Hagavallen 8

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
982 m²
Byggår
2022

Med ett härligt läge, på ett par minuters gångavstånd till centrala kustpärlan Grebbestad erbjuds en unik möjlighet att skapa ert drömhem!

Här finner ni ett härligt och naturnära läge med en unik möjlighet att köpa ert drömhem med husmodellen Spira 152 som byggs av Hjältevadshus.
Generöst tilltagen tomt om 928 kvm som är lättbyggd och har fina möjligheter till att njuta av med trädgården som vetter i västlig riktning från huset.

Här kommer ett nybyggt hus från Hjältevadshus att uppföras. Spira 152 är ett bra hus med möjlighet för vidare utveckling genom att inreda övre plan, ett hus att trivas och att växa upp i!
Husets entréplan innehar hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. Den trevliga och välkomnande hallen har gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösning. Köket är väl utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad ugn, micro och spisfläkt(?). Här kan ni välja mellan köksö och bardel. Köket ligger i öppen planlösning mot det väl tilltagna allrummet med härliga fönsterpartier och trevligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har plats för såväl sällskapsmöbel som matsalsmöbel, här ifrån finns även utgång till trädgården.
Vidare finns ett stort sovrum med utgång till trädgården och plats för dubbelsäng och garderober för förvaring.
Invid hallen ligger det helkaklade badrummet, utrustat med WC, dusch och kommod. Vidare finns tvättstuga med groventré, här finns värmepanna, tvättmaskin, torktumlare, vask samt plats för förvaring.
Entréplans planlösning är mångsidig och ni kan tillexempel välja mellan ett och två sovrum.

Huset säljs med inredd entréplan och oinredd övervåning(husets konstruktion med limträbalk möjliggör på övre plan en takhöjd till nock på ca 3,5m). Här kan ni med fördel inreda efter eget behov, fantasi och tycke.

Tomten erbjuds att köpas med entreprenadavtal om villabyggnation.
Detta innebär att ni köper tomten och ingår ett avtal med entreprenör om byggnationen av boningshuset. Priset avser nyckelfärdigt hus på tomten, tomtpriset inklusive vatten, avlopp och fiber.
För mer information, kontakta ansvarig mäklare.

Husbyggnation startar (monteras v23), besiktningsdatum för inflyttning skall ske v28.

Fastigheten är befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift i 15 år.

Grebbestad är charmigt litet samhälle vid havet, inom 1,5-2h i bil från både Oslo och Göteborg.

Markarbetena är varsamt anpassade den vackra utomhus miljön och tillsammans sätter man sin prägel på hur den kommande utemiljön skall möta era önskemål och framtida drömträdgård.
För frågor om Villan Spira 152, kontakta Sofia Rostedth på Mobil: +46 709-296629, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Robin Hein

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Robin Hein, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 33