Mo 431

Bergs kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
1 146 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
26 311 kr/år

I stillsam lantlig miljö med vacker utsikt över Oviksbygden ligger denna moderna villa med tillhörande garage som har automatisk fjärrstyrd garageport. Njut av det nyrenoverade lantliga köket som har utgång till möblerbar altan med trivsam avkopplande utsikt. Bo på landet i trevlig jordbruksbygd där naturen finns närvarande under årets alla årstider.

Bostadshuset erbjuder nytt modernt kök med plats för stort matbord som rymmer både släkt och vänner. Gott om förvaringsutrymmen i lådor och överskåp. Köket är utrustat för dig som gillar att laga mat. Rymligt vardagsrum som ger lugn och med värmande braskamin. Badrum som har våtrumsmatta och som är utrustat med duschhörna. Tvättmaskin med bänkskiva för hantering av tvätt. Två bra sovrum och hall med bra utrymme för ytterkläder. Direktverkande el och effektiv luftvärmepump som ger låga driftskostnader. Garage med bra förrådsutrymmen.

Här bor ni i härlig lantlig bygd med en positiv framtidstro. I närliggande Vigge finns aktiv föreningsverksamhet vid Vigge bygdegård och här finns även en bensinmack. I Svenstavik finns allmän service och bra utbud av butiker. Till centralorterna går det landsortsbussar och vägen är i mycket bra skick. Här bor ni i lantlig härlig miljö med mycket ängs- och åkermark. Vid Storsjön finns både bad och fiske möjligheter. I Persåsen finns Wikners konsthantverk och en populär kälkbacke.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55