och bra ljusinsläpp. Köket i neutrala färgval med induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys, ugn och micro. 2 st badrum med kakel och klinker, tvättställ, wc och inglasade duschar. Tvättstuga som även fungerar som groventré med vikyta, tvätt och torktumlare. Anslutet till vardagsrummet finns utgång till trädäck och trädgård. Intill husets huvudbyggnad finns garage och stenlagd uppställningsplats med plats för 2 st bilar. Generellt bra ytor genom hela huset som för den fantasifulle är en utmärkt möjlighet att själv sätta sin prägel på. Varmt välkomna med er intresseanmälan på mäklarens hemsida!

  • Premium
Idrottsgatan 3E, Åstorp, Åstorps kommun

Idrottsgatan 3E

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
350 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 605 kr/mån
5 512 kr/m²

Trevlig lägenhet med bra planlösning och inglasad balkong. Kaklat badrum och belägen högst upp i huset (3:e vån). Välkomna på visning!

  • Balkong
Allégatan 24, Ekeby, Bjuvs kommun

Allégatan 24

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 995 000 kr
103 + 57 m²
3 rum
797 m² tomt

Välkommen till detta välhållna boende. 1 1/2-plan med källare och underbar trädgård med carport och växthus. Nytt badrum från 2018, tak 2020 och luft/vatten-uppvärmning som bidrar till låga driftskostnader. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Storgatan 2D, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 2D

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
295 000 kr
48 m²
1 rum
vån 3/3
4 012 kr/mån
6 146 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 1:a om 48 kvadratmeter på Storgatan 2D i Åstorp! Lägenheten fördelas på en hall med en stor klädkammare i anslutning, ett badrum med dusch, wc och tvättställ, ett fräscht kök med utrymme för matplats precis intill samt ett varadgsrum/sovrum som delas av från matplatsen och köket med ett glasparti. Lägenheten är genomgående, ljus och fräsch med bra ytor för bl.a matbord, soffa och säng. Till bostadsrätten hör även ett källarförråd. Bostaden är centralt belägen med mataffär, resecentrum, apotek, frisörer, tandläkare, vårdcentral, promenadstråk och mycket mer inom gångavstånd. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Hiss
Storgatan 39, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 39

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/7
5 756 kr/mån
18 851 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsrätt om tre rum och kök med en boarea på 74 m2. Lägenheten är belägen på femte våningsplanet och ligger i nordvästligt läge. Därför finns möjligheten att avnjuta kvällssolen på den uppdelade balkongen med trevlig utsikt. Balkongen har delats upp i en inglasad del och ett fritt parti vilket ger möjligheten att få direktkontakt med solen men också förbruka det inglasade större området majoriteten av årets månader. Väl inne i lägenheten träder man in genom entrén till hallen som har klinkergolv och goda avhängnings och förvaringsmöjligheter bakom skjutparti dörrarna. Efter det mindre klinkergolvet i hallen går det genomgående ett parkettgolv genom lägenheten. Vidare leder hallen till det större av de två sovrummen som har klädkammare anslutet. Näst intill sovrummet finns badrummet i kakel och klinker som erbjuder både tvätt och torktumlare i lägenhet, större vikytor och ytterligare förvaring i skåpen. Via hallen leds du tillbaka mot det öppna köket i smakfulla färgval som ligger i anslutning till det större öppna allrummet som både har plats för soffhörna och matplats. I anslutning till allrummet finns utgång till det inglasade partiet av balkongen men också det sista sovrummet som idag agerar som kontor. Varmt välkomna med er anmälan på mäklarens hemsida!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björkvägen 4A, Björnås, Åstorps kommun

Björkvägen 4A

Tomt
Björnås, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
875 000 kr
596 m² tomt

Passa på att förvärva en tomt, ett stenkast ifrån Söderåsens härliga natur och strövområde. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Byggbar yta enligt detaljplan ca 149 kvm, 1 eller 1 1/2-plans hus. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Södra Kyrkogatan 8, Kvidinge, Åstorps kommun

Södra Kyrkogatan 8

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 995 000 kr
85 + 80 m²
3 rum
926 m² tomt

Välkommen till Södra Kyrkogatan 8 belägen i Kvidinge. På en boarea om 85 kvadratmeter och en biarea om 80 kvadratmeter med 3 r.o.k varav 2 sovrum finns det flertalet större ytor att disponera i linje med sitt eget tycke. Villan har ett stort uterum som kan anslutas både via ett av sovrummen på entréplanet och via vardagsrummet. Vardagsrummet i bra storlek där den som inreder kan låta kreativiteten flöda. Kök med yta för matplats. Utöver de två sovrummen på entréplan finns det ytterligare ett sovrum på källarplanet. Utöver detta finns ett tvättrum, ett hobbyrum och ett kombinerat badrum med bastu. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds även på källarplan. Varmt välkomna med er intresseanmälan för visning på vår hemsida!

  • Plus

Visar alla 8