Mäklare My Friman

My Friman

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2015 och jag fullkomligen ÄLSKAR mitt jobb! Som mäklare får jag inte glömma bort att en bostadsaffär är bland det största en människa genomför i sitt liv. Det kommer aldrig att bli vardag för mig! Jag kommer att behandla varje affär med samma oändliga omsorg och engagemang, för det är så jag kommer att lyckas!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snöågatan 1A, Forssa, Borlänge kommun
 • Mån 1 jul kl 16:15
Snöågatan 1A, Forssa, Borlänge kommun, bild 2
Snöågatan 1A, Forssa, Borlänge kommun, bild 3

Snöågatan 1A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
3 705 kr/mån
15 333 kr/m²

Högst upp i huset, med balkong i söderläge och utsikt över en lugn innergård, finner du denna trea! På balkongen kan du njuta av solen under det största delen av dagen, medan du blickar ut över den grönskande innergården. Tack vara lägenhetens placering har du ingen insyn från något håll och har fri utsikt genom alla fönster. Balkongen når du från det stora vardagsrummet, som är så rymligt att det får plats både en soffgrupp och en kontorshörna här. Har du inget behov av just en kontorshörna kan du istället placera ett stort matbord här för när du får gäster. En naturlig plats för ett matbord finns annars i köket. Köket har blivit renoverat av förra ägaren, och de ljusa luckorna med svarta handtag kombineras fint ihop med de mörka bänkskivorna. Diskmaskin finns installerad och ihop med både tvättmaskin och torktumlare blir din vardag smidig. Lägenheten bjuder på massor av förvaringsmöjligheter, både i form av garderober men här finns även en stor klädkammare intill det ena sovrummet. Från Snöågatan 1A har du bara någon minuts gångavstånd till mataffär, möbelaffär och restauranger med rättigheter i Forssa centrum. Det fina promenadstråket Älvenrundan ligger precis intill och på Gammelgården finns ett trevligt café. Vill du in till stan eller till Norra Backa handelsområde tar du dig enkelt dit på cykel på mindre än 10 minuter. Här prioriteras en snabb försäljning, så kontakta mäklaren nu!

 • Premium
 • Balkong
Debattvägen 6, Hytting, Borlänge kommun
 • Mån 24 jun kl 16:15
Debattvägen 6, Hytting, Borlänge kommun, bild 2
Debattvägen 6, Hytting, Borlänge kommun, bild 3

Debattvägen 6

Villa
Hytting, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 150 000 kr
113 + 113 m²
4 rum
1 075 m² tomt

Välkommen till detta rymliga enplanshus med en hel källare, totalt 226 kvm, beläget i det familjevänliga området Hytting. Med sin lättskötta tegelfasad, nylagda tak och nyligen omdränerade grund, erbjuder detta hus en solid och välskött exteriör. Insidan ger dig friheten att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Huset har ett garage för tre bilar, vilket ger gott om parkerings- och förvaringsutrymme. På baksidan finns en insynsskyddad altan som badar i sol största delen av dagen – den perfekta platsen för att njuta av sommarens soliga dagar och ljumma kvällar. Tomten är prydd med ståtliga björkar i ena hörnet som bidrar med svalkande skugga. Dessutom har alla sovrumsfönster utrustats med markiser, vilket gör att du kan hålla inomhustemperaturen behaglig även under varma dagar. Entréplanet erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum, ett badrum och ett kök. Det rymliga vardagsrummet imponerar med sina stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Källaren består av stora, rymliga rum som erbjuder massor av förvaringsmöjligheter samt en tvättstuga. Här finns även möjlighet att skapa fler sovrum! Hytting är ett perfekt område för barnfamiljer med sina lugna gator och närhet till fina grönområden. Du har cykelavstånd till stan, vilket gör att du enkelt kan njuta av både stadens bekvämligheter och villaområdets lugn. Detta hus erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ett personligt och skräddarsytt hem i ett redan etablerat och eftertraktat område. Missa inte detta stora hus i Hytting, utan anmäl dig på visning nu!

 • Premium
 • Uteplats
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun
 • Ons 26 jun kl 16:15
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Murgatan 9D

Lägenhet
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 484 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha tvåa på andra våningen med en egen ingång. Framför entrén hälsas du välkommen av en liten uteplats, där morgonsolen strilar in och du kan njuta av ditt morgonens första kaffe. Denna lägenhet har ett gavelläge med ett extra fönster vid matplatsen, och detta, tillsammans med den balkongdörren som är helt i glas, låter ljuset strömma in och fylla varje vrå med dagsljus! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så att både ljuset och de sociala samtalet kan flöda fritt. Köket är modernt med sin stilrena vita design och bekvämligheter, inklusive induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns även ett fönster över diskhon som låter dig drömma dig bort medan du diskar. På balkongen väntar en underbar utsikt över skogen, en plats där du kan vila blicken på naturen och njuta av eftermiddagssolens sista strålar. Sovrummet känns fridfullt med sin utsikt över tallarna utanför och här finns gott om plats för både en dubbelsäng och garderober. Ett praktiskt förråd i hallen erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet är otroligt rymligt och här finns både dusch, handdukstork och tvättmaskin. Beläget i ett lugnt och tryggt område nära motionsslingan i Mellsta, ger denna lägenhet dig möjligheten att njuta av naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Gångavstånd till campingen erbjuder möjligheten till avkoppling med minigolf och cafébesök, medan badplatsen i Båtsta ger möjlighet till uppfriskande bad och avkopplande stunder vid vattnet. Anmäl dig på visning nu!

 • Premium
 • Balkong
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun
 • Tis 25 jun kl 16:15
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun, bild 2
Länsbodarna 65, Länsbodarna, Falu kommun, bild 3

Länsbodarna 65

Villa
Länsbodarna, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 595 000 kr
109 m²
4 rum
1 849 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med ett underbart naturnära läge, perfekt för dig som söker lugn och ro samt närhet till vatten! Här kan du njuta av att bada hela sommarhalvåret med gångavstånd till sjön Runn och ett nyttjanderättsavtal som ger dig tillgång till en egen brygga intill badplatsen. En kort promenad längs en stig leder dig direkt från huset ner till vattnet, där den privata bryggan väntar. Huset erbjuder en välplanerad boyta med tre sovrum och ett stort, inbjudande vardagsrum. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna spisen med insats skapar en mysig atmosfär och kompletterar luft/luftvärmepumpen som effektivt värmer upp huset. Badrummet är utrustat med dusch, och tvättstugan ligger i källaren med egen ingång utifrån. På framsidan av huset hittar du en altan med härligt solläge de flesta timmar på dygnet. På baksidan finns ytterligare en altan med ett tillhörande inglasat uterum, där du kan krypa upp med en filt när graderna sjunker om sommarkvällen. Den stora tomten är en blandning av gräsmatta och naturlig skog, vilket ger en känsla av att bo mitt i naturen. Uppe på en höjd på tomten finns ett fristående trädäck med utsikt över sjön mellan träden. Här finns också en mysig gäststuga som ger extra utrymme för familj och vänner som kommer på besök. Huset har en carport och en rymlig uppfart med plats för ytterligare bilar. Läget är idealiskt med bra pendlingsavstånd till både Borlänge och Falun, vilket gör det enkelt att kombinera att bo i lantlig idyll med att jobba mer centralt. Missa inte chansen att flytta hit, utan kontakta mäklaren nu! Välkommen hem till din nya oas vid sjön Runn!

