Mäklare My Friman

My Friman

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2015 och jag fullkomligen ÄLSKAR mitt jobb! Som mäklare får jag inte glömma bort att en bostadsaffär är bland det största en människa genomför i sitt liv. Det kommer aldrig att bli vardag för mig! Jag kommer att behandla varje affär med samma oändliga omsorg och engagemang, för det är så jag kommer att lyckas!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Murgatan 9D

Lägenhet
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 484 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha tvåa på andra våningen med en egen ingång. Framför entrén hälsas du välkommen av en liten uteplats, där morgonsolen strilar in och du kan njuta av ditt morgonens första kaffe. Denna lägenhet har ett gavelläge med ett extra fönster vid matplatsen, och detta, tillsammans med den balkongdörren som är helt i glas, låter ljuset strömma in och fylla varje vrå med dagsljus! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så att både ljuset och de sociala samtalet kan flöda fritt. Köket är modernt med sin stilrena vita design och bekvämligheter, inklusive induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns även ett fönster över diskhon som låter dig drömma dig bort medan du diskar. På balkongen väntar en underbar utsikt över skogen, en plats där du kan vila blicken på naturen och njuta av eftermiddagssolens sista strålar. Sovrummet känns fridfullt med sin utsikt över tallarna utanför och här finns gott om plats för både en dubbelsäng och garderober. Ett praktiskt förråd i hallen erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet är otroligt rymligt och här finns både dusch, handdukstork och tvättmaskin. Beläget i ett lugnt och tryggt område nära motionsslingan i Mellsta, ger denna lägenhet dig möjligheten att njuta av naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Gångavstånd till campingen erbjuder möjligheten till avkoppling med minigolf och cafébesök, medan badplatsen i Båtsta ger möjlighet till uppfriskande bad och avkopplande stunder vid vattnet. Anmäl dig på visning nu!

  • Premium
  • Balkong
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 18:15
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Röda vägen 32

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 695 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 889 kr/mån
18 939 kr/m²

Den här rymliga fyran ligger endast en halv trapp upp från marken och sträcker sig kring husets hela gavel! Tack vare fönster i tre väderstreck så strömmar ljuset in från tre håll och gör lägenheten väldigt ljus! Köket totalrenoverades 2020, och här valdes högblanka, vita luckor och en svart bänkskiva i sten. Köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva, såsom induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I anslutning till köket, med luftig och öppen planlösning, ryms en stor matplats där alla i familjen får plats! Badrummet har totalrenoverats av föreningen 2023 och här har stilrena, neutrala färger valts med omsorg. Balkongen når du från vardagsrummet och här kan du njuta av solen ända tills den går ner på kvällen, tack vare västerläget. Balkongen är dessutom inglasad, vilket gör att du kan nyttja den från tidig vår till sen höst. Förutom detta rymmer den här fyran även tre rejäla sovrum och en klädkammare i hallen som erbjuder massor av förvaringsmöjligheter. På Hagalund bor du centralt med närhet till precis allt du behöver, t ex mataffär, restauranger, tågstation och Kupolen. Den här lägenheten måste ses på plats, anmäl dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 16:15
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 30D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
625 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 546 kr/mån
24 510 kr/m²

Vill du bo riktigt centralt, med gångavstånd till precis allting du behöver? Då har du kommit rätt! Den här ettan är belägen mitt i hjärtat av Hagalund, med mataffär och restauranger runt knuten. Du har även bara ett par minuters promenad till både Högskolan och tågstationen. Lägenheten ligger en halvtrapp upp från marken, vilket gör att du slipper insyn, men behöver inte heller springa i trappor. Hörnläget och det fina burspråket gör att den här ettan badar i härligt dagsljus! I vardagsrummet får du plats med både säng, soffa och skrivbordshörna. Här finns även ett separat kök och ett helkaklat badrum med dusch och handdukstork. Föreningen är välskött och du kan nyttja allt som erbjuds i källaren, bl a tvättstuga, gym och spa! Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Kvarnforsgatan 3

