Mäklare My Friman

My Friman

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2015 och jag fullkomligen ÄLSKAR mitt jobb! Som mäklare får jag inte glömma bort att en bostadsaffär är bland det största en människa genomför i sitt liv. Det kommer aldrig att bli vardag för mig! Jag kommer att behandla varje affär med samma oändliga omsorg och engagemang, för det är så jag kommer att lyckas!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun
  • Mån 6 maj kl 16:15
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun, bild 2
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun, bild 3

Gillesgatan 21

Villa
Gylle, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
151 m²
6 rum
876 m² tomt

Välkommen till Gillesgatan och detta stora hus om hela 151 kvm som stod färdigt 2007! Tack vare husets fem sovrum och stora sociala ytor är den här villan perfekt för den stora familjen eller för den som vill kunna ha övernattande gäster. Hela entrévåningen värms upp av vattenburen golvvärme och här samsas ett stort vardagsrum, ett rejält tilltaget badrum, en tvättstuga samt ett kök som totalrenoverades så sent som 2024. Här blir det en fröjd för dig att förbereda middagen, när allting är nytt och fräscht! Förutom entrévåningens tre sovrum finner du ytterligare två på övervåningen. Övervåningen är från början en vind, som år 2019 inreddes till övervåning. I samband med detta skapades ett badrum av en firma häruppe, så att huset fick två badrum, ett på varje plan. Runt den uppvärmda poolen på baksidan av huset löper ett stort trädäck. Trallens olika nivåer gör att den stora ytan känns levande och du kan här placera mindre grupper av utemöbler på olika platser, för att kunna följa solens strålar hela dagen. Den här tomten badar verkligen i sol och byggnaderna skapar ett skyddat läge i lä. Att bo här gör att du aldrig behöver åka på semester, du har helt enkelt ditt paradis på din egen tomt! Kronan på verket är garaget med den tillhörande carporten och den stenbelagda uppfarten som rymmer ytterligare flera bilar till. Här finns en elbilsladdare installerad för att göra livet lite enklare för dig. Otroligt bra läge för en barnfamilj då barnen har både gångavstånd till skola samt olika idrottsaktiviteter såsom ishockey och fotboll. Mataffär ligger precis över vägen och busshållplats finns även det precis i närheten. Slutligen, det här huset står klart och redo för dig och din familj att flytta in! Du behöver inte lyfta ett finger, utan det är bara att njuta!

  • Premium
  • Uteplats
Hagavägen 12C, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 6 maj kl 16:15

Hagavägen 12C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 662 kr/mån
14 655 kr/m²

Varmt välkommen till hjärtat av Hagalund och denna fina tvåa med inglasad balkong! Här har du möjlighet att flytta in snabbt om så önskas. Lägenheten är väldigt centralt belägen och nu har dessutom den populära Haga Brunch Club öppnat precis intill, där du kan smita ner på morgonen och köpa en lyxig frukost. Förutom detta finns flertalet restauranger och en mataffär på Hagalund. Studerar du har du gångavstånd till Högskolan och tågstationen ligger även den inom promenadavstånd. Hela lägenheten är ljus med vitmålade väggar och här finns den vackra originalparketten bevarad i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge, där du kan förlänga säsongen och njuta av solen från tidig vår till sen höst. Köket har fått sig en uppdatering, med målade luckor och nya handtag. Här ryms en matplats, men eftersom vardagsrummet är så stort får det plats ytterligare ett matbord här. Eller varför inte en arbetshörna ifall det finns större behov av det? I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och handdukstork installerade. Anmäl dig på visningen nu!

  • Plus
Repbäcksvägen 144, Repbäcken, Borlänge kommun

Repbäcksvägen 144

Villa
Repbäcken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 750 000 kr
130 + 73 m²
5 rum
3 840 m² tomt

Du svänger in på en lång, grusad infart där flera träds kvarvarande stubbar skvallrar om den allé som förr välkomnade dig till Repbäcksvägen 144! Tomten är stor och den bakre gränsen följer svepande en porlande bäck och skapar en naturlig gräns mot skogen nedanför. Intill huset står ett lusthus, dit du kan fly när solen går ner och kvällen blir sval. Ett garage i källaren erbjuder gott om plats för fordon och verktyg. Med grå, liggande panel och ett nytt svart plåttak ger huset ett välskött och underhållet intryck. Insidan av huset behöver en liten uppdatering, så här har du chansen att sätta din egen prägel på rummen. Huset har även byggts till i två plan med en inglasad farstu på entréplan där du kan skapa massor av förvaring för ytterkläder, men du kan även skapa en avkopplande plats för umgänge, där du suddar ut gränsen mellan att vara inne och ute. På husets entréplan finns ett stort kök där det ryms en stor matplats, så att du kan äta tillsammans med familj och vänner. Vardagsrummet släpper in massor av naturligt dagsljus genom två stora fönster i två väderstreck. Intill vardagsrummet finner du ett rum som kan användas som sovrum, eller som matrum, beroende på vilka behov som finns. På övre plan väntar ytterligare tre generösa sovrum, varav ett öppnar upp till den tillbyggda delen som kan fungera som en inglasad balkong. Med ett vattenburet värmesystem har du möjlighet att skräddarsy ditt uppvärmningssystem efter dina önskemål utan att det blir en kostsam historia. Dessutom erbjuder husets läge ett bekvämt pendlingsavstånd till Borlänge, vilket gör det till det perfekta valet för den som söker en livsstil där du vill ha nära till naturen, men även till jobbet. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem och att bygga vidare på dess historia! Anmäl dig till visning nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Gamla Tunavägen 29A, Gylletäppan, Borlänge kommun

Gamla Tunavägen 29A

Lägenhet
Gylletäppan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 550 000 kr
116 m²
4 rum
7 174 kr/mån
13 362 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! I ett bostadsrättshus kombineras bekvämligheten av att bo i lägenhet, med friheten av att bo i hus. Med en boyta på 116 kvm fördelat över två plan finns gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen. På entréplanet hälsas du välkommen av de sociala ytorna i en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman. Här är det lätt att ha kontakt med dina gäster och njuta av gemenskapen, samtidigt som du förbereder middagar eller kopplar av i vardagsrummet. Båda badrummen, ett på varje plan, har totalrenoverats 2024, så här är det bara att flytta rakt in! På övre plan samsas tre väl tilltagna sovrum med förvaring i form av klädkammare och flera garderober. På baksidan av huset väntar ett underbart inglasat uterum där du kan njuta från vår till höst. De öppningsbara glaspartierna suddar ut gränsen mellan ute och inne och här stiger du enkelt ner från trädäcket och får känna gräset under fötterna. Här letar sig den härliga solen in från mitt på dagen till sen kväll. På framsidan av huset finns också en stenbelagd uteplats, där du kan njuta av morgonkaffet eller se på när dina barn leker på lekplatsen. Området präglas av familjevänlighet och trygghet med en innergård som bjuder in till lek och gemenskap för både barnfamiljer och äldre par. Med gång- och cykelavstånd till allt du behöver, från tågstation och shoppingcenter till restauranger och uteliv, är detta det perfekta läget för dig som vill ha allt inom räckhåll. Ge dig själv förmånen att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa dina egna minnen i ditt nya hem! Anmäl dig på visning nu!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sockenvägen 128B, Gylle, Borlänge kommun

Sockenvägen 128B

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 376 kr/mån
18 849 kr/m²

Det är inte ofta du får chansen att förvärva en tvåa på markplan med inglasad balkong och uteplats! Här behöver du därför inte välja om du vill sitta ute och njuta i solen eller krypa in och mysa i den inglasade delen, här får du både och! Lägenheten ligger på markplan utan ett endaste trappsteg vilket gör det enkelt att ta sig in både med rullator eller barnvagn. I hela lägenheten är alla väggar nytapetserade och nya slitstarka Pergogolv har lagts in, förutom i vardagsrummet där den vackra originalparketten har slipats och lackats i en ljus nyans. I köket har alla luckor målats om i en smakfullt varmgrå färg och här ryms en riktigt stor matplats. I både hall och sovrum finns garderober som erbjuder massor av förvaring och i det stora badrummet finns en tvättmaskin installerad. Bredband från Bahnhof 100/100 Mbit ingår i avgiften. Förråd finns givetvis. En stor tvättstuga med 4 maskiner, torkskåp, mattvätt, mangel och torktumlare. Möjlighet till att hyra parkerings/garageplats. På området finns det lekplatser, grillstuga, grönområden, elbilsladdare och gott om gästparkeringar. Här bor du med en låg avgift i ett lugnt och tryggt område, där du har närhet både till stan och till grönområden. Missa inte den här chansen, utan anmäl dig på visning nu!

Finnhyttevägen 30, Mellan Valsan, Borlänge kommun
  • Lör 4 maj kl 10:30

Finnhyttevägen 30

Fritidshus
Mellan Valsan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
695 000 kr
40 m²
2 rum
7 042 m² tomt

Välkommen till din drömstuga mitt i naturens famn! Denna charmiga, röda stuga om 40 kvm erbjuder en flykt från stadens brus, gömd längst in på en skogsväg. Omgiven av majestätiska tallar, frodig mossa och ett rikt fågelliv, är detta paradiset för naturälskaren. På vägen till stugan korsar du en liten bro som tagen ur en saga. Här under porlar Finnhytteåns vatten fram och välkomnar dig till detta fridfulla tillhåll. Stugan, vars omgivning noggrant har utformats för att släppa in det naturliga solljuset, vilar på en generös tomt på över 7000 kvm. Med sin närhet till en glittrande sjö, bara 200 meter bort, erbjuder den möjligheter till fiske och avkoppling vid vattnet. I fastigheten ingår fiskerätt både i viken intill, men även i sjön Issan. Inne i stugan möts du av en mysig atmosfär, med ett sovrum, ett vardagsrum och ett praktiskt kök. Stugan har nyligen uppgraderats med ett nytt WC-rum och en renoverad köksdel komplett med en traditionell vedspis, för att skapa en varm och inbjudande känsla. För bekvämlighetens skull finns en luft/luftvärmepump och en öppen spis för att hålla stugans innertemperatur behaglig under svala kvällar. Den fristående uteplatsen utanför stugan bjuder in till avkoppling med en imponerande utsikt över den omgivande myren. För den äkta naturupplevelsen finns ett utedass som kan användas året om samt en naturlig källa där du kan hämta friskt vatten för disk och bevattning av dina planteringar. Inpå knuten frodas ljung och blåbärsris och under hösten behöver du inte gå långt för att fynda kantareller. Sammanfattningsvis är denna stuga en fristad där du kan återknyta kontakten med naturen, njuta av stillheten och skapa minnen för livet. Ge dig själv förmånen att upptäcka detta lilla paradis och låt dig förtrollas av dess magi! Missa inte denna fina stuga, utan anmäl dig på visning nu!

  • Plus
Vretgatan 3, Forssa, Borlänge kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15

Vretgatan 3

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 395 000 kr
128 + 5 m²
6 rum
791 m² tomt