 • Premium
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 30D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 192 kr/mån
18 768 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan 30D och denna trevliga bostadsrätt om 3 rok! Försäljningen sker på offentlig auktion enligt samäganderättslagen. Denna försäljning kommer att ske genom offentlig auktion, som hålls av en s k god man som är förordnad av tingsrätten med stöd av lag (1904:48 s. 1) om samäganderätt. En fastighet som ägs av två eller flera gemensamt, kan säljas på offentlig auktion om någon av delägarna begär det, vilket skett i detta fall. Till följd av att försäljningen sker enligt samäganderättslagen har fastighetsmäklaren inte ett lika omfattande uppdrag som vid en sedvanlig förmedling utan kommer i huvudsak vara delaktig i följande delar, •marknadsföring av bostad, •anvisning av köpare, •upprättande av objektsbeskrivning, •visning av bostad på öppen visning (inga förhandsvisningar kommer att genomföras). Mäklaren kommer inte att hålla i någon budgivning utan bud lämnas direkt vid den auktion som genomförs av den gode mannen. Efter visning kommer auktion, kontraktsskrivning och tillträde att skötas av den gode mannen. Av tingsrätten förordnad god man: advokat Anders Karls på Advokatfirma Anders Karls, 0243-841 60, [email protected]. Info gällande offentlig auktion och eventuella villkor för köpet framgår av dokumentet "Exempelkontrakt Engelbrektsgatan 30D" som du finner under fliken Dokument. Exempel på villkor är att handpenning om 10 % av köpeskillingen ska erläggas så snart auktionen har avslutats samt att endast den som har finansieringen ordnad får delta i auktionen. Auktionen kommer att hållas 2024-06-28. Anmäl ert intresse till auktionen till Anders Karls på 0243-841 60 eller [email protected].

 • Balkong
Lennheden 190, Lennheden, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lennheden 190, Lennheden, Borlänge kommun, bild 2
Lennheden 190, Lennheden, Borlänge kommun, bild 3

Lennheden 190

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 430 000 kr
60 m²
3 rum
1 917 m² tomt

NYTT PRIS! Drömmer du om en fridfull tillvaro omgiven av naturens lugn? Välkommen till ditt nya hem längst in på en grusväg, där frihet och ro råder. På en stor och solig tomt om nästan 2000 kvm finner du detta enplanshus på 60 kvm, perfekt för dig som söker en tillflykt från stadens brus. Med bara naturen som granne, erbjuder detta hem en unik och avskild miljö där du kan njuta av fullständig avkoppling och lugn. Huset, som består av tre rum och kök, varav två sovrum, är optimalt utformat för komfortabelt vardagsliv. Vardagsrummet, med sin mysiga braskamin och en effektiv luft/luftvärmepump med ac-funktion, är det perfekta stället att koppla av under kalla vinterkvällar eller för att svalka sig under varma sommardagar. En stor vinklad altan kringgärdar huset och skapar en härlig plats för avslappning i solen eller måltider i det fria, skyddad från vinden. Tomten har gott om utrymme för lek och trädgårdsprojekt, och tack vare att många träd har tagits ner kan solen fritt strömma ner och bada ditt hem i ljus hela dagen. För dina gäster finns en vinterbonad gäststuga med egen uteplats, perfekt för de som vill ha sin egen täppa när de hälsar på. En äldre byggnad med inhägnad erbjuder mångsidiga användningsmöjligheter, vare sig du drömmer om att ha hönor eller behöver ett säkert utrymme för husdjuren. Mellan träden kan du skymta den mäktiga Dalälven och endast 15 minuter med bil till centrala Borlänge, kombinerar detta hem det bästa av båda världar - nära till stadens bekvämligheter men med naturen som närmaste granne. Miss inte chansen att göra detta idylliska hus till ditt eget! En perfekt plats för dig som värdesätter privatliv, lugn och närhet till naturen. Välkommen hem till en livsstil där du verkligen kan andas ut och bara vara!

