Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tomas Johansson

Tomas Johansson

Om mig

Jag har sedan 2011 förmedlat bostäder i Kungsbacka kommun och jag arbetar ständigt med både hjärta och hjärna för mina kunder och är engagerad i varje detalj. Målsättningen är alltid att överträffa förväntningarna, skapa helnöjda och återkommande kunder som rekommenderar mig till alla som går i tankarna om att förändra sitt boende. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gårdskullavägen 21B, Gårdskulla, Kungsbacka kommun

Gårdskullavägen 21B

Villa
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 395 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
723 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i omtyckta Gårdskulla! Här är vardagsrummet den glödande kärnan som omfamnar ditt hem med en värmande eldstad. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet som i sin tur leder dig ut till den lummiga och plana trädgården. Här kan du låta dina gröna fingrar blomstra och skapa din alldeles egna naturliga oas. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsentusiast eller om du bara börjar utforska den gröna världen så kommer denna trädgård att vara din lekplats för kreativitet och avkoppling. Bortom detta fina utbud erbjuder bostaden en samling av 3-4 sovrum, två badrum, kök med goda arbetsytor samt genomtänkta förvaringsutrymmen. Bostaden har genomgått större utvändiga renoveringar såsom dränering och byte av tak. Området Gårdskulla är en enastående stadsdel som väntar på att välkomna er till dess mångfacetterade charm. Med en bekväm promenad når ni allt från smakfulla restauranger till skolor och förskolor som ger området en hjärtlig atmosfär. Och om ni är förtjusta i att njuta av det underbara utomhuslivet, då har ni turen att ha både en golfbana och den natursköna Forsskogen inom kort avstånd. Här kan ni omfamna den friska luften med motionsslingor och utomhusgym. Gårdskulla omfamnar en varierande arkitektur från pittoreska villor till bekväma hyres- och bostadsrätter. Detta gör området till en perfekt smältdegel för alla – från barnfamiljer till par och de som är på väg att ta sina första steg ut i världen. De välvårdade gång- och cykelvägarna gör det smidigt att nå stadens centrum till fots eller på cykel. Och om kollektivtrafik är preferensen så finns det välfungerande bussförbindelser som enkelt kopplar samman er med övriga delar av staden.

Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 338 232 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Furuvik inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nyproduktion
Vallbyn, null, Kungsbacka kommun

Vallbyn

Villa
Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 5 338 232 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priserna är framtagna för olika förslag på nyckelfärdiga hus inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan! Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 3