Mäklare Ibra Ibrahimi

Ibra Ibrahimi

Om mig

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vindarnas gränd 21, Avesta, Avesta kommun
 • Lör 2 mar kl 13:00

Vindarnas gränd 21

Radhus
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 500 000 kr
123 + 62 m²
5 rum
189 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska tvåvånings-parhus där du kan njuta av en fin bostad i bra skick. Här finns alla bekvämligheter med fjärrvärme, garage och nyrenoverat kök. Detta hus är perfekt för er som vill kombinera en modern livsstil med centralt läge i Avesta. På det nedre planet finner du en rymlig hall med klinkergolv och en praktisk belägen WC och ett förråd intill. Vidare in i bostaden möts ni av en modern renoverat kök med matrum, perfekt umgänge med familj och vänner. Köket är från IKEA med köksö och diskmaskin samt ett vackert och funktionellt golv. Här finns även vardagsrummet med utgång till altanen på baksidan. På övre våningen finns ett badrum med badkar och golvvärme samt och tre rymliga sovrum, varav mastersovrummet med garderober. Källarplanen består av ett stort hobbyrum, tvättstuga med dusch och pannrum. Hörntomt med uteplatsen som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet.Här erbjuds goda utrymmen för både plantering och studsmatta. Varmt välkomna till visning. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Energieffektiv
Garmakaregatan 3, Avesta, Avesta kommun

Garmakaregatan 3

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
975 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 752 kr/mån
12 914 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Garmakaregatan 3. Nu erbjuds möjligheten att köpa denna drömbostad. En topprenoverad gavellägenhet om 77.5 kvm med inglasad balkong. Hela lägenheten renoverades smakfullt år 2023 med ljusa materialval och moderna vitvaror. Hemtrevlig bostadsrätt med fönster i tre väderstreck, mycket ljusinsläpp via stora fönsterpartier och en inglasad balkong. Hela lägenheten har ett genomgående parkettgolv och målade väggar. I lägenheten möts ni av ett fint kök med förvaringsutrymme och integrerad diskmaskin. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och fönster åt två olika håll, från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med eftermiddagssol. Master bedroom med plats för dubbelsäng och sängbord! Andra sovrummet kan användas som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är ljust och helkaklat med tvättmaskin, fönster och handdukstork. Välstrukturerad förening som dessutom har ett gemensamt gym och bastu, i avgiften ingår VA, värme, bostadsrättstillägg, TV & bredband. En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Balkong
Gussarvsgatan 16B, Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
 • Tis 27 feb kl 16:30

Gussarvsgatan 16B

Lägenhet
Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
650 000 kr
66,9 m²
3 rum
vån 1/3
4 207 kr/mån
9 716 kr/m²

Längs med Gussarvsgatan i centrala Hedemora finner vi denna välplanerade trerummare på bottenplan! Trivsam bostad i en populär förening. Trevlig bostadsrätt på bottenplan med stor balkong. Välkomnas in i en hall med garderober och gott om plats för ytterkläder samt skor. Trevlig kök med matplats för fyra personer, kyl och frys samt diskmaskin. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp eller om man föredrar mindre soffgrupp samt större matbord. Härifrån når du den rymliga balkongen med förmiddagssol och utsikt över den gemensamma innergården. Två sovrum varav det ena lite större med plats för dubbelsäng och byrå och det andra med inbyggda garderober. Stambytt badrum med golvvärme, handdukstork, dusch, WC och tvätt & -torkmaskin. Brf Gussarvet är en välskött förening med 61 lägenheter. Här bor du med en avgift om 4 207 kr/mån där värme, vatten, avlopp och TV ingår. Föreningen har även en trevlig innegård med lekplats, sällskapsplats och grillmöjligheter. Varmt välkommen på visning! Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som väljer ditt boende i Gussarvet. Här befinner du verkligen i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus och annan samhällsservice. Gussarvet breder ut sig på ömse sidor om Gussarvsgatan, mest mot norr, och innehåller en charmig blandning av lite äldre hus, bostadsrätter, seniorboenden och hyreshus. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer i Gussarvet har två bra alternativ till hands: den kommunala förskolan Stallgården och den privatägda Noas ark. Och Stureskolan ligger ganska precis 1 km bort, med förskoleklass, årskurs 1–9 och flera fritidshem. För högstadie- och gymnasieungdomar är det ännu närmare; efter en promenad på 2 minuter är man framme vid Vasaskolan och Martin Koch-gymnasiet. Det är nästan bara inbitna golfare som behöver räkna på avstånden – från Gussarvet tar det 8 minuter med bilen fram till golfbanan i idylliska Prästhyttan, en 9-hålsbana som spelas två varv.

 • Plus
 • Balkong
Eriksgatan 8A, null, Avesta kommun

Eriksgatan 8A

Lägenhet
Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 050 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 745 kr/mån
10 881 kr/m²

Stor gavelbostadsrätt med fönster åt tre olika håll. En halv trappa upp i huset med rymlig balkong på baksidan. Stor lägenhet om ca 96,5 kvm med tre sovrum. Gå en halv trappa upp och kliv in i denna fina fyrarummare. Välkomnas in i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, garderober och walk in closet. Renoverat och trevligt kök med diskmaskin och matplats för upp till 6 personer. Stort härligt vardagsrum med stora fönster partier, här finns plats för både soffgrupp och större matbord. Härifrån når du ett av sovrummen med utgång till balkong. Det finns även två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare bjuder lägenheten på ett litet badrum/WC med dusch och tvättmaskin. Här bor du i en populär och välorganiserad förening där inkl. VA, TV, uppvärmning och bostadsrättstillägg ingår. P-plats med motorvärmare finns ledig att hyra. Hjärtligt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Mattsbogatan 11, Avesta, Avesta kommun
 • Budgivning pågår

Mattsbogatan 11

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
950 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/5
3 948 kr/mån
12 338 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva en välskött trea i mycket populär förening i Avesta. En trevlig bostadsrätt med renoverat kök och balkong på baksidan av huset. Ta hissen upp till tredje våningen, gå en halv trappa upp och ta ett kliv in i denna fina trerummare! Välkomnas in i en stor rymlig hall, med gott om plats för ytterkläder och dessutom en klädkammare. Härligt vardagsrum med vackert fiskbensparkettsgolv och burspråk, här får du plats med både matsalsbord & soffgrupp. Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen som erbjuder förmiddagssol. Renoverat Bomans kök i Björk från 2003 med diskmaskin och matplats för upp till 6 personer. Två sovrum båda med garderober och plats för dubbelsäng. Fräscht och stambytt badrum/WC med tvätt/torkmaskin, golvvärme och dusch. Inre reparationsfond ingår om 8 581 kr. I avgiften ingår VA, Uppvärmning, TV, Telefon & Internet. Välskött förening med inbyggd takterras och plats för upp till 30 personer. P-plats med motorvärmare finns ledig att hyra. Hjärtligt välkomna på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torsgatan 22A, Avesta, Avesta kommun

Torsgatan 22A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
295 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 158 kr/mån
7 867 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Torsgatan 22A! Med ett centralt läge i Avesta finner vi denna fina etta! Perfekt för dig som söker första bostad eller en övernattningslägenhet. En trevlig etta med balkong och låg avgift. Välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och fyra garderober. Trevligt kök med nytt golv, gott om förvaringsmöjligheter och matplats för fyra personer. Välplanerat vardagsrum med riktiga parketgolv, sovalkov och plats för säng & soffgrupp, härifrån tar du dig ut till den stora balkongen på baksidan. Stambytt badrum/WC med handdukstork, dusch och WC. Här bor du i en populär förening som gjort mycket renoveringar genom åren, månadsavgift på 2 159 kr där VA, uppvärmning, internet, tv & bostadsrättstillägg ingår samt elen debiteras av föreningen. Hjärtligt välkomna till visning. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Fäbodvägen 39, Horndal, Avesta kommun

Fäbodvägen 39

Villa
Horndal, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 690 000 kr
160 + 130 m²
7 rum
1 253 m² tomt

Här presenteras en fin tegelvilla i 1 och 1/2 plan med källare med en total yta på 160 kvadratmeter och en tomtyta på 1 253 kvm! Belägen i en vacker natur på Föbodvägen. Fint renoverad fastighet med vattenburen uppvärmning och två st kaminer. Perfekt för den stora familjen med närhet till skolan och mataffären. En trevlig planlösning med generösa sällskapsutrymmen, fördelat över två våningsplan och källare. Bottenvåningen inkluderar ett stort vardagsrum med vackra fiskbensparkett, kamin och utgång till en inglasad altan. Välutrustat kök med gott om arbetsytor, diskmaskin och matplats. Här finns även ett matrum för upp till 8 personer. Tre rymliga sovrum med garderober och ett renoverat badrum finns även på bottenplan. Övervåningen finner du ytterligare två sovrum och WC. I källaren finns en trevlig gillestuga med en charmig kamin. Stor tvättstuga med dusch och ett rymligt förråd. Här finns även husets garage. Läs gärna under renoveringar innan visning. Ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

 • Plus
Skogsvägen 3C, Avesta, Avesta kommun

Skogsvägen 3C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
575 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 451 kr/mån
10 177 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en optimalt planerad och renoverad tvåa på andra våningen med centralt läge. Här får du ett fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Perfekt läge och kort promenad till centrum samt Karlfeldtgymnasiet. Här bor du lugnt och skönt med balkong i sydläge med eftermiddags- och kvällssol. Välkomnas in i en hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna i tambur, här finns även en klädkammare. Stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och utgång till en stor balkong på baksidan. Fin balkong i solläge med plats för bord och stolar. Ljust och fint renoverat kök med diskmaskin, vita skåp och plats för matbord för upp till fyra personer. Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. I sovrummet finns en inbyggd garderob med bra förvaringsmöjligheter. Trevligt badrum med kaklade väggar, duschvägg och tvättmaskin. Promenadavstånd till mataffärerna. I avgiften ingår VA, uppvärmning, TV, internet och bostadsrättstillägg. Föreningen har tecknat elavtal där elkostnaden läggs till på avgiften i varje kvartal. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Myrgatan 38B, Avesta, Avesta kommun

Myrgatan 38B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
525 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
2 854 kr/mån
9 052 kr/m²

Varmt välkomna in i denna fina tvåa om 58 kvadratmeter på andra våningen. En välplanerad bostadsrätt med fint kök och genomgående fina ytskikt i hela lägenheten. Välkomnas i en trevlig och stor hall med plats för ytterkläder och skor. Trevligt vardagsrum med fint golv, mycket dagsljus och utgång till en rymlig balkong i bästa solläge. Mysig balkong med sol nästan hela dagen och plats för soffgrupp. Renoverat kök med diskmaskin och matplats för upp till 6 personer. Rymligt och renoverat badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Mysigt sovrum med garderober, här finns gott om plats för kläder. Låg avgift där ingår VA, uppvärmning, Bostadsrättsförsäkring, TV och internet. Varmt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Garmakaregatan 39, Prästjorden, Avesta kommun
 • Mån 26 feb kl 18:00

Garmakaregatan 39

Villa
Prästjorden, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 700 000 kr
160 + 78 m²
5 rum
990 m² tomt

Varmt välkomna till Garmakaregatan 39 och denna tvåplansvilla med källare! Mycket goda sällskapsytor, här får hela familjen plats! Välkomnas in i hallen med bra avhängningsmöjligheter. Stort renoverat kök med mycket plats för diverse köksredskap, matplats med plats för sex personer. Härifrån tar du dig ut till den inglasade altanen som fungerar som ett extra rum tre av fyra årstider. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och en liten wc finner vi också på entréplan. En trappa upp hittar vi tre sovrum, varav två där man får plats med dubbelsäng. Badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, intill ligger en liten wc, här finns även golvvärme. På källarplan hittar vi ytterligare ett badrum samt förråd, bastu och matkällare. Fastigheten har nyligen genomgått ett fönsterbyte från Mockfjärds fönster. Lagom stor trädgårdstomt med gott om plats för lek. En perfekt bostad för den stora familjen som vill ha kort promenadavstånd till affärer, skolor, restauranger & samtidigt bo i ett lugnt och barnvänligt område. Prästjorden är ett trivsamt villa- och radhusområde strax sydväst om stadens centrum, där du har naturen nära inpå knutarna. All väsentlig samhällsservice finns på bekvämt gångavstånd och närmaste livsmedelsaffärer ligger mindre än 1 kilometer bort. Sommarens bad vid Lillsjön (6 km dit) och badhuset Metropoolen inne i centrum är lockande destinationer. Och varför inte ta med besökande vänner till den unika Avesta Visentpark – det är bara 2 km dit. Flera förskolor finns i närheten av Prästjorden, och det tar 5 minuter med bil till närmaste skola.

 • Plus
Haggatan 36, Fors, Avesta kommun

Haggatan 36

Villa
Fors, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 500 000 kr
208 + 38 m²
8 rum
2 546 m² tomt

Längs med Haggatan i Fors finner vi denna charmiga fastighet! Hemtrevlig villa i lantlig stil med hela fyra fungerande eldstäder och låg driftkostnader tack vare solceller! Med en boarea om 208 kvm och 38 kvm i biarea finns det gott om plats för hela familjen! Trevlig planlösning med gott om sällskapsytor på entréplan och sovrummen på övervåningen är detta ett hus att trivs i. En plats att trivas i för hela familjen. Välkomnas in i hallen med plats för ytterkläder och skor. Stort ljust kök med bra utrymme för diverse köksredskap. I köket finns också en klassisk vedspis som man gärna värmer sig vid och kokar varm choklad på efter en vinterdag ute. Öppet in till matrummet där det finns matplats för sex personer. Från matrummet når du det ny inglasade uterummet med härlig morgonsol. Stort vardagsrum med härliga träbalkar och en värmande kakelugn, vackra trägolv - något som är genomgående i hela fastigheten. Fräsch bastu med tillhörande dusch, intill ligger relaxrummet med öppen spis och utgång till trädgården. På entréplan finner vi även ett badrum med badkar, wc, handdukstork och kommod. En trapp upp finner vi förutom tre rymliga sovrum även ett stort allrum, härifrån tar du dig ut på balkongen. Master bedroom med plats för dubbelsäng och möbler, även här står en fullt fungerande och godkänd kakelugn. Walk in closet med plats för mycket kläder. På övre plan finns även en mindre wc med handfat. På källarplan ligger tvättstugan med torktumlare och nyinköpt tvättmaskin, även förråd och matkällaren ligger här. Stor trädgårdstomt om 2 546 kvm med gott om plats för lek eller odling på gräsmattan. På fastigheten står även ett uthus bestående av garage samt en del med WC och förrådsutrymme som med fördel kan användas som kontor. Dessutom finns en lekstuga samt ett till uthus på gården med förråd och terrass. Med flertalet fungerande eldstäder och solceller installerade på bostadshuset bor du väldigt billigt. Fors är ett ganska litet samhälle med egen karaktär ca 14 km norr om Avesta. Orten är uppdelad i byarna Västanfors och Östanfors, och domineras av Stora Enso kartongfabrik med sina 550 anställda. