Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Hamravägen 27, Särö, Kungsbacka kommun
Östra Hamravägen 27, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Östra Hamravägen 27, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Östra Hamravägen 27

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 700 000 kr
183 m²
1 429 m² tomt

Välkommen till Östra Hamravägen 27, där denna rymliga familjevilla stoltserar på en stor hörntomt i ett eftertraktat område. Med sina generösa 183 kvadratmeter bjuder denna välskötta bostad på en fridfull uteplats, skyddad från insyn, där solen omfamnar varje sommarkväll och en öppen spis står redo att lysa upp kvällarna med sin skönhet och värme. Trädgården är lika omsorgsfullt omhändertagen som den är rymlig, vilket skapar utrymme för både lek och avkoppling under bar himmel. Det ovanligt stora dubbelgaraget som har plats för upp till fyra bilar och tillhörande verkstadsutrymme, ger en extra dimension till fastigheten. Här finns gott om utrymme för förvaring och olika praktiska ändamål, vilket gör vardagen smidigare och mer bekväm. Omgiven av vidsträckta ängar inbjuder detta läge till friluftsliv och avslappnande promenader. Den perfekta kombinationen av närhet till stadens bekvämligheter och den avslappnade livsstilen ger en unik charm åt detta område. För golfentusiaster är närheten till Kungsbacka Golfklubb en oslagbar fördel, med sina spektakulära vyer och högklassiga golfbanor. Med havet bara en kort bit bort och dess många underbara badplatser blir läget ännu mer attraktivt. Den vackra kustlinjen är lättillgänglig och erbjuder en extra dimension till boendet. Dessutom når man snabbt Hördalens naturreservat och Särö Västerskog, där pittoreska stränder och naturskön miljö väntar. Vallda Sandö med sin charmiga hamn, pittoreska badplatser och omgivande natur är en pärla som inte får missas. Särö är fördelaktigt beläget längs kusten och erbjuder smidiga pendlingsmöjligheter till både Göteborg och Kungsbacka, vilket gör det till ett idealiskt val för den som lever ett aktivt och varierat liv.

  • Premium
Stora Enens väg 57, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Stora Enens väg 57, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Stora Enens väg 57, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Stora Enens väg 57

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
10 450 000 kr
143 + 49 m²
5 rum
1 028 m² tomt

Havsnära enplansvilla med dubbelgarage, egen pool och uterum, belägen endast 50 meter från sandstranden med havsutsikt över Enens småbåtshamn. Här finner ni ett hem med ett helt underbart läge och en fantastisk trädgård som harmoniserar med den privata poolen, härlig altan, uterummet och mysig gräsmatta. Tack vare den frodiga grönskan runt trädgården är det insynsskyddat och skyddar uteplatsen från vädrets makter. Huset, med sina 143 kvm boyta och 49 kvm biyta, erbjuder fyra sovrum och ett härligt vardagsrum som genom uterummet förlänger hemmet ut till trädgården och poolen. Köket är rymligt och perfekt för matlagning och umgänge. För den morgonpigga badälskaren ligger sandstranden precis runt hörnet från huset vilket gör morgondoppet till en härlig lyx i vardagen. Det finns gott om parkeringsmöjligheter med det rymliga dubbelgaraget, som nås via tvättrummet, vilket underlättar vid regniga dagar och gör vardagslivet smidigare. Dubbelgaraget ger också extra förvaringsutrymme för hobbyprylar, verktyg eller kanske en liten verkstad. Allt detta kombineras för att skapa ett drömboende där varje detalj är genomtänkt för komfort och njutning.

  • Premium
Forsvägen 21, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Forsvägen 21

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
43,2 m²
1 rum
vån 1/4
3 618 kr/mån
46 181 kr/m²

Här presenteras en grym bostadsrätt om 1 rum och kök med sovalkov som mer eller mindre är att betrakta som en 1,5 rok. Denna lägenhet sträcker sig över generösa 43,2 kvadratmeter, belägen i en av Kungsbackas mest välskötta bostadsföreningar. Vidare erbjuder detta hem välkomnande sociala utrymmen där du och dina gäster kan trivas och njuta av god mat och samtal. Köket är välskött och har generöst med bänkyta och förvaring i skåp. Ljusa och naturliga ytskikt genomsyrar hela bostaden och som kronan på verket finns ett nyrenoverat badrum från 2019. Balkongen, som ligger i söderläge, är perfekt för att njuta av solen samtidigt som du kan njuta av glada samtal eller en bok. Dessutom har den tak över sig vilket gör att du kan avnjuta en kopp kaffe även under de regnigare eller blåsigare dagarna. Området runt bostaden är både lugnt och barnvänligt. På kort gångavstånd når du bussförbindelser som tar dig till Kungsbacka station eller andra delar av kommunen, vilket är perfekt för pendlare. För de som vill utforska Kungsbackas innerstads restauranger, caféer och butiker är det bara en 15-minuters promenad bort, eller varför inte ta cykeln? Sammanfattningsvis är detta ett hem där du kommer att trivas. Kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information redan idag!

  • Balkong
Gårdskullavägen 1B, Gårdskulla, Kungsbacka kommun

Gårdskullavägen 1B

Lägenhet
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 795 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 711 kr/mån
39 645 kr/m²

Snart kan ni förvärva denna trerumslägenhet högst upp i huset med utsikt över Östra Villastaden! Detta ljusa hem har en välplanerad yta på 70 kvadratmeter. Ni erbjuds två rymliga sovrum, varav ett med klädkammare för effektiv förvaring, ett generöst vardagsrum med välbevarad originalparkett, samt renoverat kök och ett renoverat helkaklat badrum med värmegolv. Köket har plats för matbord, och vardagsrummet rymmer både soffa och extra matplats, perfekt för sociala tillställningar eller en hemmakontorsplats. Balkongen som ligger i söderläge sätter pricken över i:et med sol från förmiddag till kväll. Här kan ni njuta av ett glas i sommarsolen, i det fria läget högst upp i huset. Bostaden är belägen i en av Kungsbackas mest välskötta föreningar, där underhåll sker löpande, både in- och utvändigt. På den stora innergården finner ni lekplats, grönytor samt välhållna gemensamma ytor, såsom grillplats. Från bostaden tar ni er till Kungsbacka station på fem minuter, med tillgång till pendel till Göteborg och öresundståg till Köpenhamn, samt bussar inom kommunen. Ett stenkast från stationen ligger Kungsmässan och Kungsbacka innerstad med över hundra butiker, restauranger och aktiviteter. För barnfamiljer finns närliggande skolor för alla åldrar samt tandläkarmottagning och vårdcentral i närområdet. Låter detta som en bostad för just dig? Kontakta då ansvarig mäklare redan idag för mer information!

  • Balkong
Mor Eleonoras väg 6, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Eleonoras väg 6

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 200 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 884 kr/mån
42 384 kr/m²

Nu får ni chansen att förvärva denna stilrena lägenhet i Björkris. Detta hem ligger högst upp i huset, vilket gör att insynen blir närapå obefintlig. Här varvas stilrena materialval med smakfulla ytskikt i så väl golv som väggar och tak. Här bor ni helt enkelt lika snyggt som bekvämt, mitt i hjärtat av Björkris. Denna bostad rymmer tre rum och kök som fördelas över 75,5 kvm, vilket gör att denna bostad passar allt från ensamhushållet som den mindre barnfamiljen. Som pricken över i:et får ni en rymlig balkong i västerläge, perfekt för er som önskar sätta guldkant på vardagen. Tänk er att kunna njuta av kvällssolen samtidigt som ni njuter av varandras sällskap över en bit mat. Området Björkris lämnar i sin tur inget övrigt att önska. Här bor ni med ett sådant lyxigt promenadavstånd att ni till och med kan välja matbutik bland ICA Maxi, Lidl och Willys. I nära anslutning till dessa matbutiker har ni även Hede Fashion Outlet där ni kan ta del av det rika utbudet av butiker och caféer. I Björkris finns både förskola och grundskola samt högstadieskola finner ni på behagligt cykelavstånd. Med raska ben tar ni er enkelt till Hede Station där pendeltåg avgår till både Göteborg och Kungsbacka station, samtidigt går där även flertalet bussar för er som vill ta er vidare i kommunen. För er som önskar ta er en löptur så finns det ett motionsspår samt en utsiktsplats att beskåda. I nära anslutning till området finsn det även ett utegym. Låter detta som en lägenhet för er? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mor Selmas Väg 14A, Björkris, Kungsbacka kommun
  • Idag kl 11:30
Mor Selmas Väg 14A, Björkris, Kungsbacka kommun, bild 2
Mor Selmas Väg 14A, Björkris, Kungsbacka kommun, bild 3

Mor Selmas Väg 14A

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 600 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 463 kr/mån
52 000 kr/m²

Låt mig presentera en fantastisk möjlighet att bli ägare till en stilren och modern tvårumslägenhet i Björkris - ett attraktivt område som växer i popularitet. Denna välkomnande och ljusa 50 kvm stora lägenhet byggdes 2016-2017 och är genomgående stilren med smakfulla färger och vackert parkettgolv. Njut av soliga eftermiddagar och kvällar på den rymliga balkongen som vetter mot syd, medan du samtidigt undviker insyn från grannar. Med sin position längst in i Björkris är detta hem det perfekta valet för dem som söker lugn och ro. Trafikljud och störningar minskas till ett minimum i denna del av området. Men det är inte bara lägenheten som är välskött. Du kommer att bli medlem i Brf Lövet i Björkris - en lika välskött förening med en stabil ekonomi och väl underhållna byggnader. Här är allt utformat för att skapa ett trivsamt och bekvämt boende. Dessutom är detta hus energiklassat B, vilket gör att ni kan få grönt bolån hos diverse banker med lägre ränta till följd. Och närområdet? Det är trivsamt samtidigt som det förenklar vardagen. Inom ett kort promenadavstånd hittar du inte bara en ICA Maxi, Lidl och Willys, utan också Hede Fashion Outlet med en mängd butiker och caféer. I Björkris finns även både förskola och grundskola inom räckhåll. Med pendeltåg och bussar på nära avstånd är det enkelt att ta sig runt i kommunen och vidare till både Göteborg och Kungsbacka. Denna lägenhet ger er möjlighet att äga en modern och bekväm bostad i en av de mest attraktiva områdena i Kungsbacka. Missa inte chansen, hör av dig till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tröskvägen 14, Tölö, Kungsbacka kommun
Tröskvägen 14, Tölö, Kungsbacka kommun, bild 2
Tröskvägen 14, Tölö, Kungsbacka kommun, bild 3

Tröskvägen 14

Villa
Tölö, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
7 050 000 kr
156 + 18 m²
6 rum
608 m² tomt

Förbered dig på att bli förälskad när du utforskar detta magnifika boende på Tröskvägen 14. Den harmoniska sammanslagningen av modern elegans och funktionell design gör detta till ett drömboende! Blicken fångas genast av det vackra parkettgolvet när du kliver in i det öppna och ljusa vardagsrummet och matsalen. Här möts du av en känsla av rymd och ljus med den generösa altanen som lockar med sin förtrollande pergola och en fridfull oas av grönska. Altanen bjuder in till långa sommarkvällar med grillning och avkoppling, med gott om plats för både familj och vänner att samlas. Det moderna och stilrena köket är en plats där både matlagning och samvaro blir till en njutning. Med sin vita design och praktiska köksö är det en perfekt plats att utforska kulinariska äventyr eller bara njuta av en kopp kaffe på morgonen. Sovrummet på entréplanet är en fristad för avkoppling och återhämtning med en direktingång till det lyxiga nyrenoverade badrummet. Hallen erbjuder praktiska faciliteter såsom gästtoalett, tvättstuga och en rymlig klädkammare för optimal ordning och reda. På det övre planet fortsätter den förtrollande atmosfären med vackert parkettgolv och tre underbara sovrum. Ett ljust och inbjudande allrum leder ut till en balkong där du kan njuta av utsikten över området. Huset är utrustat med modern bekvämlighet såsom elbilsladdare, och på uppfarten finns en praktisk carport med tillhörande förråd. Trädgården är en lättskött oas med vackra planteringar som skapar en fridfull och harmonisk miljö att trivas i. I Tölö kan du njuta av närheten till fina slingor och pittoreska badsjöar, perfekt för avkopplande promenader eller friska dopp. Området erbjuder också spännande aktiviteter såsom Forsgårdens golfklubb och motionsslingor för den äventyrlige. För den som uppskattar en panoramautsikt över Kungsbacka är ett besök vid Tölöbergs vattentorn ett måste. Med enkel tillgång till både naturen och stadens bekvämligheter är detta hus den ultimata platsen att skapa minnen och kalla hem. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Basunvägen 134, Fors, Kungsbacka kommun

Basunvägen 134

Lägenhet
Fors, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
4 153 kr/mån
49 938 kr/m²

Upptäck drömboendet i det eftertraktade Fors! Denna bostad om 80 kvadratmeter erbjuder en modern och ljus atmosfär med en balans mellan stilfulla interiöra materialval och naturnära färger. Med tre rum och kök som sträcker sig över ett plan är detta ett hem som passar så väl ensamhushållet, det yngre som äldre paret som er med barn. Detta hem är totalrenoverat 2015 med nytt badrum, kök och ytskikt. Kort och gott så är detta hem ett av, om inte det mest moderna i området. På utsidan har ni dessutom en stenlagd uteplats med morgon- sen eftermiddagssol samt ett stort trädäck att njuta av förmiddags- kvällssolen på, enda fram till solnedgång. Ytan här ger gott om plats till matbord med tillhörande stolar, loungegrupp och grill. Här kommer ni spendera större delen av sommaren! Föreningen är i sin tur välskött med en stabil ekonomi och en genuin känsla av gemenskap som genomsyrar området. De regelbundna städdagarna är en härlig möjlighet att delta aktivt och njuta av den vänliga atmosfären som präglar grannskapet. Området erbjuder även fantastiska grönområden, vackra promenadstråk och en 4 km lång motionsslinga som är upplyst för kvällspromenader. För golfälskaren ligger Forsgårdens golfklubb inom bekvämt gångavstånd. För er med barn så har i förskola i området och grundskola på ett bekvämt promenadavstånd. För de äldre barnen så går det enkelt att ta cykeln eller åka buss ned till Kungsbacka stad. Perfekt även för er som pendlar till och från jobb eller helt enkelt önskar ta er in till Göteborg när det vankas nöjen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information redan idag!

  • Uteplats
Mor Albertinas väg 4, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Albertinas väg 4

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 100 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 2/4
4 681 kr/mån
45 124 kr/m²

Denna bostadsrätt med 3 rum och kök, fördelat över 68 kvm, är ljus och stilren genomgående. Boendet erbjuder bekvämlighet med ett kombinerat badrum och tvättstuga samt två sovrum. Lägenheten präglas av smakfulla färgval och moderna material, inklusive parkettgolv som flyter genom bostaden. Denna bostad passar perfekt för ensamhushållet, det yngre eller äldre paret och även för barnfamiljen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober i varje rum och ett vindsförråd, vilket är idealiskt för dem som flyttar från ett hus och behöver extra utrymme för förvaring. En av de mest framträdande fördelarna med lägenheten är den rymliga balkongen med tak och möjlighet till inglasning, med sol från eftermiddag till kväll. Här finns gott om plats för grill, matbord och stolar samt en loungegrupp. Dessutom har du möjlighet att hålla koll på dina barns lek och spel på lekplatsen. Björkris har i sin tur allt du kan önska dig i eller i närheten. Matbutiker som ICA Maxi, Lidl och Willys ligger bara ett stenkast från bostaden. Hede Fashion Outlet ger möjlighet till shopping och trevliga stunder på caféer och restauranger. För de som föredrar en aktiv livsstil finns ett gym bara några minuter bort. Som pricken över i:et ligger Hede Station inom kort gångavstånd med regelbundna tågavgångar till Göteborg och Kungsbacka. Det är värt att notera att energiklassen är B, vilket gör det möjligt att få gröna bolån med lägre räntor hos olika banker. Om detta låter som bostaden för er, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hästgårdstomt i Vallda, Vallda, Kungsbacka kommun
Hästgårdstomt i Vallda, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 2
Hästgårdstomt i Vallda, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 3

Hästgårdstomt i Vallda

Tomt
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 500 000 kr
6,8 ha tomt

Varmt välkommen till Vallda 12:19 och denna spännande tomt om ca 7 hektar! Här ges nu möjligheten att förvärva en obebyggd tomt med oändliga möjligheter där det idag finns ett positivt förhandsbesked att bygga mindre hästgård med bostadshus, stall och komplementbyggnad i östra delen av fastigheten. Marken består idag av blandat gräsbevuxen betesmark och skogbevuxen mark. Läget är lantligt omgiven av grönskande natur och på behagligt avstånd finnes såväl salta bad i Lerkil såsom lummig skog. Kommunalt vatten & avlopp finns möjlighet att ansluta via gemensamhetsanläggning. För mer information om vad som får byggas kontakta Stadsbyggnadskontoret i Kungsbacka kommun, tel. 0300-83 40 00 eller [email protected]. För intresseanmälan och mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Axel Nilsson.

  • Premium
Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun
Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 2
Aromavägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun, bild 3

Aromavägen 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 338 232 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priset avser ett nyckelfärdigt huspaket Villa Furuvik inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan. Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Premium
  • Nyproduktion
Forsvägen 5, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Forsvägen 5

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 195 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 3/3
4 725 kr/mån
35 925 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet i omtyckte Hålabäck. Här bor du högst upp med balkong i fritt härligt söderläge! Bostaden är trivsam med moderna materialval. Köket renoverades smakfullt år 2013 och har en snygg helkaklad vägg med öppna hyllplan för finporslinet. Härifrån nås den soliga balkongen, så måltiderna kan enkelt avnjutas antingen utomhus eller vid den rymliga matplatsen. Även om köket känns som bostadens hjärta så bjuder också det trevliga vardagsrummet in till socialt umgänge och möjlighet till flera möbelgrupper. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och både här och i hallen finns flertalet garderober. År 2019 renoverades badrummet i föreningens regi. Här erbjuds kaklade golv och väggar, stilren inredning samt dusch och tvättmaskin. Bostadsrättsföreningen är en omtyckt HSB-förening. Gemensamt finns bland annat en härlig innergård med grillplats, boulebana och lekplats. Även gemensamhetslokal, ett litet medlemsgym samt friliggande tvättstuga med tre tvättrum finns att tillgå. Parkering till denna lägenhet ingår i avgiften! På denna adress bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Kungsbacka centrum. I närmsta området finner ni barnomsorg för olika åldrar, mataffär, pizzerior och härliga promenadstråk. Ett fåtal minuter från bostaden finns även goda bussförbindelser till bland annat Kungsbacka station, vilket gör det enkelt och smidigt att ta sig vidare med anslutande kollektivtrafik. Denna bostad är redo för nya ägare. Varmt välkommen att inkomma med din intresseanmälan!

  • Balkong
Rosengatan 16, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Rosengatan 16

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 000 000 kr
49,3 m²
2 rum
3 879 kr/mån
40 568 kr/m²

Nu erbjuds en fantastiskt fin lägenhet i markplan som ger enkel tillgång och lämpar sig väl för alla. Här bor ni i en ljus lägenhet där inget lämnats åt slumpen, köket är i fint skick och även det helkaklade badrummet med tvättmaskin. Trivselns förhöjs ytterligare tack vare en inglasad balkong i härligt söderläge och ett stort plus är att parkeringsplats och bredband ingår i avgiften! Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt promenadavstånd till Kungsbackas innerstad med mysiga restauranger, caféer och butiker såväl som Kungsmässan. Det är även ett naturnära område med trevlig löpning eller promenad till skogs. Bra kommunikationer tar er till stationen med flera busslinjer samt pendel som tar er både norr- och söderut. Varmt välkomna att höra av er för mer information till ansvarig mäklare Sara Henning 0738-676989

  • Balkong
Askvägen 38, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Askvägen 38

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 700 000 kr
54,5 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
49 541 kr/m²

Med en modern interiör och harmoniska materialval välkomnas vi till denna stilrena bostadsrätt på Askvägen 38. Bostaden är genomgående vilket bidrar med ett underbart ljusinsläpp som ger en härlig atmosfär genom bostadens samtliga rum. Innanför ytterdörren möts vi av en välplanerad hall med praktisk klinker som övergår i smakfull ekparkett. Vidare når vi bostadens givna samlingspunkt med ett stilrent Marbodalkök i öppen planlösning till det inbjudande vardagsrummet. Köket erbjuder en modern maskinpark och plats för ett matbordsmöblemang medans vardagsrummet erbjuder utrymme för såväl soffa som mediamöbel. Från vardagsrummet nås den inbjudande altanen med plats för loungegrupp och grill. Därutöver erbjuds ett inbjudande sovrum med garderober samt ett praktiskt extrarum som med fördel används som barnrum, gästrum, kontor eller förråd. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva erbjuds även utegym, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst med Kungsbackaån tar oss smidigt in till Kungsbacka innerstad med dess utbud av restauranger, butiker och tågstation. Bostaden utgörs av 2 ROK enligt lägenhetsförteckningen. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Mor Johannas väg 11C, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Johannas väg 11C

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
4 886 kr/mån
41 597 kr/m²

Med modern interiör, ljust gavelläge och balkong i solsäkert västerläge står nu denna inbjudande trerummare på Mor Johannas väg 11C till försäljning. Bostaden disponeras över rymliga sociala ytor med en öppen planlösning mellan det inbjudande vardagsrummet med anslutande Marbodalkök, två välplanerade sovrum utrustade med garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Därutöver erbjuds en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett extra vindsförråd som nås genom såväl trappa som hiss. Föreningen är välskött med vacker innergård, gemensamma utrymmen i form av bland annat barnvagns- och cykelförråd samt möjlighet till laddplats för elbil. Området är i sin tur populärt och barnvänligt med såväl skolor, förskola och grönområden inom kort gångavstånd från bostaden. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Hede station. På promenadavstånd finner ni bland annat ICA-Maxi, Nordic Wellness och Hede Fashion Outlet - ett av Kungsbackas största köpcentrum. En cykeltur bort från bostaden hittar ni Skårsjön - en mysig plats för bad. Björkris är även ett växande område som inom ett antal år kommer att expandera genom byggnation av Björkris etapp 2. Hjärtligt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gnejsvägen 70, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Gnejsvägen 70

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/5
3 575 kr/mån
56 705 kr/m²

Välkommen till Gnejsvägen 70 och denna kvadratsmarta tvåa om 44 kvadrat! Vi tar hissen upp till våning fyra av fem och möts av en genomtänkt lägenhet där inget lämnats åt slumpen. Genomgående fina materialval, gediget ljusinsläpp och en soldränkt balkong i sydligt läge med en markis för de heta sommardagarna. Här kan solen avnjutas hela dagen och höga läget bidrar till en mycket rofylld utsikt över närområdet och utan insyn. Lägenheten är smart planerad och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där vi har plats för såväl matbord såsom soffa. Här har även nuvarande ägare satt in en köksö, perfekt för de snabbare måltiderna eller bara som avlastningsyta och förvaring. Utöver vardagsrummet har vi även ett rymligt sovrum med plats för stor säng och förvaring erbjuds i form av en djup skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork samt kombinerad tvätt & torktumlare. Stilrent och med en luftig känsla. Tillhörande bostad finns även separat förråd som nås en våning upp. Bostaden är en del av omtyckta och välskötta föreningen BRF Fladen där det finns lyxig komfort såsom garage under föreningen och innergård som är lummig och uppskattad av grannarna. I Kolla Parkstad är det lätt att trivas och läget på Gnejsvägen är central och attraktiv. Den mysiga Kungsbackaskogen ligger alldeles runt hörnet och innerstaden finns endast en kort promenad bort. I närområdet hittas även matbutiker, bra kommunikationer, fina grönområden samt skolor och förskolor. Låter detta som ditt nästa boende? Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mor Albertinas väg 6, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Albertinas väg 6

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 344 kr/mån
51 000 kr/m²

Vi tar hissen upp till tredje våningen och kliver in i denna stilrena tvårummare på Mor Albertinas väg 6. Här präglas bostaden av stilrena materialval, fint ljusinsläpp till följd av det höga läget i huset samt modern interiör. Bostaden disponeras över ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, ett rogivande sovrum samt helkaklat badrum med tvättutrustning. Därutöver erbjuds en underbar balkong belägen i västerläge. Här har du både en inglasad del som nyttjas en stor del av året samt en del utan glas där solen kan avnjutas. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Föreningen är välskött med vacker innergård och nyinstallerade laddstolpar för elbil. Området är i sin tur populärt och barnvänligt med såväl skola, förskola och grönområden inom kort gångavstånd från bostaden. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Hede station. På promenadavstånd finner ni bland annat ICA-Maxi, Nordic Wellness och Hede Fashion Outlet - ett av Kungsbackas största köpcentrum. Björkris är även ett växande område som inom ett antal år kommer att expandera med bland annat nya bostadshus, grundskola, idrottshall och äldreboende. En cykeltur bort från bostaden hittar ni Skårsjön - en mysig plats för bad. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Frillesås Kullaväg 21A, Frillesås, Kungsbacka kommun

Frillesås Kullaväg 21A

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 950 000 kr
190 m²
6 rum
1 184 m² tomt

Varmt välkommen till Frillesås Kullaväg 21A och detta hus som har allt man kan tänkas önska. Här presenterar vi nu ett 1,5plans hus med stora sociala ytor, hela fyra sovrum och soldränkt uterum samt altan. Bostaden som ligger längst in på vägen ligger i ett insynsskyddat läge intill en fin bergsknalle och lummig skogsdunge. Även belägen på tomten har vi ett lyxigt garage med sidocarport och en gäststuga som passar perfekt när man får besök eller varför inte som hemmakontor eller förvaring. Huset passar sig perfekt för den stora familjen som värdesätter sociala ytor och lummig trädgård. På behagligt promenadavstånd har vi också populära Torstensviken och Vallersvik som erbjuder salta bad. Inom nära räckhåll nås även Frillesås centrum med dess utbud av dagligvaruhandel, diverse affärer, vårdcentral, skolor och förskolor. Pendlingsmöjligheterna till Varberg och Göteborg är goda med snabb förbindelse till motorväg och Åsa pendeltågstation. För den golfintresserade ligger Sjögärde golfklubb en kort bilfärd från bostaden. Välkommen redan nu med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Axel Nilsson!

  • Energieffektiv
Hästskovägen 9, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Hästskovägen 9

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
55 m²
3 rum
1 559 m² tomt

Denna fastighet belägen i det pittoreska Buerås i Onsala, erbjuder en unik möjlighet för den som söker en utmaning och drömmer om att skapa sitt eget boende från grunden. Huset på tomten, som sträcker sig över generösa 1 559 kvm, är i behov av renovering och ger köparen en blank canvas att förverkliga sina visioner. Tomten erbjuder gott om plats för kreativ gestaltning, trädgårds projekt och möjligheten att skapa en privat oas. Med den stora tomten finns det utrymme för utvidgning och skapande av olika utomhus utrymmen som passar de framtida ägarnas behov och önskemål. Området är rikt på barnfamiljer och skolskjutsen stannar i området, här bor man lugnt och fridfullt nära såväl Gräppås golfbana och dess restaurang som med närhet till hav och populära badstränder. I Onsala finns service som bland annat mataffär, gym, bageri, skola och barnomsorg. Denna bostad är perfekt för er som efterfrågar naturens lugn i barnvänligt område och med närhet till Onsala centrum samt Kungsbacka. Sammanfattningsvis är denna fastighet en utmärkt möjlighet för den som är beredd att ta sig an utmaningen med att återställa och förnya ett hem. Med fantasifulla idéer och engagemang kan denna plats omvandlas till en drömlik bostad i det charmiga Buerås. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Lunnabergsvägen 15, Vallda, Kungsbacka kommun

Lunnabergsvägen 15

Tomt
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 600 000 kr
1 073 m² tomt

I mysiga och lantligt belägna Lunnaberg finns nu en tomt redo för försäljning. En ändring av detaljplan är nu antagen och inom fastigheten medges nu en större sammanlagd byggnadsarea samt en större area för komplementbyggnad (läs mer under Dokument). Tomten är inte bunden till någon husleverantör så man kan välja helt fritt. På tomten finns idag en mindre stuga där el är indragen, perfekt som byggbod under byggnation samt en liten lekstuga. För den som söker ett barnvänligt och familjevänligt läge är omtyckta och trivsamma Lunnaberg ett perfekt område. Här bor man nära vackra grönområden och trevliga promenadstråk. En lång drive bort finns Gräppås Golfklubb som är belägen i en naturskön miljö. I närheten finns även Vallda Golf & Country club med en trevlig restaurang, golf, tennis och padel. I Vallda finns barnomsorg från förskola till årskurs 6 och service som ICA-affär, restaurang Köket, kiosk och gym. För sol och bad finns både Vallda Sandö och Lerkil på behändigt avstånd. Spillvatten(avlopp) är betalt sedan tidigare och vatten återstår. Kostnaden för detta blir enligt 2024 års taxa 86 818 kr. Kommunen reserverar sig för felskrivningar och det är alltid taxan som gäller. En VA ansökan skall skickas in av fastighetsägaren. Enligt 2023 års taxa tillkommer en kostnad för ändring av detaljplan som är genomförd. Om vi utgår från hur taxan ser ut idag blir planavgiften 37 800 kr. Avgiften betalas för var och en av fastigheterna i samband med att bygglov beviljas för enbostadshus. Hör av er redan idag till ansvarig mäklare, Kristian Winsnes 0709-50 78 58

Nygatan 6B, Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun

Nygatan 6B

Lägenhet
Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 849 995 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
3 153 kr/mån
50 000 kr/m²

Varmt välkommen till Nygatan 6B och denna välplanerade etta! Här bor man med ett ytterst centralt läge i Kungsbackas innerstad ett stenkast ifrån butiker,caféer och skolor. I närområde finns fina grönområden och mysiga promenadstråk och kort gångavstånd till stationen som smidigt tar en in mot Göteborg. Lägenheten har ett minst sagt bra läge och uteplatsen har ett soligt läge där man kan avnjuta kvällssolen och utsikt mot charmiga skansen. Föreningen har även en mysig och lummig innergård som höjer tillvaron. Bostaden som nyligen renoverats har ett stilrent nytt kök, smakfullt inrett badrum och underbara förvaringsmöjligheter. Kort och gott, detta är en bostad att trivas i! Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Axel Nilsson!

  • Uteplats
  • Hiss
Rosengatan 6, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Rosengatan 6

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 489 kr/mån
33 586 kr/m²

Nu kommer en chans att slå till på en bostadsrätt om 2 rok fördelade över 59 välplanerade kvadratmeter. Denna bostad är dessutom belägen i en välskött förening med god ekonomi och underhållsplan de nästkommande åren. Högst upp i huset med utsikt över Kungsbacka finner ni denna bostadsrätt med ett smakfullt renoverat badrum där även tvättmaskin är installerad samt en i övrigt genomgående ljus och fräsch lägenhet. Något som många skulle benämna som det bästa med denna bostadsrätt är den inglasade balkongen i västerläge. Denna balkong inbjuder till många trevliga sittningar med goda vänner där så väl en kaffe som rosévinet kan förtäras beroende på preferenser. För dig med gröna fingrar så passar denna inglasade balkong utmärkt som tillhåll för både tomater och andra grödor. Området som omgärdar detta hem är lika lugnt som barnvänligt. Genom en kort promenad tar ni er till Kungsbacka station eller till bussförbindelser som tar er till övriga delar av kommunen, vilket är perfekt för er som pendlar till arbetet. För er som önskar njuta av Kungsbacka innerstads restauranger, caféer och butiker kan ni antingen gå ner på 15 minuter, eller ta cykeln, valet är ert. Inom samma korta avstånd har ni också flertalet gym, matbutik och vackra promenadstråk. Låter ovan som en bostad som passar er? Hör då av er till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

  • Balkong
Bankavägen, Fjärås, Kungsbacka kommun

Bankavägen

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
598 000 kr
1 250 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en tomt möjlig för avstyckning på Bankavägen i Fjärås. Lantmäteriet har lämnat förhandsbesked för att stycka en tomt på fastigheten Äskatorp 1:11. Här välkomnas du av en härlig natur med närhet till sjöar och svampskogar där du kan skapa ditt egna drömboende. Nära E6:an och Fjärås med endast 20 minuters bilväg till centrala Kungsbacka. Försäljningen av tomten kommer inte vara knuten till någon husleverantör vilket ger er möjligheten att bygga ert egna drömhus. På Bankavägen bor man med kort avstånd till trevliga Fjärås Bräcka som är ett populärt utflyktsmål och har cirka 9 km in till Fjärås centrum. Här finns förskolor samt skola upp till årskurs 9, mataffär, idrottsplats, vårdcentral med mera.

Vallbyn, null, Kungsbacka kommun

Vallbyn

Villa
Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 5 338 232 kr
101 m²
4 rum
734 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga nytt hus i Fjärås med mycket bra läge och där du är med och bestämmer utformningen. Priserna är framtagna för olika förslag på nyckelfärdiga hus inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift de första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Projektet består av fyra friköpta tomter med mycket attraktivt läge i Fjärås utanför Kungsbacka. Vallbyn är ett nytt bostadsområde som växer fram där villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. För dig som flyttar in i Vallbyn blir livet enkelt. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en skogspromenad för att sedan ta cykel till det lokala bageriet, eller varför inte ett bad i Lygnern? Du har också närhet till matbutik, apotek, bibliotek och vårdcentral. För dig som gillar storstadspulsen når du Göteborg på knappa 30 minuter och Kungsbacka på endast 10 minuter. I området byggs en ny förskola och i närheten har du också skola (F-5, 6-9) och fritidsanläggning med gym, simhall, gymnastikhall och fotbollsplan! Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag avser endast förmedling av de obebyggda tomterna och försäljningen är förutsatt köparen ingår separata avtal med A-hus om uppförande av småhus.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24