Smålandsgatan 18

Duvedal, Motala Karta & restider

VillaVilla

Här erbjuds nu ett väl underhållet hus i 1 1/2 plan med källare. Huset har genomgått flertalet kostsamma renoveringar så som omläggning av tak, dränering, nya fönster och en pelletskamin.
Ett mycket trevlig och mysigt hus där entréplanet erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv som ligger i direkt anslutning till vardagsrum och kök. Köket är väl underhållet och har bekvämligheter så som diskmaskin samt en stor kyl och frys med inbyggd ismaskin.
Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med fönster i flera väderstreck och ett fint parkettgolv i ek. Övervåningen omfattar 2 stycken sovrum med ljusa golv samt fina och ljusa ytskikt i vardera rum. Här finns även ett badrum med våtrumsmatta och dusch.
Källarplanet har flertalet praktiska utrymmen och är delvis inrett med ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och en WC med putsade väggar och klinkergolv. Fiber finns indraget i huset.

Tomten är stor och grönskande och gör sig utmärkt för spring och lek för barnen. Här finns även flertalet fruktträd och en lekstuga. Tomten är insynsskyddad och omges av en stor tujahäck samt ett fint och charmigt vitt staket som ger huset och tomten ett mycket trevligt intryck. Det finns möjlighet att bygga till ett garage på fastigheten om så önskas. Vidare på tomten så finns det en redskapsbod som delas med grannen.

Hela huset är i gott skick och här bor ni nära fina omgivningar så som Bondebackas friluftsområde strax intill knuten. Skolor, förskolor och mataffärer finns inom gång och cykelavstånd.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
75 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
1 034 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
38 662 kr/år
Byggår
1935
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Smålandsgatan 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
38 662 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 055
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 6 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips