Prästgatan 7

Hedemora, Hedemora kommun Se på karta

1 690 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 030 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
55 607 kr/år

Hjärtligt välkomna till ett mycket välskött och snyggt renoverat boende med väldigt fint och charmiga trägolv. Sällsynt tillfälle att förvärva ett perfekt hem i centrala Hedemora. Här välkomnas du av ett trivsamt hem bestående av 3 rum och kök i två plan. Bekvämt uppvärmning med vattenburen uppvärmning (pellets) och snabb uppkoppling med fiber. Ett hemtrevligt och ljust boende med många soltimmar om dagen.
Bottenplan består av ett trevligt och ljust vardagsrum med fönsterpartier i två olika håll och mycket fint trägolv. Renoverat kök i klass och finess, matplats för upp till 6 personer, diskmaskin och mycket ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier. Fint badrum med golvvärme, dusch och handfat. Välkomnande hall med plats för ytterkläder och snygga trägolv samt farstukvist som är inglasad, perfekt att bevara barnvagnen i. Övre våning erbjuder ett rymligt sovrum med walk in closet och ett mini rum som kan användas för barnrumm. Master bedroom med stora fönsterpartier och en riktig Walk in closet. Här finns även en renoverad WC med golvvärme som är förbered för en dusch. Källare består av pannrum, tvättstuga, WC och matförråd.
Rogivande trädgård med häckar runt, fruktträd, fristående förråd/garage, utegym och mysig uteplats mellan huset och lilla skogen bakom. Ta gärna ett kik på alla renoveringar innan ni kommer på besök, besiktningen ligger under dokument. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
0721807984