Landavägen 548

Frillesås, Kungsbacka Se på karta

3 642 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
1 454 m²

Nu ges möjligheten att förverkliga din villadröm om nyproducerad villa med naturskönt läge nära både Åsa och Frillesås. På stor tomt med öppna vyer finns möjlighet att bygga ditt drömhus via Smålandsvillan. Här bor du både bekvämt och lantligt men med grannar och närhet till hav, samhälle och Sjögärde golfbana!

Bilderna i beskrivningen är exempelbilder på husmodellerna Villa Kalmar och Fredriksdal från Smålandsvillan.

Priset är ett totalpris enligt produktionskostnadskalkyl av ett villa Kalmar med oinredd övervåning men med fullt inrett entréplan om 95 kvm om tre rum och kök. Med inredd övervåning blir boytan hela 156 kvm. Ytterligare kalkyl finns för bland annat för husmodell Näsby och Fredriksdal - smart planerade enplanshus på 95 kvm respektive 122 kvm som också passar ypperligt på tomten. Kommunalt VA och fiber via förening.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten (950.000 kr) och försäljningen är förutsatt köparen ingår ett separat avtal med Smålandsvillan om uppförande av småhus.

För anpassade kalkyler och hjälp att utforma just ditt drömhus kontaktar du Peder Lorentzon på Smålandsvillan, 0706-005650 eller [email protected]

Välkommen att höra av dig för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka