Mäklare Tomas Johansson

Tomas Johansson

Om mig

Jag har sedan 2011 förmedlat bostäder i Kungsbacka kommun och jag arbetar ständigt med både hjärta och hjärna för mina kunder och är engagerad i varje detalj. Målsättningen är alltid att överträffa förväntningarna, skapa helnöjda och återkommande kunder som rekommenderar mig till alla som går i tankarna om att förändra sitt boende. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallersviksvägen 7, Frillesås, Kungsbacka kommun

Vallersviksvägen 7

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 600 000 kr
196 m²
6 rum
1 340 m² tomt

Upptäck en verklig pärla i Frillesås! Detta imponerande hus med en rad fantastiska funktioner kommer att ta ditt andetag. Med en exklusiv design och oslagbar komfort erbjuder denna fastighet det ultimata boendet för dig och din familj. Husets entréplan disponeras över ett rymligt kök som öppnar upp till en vacker altan. Den öppna planlösningen sträcker sig vidare till ett elegant vardagsrum och en generös matplats där en vacker kakelugn ger en extra touch av charm och värme. Utöver detta finner du även ett sovrum med klädkammare, ett stilfullt duschrum med eleganta inredningsval samt en tvättstuga som erbjuder praktiska lösningar för ditt dagliga behov. Men det som verkligen sticker ut är farstun vars imponerande glasdetaljer skapar en unik inramning för husets design. Övervåningen erbjuder en underbar oas för avkoppling och rekreation. Ett charmigt allrum välkomnar dig och erbjuder utgång till en balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Från allrummet nås även de tre välplanerade sovrummen. Det övre planet stoltserar med ett stort och elegant badrum, där ljus klinker och kakel ger en känsla av lyx. Här finns spotlights som skapar en avslappnande atmosfär samt dusch, badkar, dubbla tvättställ och en wc. Utomhus finner du en trädgård med en inbjudande pool där du kan svalka dig under varma sommardagar. En stor och praktisk uteplats ger gott om utrymme för utomhusunderhållning och sociala sammankomster. Och för de gröna fingrarna finns ett fantastiskt växthus där du kan odla dina favoritväxter året runt. Denna fantastiska bostad är inte bara en fröjd för ögat, den har också ett fantastiskt läge. Med endast en kort cykeltur når du både Vallersviks och Torstensviks havsbad där du kan njuta av sol och sandstrand. Frillesås erbjuder en lugn och naturskön miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till bekvämligheter och nöjen. Ta chansen att äga detta drömhus och kontakta oss idag för mer information!

Aromavägen 7, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 7

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 723 550 kr
91 + 65 m²
4 rum
690 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Tyresund som är en del av A-hus koncept Växa-Villa vilket innebär att husen monteras och förbereds för inredningsbar. Priset är inklusive tomt och anslutningsavgifter och det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus. Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Dessutom ingår uppvärmningskostnaden för ett helt år om du tecknar avtal före 31 maj, se kampanj för villkor. Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka varav tre tomter återstår. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nyproduktion
Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 552 080 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Furuvik inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Dessutom ingår uppvärmningskostnaden för ett helt år om du tecknar avtal före 31 maj, se kampanj för villkor. Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nyproduktion
Skäddegarnsvägen 51, Vallda, Kungsbacka kommun

Skäddegarnsvägen 51

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 500 000 kr
158 + 7 m²
6 rum
405 m² tomt

Vi välkomnar er till Skäddegarnsvägen 51 och ert framtida drömhem! Med 158 välplanerade kvadratmeter fördelade på flera rum och ytor får ni gott om plats att leva och trivas på. Bostaden imponerar med ett otroligt vackert ljusflöde som strömmar in genom de stora fönsterpartierna. Detta ger en ljus och luftig känsla i hela huset och skapar en härlig atmosfär att vistas i. Entréplanet erbjuder generösa utrymmen för sociala sällskap och umgänge. En rymlig terrass bjuder på sol från morgon till kväll, medan balkongen och altanen erbjuder en perfekt plats att njuta av vackra solnedgångar. På övre plan hittar ni de välplanerade sovrummen, perfekta för hela familjen. Och om behovet skulle uppstå finns möjlighet att göra om TV-rummet på nedre plan till ännu ett sovrum eller en flexibel yta efter era önskemål. I barnvänliga Vallda bor ni bekvämt nära skola, Vallda Golf och Country Club, mataffärer och natursköna gång- och motionsvägar. Dessutom är det enkelt att ta sig in till centrala Kungsbacka med bra busskommunikationer. För de som älskar havet ligger det bara en kort cykeltur bort med salta bad och en charmig småbåtshamn att utforska. Här kommer ni att trivas!

Gamla Göteborgsvägen 50, Hede, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Gamla Göteborgsvägen 50

Villa
Hede, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 475 000 kr
127 + 68 m²
5 rum
908 m² tomt

Välkommen till Gamla Göteborgsvägen 50 – ett hem som omedelbart fångar ditt hjärta. Det här är en plats där du kan skapa minnen och njuta av livets alla stunder. Bostadens hjärta och den mest sociala ytan är det moderna köket samt matrummet. Den praktiska köksön erbjuder extra arbetsyta samtidigt som den skapar en naturlig övergång mellan matplatsen och köket. Och när vädret tillåter kan du enkelt ta dig ut till den underbara uteplatsen direkt från köket. Entréplanet erbjuder även ett elegant vardagsrum med vackert parkettgolv och en mysig öppen spis med insats, perfekt för avkoppling och umgänge. Här finns också tre välplanerade sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Ett modernt duschrum och generösa förvaringsutrymmen är ytterligare bekvämligheter som du finner på detta våningsplan. På nedre plan finns ytterligare utrymmen som inkluderar en praktisk tvättstuga, ett WC-rum och en matkällare. Här finns allt du behöver för att underlätta vardagen och skapa ordning och reda. Utomhus erbjuder denna bostad en ljuvlig och plan trädgård där du kan njuta av grönska och planteringar. Den insynsskyddade uteplatsen ger dig möjlighet att koppla av och njuta av lugnet i din egen oas. Bostaden har ett trevligt läge med närhet till allt du behöver. Här hittar du bekvämligheter såsom mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer inom räckhåll. Samtidigt får du också fördelen av att kunna koppla av i den fridfulla omgivningen och ta långa promenader i naturen!

Aromavägen 3, Fjärås, Kungsbacka kommun

Aromavägen 3

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 712 600 kr
164 m²
7 rum
807 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Furuvik inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Dessutom ingår uppvärmningskostnaden för ett helt år om du tecknar avtal före 31 maj, se kampanj för villkor. Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nyproduktion
Vallbyn, null, Kungsbacka kommun

Vallbyn

Villa
Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 5 552 080 kr
91-164 m²
4-7 rum
807 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priserna är framtagna för olika förslag på nyckelfärdiga hus inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Dessutom ingår uppvärmningskostnaden för ett helt år om du tecknar avtal före 31 maj, se kampanj för villkor. Kom på markvisning 7 maj 14:00, kontakta oss för att boka tid! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7