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
120 + 96 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta stora hus med en väl tilltagen, lättskött tomt i det eftertraktade området Kvarnsveden! Denna bostad är något utöver det vanliga, då den är utbyggd och erbjuder mer boyta än genomsnittet i området. Här finns hela fyra sovrum ovan mark, två på varje plan, men dessutom har du möjlighet till 1-2 sovrum till i den rymliga källaren. Här nere har även ett helt nytt badrum skapats för att ge dig en chans att ta ett avkopplande bad i en lyxig miljö. Renoveringar har gjorts med omsorg under åren och både tak, fönster och dränering är redan åtgärdade för att ge dig ett bekymmersfritt boende. Det renoverade köket känns ljust och luftigt tack vare utformningen med en halv köksö, vilket inbjuder till sociala samtal med dina gäster medan du lagar mat. En stor altan har byggts på baksidan av huset där du kan umgås med vänner och familj under dagens alla timmar. Altanen badar nämligen i sol, hela dagen ända till kvällen! Blir det för svalt framåt kvällningen, kan du tända en brasa i någon av husets två eldstäder och mysa ner dig framför. Annars värms huset upp av fjärrvärme och dessutom finns här två st nyinstallerade luft/luftvärmepumpar, som även bidrar med AC sommartid. Fiber finns självklart installerat och på den breda uppfarten, som rymmer flera bilar, finns idag ett garage. Vill du bygga ett större garage finns det gott om utrymme på den rejält tilltagna tomten. Läget är helt oslagbart med närhet till skola, mataffär och allmänna kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Missa inte detta stora, väl renoverade hus, utan anmäl dig på visningen nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 6 aug kl 16:15
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 2
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 3

Tunagatan 11A

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 240 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
3 320 kr/mån
19 077 kr/m²

Endast en halv trapp upp från marken finner du denna lägenhet, som tack vare gavelläget har fönster i tre riktningar. Detta ger ett fantastiskt ljusinsläpp, speciellt i vardagsrum och kök som badar i solljus! Fönstren är precis utbytta av föreningen och förutom att de höjer intrycket av hela lägenhet, stänger de även ute mycket mer ljud tack vare isolerglasen. Köket och alla ytskikt totalrenoverades 2019, och här har man genomgående valt ljusa och neutrala färger. Köket går i smakfullt grått med ljus bänkskiva och guldfärgade handtag. Här ryms en matplats, men eftersom vardagsrummet är så stort får du plats med ytterligare en matplats där. Badrummet renoverades 2016 och utrustades med golvvärme. I det stora vardagsrummet finns en vacker öppen spis, som har fått måttanpassat, specialgjort glas. Här kan du krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av sprakandet från brasan och betrakta lågorna som dansar. Öppningarna mellan rummen öppnades vid renoveringen upp ända upp till tak, vilket gör att du lyfter blicken och uppskattar den generösa takhöjden här. I sovrummet finns en garderobsvägg och utgången till balkongen med västerläge där du kan fånga eftermiddagens solstrålar ända till kvällen. Här bor du väldigt centralt, med Borlänge centrum precis runt knuten som erbjuder både restauranger och butiker. Du har även gångavstånd till både ICA Maxi, Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Den här lägenheten går att tillträda på en gång då säljaren inte bor kvar, så tveka inte att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 2
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 3

Lapp Anders väg 50

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
155 m²
6 rum
562 m² tomt

Välkommen till detta rymliga hem på hela 155 kvm, perfekt för den stora familjen! Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, finns här gott om plats för både gemenskap och avskildhet. Huset ligger på en lugn gata i ett familjevänligt område, vilket gör det till en idealisk plats för barn att växa upp. Det är gångavstånd till den natursköna badplatsen vid sjön Dammyran, där sommardagarna kan spenderas med bad och lek. Området omges av vidsträckta skogar, som bjuder in till härliga promenader och utflykter. Här kan du plocka bär och svamp under hösten och njuta av längdskidåkning på preparerade spår under vintern. Huset har fått nya 3-glasfönster och de allra flesta ytskikt har renoverats. Ett fristående garage erbjuder förvaring för både bil och trädgårdsredskap, och en fin stenbelagd gång leder dig till husets entré. Ett av husets stora plus är det inglasade uterummet, en oas där du kan njuta av naturen och förlänga sommarsäsongen. Skjut isär glaspartierna för att släppa in den friska luften eller stäng dem för att hålla värmen när kvällarna blir svalare. Uterummet leder ut till en altan, perfekt för sommarens grillkvällar. Skräddarbacken är ett lugnt och trivsamt område, med närhet till både förskola och skola. Bussar tar dig enkelt in till centrala Borlänge. Här finns den perfekta kombinationen av att bo nära natur och sjö, samtidigt som det inte är långt till stan. Lapp Anders väg 50 ligger ute som Aktiv Matchning, i väntan på besiktning och invändiga bilder. Anmäl ditt intresse nu, för att inte missa detta stora, fina hus!

  • Premium
  • Uteplats
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun, bild 2
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun, bild 3

Solrosgatan 36

Radhus
Lergärdet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 195 000 kr
107 + 69 m²
3 rum
681 m² tomt

Det här huset på Solrosgatan 36 är ett enplanshus om tre rum och kök, med möjlighet att även inreda vinden för att skapa fler sovrum! Du välkomnas av en stor grusad uppfart och ett garage där taket lades om 2020. Här finns även en delvis takad altan med ett generöst trädäck som har det bästa solläget – perfekt för att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Den öppna och grönskande omgivningen skapar en känsla av avskildhet och ro, fritt från insyn. Inomhus möts du av en öppen och luftig planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Köket är helt nytt från 2019, och alla ytskikt i vardagsrummet och de två sovrummen är också nyligen uppdaterade. Husets två sovrum är placerade i varsin ände av bostaden för extra avskildhet och lugn. Badrummet är stort och rymligt, renoverat av den tidigare ägaren.. En av de stora fördelarna med detta hus är den oinredda vinden, som erbjuder fantastiska möjligheter för den växande familjen. Här kan du enkelt skapa fler sovrum eller en stor lekyta för barnen. Denna flexibilitet gör huset perfekt för både barnfamiljer med planer på att växa, men även äldre par som vill ha ett bekvämt boende utan trappor. Lergärdet är ett lugnt och tryggt område, perfekt för familjer. Här finns närhet till Kvarnsvedens centrum med dess bekvämligheter, samtidigt som det inte är långt till stan. Missa inte chansen att förvärva detta härliga hem – här finns allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt liv!

  • Premium
  • Uteplats
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun, bild 2
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun, bild 3

Lindåkersvägen 11B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 114 kr/mån
17 658 kr/m²

Beläget en våning upp från marken, väntar denna lägenhet som välkomnar dig med sina 79 kvadratmeter! Nyligen besiktad av Riksbyggen utan en enda anmärkning. Den här lägenheten kan du ta över snabbt och kan även få med en del av möblerna! Likadana ekparkettgolv löper genom hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla och en varm ton. Detta blir en fin kontrast mot det moderna köket som går i sobert svart, med vita bänkskivor och vitt kakel. Utrustat med all nödvändig utrustning, inklusive två ugnar varav en med mikrovågsfunktion, är detta köket en plats där matlagning blir roligt! Förutom matplatsen i köket, bjuder även det generösa vardagsrummet in till mysiga stunder med nära och kära, med gott om plats för både en stor soffgrupp och en extra matplats. Den här bostadsrätten har två toaletter, vilket är ovanligt! En gästtoalett samt ett större badrum med ett lyxigt badkar ståendes på lejontassar. Här kan du sjunka ner i ett varmt skumbad efter en lång dag på jobbet. Vill du hellre ha en tvättmaskin här, finns en sådan i förrådet som följer med i köpet. Lägenheten rymmer även två rejäla sovrum där du kan få en god natts sömn, innan du avnjuter ditt morgonkaffe på den härliga balkongen. Dina kläder förvarar du i den rymliga garderobsväggen med skjutdörrar som löper utefter hallens ena vägg. Bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit ingår i avgiften. Förråd och tvättstuga finns i samma hus, så här slipper du springa mellan husen. Möjlighet till att hyra parkerings/garageplats. På området finns det lekplatser, grillstuga, grönområden, elbilsladdare och gott om gästparkeringar. Från Lindåkersvägen har du närhet både till stan och till grönområden. Anmäl dig på visning nu!

  • Premium
Böösgatan 8, Åselby, Borlänge kommun
Böösgatan 8, Åselby, Borlänge kommun, bild 2
Böösgatan 8, Åselby, Borlänge kommun, bild 3

Böösgatan 8

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 750 000 kr
132 + 50 m²
4 rum
916 m² tomt

Välkommen till detta unika enplanshus med två tillbyggda delar som även inkluderar två källardelar, vilket skapar spännande vinklar och vrår. Huset mäter 132 kvm på entréplan och har ytterligare 50 kvm i källaren, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Beläget på en insynsskyddad tomt omgiven av en bl a en tät häck, erbjuder detta hem avskildhet och lugn. Det fristående enbilsgaraget bidrar inte bara med praktisk parkering och förvaring, utan fungerar även som en extra barriär mot insyn. På baksidan av huset hittar du en härlig altan med ett perfekt solläge som bjuder in till långa, soliga dagar och mysiga kvällar. Framsidan av huset pryds av träd som under försommaren exploderar i rosa blommor, och på baksidan kan du varje år njuta av de blommande äppelträden. Entréplanet rymmer ett stort kök med en generös matplats som är idealisk för stora middagar och sociala sammankomster. Vardagsrummet är rymligt och på detta plan finns också två sovrum, varav det ena enkelt kan delas av för att skapa ett tredje sovrum. Källaren är uppdelad i två sektioner: i den ena finner du en nyrenoverad dusch med bastu samt praktiska förvaringsutrymmen, medan den andra delen erbjuder ett sovrum med tillhörande wc. Detta utrymme är perfekt för gäster som vill ha sitt eget privata hörn eller för tonåringen som önskar mer självständighet. Åselby är ett lugnt och tryggt område som ligger nära det vackra naturreservatet Smäcken. Här kan du njuta av natursköna promenader och friluftsliv, samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla nödvändigheter. Missa nu inte detta spännande hus, utan anmäl dig på visning nu!

  • Premium
Strandängsgatan 27, Hönsarvet, Borlänge kommun

Strandängsgatan 27

Lägenhet
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 395 000 kr
117,2 m²
4 rum
7 282 kr/mån
11 903 kr/m²

Drömhem i två plan med perfekt läge nära natur och bekvämligheter! Välkommen till detta charmiga bostadsrättsparhus om 117 kvm fördelat över två plan. På entréplanet möts du av ett modernt kök i neutrala färger samt ett luftigt vardagsrum med direktutgång till den mysiga takade altanen, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Här finns även ett stilrent badrum för extra bekvämlighet. På ovanvåningen välkomnas du av en rymlig hall med utgång till en framsidesbalkong med vacker utsikt. Du har också tillgång till ett badrum med bastu för avkoppling efter en lång dag. Här finns det också tre sovrum och en praktisk klädkammare. Till bostaden hör ett fristående garage med gott om plats för bilen under vinterhalvåret samt extra förvaringsutrymme för verktyg och utomhussaker. Om du gillar att motionera kommer du älska läget bara några hundra meter från en naturskön motionsslinga på cirka 4,5 km längs älven. För mer variation ligger Bergebo motionsanläggning inom bekvämt avstånd. Skolor, förskola, matbutik och andra bekvämligheter finns också inom närområdet, och Borlänge centrum med sitt breda utbud av shopping och restauranger når du snabbt och enkelt. Detta är en perfekt möjlighet att förvärva ett hem där natur, aktiviteter och bekvämligheter finns på bekvämt avstånd. ´ Försäljningen förbereds då säljarna söker efter ett hus i Borlänge kommun. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun, bild 2
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun, bild 3

Länsbodarna 65

Villa
Länsbodarna, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 595 000 kr
109 m²
4 rum
1 849 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med ett underbart naturnära läge, perfekt för dig som söker lugn och ro samt närhet till vatten! Här kan du njuta av att bada hela sommarhalvåret med gångavstånd till sjön Runn och ett nyttjanderättsavtal som ger dig tillgång till en egen brygga intill badplatsen. En kort promenad längs en stig leder dig direkt från huset ner till vattnet, där den privata bryggan väntar. Huset erbjuder en välplanerad boyta med tre sovrum och ett stort, inbjudande vardagsrum. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna spisen med insats skapar en mysig atmosfär och kompletterar luft/luftvärmepumpen som effektivt värmer upp huset. Badrummet är utrustat med dusch, och tvättstugan ligger i källaren med egen ingång utifrån. På framsidan av huset hittar du en altan med härligt solläge de flesta timmar på dygnet. På baksidan finns ytterligare en altan med ett tillhörande inglasat uterum, där du kan krypa upp med en filt när graderna sjunker om sommarkvällen. Den stora tomten är en blandning av gräsmatta och naturlig skog, vilket ger en känsla av att bo mitt i naturen. Uppe på en höjd på tomten finns ett fristående trädäck med utsikt över sjön mellan träden. Här finns också en mysig gäststuga som ger extra utrymme för familj och vänner som kommer på besök. Huset har en carport och en rymlig uppfart med plats för ytterligare bilar. Läget är idealiskt med bra pendlingsavstånd till både Borlänge och Falun, vilket gör det enkelt att kombinera att bo i lantlig idyll med att jobba mer centralt. Missa inte chansen att flytta hit, utan kontakta mäklaren nu! Välkommen hem till din nya oas vid sjön Runn!

  • Premium
  • Uteplats
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 2
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 3

Myrstigen 3

Radhus
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 595 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
466 m² tomt

Välkommen till detta välskötta enplanshus med källare, om sammanlagt totalt 180 kvm, beläget på en fridfull återvändsgata i det familjevänliga området Hönsarvet. Här hittar du ett hem där lugnet råder och där barnen kan leka fritt omkring utan genomfartstrafik. Längst in på gatan breder en grönskande allmänning ut sig, en perfekt plats för barnen där de kan leka hela dagarna om somrarna och åka pulka på vintrarna. Huset är noggrant underhållet och har fått alla stora, kostsamma renoveringar genomförda. Under de senaste två åren har huset fått ny dränering och ett sprillans nytt badrum, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora reparationer. Dessutom har både tak och fönster bytts ut, och garaget har fått ny panel för att säkerställa ett långvarigt och fräscht utseende. Huset värms upp av fjärrvärme, men här finns även en öppen spis i gillestugan som komplement. Fiber finns också installerat. Framsidan av huset stoltserar med ett rejält tilltaget inglasat uterum med två anslutande trädäck. Här kan du enkelt skjuta isär glaspartierna för att låta den friska luften flöda fritt, eller stänga om dig när det börjar skymma för att förlänga de ljumma sommarkvällarna. På entréplan samsas tre sovrum med ett renoverat Ballingslöv-kök, ett stort vardagsrum och det nyrenoverade badrummet. I källaren finns gillestuga, tvättstuga och hobbyrum ihop med massor av förvaringsutrymme, kompletterat med ett förråd på baksidan av garaget. Garaget själv har en automatisk port och fick ny panel 2017, vilket ytterligare understryker husets välskötta skick. Hönsarvet är ett mycket eftertraktat område för barnfamiljer, tack vare sitt gångavstånd till både förskola och skola. Dessutom finns ett centrum med restaurang och mataffär, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. För naturälskare ligger Bergebo motionsanläggning nära till hands, med sina slingrande elljusspår som erbjuder fantastiska möjligheter till löpning och skidåkning året runt. Detta hem är verkligen perfekt för familjen! Missa inte detta hus, utan anmäl ditt intresse nu!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östra Flintgatan 6, Hagalund, Borlänge kommun

Östra Flintgatan 6

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
595 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 1/3
3 447 kr/mån
16 125 kr/m²

Välkommen högst upp på Hagalund, där du bor centralt men samtidigt kan njuta av lugnet! Lägenheten är belägen en halv trapp upp från marken och redan när du stiger över tröskeln lägger du märke till hur enhetlig den här ettan känns. Likadana ekparkettgolv binder samman rummen och tillsammans med de vitmålade väggarna upplevs lägenheten som genomtänkt och färdig. Bostadsrättens 36,9 kvm består av ett stort och luftigt vardagsrum, ett kök med matplats samt ett badrum med dusch. Takhöjden i denna lägenhet är väl tilltagen, vilket gör att du lyfter blicken och tillsammans med spegelglaset i garderobens skjutdörr skapas en känsla av rymd! Genom dubbeldörrar helt i glas når du balkongen där du kan sitta i solen hela eftermiddagen och blicka ut över den grönskande Soltorgsparken. Den här balkongen är verkligen den perfekta platsen att ta en kopp kaffe eller bara lägga upp fötterna och luta dig tillbaks efter en lång dag. Intill köket finns en matplats, där dina gäster kan slå sig ner medan du lagar mat. Köket har blivit uppdaterat med både ny spis och ny fläkt. Badrummet är utrustat med en nyinsatt duschdörr som ger en modern touch. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är att månadsavgiften täcker allt utom el, så till och med internet ingår här! Läget är perfekt med gångavstånd till stan, tågstationen och Högskolan. Här bor du centralt men ändå lugnt, med närhet till allt du behöver i vardagen. Missa inte denna fina etta, utan kontakta mäklaren nu!

