Larssvedsbacken 12

Gagnef, Gagnefs kommun Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
3 233 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
16 899 kr/år

Välkomna till denna vackra gård som ligger på Larssvedsbacken 12 i Gagnef i ett högt och trivsamt läge! Här har man utsikt över öppna åkerfält och fina Gagnefsbyn med sina faluröda hus samt även närhet till vackra Edstjärn med badplats för byborna som ligger inom 500 meters avstånd.

Gården på Larssvedsbacken har förutom ursprungshuset som uppfördes kring sekelskiftet 1900 även ett fint timmerhus som flyttades till gården kring slutet 80-talet början på 90-talet. Detta gör det möjligt för nästa ägare att rusta upp och hyra ut det ena huset för ett billigt boende eller kanske har du länge sökt en fastighet att nyttja såsom generationsboende med en kär familjemedlem.

Ursprungshuset fördelas på 3 rok med en fin farstukvist med en inglasad liten punchveranda. Vidare tar man sig in till en fin storstuga med vackra bevarade detaljer från förr samt en öppen spis och litet kök med matplatsdel i 50-tals stuk. En inre hall med liten sovkammare/kontor samt ett äldre badrum med dusch är beläget under trappan. Övre hallen fördelas på ett sällskapsutrymme/gästrumsdel samt ett stort och trevligt inrett vindsutrymme med möjlighet att skapa ett stort sovrum eller för inredning av flera mindre rum.

Timmerhusets entréplan har renoverats löpande sedan uppförandet och har aldrig hunnit bebos av nuvarande ägare. Huset är fördelat på hall samt ett utrymme för installation av tvättmaskin (ej färdigställt i dagsläget). Vidare tar man sig in i ett vackert och välplanerat massivt kök som har öppen planlösning mot det trivsamma allrummet som i sin tur är beläget med fin utsikt över badtjärnen! Övre plan är fördelat på möblerbar hall, ett helkaklat badrum med dusch samt 2 stora rum som planerats att nyttjas såsom sovrum.

Infarten ligger mellan ett härbre med loft samt en rymlig ladubyggnad i vinkel som fördelas på loge, portlider, snickarbod, litet fyrhjulingsgarage, förvaring i laduvindarna samt vedbod. Snett bakom timmerhuset finns även en äldre jordkällare.

I området kring Nordåker finns förutom de kringliggande byarna med fina gångstråk även närhet till de rikskända flottbroarna, Gagnef kyrkby med Flottbrocaféet och Ottilia Adelborgsmuseét! Till den större badplatsen i Edstjärn är det ca 1,5 km för ett dopp en varm sommardag.

Missa inte chansen att förvärva en fin Dalagård med massor av potential!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38