Denna enastående villa från början av 1900-talet är inte bara ett hem, det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era av tidlös skönhet och elegans. I ett område där modernare hus dominerar, står denna unika och sällsynta sekelskiftesvilla som ett uppfriskande avbrott. Med sitt brutna mansardtak och den vitputsade fasaden, besitter det här huset en karaktär och charm som är svår att hitta någon annanstans. En imponerande stenbelagd uppfart leder dig till ett dubbelgarage som erbjuder gott om plats för dina fordon och är utrustat med vattenburen golvvärme och solceller på taket för att hålla driftskostnaderna nere. Här finns en elbilsladdare och två förråd, varav ett kan göras om till tonårsrum eller gästrum. På tomten står även en lillstuga med kommunalt V/A, perfekt för den som vill utveckla och anpassa efter sina behov, då den behöver lite kärlek. När du stiger in genom villans vackra, röda dubbeldörrar möts du av en tillbyggd hall med vattenburen golvvärme och bra med förvaring. Utforska sedan resten av entréplanet som präglas av de sociala umgängesytorna. Ett kök i lantlig stil matchar den vackra fiskbensparketten som binder samman umgängesytorna och du känner dig genast hemma i denna historiska atmosfär. De vackra, spröjsade dubbeldörrarna leder dig ut till det inglasade uterummet med vattenburen golvvärme och skjutbara glaspartier, som har varit en samlingspunkt under många minnesvärda stunder genom årets alla årstider. På övre planet väntar fyra charmiga sovrum som vilar under det brutna taket och ett rejält tilltaget badrum som bjuder in till avkoppling och lugn. Här når solens strålar in genom de två fönstren och du kan välja mellan att njuta av ett skumbad eller ta en snabbdusch, det här badrummet har allt du behöver. Från Vretgatan har du gångavstånd till förskola, skola, två olika mataffärer och restauranger. Vill du ta en promenad runt den vackra Dalälven eller i grönskande natur har du även nära till den populära Älvenrundan och Älvravinerna. Denna villa är inte bara ett hem, det är en saga som väntar på att bli berättad. Ta chansen att bli en del av den och skapa dina egna kapitel av lycka!

  • Plus
  • Uteplats
Bragegatan 14, Forssa, Borlänge kommun

Bragegatan 14

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
420 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 425 kr/mån
20 488 kr/m²

Välkomna till Forssa och en kvadratsmart etta om 20,5 kvm! Här bor du med en låg månadsavgift där det mesta ingår, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Ett stort fönster öppnar upp rummet och släpper in en generös mängd naturligt ljus som gör att lägenheten upplevs som ljus och rymlig. Utsikten över den lugna innergården skapar en fridfull miljö som är perfekt för avkoppling efter en lång dag. Köket har renoverats i stilrena färgval som tilltalar de allra flesta. I rummet finns utrymme för en garderob och plats för en bredare säng än den som syns på bilderna, vilket ger dig möjlighet att möblera efter dina egna behov. Badrummet är rymligt, med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet samt utrustat med dusch. Beläget i det trevliga centrumet av Forssa har du nära till flera restauranger och en mataffär bland annat. Du hittar hållplats för buss in till centrum och centralstationen samt till grannstaden Falun precis utanför. Med endast en 10-minuters cykeltur till stan är detta den idealiska platsen att införskaffa din första lägenhet eller för studenter som vill ha nära till Högskolan eller de flertal gymnasium som finns i närheten. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Forssa-livet i denna lägenhet som du kan kalla ditt första egna hem!

Rödvingegatan 18, Mjälga, Borlänge kommun

Rödvingegatan 18

Radhus
Mjälga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
90 + 56 m²
3 rum
483 m² tomt

På Rödvingegatan i Mjälga finner du ett charmigt kedjehus i rött tegel. På baksidan byggdes 2018 en stor altan i precis rätt solläge! Här kan du sitta på den soldränkta altanen hela dagen och följa solen ända tills de sista strålarna letar sig in i ena hörnet av altanen. Huset har de sociala ytorna på entréplan och värms upp med fjärrvärme. Vill man myselda, finns här en härlig täljstenskamin i vardagsrummet som sprider både värme och ljus under ruggiga höstkvällar. Du finner två sovrum på övre plan och på källarplan finns ytterligare ett. På källarplan finns dessutom både en bar och en bastu, vilka inbjuder till roliga kvällar med vänner. Bara något kvarter bort finns en stor och fin lekplats som brukar besökas av områdets barn och precis över vägen kan du äta middag på restaurangen Brödernas. Vill du ta dig till ICA Maxi eller ner på stan så är det gångavstånd även hit. I Mjälga finns fina promenadstråk genom både lummig skog och utmed den vackra Dalälven. Missa nu inte att få bo i ett av Borlänges populäraste områden, utan anmäl dig på visning nu!