  • Balkong
UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 106 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 390 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

Vasagatan 12A, Dagny, Borlänge kommun

Vasagatan 12A

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 145 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/8
2 516 kr/mån
20 088 kr/m²

Nytt pris!! Hemtrevlig 2rok på Vasagatan 14A! Lägenheten har genomgående fina parkettgolv som ger en modern och välkomnande känsla i varje rum. En mer ljus och luftig atmosfär har skapats då nuvarande ägare har tagit ner en vägg i köket. Stor och rymlig balkong med möjlighet till valfri möblering. Här kan ni njuta oavsett om solen är framme eller inte! Badrum och kök är uppfräschade, detta är lägenheten där ni kan flytta in och känna er hemma på en gång. Här erbjuds en välskött förening med låga månadsavgifter, vilket ger er trygghet och ekonomisk stabilitet. Dessutom har ni allt du behöver inom räckhåll. Närheten till affärer, skolor, parker och kollektivtrafik gör det enkelt och bekvämt att leva här. Ni har verkligen nära till precis allt du behöver i din vardag. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tunavägen 186, Åselby, Borlänge kommun

Tunavägen 186

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
132 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Nytt pris! På Tunavägen 186 finner du en trevlig familjevilla i det populära området Åselby. Här har nuvarande ägare byggt ut huset så nu finns hela sex sovrum, perfekt för dig som söker många sovrum. Vill man istället ha en mer öppen planlösning med färre sovrum går detta att ordna. Köket är öppet och har goda bänkytor, badrummet är helkaklat och från vardagsrummet går du ut på altanen. På altanen njuter du av solens värmande strålar och här skiner kvällssolen för dig som gillar den varma sommarsolen. Fjärrvärme borgar för låga uppvärmningskostnader! Åselby är en populär del av Borlänge, här bor du med närhet till förskolor/skolor, kommunikationer och matbutiker. För dig som gillar att gå i naturen finns Smäckens naturreservat inom en kortare promenads avstånd. Intresserad? Varmt välkommen på visning!

Dragstensgatan 15, Mjälga, Borlänge kommun

Dragstensgatan 15

Villa
Mjälga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 295 000 kr
115 + 70 m²
5 rum
931 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fristående villa i fina Gylletäppan-Åselby! Detta är ett projekt som söker en nästa ägare som vill skapa sitt drömhem. Med en luftig och rymlig planlösning erbjuder detta hem gott om utrymme för att skapa er drömvision. Ni kan anpassa och utforma varje rum precis som du önskar. Dräneringen är gjord från 2020-2021 samt taket som är bytt samma år. Kök på både övervåningen och nedervåningen har ni möjlighet att använda utrymmet till uthyrning om så önskas. Denna villa är som en oslipad diamant, om ni har visionen och viljan att fixa och dona, finns här obegränsad potential. Gylletäppan-Åselby är känt för sin natursköna omgivning och lugna atmosfär. Ni kan njuta av naturen och ändå ha bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Plus
Finnhyttevägen 18, Mellan Valsan, Borlänge kommun

Finnhyttevägen 18

Fritidshus
Mellan Valsan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
350 000 kr
797 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna underbara tomt med ett magiskt läge vid Mellan Valsan! Tomten ligger i ett privat läge. El finns vid tomtgräns. Det står en mindre stuga på tomten idag. Servitutsavtal finns inskrivet att få ta sig ner till vattnet samt nyttja båt och dra upp båt på land. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus

Visar alla 19