Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaggebådan 5, Onsala, Kungsbacka kommun

Kaggebådan 5

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 995 000 kr
120 m²
5 rum
1 130 m² tomt

Varmt välkommen till Kaggebådan 5 och detta fantastiska hus! Här bor man i ett välplanerat och väldisponerat boende med stora sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter och med naturen in på husknuten! Invändigt möts vi av en härlig rymd, gediget ljusinsläpp, tre stora sovrum och ett vardagsrum med underbar vy mot lummiga trädgården. Detta är den perfekta bostaden för den som letar efter en lugn tillvaro med närhet till alla de bekvämligheter man kan tänkas. Området är lugnt och familjevänligt med varierad bebyggelse och åldrar på de boende. Underbara bad erbjuds i bland annat Svänghalla, Smarholmen och Lerkil vilka nås på cykelavstånd. Skolor och förskolor erbjuds på flertalet platser i såväl Onsala som Vallda. En större lekplats finns att tillgå i närområdet. Busskommunikation erbjuds längst med Valldavägen som smidigt tar er vidare mot Kungsbackas tågstation. Matbutik nås i sin tur i såväl Vallda som Onsala. Välkommen med er intresseanmälan redan nu till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson!

Hästskovägen 9, Onsala, Kungsbacka kommun

Hästskovägen 9

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
55 m²
3 rum
1 559 m² tomt

Denna fastighet belägen i det pittoreska Buerås i Onsala, erbjuder en unik möjlighet för den som söker en utmaning och drömmer om att skapa sitt eget boende från grunden. Huset på tomten, som sträcker sig över generösa 1 559 kvm, är i behov av renovering och ger köparen en blank canvas att förverkliga sina visioner. Tomten erbjuder gott om plats för kreativ gestaltning, trädgårds projekt och möjligheten att skapa en privat oas. Med den stora tomten finns det utrymme för utvidgning och skapande av olika utomhus utrymmen som passar de framtida ägarnas behov och önskemål. Området är rikt på barnfamiljer och skolskjutsen stannar i området, här bor man lugnt och fridfullt nära såväl Gräppås golfbana och dess restaurang som med närhet till hav och populära badstränder. I Onsala finns service som bland annat mataffär, gym, bageri, skola och barnomsorg. Denna bostad är perfekt för er som efterfrågar naturens lugn i barnvänligt område och med närhet till Onsala centrum samt Kungsbacka. Sammanfattningsvis är denna fastighet en utmärkt möjlighet för den som är beredd att ta sig an utmaningen med att återställa och förnya ett hem. Med fantasifulla idéer och engagemang kan denna plats omvandlas till en drömlik bostad i det charmiga Buerås. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Håbergsvägen 64, Hanhals, Kungsbacka kommun

Håbergsvägen 64

Villa
Hanhals, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 250 000 kr
74 + 70 m²
4 rum
1 229 m² tomt

I det havsnära området Hanhals ligger Håbergsvägen 64 - en mindre villa med stor potential som nu är redo för nästkommande ägare. Renoveringsbehovet öppnar upp möjligheten att anpassa bostaden efter egna drömmar och önskemål. Bostadens entréplan disponeras över ett rymligt vardagsrum med anslutande matplats med vacker vy mot havet, ett funktionellt kök, två-tre sovrum samt en gästtoalett. En trappa ner nås bostadens källarplan disponerat över flertalet rum samt en tvättstuga utrustad med badkar. Den kuperade trädgårdstomten är uppvuxen och lummig och skapar stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. På tomten står ett mindre skjul med förvaringsmöjlighet i anslutning till uppfarten. Här bor ni på gång- och cykelavstånd till Hanhalsholmes underbara badplats som är få förunnad att ha runt knuten. Hanhals har länge uppskattats för dess natursköna omgivningar med närhet till Kungsbacka innerstad och dess utbud av skolor, förskolor, restauranger och butiker. Försäljningen ska godkännas av överförmyndarnämnden. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna!

Östra Långgatan 16D, Gårdskulla, Kungsbacka kommun

Östra Långgatan 16D

Lägenhet
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 390 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 815 kr/mån
44 673 kr/m²

Välkomna till Östra Långgatan 16 D, en ljus och trevlig tvåa på tredje våningen med låg avgift samt en härlig balkong i soligt västerläge. Bostaden erbjuder 53,5 smart planerade kvadratmetrar med ett lättarbetat och rymligt kök, vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och utgång till balkongen åt väster, ett rogivande sovrum och helkaklat badrum. Sammantaget en mycket trevlig lägenhet där alla ytskikt setts över, en genomtänkt och utökad belysning samt att hörnläget ger fönster i tre vädersträck med fint ljusinsläpp. Den mycket välskötta föreningen har en lummig innergård med lekplats, gräsytor samt grillplats och sittmöbler för umgänge med grannar eller vänner. Här bor man i ett lugnt och trevligt område men ändå centralt med gångavstånd till såväl shopping och restauranger i Kungsbacka stad som motionsmöjligheter och golfbana i Fors samt bra kommunikationer vid Kungsbacka Station. Hör av er med ert intresse till ansvarig mäklare Kristian Winsnes

 • Balkong
Grönemadsvägen 2, Åsa, Kungsbacka kommun

Grönemadsvägen 2

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 500 000 kr
60 m²
3 rum
1 447 m² tomt

Varmt välkomna till Grönemadsvägen 2 - en mindre villa med både gäststuga och garage, perfekt för den lilla familjen att slå rot på, eller ha som fritidshus som nuvarande ägare. Den ombonade och väl underhållna bostaden har ett bra och lättarbetat kök, vardagsrum med braskamin, sovrum med garderober, sovrum med platsbyggd våningssäng samt ett renoverat badrum med golvvärme. Den härliga uteplatsen ligger i perfekt sydväst-läge med mycket sol och lite nedanför finns ett spa-bad installerat. Vid varma dagar är det fantastiskt att kunna svalka av sig med ute-duschen. Gäststugan är idealisk då ni får övernattande gäster eller för ungdomarna. Här finns allrum med köks-pentry, badrum och ett sovrum. I garaget finns gott om plats för förvaring. Bostaden ligger i den idylliska tätorten Åsa där allt som önskas finns nära till hands. De omtyckta badplatserna i Vassbäck och Krokvik nås på gångavstånd och förhöjer livskvaliteten under årets varmaste månader. Vill man testa andra badställen finns bland annat Vita Sand, Skytteviken och Bråtaviken. För rekreation finns Åsa kustpromenad och Näsbokrok naturreservat. Genom en smidig väg via gamla banvallen nås Åsa centrum till fots eller på cykel. Där finns ICA-butik, Åsa Hembageri, vårdcentral, apotek och bibliotek blandat med andra butiker. Med buss, bil eller cykel når ni pendeltågsstationen som gör det enkelt att ta sig både norr och söder över med Öresundstågen. Att åka till Göteborgs central tar till exempel endast 30 minuter! Sammantaget är detta ett perfekt hem för er som vill bo bekvämt i ett barnvänligt område nära havet! Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Kristian Winsnes!

Nedre Kvarnåsvägen 46, Fjärås, Kungsbacka kommun

Nedre Kvarnåsvägen 46

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 450 000 kr
76 + 22 m²
5 rum
2 414 m² tomt

På insynsskyddat läge omgiven av naturens lugn ligger Nedre Kvarnåsvägen 46 - en charmig villa med ursprung från 1926. De tidstypiska attributen samspelar tillsammans med moderna inslag vilket skapar ett hem att trivas i för nästkommande ägare. Bostaden disponeras över ett entréplan med ett modernt kök med plats för matbord, ett inbjudande vardagsrum med vacker kamin, ett rymligt sovrum utrustad med kylande luft/luft-värmepump samt ett helkaklat badrum. En trappa upp nås bostadens charmiga övervåning med snedtak och högsta takhöjd om cirka 195 centimeter. Här erbjuds ett mindre rum som idag används som kontor, ett allrum i passage samt ytterligare ett sovrum. Intill sovrummet finns ett vindsutrymme som eventuellt ger möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Källarplan disponeras över en tvättstuga och en groventré samt goda förvaringsmöjligheter. Tomten är en dröm för den trädgårdsintresserade och skapar stora möjligheter för odling. Det inbjudande växthuset skapar en trivsam oas för såväl växtlighet som samvaro medans två förrådsbyggnader, varav ett tidigare utgjort hönshus, erbjuder goda förvaringsutrymmen. Uppfarten inrymmer två bilar och är utrustad med två laddboxar med smart styrning. Här bor ni på lantligt läge mitt emellan Fjärås och Sätila som nås med cirka 15 minuters biltur. Vackra promenadslingor erbjuds runt husknuten och på cykelavstånd nås Rammsjön med fint skogsbad. I närheten ligger även besöksmålen Ramhultafallet och Årenäs. I Fjärås och Kungsbacka finns ett brett ut utbud av skolor, förskolor och dagligvaruhandel. Kollektivtrafik genom buss finns att tillgå längst med Sätilavägen som tar er smidigt vidare mot Kungsbacka innerstad. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

Mor Brittas väg 3, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Brittas väg 3

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 100 000 kr
70,2 m²
3 rum
vån 3/5
4 754 kr/mån
44 160 kr/m²

Ta hissen upp till tredje våningen och kliv in i denna moderna trerummare med välkomnande atmosfär. Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent kök från HTH med bland annat en funktionell maskinpark, praktisk arbetsbelysning under de vägghängda skåpen samt vackert vitrinskåp. Genom en delvis öppen planlösning ges en naturlig övergång till vardagsrummet från köket. Här inryms såväl soffgrupp som förvaringsmöblemang medans utrymme för matbord erbjuds intill de fina fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut till den inbjudande balkongen som vetter mot väster med plats för såväl loungegrupp som grill. Därutöver finns ett helkaklat badrum med tvättutrustning samt två trivsamma sovrum att tillgå. Till bostaden hör ett vindsförråd. Föreningen är välskött med vacker innergård, gemensamma utrymmen i form av bland annat barnvagn- och cykelförråd samt möjlighet till laddplats för elbil. Området är i sin tur populärt och barnvänligt med såväl skolor, förskola och grönområden inom kort gångavstånd från bostaden. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Hede station. På promenadavstånd finner ni bland annat ICA-Maxi, Nordic Wellness och Hede Fashion Outlet - ett av Kungsbackas största köpcentrum. En cykeltur bort från bostaden hittar ni Skårsjön - en mysig plats för bad. Björkris är även ett växande område som inom ett antal år kommer att expandera genom byggnation av Björkris etapp 2. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lunnabergsvägen 15, Vallda, Kungsbacka kommun

Lunnabergsvägen 15

Tomt
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 600 000 kr
1 073 m² tomt

I mysiga och lantligt belägna Lunnaberg finns nu en tomt redo för försäljning. En ändring av detaljplan är nu antagen och inom fastigheten medges nu en större sammanlagd byggnadsarea samt en större area för komplementbyggnad (läs mer under Dokument). Tomten är inte bunden till någon husleverantör så man kan välja helt fritt. På tomten finns idag en mindre stuga där el är indragen, perfekt som byggbod under byggnation samt en liten lekstuga. För den som söker ett barnvänligt och familjevänligt läge är omtyckta och trivsamma Lunnaberg ett perfekt område. Här bor man nära vackra grönområden och trevliga promenadstråk. En lång drive bort finns Gräppås Golfklubb som är belägen i en naturskön miljö. I närheten finns även Vallda Golf & Country club med en trevlig restaurang, golf, tennis och padel. I Vallda finns barnomsorg från förskola till årskurs 6 och service som ICA-affär, restaurang Köket, kiosk och gym. För sol och bad finns både Vallda Sandö och Lerkil på behändigt avstånd. Spillvatten(avlopp) är betalt sedan tidigare och vatten återstår. Kostnaden för detta blir enligt 2024 års taxa 86 818 kr. Kommunen reserverar sig för felskrivningar och det är alltid taxan som gäller. En VA ansökan skall skickas in av fastighetsägaren. Enligt 2023 års taxa tillkommer en kostnad för ändring av detaljplan som är genomförd. Om vi utgår från hur taxan ser ut idag blir planavgiften 37 800 kr. Avgiften betalas för var och en av fastigheterna i samband med att bygglov beviljas för enbostadshus. Hör av er redan idag till ansvarig mäklare, Kristian Winsnes 0709-50 78 58

Dyrestensvägen 86A, Vallda, Kungsbacka kommun
 • Imorgon kl 17:30
Dyrestensvägen 86A, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 2
Dyrestensvägen 86A, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 3

Dyrestensvägen 86A

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 750 000 kr
80,9 m²
4 rum
vån 1/2
6 330 kr/mån
33 993 kr/m²

På första plan finner ni denna bostad med "villakänsla" med uteplats i rakt söderläge. Omringat av skogsmiljöer är området beläget längst in på återvändsgata med lite trafik. Här bor ni i trygga omgivningar med cykelavstånd till bad- och båtliv i Vallda Sandö, gångväg till barnomsorg, smidig kommunikation med kollektivtrafik och i Paltaskogen finner ni både elljusspår och motionsspår. Ica Vallda nås på några minuter med bil eller cykel och för er som pendlar med bil till Göteborg är körsträckan ca 30 minuter via E6:an eller Säröleden. Kungsbacka med dess stora utbud av shopping och restauranger nås på ca 12 minuter. Bostaden passar familjen som söker ett behändigt boende på ett plan med alla bekvämligheter det innebär att bo i bostadsrätt. Interiört disponeras 80,9 välplanerade kvadratmeter vilka inkluderar tre sovrum i varierande storlek. De sociala ytorna präglas av ett praktiskt kök med plats för matbord intill fönsterpartierna samt ett allrum i öppen planlösning med köket, där den större soffan och TV-möbel ryms. Från vardagsrummet når ni den ljuvliga uteplatsen där ni får njuta av lata dagar i solstolen, grillade måltider och bollspel på föreningens gräsmattor. Utöver den tillhörande klädkammaren inne i lägenheten finns förvaring i ett kallförråd om ca 5,6 kvm. Bilen parkeras i den tillhörande parkeringsplatsen och önskas ytterligare parkeringsplats finns det gott om besöksparkeringar där även de boende får parkera. Varmt välkomna att boka in er på visning redan idag! Sara Henning, 0738-676 989

 • Premium
 • Uteplats
Dyrestensvägen 81 E, Vallda, Kungsbacka kommun

Dyrestensvägen 81 E

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 383 kr/mån
36 159 kr/m²

Naturskönt boende med optimal planlösning och en charmig balkong i bästa söderläge karakteriserar denna välskapta lägenhet. Det öppna flödet mellan det renoverade köket och det inbjudande vardagsrummet skapar en välkomnande atmosfär. De två välarrangerade sovrummen och det generösa badrummet, komplett med tvättmaskin och torktumlare, bidrar till både komfort och bekvämlighet. Den genomtänkta planlösningen inkluderar praktiska förvaringsmöjligheter, vilket ytterligare ökar lägenhetens funktionalitet. En tillgänglig parkeringsplats adderar till bekvämligheten för boende. Läget är lugnt och harmoniskt, omgivet av naturskön skönhet och närhet till havet, vilket ger en fridfull livsstil. Dessutom är närheten till Valldas attraktioner och bekvämligheter samt enkel tillgång till kollektivtrafik och närhet till Kungsbacka centrum ytterligare fördelar för den som väljer att kalla detta hem.

 • Balkong
Östra långgatan 16C, Gårdskulla, Kungsbacka kommun

Östra långgatan 16C

Lägenhet
Gårdskulla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 050 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 722 kr/mån
38 318 kr/m²

Central tvåa på första våningen med balkong i västerläge. Bostaden är välplanerad med gott om förvaring, ett rymligt sovrum samt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och utgång till balkong med eftermiddag/kvällssol. Badrummet har renoverats under tidigt 2000-tal och erbjuder kaklade golv och väggar. I köket har man behållit funkisstilen; med gedigna skåp ända upp till tak, vitt kakel i kvadratiska plattor samt charmig redahylla. Här kan man välja att sätta sin egen prägel helt alternativt spinna vidare på den tidstypiska eleganta och praktiska stilen. Föreningen tillhandahåller en gemensam lummig innergård med lekplats, gräsytor och grillplats. I Gårdskulla bor man i lugnt och trevligt område, men med närhet till det mesta Kungsbacka har att erbjuda - restauranger, shopping, motionsslinga, golfbana m.m. Inom kort promenadavstånd når man även stationen med pendlingsmöjligheter till Göteborg.

 • Balkong
Nygatan 6B, Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun

Nygatan 6B

Lägenhet
Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 900 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
3 153 kr/mån
51 351 kr/m²

Varmt välkommen till Nygatan 6B och denna välplanerade etta! Här bor man med ett ytterst centralt läge i Kungsbackas innerstad ett stenkast ifrån butiker,caféer och skolor. I närområde finns fina grönområden och mysiga promenadstråk och kort gångavstånd till stationen som smidigt tar en in mot Göteborg. Lägenheten har ett minst sagt bra läge och uteplatsen har ett soligt läge där man kan avnjuta kvällssolen och utsikt mot charmiga skansen. Föreningen har även en mysig och lummig innergård som höjer tillvaron. Bostaden som nyligen renoverats har ett stilrent nytt kök, smakfullt inrett badrum och underbara förvaringsmöjligheter. Kort och gott, detta är en bostad att trivas i! Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Axel Nilsson!

 • Uteplats
 • Hiss
Mor Johannas väg 11C, Björkris, Kungsbacka kommun
 • Ons 1 maj kl 12:00

Mor Johannas väg 11C

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
4 886 kr/mån
43 056 kr/m²

Med modern interiör, ljust gavelläge och balkong i solsäkert västerläge står nu denna inbjudande trerummare på Mor Johannas väg 11C till försäljning. Bostaden disponeras över rymliga sociala ytor med en öppen planlösning mellan det inbjudande vardagsrummet med anslutande Marbodalkök, två välplanerade sovrum utrustade med garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Därutöver erbjuds en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett extra vindsförråd som nås genom såväl trappa som hiss. Föreningen är välskött med vacker innergård, gemensamma utrymmen i form av bland annat barnvagns- och cykelförråd samt möjlighet till laddplats för elbil. Området är i sin tur populärt och barnvänligt med såväl skolor, förskola och grönområden inom kort gångavstånd från bostaden. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Hede station. På promenadavstånd finner ni bland annat ICA-Maxi, Nordic Wellness och Hede Fashion Outlet - ett av Kungsbackas största köpcentrum. En cykeltur bort från bostaden hittar ni Skårsjön - en mysig plats för bad. Björkris är även ett växande område som inom ett antal år kommer att expandera genom byggnation av Björkris etapp 2. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ramdalsvägen 43, Hjälm, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår

Ramdalsvägen 43

Villa
Hjälm, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
7 000 000 kr
180 m²
6 rum
2 105 m² tomt

Välkomna till Ramdalsvägen och detta praktfulla LB-hus uppfört år 2019. Denna familjevilla erbjuder en generös bostadsyta med moderna bekvämligheter för hela familjen att trivas i. Vi möts av en inbjudande hall med en vacker parytterdörr som välkomnar oss in i bostaden med ett entréplan disponerat över generösa ytor för både avkoppling och samvaro. Här erbjuds bland annat ett rymligt Ballingslövskök med en funktionell kökshalvö, en modern maskinpark och bänkskiva i sten. I anslutning till köket inryms ett stort matbord som binds samman med det inbjudande vardagsrummet utrustat med kamin och utgång till bostadens altan. Därutöver erbjuds ytterligare ett allrum på övre plan - perfekt om familjen önskar dela upp sig. I bostaden finns fyra rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter att tillgå varav tre belägna på övre plan och ett på det nedre. Master bedroom erbjuder en stor walk-in-closet, badrum i direkt anslutning samt en luft/luft-värmepump med möjlighet till kyla under sommarens varmaste dagar. Därutöver erbjuds ytterligare två helkaklade badrum fördelade på vardera våningsplan. I anslutning till groventrén finns även en separat tvättstuga att tillgå. Bostaden erbjuder frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och en energideklaration med fint resultat. Tomten är plan och pryds av en välskött gräsmatta och en rymlig altan med en inbjudande utsikt över det öppna landskapet. Dessutom finns en fristående carport med ett varmförråd för praktisk förvaring. En vacker thujahäck omger tomten och bidrar till en vacker inramning. I Hjälm bor du på ett naturskönt läge med vackra promenadstigar och möjlighet till svalkande bad i Stensjön och Lygnern. Med bil eller buss når du enkelt Kungsbacka och Fjärås med dess utbud av dagligvaruhandel, skolor och förskolor. Varmt välkomna!

 • Energieffektiv
Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun
 • Tis 7 maj kl 17:30
Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun, bild 2
Abborrvägen 27, Anneberg, Kungsbacka kommun, bild 3

Abborrvägen 27

Lägenhet
Anneberg, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 500 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 129 kr/mån
36 232 kr/m²

Stig in i denna trevliga och noggrant planerade trerummare i det gemytliga området Anneberg. Här möts du inte bara av en strålande ljus och inbjudande bostad, utan även av en underbar balkong som sträcker sig åt sydväst – en plats som lockar till underbara stunder under solens värmande strålar. Bostaden erbjuder generösa 69 kvadratmeter att trivas på och är belägen på andra våning. Här har du ett modernt och stilrent kök med matsalsdel samt ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i sydvästligt läge. Här kan ni sitta och njuta av sol med familj och vänner från eftermiddag till sena kvällar. Utöver detta erbjuder bostaden två sovrum samt badrum. I anslutning till husets entré finner ni ett generöst förråd som tillhör lägenheten. Området är en riktig familjeidyll med ett barnvänligt läge med såväl grundskola och förskola inom kort promenadavstånd från bostaden och mysiga naturområden i närheten. Kommunikationsmöjligheter finner ni i form av buss längst med Gamla Göteborgsvägen och pendeltåg från Anneberg station, båda en kort promenad bort. Här åker ni vidare till både Kungsbacka centrum, sommarstaden Varberg och Göteborg. Shopping, matbutiker och gym i Hede är några minuters biltur bort och Kungsbackas centrala delar med underbara restauranger och caféer på ytterligare några minuters avstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning! Sara Henning 0738-676989

 • Premium
 • Balkong
Turkosvägen 4, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
 • Idag kl 16:30

Turkosvägen 4

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 8/9
5 824 kr/mån
49 086 kr/m²

Varmt välkommen till Turkosvägen 4 och denna högt belägna lägenhet i attraktiva BRF Utsikten. Här bor man på våning 8 av 9 med en helt fantastisk helhet. Bostaden är genomgående luftig med stilrena materialval, gediget ljusinsläpp samt en utsikt som är svårslagen! Lägenheten som totalt är 87,5 kvadrat disponeras över tre rum och kök där köket ligger i en trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Via vardagsrum nås även den rymliga inglasade balkongen som ligger i västerläge. Tillhörande lägenheten finns dels ett förråd på våning två men även en parkeringsplats i garaget med betald elbilsladdare. Här bor du i ett trevligt område nära förskola, skola och lekplatser, Området är centralt placerat i Kungsbacka och det medför bra bussförbindelser till Kungsbacka station där du enkelt kan ta dig vidare till Göteborg eller ner mot Varberg. På cykelavstånd finner ni även sport-/fritidsaktiviteter, här finns ishall, simhall, fotbollsplaner, skatepark, golfklubb m.m. Kungsbacka innerstad finns dessutom gott om restauranger med trevliga uteserveringar och butiker. Välkommen på visning av denna lägenhet och läge man vill uppleva på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rosengatan 6, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Rosengatan 6

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 363 kr/mån
33 586 kr/m²

Nu kommer en chans att slå till på en bostadsrätt om 2 rok fördelade över 59 välplanerade kvadratmeter. Denna bostad är dessutom belägen i en välskött förening med god ekonomi och underhållsplan de nästkommande åren. Högst upp i huset med utsikt över Kungsbacka finner ni denna bostadsrätt med ett smakfullt renoverat badrum där även tvättmaskin är installerad samt en i övrigt genomgående ljus och fräsch lägenhet. Något som många skulle benämna som det bästa med denna bostadsrätt är den inglasade balkongen i västerläge. Denna balkong inbjuder till många trevliga sittningar med goda vänner där så väl en kaffe som rosévinet kan förtäras beroende på preferenser. För dig med gröna fingrar så passar denna inglasade balkong utmärkt som tillhåll för både tomater och andra grödor. Området som omgärdar detta hem är lika lugnt som barnvänligt. Genom en kort promenad tar ni er till Kungsbacka station eller till bussförbindelser som tar er till övriga delar av kommunen, vilket är perfekt för er som pendlar till arbetet. För er som önskar njuta av Kungsbacka innerstads restauranger, caféer och butiker kan ni antingen gå ner på 15 minuter, eller ta cykeln, valet är ert. Inom samma korta avstånd har ni också flertalet gym, matbutik och vackra promenadstråk. Låter ovan som en bostad som passar er? Hör då av er till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

 • Balkong
Ängavägen 54, Frillesås, Kungsbacka kommun

Ängavägen 54

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 650 000 kr
193 + 30 m²
6 rum
4 000 m² tomt

Letar ni efter ett modernt enplanshus i Frillesås? Då kan ni snart sluta leta när denna smakfulla och moderna enplansvilla kommer ut på marknaden . Här kan ni njuta av socialt umgänge då kök, vardagsrum och allrum ger er väl tilltagna sociala ytor att husera i. Oavsett om det är med gäster som är över på middag eller om barnen har vänner, så kommer ni alltid kunna umgås i större sällskap, så även samtidigt. Lägg därtill att huset är uppdelat i två flyglar med master bedroom och badrum i ena delen samt med allrum, badrum och två stycken sovrum i andra delen. Perfekt för barnfamiljen eller för er med långväga gäster som sover över. Det som ni även kommer uppskatta med detta hus är den öppna planlösningen med det centralt placerade köket och vardagsrummet samtidigt som taket går upp till nock, vilket skapar en enorm rymd till denna del av huset. När ni väl kliver ut så finner ni uteplatser och altaner i samtliga väderstreck där ni kan njuta av solen eller skuggan under de varmare sommardagarna. Här har ni sol från morgon till kväll. Lägg därtill att ni har et spabad att kunna njuta i så väl under sommartid som vintertid. Tänk er att kunna sitta med familj eller vänner en kallare vinterdag och blicka ut över ängar och upp mot himlen med stjärnorna. Njutbart! Tomten som omger huset är en väl tilltagen sådan på ca. 4000 kvm, med en lättskött trädgård som skapar en trygg plats för barnens lek och möjligheter till grönsaksodling eller blomsterplantering för trädgårdsentusiaster. En rymlig uppfart rymmer 4 st bilar. Området där detta hem är beläget lockar med naturskön omgivning och vackra promenadstråk genom skog och mark. Perfekt för hundägare eller de som njuter av löprundor. NordicWellness-gymmet och den anslutande padelhallen erbjuder möjligheter till ytterligare motion. Frillesås centrum, en kort bil eller cykelresa bort, erbjuder en matbutik, vårdcentral, pizzeria och diverse andra butiker. För pendlare finns goda kommunikationsmöjligheter med buss som ansluter söder- och norrut, med direktlänk till Åsa pendelstation som tar er vidare mot Varberg eller Göteborg. Med bil tar det cirka 20 minuter till både Kungsbacka och Varberg, medan Göteborg nås på 35-40 minuter. För familjer med barn finns närhet till skolor i alla åldrar, från förskola till grund- och högstadieskola. Detta hem kombinerar komfort med mångsidighet och närhet till en rad bekvämligheter och aktiviteter i närområdet. Det som många skulle benämna som det bästa under sommaren är dock närheten till Torstensvik och dess härliga badplats. Här kan ni njuta av salta bad och bättra på solbrännan en varmare sommardag. Vid Torstensvik anordnas det årligen även ett midsommarfirande för hela familjen. Låter detta som ett hem för just dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

 • Energieffektiv
Porfyrvägen 6, Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 6

Lägenhet
Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 700 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 007 kr/mån
45 679 kr/m²

Varmt välkommen till Porfyrvägen 6 och denna rymliga trea om hela 81 kvadrat. Belägen på ett ypperligt läge i hjärtat av Kolla Parkstad presenterar vi nu denna moderna lägenhet med en lyxig helhet intill de härliga lummiga parkstråket i området. Bostaden är omsorgsfullt planerad och inkluderar ett rymligt vardagsrum som binds samman med det högkvalitativa köket från Vedum med en modern maskinpark. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong med plats för såväl loungemöblemang som grill. I bostaden finner ni även två generösa sovrum varav ett med anslutande balkong i söderläge, ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet samt ett rymligt förråd i direkt anslutning till hallen. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att tillgå mot avgift - en underbar möjlighet som är få förunnad i området. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva familjen erbjuds även lekplats, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst Kungsbackaån och Kungsbackaskogen nås inom gångavstånd samtidigt som du enkelt når innerstaden en cykeltur bort. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Energieffektiv
Lokes väg 46, Gamla Kolla, Kungsbacka kommun

Lokes väg 46

Lägenhet
Gamla Kolla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 650 000 kr
109,5 m²
4 rum
6 674 kr/mån
33 333 kr/m²

På lugnt läge med närhet till Kungsbacka innerstad ligger Lokes väg 46 - en trivsam fyrarummare med en välplanerad planlösning och smakfull interiör. Det första vi möts av är en inbjudande hall som nås från markplan vilket bidrar till en trivsam huskänsla. Genom trappan upp till andra våningen nås bostadens övre plan disponerat över ett trivsamt kök i vinkel med plats för matbord. Vidare kommer vi in till ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som större matbordsmöblemang med utgång till bostadens inglasade balkong i solsäkert söderläge med plats för sittmöblemang. Bostaden är utrustad med ett badrum med tvättutrustning samt en separat gästtoalett - perfekt för den stora familjen. Därutöver erbjuds tre välplanerade sovrum. Till bostadsrätten hör ett separat förråd i gemensam förrådslänga. Föreningen är välskött och erbjuder bland annat en gemensamhetslokal med gästlägenhet i nära anslutning till bostaden. I Gamla Kolla är det lätt att trivas och fördelarna med området är många. Den intilliggande huvudvägen för området är utan genomfartstrafik men de lokala bussarna ges möjlighet för genomfart vilket ger en smidig kommunikation in till Kungsbacka station och vidare på enbart några minuter. På andra sidan Kungsbackaån ligger såväl simhall, ishall, idrottshall, fotbollsplaner, utomhusgym och friluftspark. På kort gångavstånd når du stadens utbud av restauranger, butiker och skolor. Varmt välkomna!

 • Balkong
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 28 apr kl 13:00
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 2
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 3

Varbergsvägen 1226

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 595 000 kr
144 m²
6 rum
3 256 m² tomt

Söker ni en bostad med närhet till hav, natur, småstad och storstadspuls? Nu presenterar vi med stor glädje detta Eksjöhus som prickar i samtliga boxar och många fler. En enastående familjevilla byggd 2015 för familjen som ställer höga krav på sitt boende och som vill luta sig tillbaka och trivas i sitt hem. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt boende med ett genomgående stilrent intryck, hög standard och minutiöst utvalda detaljer såväl inomhus som utomhus. Huset har en otroligt tilltalande planlösning, där tre av de fyra sovrummen disponeras i ena delen av huset tillsammans med ett vardagsrum, badrum och klädkammare, vilket blir en optimal del av huset för barn och ungdomar. Master bedroom disponeras i andra delen av huset, tillsammans med villans andra badrum. I mitten når ni de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning med en slående takhöjd. Från matsalsbordet i köket njuter ni med fördel av morgonkaffet till den mysiga morgonsolen som sträcker sig över ängarna i nordöst. Vardagsrummet ligger i anslutning till den stora altanen i sydvästläge, där sociala tillställningar välkomnas såväl inomhus som utomhus. På altanen välkomnas härliga sommarmiddagar under pergolan, minnesvärda stunder i spabadet och det underbara uterummet förlänger sommarsäsongen ytterligare under kallare dagar. På huset framsida välkomnas lek och stoj på den väl tilltagna gräsmattan, där möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränser. På husets baksida finner ni en ytterligare altan med härlig morgonsol samt en välplanerad trädgård. På fastigheten finner ni ett isolerat dubbelgarage med ett stort, tillhörande förråd. Huset har ett attraktivt läge, med närhet till badplatser som Gårda brygga, Vita Sand och Tjolöholms badplats. Med fem minuters körväg når ni Åsa centrum som erbjuder bageri, matbutik, butiker, barnomsorg och mycket mer. Kungsbacka centrum når ni på 12 minuter, Göteborg på 30 minuter såväl Varberg på 30 minuter. Den lokala bussförbindelsen når ni med fem minuters promenadavstånd och Åsa station för vidare transport med tåg når ni på ca. 8 minuter med bil. Perfekt för er som pendlar till jobb, aktiviteter eller nöjen. Missa inte chansen att se denna optimala villa! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning! Huset är besiktad och besiktningsprotokoll finns på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida under "Dokument & länkar".

 • Premium
Björkrisvägen 13, Björkris, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår

Björkrisvägen 13

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 800 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 1/4
4 681 kr/mån
40 757 kr/m²

Nu kan vi presentera denna bostad i Björkris! Denna ljusa och stilrena 3 rok-bostadsrätt om 68 kvm erbjuder bekvämlighet med kombinerat badrum och tvättstuga samt två sovrum. Smakfulla färgval och moderna materialval med flytande parkettgolv ger en genomgående elegant atmosfär. Perfekt för ensamhushållet, unga och äldre par samt barnfamiljer. Förvaringsmöjligheter inkluderar garderober i varje rum och ett vindsförråd, passande för dem som flyttar från hus och behöver extra förvaring. Höjdpunkten under sommarhalvåret är den generösa stenlagda uteplatsen i söderläge med sol från eftermiddag till kväll, perfekt för grillning och umgänge. Lekplatsen ger också möjlighet att hålla koll på barnens aktiviteter. Björkris erbjuder allt du behöver, med närhet till matbutiker som ICA Maxi, Lidl och Willys. Hede Fashion Outlet ger möjlighet till shopping och trevliga stunder på caféer och restauranger. För den aktiva finns ett gym några minuters bort. Nära till Hede Station med avgångar till Göteborg och Kungsbacka, perfekt för pendlare. Låter detta som din drömbostad? Kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information!

 • Hiss
Porfyrvägen 4, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 4

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
5 526 kr/mån
43 443 kr/m²

Varmt välkommen till Porfyrvägen 4 och denna rymliga tvåa om hela 61 kvadrat. Lägenheten som är belägen i markplan har genomgående fina materialval, gediget ljusinsläpp och en svårslagen planlösning. Invändigt möts vi av fina sociala ytor, gediget med förvaring, ett stilrent kök signerat Vedum och lyxigt helkaklat badrum. Utöver det invändiga har vi även en rymlig altan med plats för stor loungegrupp, tillhörande förråd till lägenheten och i föreningen finns även gästlägenhet att hyra. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva familjen erbjuds även lekplats, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst Kungsbackaån och Kungsbackaskogen nås inom gångavstånd samtidigt som du enkelt når innerstaden en cykeltur bort. Låter detta som ert nästa drömboende? Tveka inte att höra av er till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson redan idag!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Patriks väg 17, Vallda, Kungsbacka kommun
 • Lör 4 maj kl 10:30

Patriks väg 17

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 795 000 kr
153 + 16 m²
5 rum
585 m² tomt

Söker ni ett kedjehus med gaveltomt med kanske områdets bästa läge? Varmt välkomna till Patriks väg 17, en bostad som genomgått stora renoveringar och som byggdes ut 2016-2017. Här får ni chans att leva i en sann familjeidyll i ett barnvänligt område med gångavstånd till lekplatser, grönområden, fotbollsplan, matbutik och barnomsorg. 2023 installerades solpaneler på taket och med en värmepump från 2022 kan ni komma undan med låga driftkostnader och få pengar över till annat! Den värmande braskaminen fungerar både som en ytterligare värmekälla och sprider mysig stämning i huset. Huset präglas av stora, sociala ytor med både allrum och stor matsal. Köket totalrenoverades 2020, här finner ni nu ett stilrent kök från Ballingslöv med bänkskivor i granit från Italien. Med tre sovrum i huset är huset optimalt för familjen som inte vill tänka på renoveringar utan bara på att flytta in och trivas! Ett fjärde sovrum kan lätt avdelas från det 37,5 m2 stora vardagsrummet.". För den sportintresserade är Vallda platsen att bo på! Här finner ni flera golfbanor, varav två inom några minuters avstånd från huset och för den fotbollsintresserade erbjuder Lerkils IF fotboll för alla åldrar. I Vallda finns barnomsorg från förskola till årskurs 6. På närmsta golfklubb finner ni en fantastisk restaurang och i Lerkil får ni lov att njuta av god mat eller köpa med er färska skaldjur direkt från fiskebåten i hamnen. För er som pendlar når ni smidigt såväl Säröleden som ut på motorvägen och föredrar ni buss når ni närmsta busstation vid affären. Drygt 10 minuter från bostaden finner ni Kungsbacka med dess stora utbud av shopping och restauranger! Varmt välkomna att höra av er för visning!

 • Plus
Godhemsgatan 3, Kungsbacka Stad, Kungsbacka kommun

Godhemsgatan 3

Lägenhet
Kungsbacka Stad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 317 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna pärla mitt i charmigt villakvarter! Här bor ni med vacker utsikt över takåsarna och den gemensamma trädgården i föreningen skapar villakänsla. På balkongen får ni koppla av och njuta av kvällssolen med ljuvlig utsikt mot Kungsbacka innerstad. Med närhet till kommunikationer och gångavstånd till stadens puls har ni allt ni behöver inom räckhåll. Interiört bjuder lägenheten på generösa ljusinsläpp och spotlights både i tak och fönstersmygar, vilket skapar en mysig atmosfär på kvällarna. Här finner ni en praktisk hall med plats för klädavhängning och vidare till det centralt placerade vardagsrummet med genomgående ljusinsläpp. Modernt kök som renoverades 2012 med tillhörande matplats och goda förvaringsmöjligheter. Innanför vardagsrummet finner ni ett ljust sovrum med en naturlig placering av dubbelsängen. Här finns även tre tillhörande garderober och en stilren smyg med USB-uttag. Placerat längst upp i huset ger lägenheten en väldigt trevlig atmosfär och de charmiga snedtaken ger bostaden karaktär. Söker ni en unik bostad i lugnt område, ett stenkast från kommunikationer & Kungsbackas stadskärna? Varmt välkomna att lämna ert intresse till ansvarig mäklare Sara Henning, 0738-676 989.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 33