Östra flintgatan 8, Hagalund, Borlänge kommun

Östra flintgatan 8

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 657 kr/mån
18 403 kr/m²

En liten bit upp på Hagalund, med en grönskande park precis utanför, finner du denna tvåa! Här har köket renoverats i modernt svart och utrustats med induktionshäll, diskmaskin och allt annat du kan tänkas behöva. Intill köket ligger matrummet, vars väggar av nuvarande ägare fått ett ansiktslyft i form av pigga, färgglada former. Hela lägenheten har högt i tak och ljuset flödar fritt genom stora fönster och dubbla balkongdörrar i glas! Detta gör att lägenheten känns rymlig och ljus. Smart planlösning med separat matrum och ett avgränsat sovrum med walk in closet. På balkongen kan du njuta av solen hela dagen ända till kvällen, medan du blickar ut över den grönskande parken. I den här föreningen ingår allting i månadsavgiften, förutom el. Här bor du nära till allt du kan önska och inom promenadavstånd ligger tågstationen, centrum med den nybyggda Högskolan samt Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Missa inte denna underbara lägenhet, utan anmäl dig på visning nu!

Sör Sellnäs 224, Sör Sellnäs, Borlänge kommun

Sör Sellnäs 224

Villa
Sör Sellnäs, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 250 000 kr
123 + 78 m²
6 rum
4 899 m² tomt

Vill du bo lantligt i bymiljö med garage och verkstad? Här, på Sör Sellnäs 224, står ett enormt garage/verkstad om hela 180 kvm och en högt port om 3x3m. Detta passar perfekt för den som vill utöva en verksamhet eller förvara fordon och leksaker. Om du inte har ett intresse själv att nyttja garaget finns möjlighet att hyra ut platser för vinterförvaring av husvagnar, bilar mm. Det här rejält tilltagna garaget rymmer 5-6 bilar och har ingjuten golvvärme. Här är det även förberett med V/A för en dusch/wc längst in i garaget. Förutom detta står även ett dubbelgarage om 40 kvm med dubbel carport intill bostadshuset, som är uppvärmt med luft/luftvärmepump. Detta ger alltså en garageyta om sammanlagt 220 kvm! Bostadshuset är ett 1,5-planshus med källare och inredd vind, där man kan husera gäster. Ett stort plus med denna fastighet är den stora altanen på baksidan, där du kan sitta långt in på sommarkvällarna och njuta av goda middagar tillagade i uteköket. På kvällen, när det blir svalare, kan du flytta in i det inglasade uterummet för att förlänga kvällen ytterligare. Till dessa hus hör dessutom inte bara en, utan två, inglasade altaner i varsitt väderstreck! Dessa är en välsignelse under hösten då graderna kryper nedåt och du kan luta dig tillbaka här medan barnen kan springa och leka på den tomten. Byggnaderna är belägna på en stor tomt om hela 4 899 kvm som sträcker sig ända ner till Sellnässjön, där du kan bada, fiska och kanske bygga en liten flotte! Sellnäs är en mysig liten by med egen ICA-butik, som är fantastiskt att ha så nära, då man ofta saknar något och snabbt kan smita in och handla! I närheten finner du Romme Alpin med både utförsåkning och pulkaåkning för barnen. Åt andra hållet, i Gyllbergen, finns helt magisk natur med dragna längdskidsspår. Förutom att du kan se hästar beta i hagarna i närheten har du inte heller långt till turridning med islandshästar. Här bor du på landet, men har ändå bara 15 min in till stan! Missa nu inte denna chans, utan anmäl dig på visning nu!

  • Uteplats

Visar alla 11