Turistvägen 74

Bergkarlås, Mora kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
3 860 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Driftkostnad
22 516 kr/år

Välkommen till denna stora fastighet som är högt belägen i byn Bergkarlås. På fastigheten finns en 1 1/2-plans villa om 98 kvadratmeter. Villan innefattar två sovrum som kan göras om till tre, kök med utrymme för matgrupp samt ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens altan som ligger i västligt läge med mycket fin utsikt mot Morahållet. Under 2020 har köket renoverats med nya skåpstommar och luckor. I denna villa finns det utrymme för den händige att sätta sin egen prägel på bostaden.
Huset har under senare tid använts för uthyrning, därav finns två entrédörrar där ena tar dig upp på övervåningen, detta kan med enklare insats för den händige göras om till det ursprungliga utförandet.

Runt fastigheten är det mestadels åkermark vilket gör att du inte har någon direkt insyn från närliggande grannar.
Utöver bostadshuset finn en stor L-formad lada med gott om förvaringsutrymmen. Denna byggnad kan behöva ses över och vissa åtgärder har redan påbörjats. På åkern ovanför ladan passerar även en skoterled vintertid, vilket gör att du enkelt kan ta dig ut till miltals av leder.

Från Bergkarlås in till Mora centrum är det 7 kilometer. Till Norets handelsområde som har flertalet affärer är det ca 5 kilometer och till Mora lasarett 4,5 kilometer. Här i Bergkarlås dras längdskidsspår vintertid från bygdegården, dessa spår går i en mycket fin fäbodterräng.

Huset värms effektivt upp genom jordvärmepump.
Fastigheten är påkopplad på det kommunala V/A-systemet.
Fastigheten har inkopplad fiber.

Denna fastighet passar dig som vill ha ett projekt att jobba med samt bo strax utanför de centrala delarna av Mora. Här erbjuds en stor gård och gott om förvaringsmöjligheter.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.