Klevbergsvägen 140

Dammsjön, Säters kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 709 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
11 790 kr/år

På slingrande grusvägar, genom vacker skog bestående av ståtliga tallar, tar du dig ut till Klevbergsvägen och denna mysiga stuga. Här ser du stugan, omhuldad av skog och natur, med endast några minuters promenad till Dammsjöns klara vatten och sandiga botten. Dammsjöns glittrande yta kan skönjas mellan träden och kommer förhoppningsvis att synas ännu mer då grannen planerar att ta ner flertalet träd. Dammsjöns fina badstrand finns snett över sjön och är enkel att promenera till på stigen utmed sjön.

På tomten står dels bostadshuset på 60 kvm, men även förrådsbyggnader och dass. Här når solens strålar in mellan tallarna och du kan njuta av sommaren både på den takade altanen eller på den fristående uteplatsen nedanför. Stugan består av ett stort vardagsrum, ett ordentligt kök, två sovrum samt ett duschrum. Här tas vatten ur en borrad brunn och rinner sedan ut i ett godkänt BDT-avlopp.

Här bor du med naturen precis intill knuten och kan på din egen tomt plocka en näve blåbär till morgonfilen. I de vidsträckta skogarna kring stugan kommer du med all säkerhet att hitta dina egna kantarellställen under tidiga höstar. Njut sen av en kantarellsmörgås framför en sprakande eld i öppna spisen under hösten, för den här stugan behöver inte bara användas sommartid. Hit plogas även vägen om man vill, då stugan ingår i en vägförening.

Tveka inte att anmäla dig på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

My Friman

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare My Friman, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46707894637