 • Premium
 • Uteplats
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 2
Myrstigen 3, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 3

Myrstigen 3

Radhus
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 595 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
466 m² tomt

Välkommen till detta välskötta enplanshus med källare, om sammanlagt totalt 180 kvm, beläget på en fridfull återvändsgata i det familjevänliga området Hönsarvet. Här hittar du ett hem där lugnet råder och där barnen kan leka fritt omkring utan genomfartstrafik. Längst in på gatan breder en grönskande allmänning ut sig, en perfekt plats för barnen där de kan leka hela dagarna om somrarna och åka pulka på vintrarna. Huset är noggrant underhållet och har fått alla stora, kostsamma renoveringar genomförda. Under de senaste två åren har huset fått ny dränering och ett sprillans nytt badrum, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora reparationer. Dessutom har både tak och fönster bytts ut, och garaget har fått ny panel för att säkerställa ett långvarigt och fräscht utseende. Huset värms upp av fjärrvärme, men här finns även en öppen spis i gillestugan som komplement. Fiber finns också installerat. Framsidan av huset stoltserar med ett rejält tilltaget inglasat uterum med två anslutande trädäck. Här kan du enkelt skjuta isär glaspartierna för att låta den friska luften flöda fritt, eller stänga om dig när det börjar skymma för att förlänga de ljumma sommarkvällarna. På entréplan samsas tre sovrum med ett renoverat Ballingslöv-kök, ett stort vardagsrum och det nyrenoverade badrummet. I källaren finns gillestuga, tvättstuga och hobbyrum ihop med massor av förvaringsutrymme, kompletterat med ett förråd på baksidan av garaget. Garaget själv har en automatisk port och fick ny panel 2017, vilket ytterligare understryker husets välskötta skick. Hönsarvet är ett mycket eftertraktat område för barnfamiljer, tack vare sitt gångavstånd till både förskola och skola. Dessutom finns ett centrum med restaurang och mataffär, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. För naturälskare ligger Bergebo motionsanläggning nära till hands, med sina slingrande elljusspår som erbjuder fantastiska möjligheter till löpning och skidåkning året runt. Detta hem är verkligen perfekt för familjen! Missa inte detta hus, utan anmäl ditt intresse nu!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Gamla Tunavägen 33B, Gylletäppan, Borlänge kommun

Gamla Tunavägen 33B

Radhus
Gylletäppan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 495 000 kr
116 m²
4 rum
7 308 kr/mån
12 888 kr/m²

Nu lossnar äntligen områdets enda parhus med balkong! Förutom balkongen finns här även en stenbelagd uteplats på framsidan, ett mysigt inglasat uterum på baksidan samt ett trädäck som följer uterummet och som på så sätt låter dig utnyttja dagens alla soltimmar! Hela entréplanet präglas av en öppen och luftig planlösning, där sociala samtal kan flöda fritt mellan matplats och vardagsrum. Du kan be dina gäster slå sig ner varsomhelst medan du lagar mat, för här kommer du att kunna ha kontakt med dem oavsett. Huset har två badrum, ett på varje plan, samt tre rymliga sovrum på övre plan. Det största sovrummet, som enkelt rymmer en dubbelsäng, har både en klädkammare samt utgång till balkongen. Vilket master bedroom! Ett parhus i bostadsrättsform är den perfekta mixen mellan lägenhet och hus, där föreningen har hand om det yttre underhållet men du ändå får känna på huslivet. Här kan du kliva rakt ut på gräsmattan om sommaren, eller sitta på framsidan och lyssna på dina barn som leker vid lekplatsen. Området präglas av familjevänlighet och trygghet med en innergård som bjuder in till lek och gemenskap för både barnfamiljer och äldre par. Med gång- och cykelavstånd till allt du behöver, från tågstation och shoppingcenter till restauranger och uteliv, är detta det perfekta läget för dig som vill ha allt inom räckhåll. Missa nu inte att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa dina egna minnen i ditt nya hem! Anmäl dig på visning nu!

