Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Westergren

Gustav Westergren

Om mig

Jag har arbetat som mäklare i snart sju år och under den tiden byggt upp en omfattande erfarenhet. Min uppväxt i Onsala och senare i Kungsbacka, där jag genomförde min gymnasieutbildning på Elof Lindälvs gymnasium, ger mig en djup förankring i området. Det gör att jag har en genomgripande kunskap om Kungsbacka, både när det gäller dess yttre och inre delar. Jag förmedlar allt man kan bo i eller på vilket innefattar hus, lägenheter och tomter primärt. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengatan 6, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Rosengatan 6

Lägenhet
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 995 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 363 kr/mån
33 586 kr/m²

Nu kommer en chans att slå till på en bostadsrätt om 2 rok fördelade över 59 välplanerade kvadratmeter. Denna bostad är dessutom belägen i en välskött förening med god ekonomi och underhållsplan de nästkommande åren. Högst upp i huset med utsikt över Kungsbacka finner ni denna bostadsrätt med ett smakfullt renoverat badrum där även tvättmaskin är installerad samt en i övrigt genomgående ljus och fräsch lägenhet. Något som många skulle benämna som det bästa med denna bostadsrätt är den inglasade balkongen i västerläge. Denna balkong inbjuder till många trevliga sittningar med goda vänner där så väl en kaffe som rosévinet kan förtäras beroende på preferenser. För dig med gröna fingrar så passar denna inglasade balkong utmärkt som tillhåll för både tomater och andra grödor. Området som omgärdar detta hem är lika lugnt som barnvänligt. Genom en kort promenad tar ni er till Kungsbacka station eller till bussförbindelser som tar er till övriga delar av kommunen, vilket är perfekt för er som pendlar till arbetet. För er som önskar njuta av Kungsbacka innerstads restauranger, caféer och butiker kan ni antingen gå ner på 15 minuter, eller ta cykeln, valet är ert. Inom samma korta avstånd har ni också flertalet gym, matbutik och vackra promenadstråk. Låter ovan som en bostad som passar er? Hör då av er till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

  • Balkong
Ängavägen 54, Frillesås, Kungsbacka kommun

Ängavägen 54

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 650 000 kr
193 + 30 m²
6 rum
4 000 m² tomt

Letar ni efter ett modernt enplanshus i Frillesås? Då kan ni snart sluta leta när denna smakfulla och moderna enplansvilla kommer ut på marknaden . Här kan ni njuta av socialt umgänge då kök, vardagsrum och allrum ger er väl tilltagna sociala ytor att husera i. Oavsett om det är med gäster som är över på middag eller om barnen har vänner, så kommer ni alltid kunna umgås i större sällskap, så även samtidigt. Lägg därtill att huset är uppdelat i två flyglar med master bedroom och badrum i ena delen samt med allrum, badrum och två stycken sovrum i andra delen. Perfekt för barnfamiljen eller för er med långväga gäster som sover över. Det som ni även kommer uppskatta med detta hus är den öppna planlösningen med det centralt placerade köket och vardagsrummet samtidigt som taket går upp till nock, vilket skapar en enorm rymd till denna del av huset. När ni väl kliver ut så finner ni uteplatser och altaner i samtliga väderstreck där ni kan njuta av solen eller skuggan under de varmare sommardagarna. Här har ni sol från morgon till kväll. Lägg därtill att ni har et spabad att kunna njuta i så väl under sommartid som vintertid. Tänk er att kunna sitta med familj eller vänner en kallare vinterdag och blicka ut över ängar och upp mot himlen med stjärnorna. Njutbart! Tomten som omger huset är en väl tilltagen sådan på ca. 4000 kvm, med en lättskött trädgård som skapar en trygg plats för barnens lek och möjligheter till grönsaksodling eller blomsterplantering för trädgårdsentusiaster. En rymlig uppfart rymmer 4 st bilar. Området där detta hem är beläget lockar med naturskön omgivning och vackra promenadstråk genom skog och mark. Perfekt för hundägare eller de som njuter av löprundor. NordicWellness-gymmet och den anslutande padelhallen erbjuder möjligheter till ytterligare motion. Frillesås centrum, en kort bil eller cykelresa bort, erbjuder en matbutik, vårdcentral, pizzeria och diverse andra butiker. För pendlare finns goda kommunikationsmöjligheter med buss som ansluter söder- och norrut, med direktlänk till Åsa pendelstation som tar er vidare mot Varberg eller Göteborg. Med bil tar det cirka 20 minuter till både Kungsbacka och Varberg, medan Göteborg nås på 35-40 minuter. För familjer med barn finns närhet till skolor i alla åldrar, från förskola till grund- och högstadieskola. Detta hem kombinerar komfort med mångsidighet och närhet till en rad bekvämligheter och aktiviteter i närområdet. Det som många skulle benämna som det bästa under sommaren är dock närheten till Torstensvik och dess härliga badplats. Här kan ni njuta av salta bad och bättra på solbrännan en varmare sommardag. Vid Torstensvik anordnas det årligen även ett midsommarfirande för hela familjen. Låter detta som ett hem för just dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Energieffektiv
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 18:00
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 2
Varbergsvägen 1226, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 3

Varbergsvägen 1226

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 595 000 kr
144 m²
6 rum
3 256 m² tomt

Söker ni en bostad med närhet till hav, natur, småstad och storstadspuls? Nu presenterar vi med stor glädje detta Eksjöhus som prickar i samtliga boxar och många fler. En enastående familjevilla byggd 2015 för familjen som ställer höga krav på sitt boende och som vill luta sig tillbaka och trivas i sitt hem. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt boende med ett genomgående stilrent intryck, hög standard och minutiöst utvalda detaljer såväl inomhus som utomhus. Huset har en otroligt tilltalande planlösning, där tre av de fyra sovrummen disponeras i ena delen av huset tillsammans med ett vardagsrum, badrum och klädkammare, vilket blir en optimal del av huset för barn och ungdomar. Master bedroom disponeras i andra delen av huset, tillsammans med villans andra badrum. I mitten når ni de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning med en slående takhöjd. Från matsalsbordet i köket njuter ni med fördel av morgonkaffet till den mysiga morgonsolen som sträcker sig över ängarna i nordöst. Vardagsrummet ligger i anslutning till den stora altanen i sydvästläge, där sociala tillställningar välkomnas såväl inomhus som utomhus. På altanen välkomnas härliga sommarmiddagar under pergolan, minnesvärda stunder i spabadet och det underbara uterummet förlänger sommarsäsongen ytterligare under kallare dagar. På huset framsida välkomnas lek och stoj på den väl tilltagna gräsmattan, där möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränser. På husets baksida finner ni en ytterligare altan med härlig morgonsol samt en välplanerad trädgård. På fastigheten finner ni ett isolerat dubbelgarage med ett stort, tillhörande förråd. Huset har ett attraktivt läge, med närhet till badplatser som Gårda brygga, Vita Sand och Tjolöholms badplats. Med fem minuters körväg når ni Åsa centrum som erbjuder bageri, matbutik, butiker, barnomsorg och mycket mer. Kungsbacka centrum når ni på 12 minuter, Göteborg på 30 minuter såväl Varberg på 30 minuter. Den lokala bussförbindelsen når ni med fem minuters promenadavstånd och Åsa station för vidare transport med tåg når ni på ca. 8 minuter med bil. Perfekt för er som pendlar till jobb, aktiviteter eller nöjen. Missa inte chansen att se denna optimala villa! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning! Huset är besiktad och besiktningsprotokoll finns på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida under "Dokument & länkar".

  • Premium
Björkrisvägen 13, Björkris, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Björkrisvägen 13

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 800 000 kr
68,7 m²
3 rum
vån 1/4
4 681 kr/mån
40 757 kr/m²

Nu kan vi presentera denna bostad i Björkris! Denna ljusa och stilrena 3 rok-bostadsrätt om 68 kvm erbjuder bekvämlighet med kombinerat badrum och tvättstuga samt två sovrum. Smakfulla färgval och moderna materialval med flytande parkettgolv ger en genomgående elegant atmosfär. Perfekt för ensamhushållet, unga och äldre par samt barnfamiljer. Förvaringsmöjligheter inkluderar garderober i varje rum och ett vindsförråd, passande för dem som flyttar från hus och behöver extra förvaring. Höjdpunkten under sommarhalvåret är den generösa stenlagda uteplatsen i söderläge med sol från eftermiddag till kväll, perfekt för grillning och umgänge. Lekplatsen ger också möjlighet att hålla koll på barnens aktiviteter. Björkris erbjuder allt du behöver, med närhet till matbutiker som ICA Maxi, Lidl och Willys. Hede Fashion Outlet ger möjlighet till shopping och trevliga stunder på caféer och restauranger. För den aktiva finns ett gym några minuters bort. Nära till Hede Station med avgångar till Göteborg och Kungsbacka, perfekt för pendlare. Låter detta som din drömbostad? Kontakta ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information!

  • Hiss

Visar alla 4