 • Balkong
 • Uteplats
Lennheden 162, Lennheden, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lennheden 162

Fritidshus
Lennheden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
295 000 kr
30 m²
2 rum
4 223 m² tomt

Välkommen till denna stora tomt i Lennheden om hela 4 223 kvm, perfekt för dig som vill skapa ditt drömboende i en naturskön och avskild miljö. Trots närheten till stan, känns det som om du befinner dig mitt i naturen! Den gömda nedfarten, som knappt är synlig bland all grönskande vegetation, leder dig ner till en stor gårdsplan som plötsligt öppnar upp sig bland lövträden. Mitt på gårdsplanen står ett fristående trädäck, en perfekt plats för att slå dig ner och lyssna på fågelkvitter och lövens sus. Längre bak på tomten breder ett hav av liljekonvaljer ut sig varje försommar och bjuder in dig att plocka en bukett. Två äldre byggnader finns också på tomten, men fastigheten bör främst betraktas som en möjlighet att bygga nytt eftersom byggnaderna är i sämre skick. Här kan du låta fantasin flöda och uppföra antingen ett fritidshus eller ett permanentboende, anpassat efter dina drömmar och behov. På bara 10 minuter kan du pendla till stan, men när du väl är hemma känns det som om du är miltals bort från stadens brus. Här har du första parkett för att kunna få syn på ekorrar, harar och massor av andra djur som vågar sig fram om du är tyst. Denna plats är en fridfull oas, en chans att bygga ett hem där naturen alltid är nära och lugnet alltid är närvarande. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt i Lennheden, utan anmäl dig på visning nu!

Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Kvarnforsgatan 3

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
120 + 96 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta stora hus med en väl tilltagen, lättskött tomt i det eftertraktade området Kvarnsveden! Denna bostad är något utöver det vanliga, då den är utbyggd och erbjuder mer boyta än genomsnittet i området. Här finns hela fyra sovrum ovan mark, två på varje plan, men dessutom har du möjlighet till 1-2 sovrum till i den rymliga källaren. Här nere har även ett helt nytt badrum skapats för att ge dig en chans att ta ett avkopplande bad i en lyxig miljö. Renoveringar har gjorts med omsorg under åren och både tak, fönster och dränering är redan åtgärdade för att ge dig ett bekymmersfritt boende. Det renoverade köket känns ljust och luftigt tack vare utformningen med en halv köksö, vilket inbjuder till sociala samtal med dina gäster medan du lagar mat. En stor altan har byggts på baksidan av huset där du kan umgås med vänner och familj under dagens alla timmar. Altanen badar nämligen i sol, hela dagen ända till kvällen! Blir det för svalt framåt kvällningen, kan du tända en brasa i någon av husets två eldstäder och mysa ner dig framför. Annars värms huset upp av fjärrvärme och dessutom finns här två st nyinstallerade luft/luftvärmepumpar, som även bidrar med AC sommartid. Fiber finns självklart installerat och på den breda uppfarten, som rymmer flera bilar, finns idag ett garage. Vill du bygga ett större garage finns det gott om utrymme på den rejält tilltagna tomten. Läget är helt oslagbart med närhet till skola, mataffär och allmänna kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Missa inte detta stora, väl renoverade hus, utan anmäl dig på visningen nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun
 • Ons 3 jul kl 16:15
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 2
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 3

Tunagatan 11A

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 240 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
3 320 kr/mån
19 077 kr/m²

Endast en halv trapp upp från marken finner du denna lägenhet, som tack vare gavelläget har fönster i tre riktningar. Detta ger ett fantastiskt ljusinsläpp, speciellt i vardagsrum och kök som badar i solljus! Fönstren är precis utbytta av föreningen och förutom att de höjer intrycket av hela lägenhet, stänger de även ute mycket mer ljud tack vare isolerglasen. Köket och alla ytskikt totalrenoverades 2019, och här har man genomgående valt ljusa och neutrala färger. Köket går i smakfullt grått med ljus bänkskiva och guldfärgade handtag. Här ryms en matplats, men eftersom vardagsrummet är så stort får du plats med ytterligare en matplats där. Badrummet renoverades 2016 och utrustades med golvvärme. I det stora vardagsrummet finns en vacker öppen spis, som har fått måttanpassat, specialgjort glas. Här kan du krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av sprakandet från brasan och betrakta lågorna som dansar. Öppningarna mellan rummen öppnades vid renoveringen upp ända upp till tak, vilket gör att du lyfter blicken och uppskattar den generösa takhöjden här. I sovrummet finns en garderobsvägg och utgången till balkongen med västerläge där du kan fånga eftermiddagens solstrålar ända till kvällen. Här bor du väldigt centralt, med Borlänge centrum precis runt knuten som erbjuder både restauranger och butiker. Du har även gångavstånd till både ICA Maxi, Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Den här lägenheten går att tillträda på en gång då säljaren inte bor kvar, så tveka inte att anmäla dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Östra Flintgatan 6, Hagalund, Borlänge kommun

Östra Flintgatan 6

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
625 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 1/3
3 447 kr/mån
16 938 kr/m²

Välkommen högst upp på Hagalund, där du bor centralt men samtidigt kan njuta av lugnet! Lägenheten är belägen en halv trapp upp från marken och redan när du stiger över tröskeln lägger du märke till hur enhetlig den här ettan känns. Likadana ekparkettgolv binder samman rummen och tillsammans med de vitmålade väggarna upplevs lägenheten som genomtänkt och färdig. Bostadsrättens 36,9 kvm består av ett stort och luftigt vardagsrum, ett kök med matplats samt ett badrum med dusch. Takhöjden i denna lägenhet är väl tilltagen, vilket gör att du lyfter blicken och tillsammans med spegelglaset i garderobens skjutdörr skapas en känsla av rymd! Genom dubbeldörrar helt i glas når du balkongen där du kan sitta i solen hela eftermiddagen och blicka ut över den grönskande Soltorgsparken. Den här balkongen är verkligen den perfekta platsen att ta en kopp kaffe eller bara lägga upp fötterna och luta dig tillbaks efter en lång dag. Intill köket finns en matplats, där dina gäster kan slå sig ner medan du lagar mat. Köket har blivit uppdaterat med både ny spis och ny fläkt. Badrummet är utrustat med en nyinsatt duschdörr som ger en modern touch. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är att månadsavgiften täcker allt utom el, så till och med internet ingår här! Läget är perfekt med gångavstånd till stan, tågstationen och Högskolan. Här bor du centralt men ändå lugnt, med närhet till allt du behöver i vardagen. Missa inte denna fina etta, utan kontakta mäklaren nu!

 • Balkong
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 27 jun kl 16:15
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun, bild 2
Lindåkersvägen 11B, Örjansgården, Borlänge kommun, bild 3

Lindåkersvägen 11B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 114 kr/mån
18 354 kr/m²

Beläget en våning upp från marken, väntar denna lägenhet som välkomnar dig med sina 79 kvadratmeter! Nyligen besiktad av Riksbyggen utan en enda anmärkning. Den här lägenheten kan du ta över snabbt och kan även få med en del av möblerna! Likadana ekparkettgolv löper genom hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla och en varm ton. Detta blir en fin kontrast mot det moderna köket som går i sobert svart, med vita bänkskivor och vitt kakel. Utrustat med all nödvändig utrustning, inklusive två ugnar varav en med mikrovågsfunktion, är detta köket en plats där matlagning blir roligt! Förutom matplatsen i köket, bjuder även det generösa vardagsrummet in till mysiga stunder med nära och kära, med gott om plats för både en stor soffgrupp och en extra matplats. Den här bostadsrätten har två toaletter, vilket är ovanligt! En gästtoalett samt ett större badrum med ett lyxigt badkar ståendes på lejontassar. Här kan du sjunka ner i ett varmt skumbad efter en lång dag på jobbet. Vill du hellre ha en tvättmaskin här, finns en sådan i förrådet som följer med i köpet. Lägenheten rymmer även två rejäla sovrum där du kan få en god natts sömn, innan du avnjuter ditt morgonkaffe på den härliga balkongen. Dina kläder förvarar du i den rymliga garderobsväggen med skjutdörrar som löper utefter hallens ena vägg. Bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit ingår i avgiften. Förråd och tvättstuga finns i samma hus, så här slipper du springa mellan husen. Möjlighet till att hyra parkerings/garageplats. På området finns det lekplatser, grillstuga, grönområden, elbilsladdare och gott om gästparkeringar. Från Lindåkersvägen har du närhet både till stan och till grönområden. Anmäl dig på visning nu!

 • Premium
Trollarudden 9, Sunnanö, Borlänge kommun
Trollarudden 9, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Trollarudden 9, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Trollarudden 9

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
7 495 000 kr
120 m²
5 rum
1 313 m² tomt

Denna vackra villa med sjötomt på Trollarudden 9 i Borlänge erbjuder en exklusiv och lyxig livsstil för den som söker det bästa av boende. Med sin unika design och fantastiska läge intill vattnet blir detta ditt eget privata paradis. Med öppna ytor och generösa fönster som släpper in naturligt ljus får varje rum en varm och inbjudande atmosfär. Den stilfulla inredningen och de högkvalitativa materialvalen ger en känsla av tidlös elegans. Köket är ett verkligt mästerverk för matälskaren. Med moderna vitvaror, vackra bänkskivor och generösa förvaringsutrymmen blir det en fröjd att laga mat och umgås med familj och vänner. Den angränsande matplatsen erbjuder en magnifik utsikt över trädgården och vattnet, vilket gör varje måltid till en upplevelse. Villans sovrum är en fristad av komfort och avkoppling. Huset rymmer idag 3 sovrum men byggdes från början med 4 sovrum vilket det går att återställa till. I huvudsovrummet finns utgång till altanen som sträcker sig runt huset. På den kan du njuta av en god kopp kaffe medan du beundrar den idylliska omgivningen. Den stora trädgården är en perfekt plats för att njuta av utomhuslivet och underhålla gäster. Här kan du arrangera sommarfester eller bara koppla av medan du njuter av den friska luften och den vackra naturen. Med strandtomt till det uppfriskande vattnet i Runn vattnet kan du även njuta av båtliv och fiske precis utanför din dörr. Trollarudden 9 erbjuder också bekvämligheter som carport, flera förvaringsutrymmen och en kamin för mysiga kvällar. Missa inte chansen att äga denna fantastiska villa på Trollarudden 9. Det är inte bara ett hem, det är en avkopplande oas. Kontakta oss idag för att boka en privat visning och upptäcka allt det här underbara boendet har att erbjuda.

 • Premium
Vasagatan 16A, Dagny, Borlänge kommun
 • Ons 26 jun kl 17:15

Vasagatan 16A

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 7/8
2 290 kr/mån
24 521 kr/m²

Du tar dig enkelt upp med hiss till sjunde våningen och till denna etta med en helt oslagbar utsikt som sträcker sig milsvid över takåsarna, ända bort till bergen! Här bor du centralt i ett av de eftertraktade Dagny-husen, med närhet till precis allt du behöver! Lägenheten är stor och välplanerad, med en väl tilltagen sovalkov som rymmer en dubbelsäng. I vardagsrummet finns ett extra fönster, vilket gör att massor av naturligt ljus flödar in genom fönster i två väderstreck! Den har bostadsrätten har dessutom ett riktigt kök, med matplats, där du kan njuta av morgonkaffet samtidigt som du blickar ut över staden. Badrummet är helkaklat och här finns en tvättmaskin redan installerad, vilket gör din vardag lite enklare. Vill du använda tvättstugan, så finns här i källaren två fina tvättstugor som enkelt bokas med tagg. Föreningen är stabil med en god ekonomi, och alla kostnader utom el ingår i avgiften, vilket gör att du bor billigt och får pengar över till annat. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att få bo i en bostad med en sådan fantastisk utsikt. Missa inte chansen att få kalla detta för ditt hem, utan anmäl dig på visning nu!

 • Plus
 • Hiss
Gärdesgatan 18, Åselby, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 24 jun kl 17:30

Gärdesgatan 18

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta tegelvilla belägen i det eftertraktade området Åselby. Här har redan betydande renoveringar genomförts, inklusive utbyte av tak och fönster samt dräneringsarbeten, vilket ger dig en stabil grund att bygga vidare på. Med dessa tunga investeringar redan gjorda kan du fokusera på att sätta din egen prägel på insidan av huset och skapa ditt drömboende. Nu har du chansen att modernisa husets insida och anpassa det efter din smak och dina behov. Här finns gott om utrymme att utforma ditt drömkök, skapa avkopplande sällskapsytor och inreda sovrum enligt dina önskemål. Huset värms upp med fjärrvärme och fiber är förberett för enkel installation. På entréplan finner du två rymliga sovrum, medan ett rejält tilltaget sovrum i källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen för familjen eller övernattande gäster. Garage finns redan i källaren, men det finns också möjlighet att bygga ett ytterligare garage på tomten om så önskas. Utomhusområdet är en oas för trädgårdsentusiasten med massor av potential för odling i pallkragar och andra planteringslösningar. På framsidan finns en boulbana anlagd där du kan samla dina gäster för att spela ett parti. På baksidan av huset väntar en fridfull trädgård som bjuder in till sociala grillmiddagar på det stora trädäcket där taket erbjuder svalkande skugga. När sommarkvällen blir sval kan ni flytta in till det inglasade uterummet och fortsätta att umgås tills solen går ner. Detta är det perfekta valet för dig som söker ditt första hus och en idealisk plats för en barnfamilj att växa och trivas i. Njut av att bo i ett lugnt och tryggt område med närhet till naturreservatet Smäcken och dess vackra promenadslingor. Vill du bo i lugna, trygga Åselby? Anmäl dig på visning nu!

 • Plus
Grådhedsvägen 150, Lennheden, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 30 jun kl 16:00
Grådhedsvägen 150, Lennheden, Borlänge kommun, bild 2
Grådhedsvägen 150, Lennheden, Borlänge kommun, bild 3

Grådhedsvägen 150

Gård/Skog
Lennheden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
495 000 kr
41 m²
1 rum
2,5 ha tomt

Från Borlänge åker du via Bäsna, för att via en grusväg nå fram till denna fastighet på Grådhedsvägen 150! Det här är en rejält tilltagen fastighet på hela 25 000 kvm, med kommunalt V/A och fiber draget fram till tomtgräns. Idag står två mindre byggnader på tomten, ett boningshus om 41 kvm samt en mindre gäststuga i timmer. Antingen köper du denna fastighet för att njuta av ett spartanskt fritidsboende utan en enda granne i sikte, eller så planerar du att bygga ditt absoluta drömboende på en tomt där bara fantasin sätter gränser! Beläget inom bekvämt pendlingsavstånd till både Borlänge och Gagnef, med det lilla samhället Bäsna däremellan. I Bäsna finns den populära handelsträdgården Bäsna Trädgård, men även en pizzeria med tillhörande koisk där du kan köpa det viktigaste till matlagningen. Ta chansen att förverkliga din vision om en lantlig tillflykt! Oavsett om du vill renovera det befintliga fritidshuset eller bygga nytt från grunden, erbjuder denna tomt en oöverträffad möjlighet att skapa något verkligt unikt och personligt. Med fastigheten följer jakträtt (Bäsna VVO) och fiskerätt. Välkommen till en plats där dina drömmar kan bli verklighet!

 • Premium
 • Uteplats
UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 106 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 390 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

Visar alla 19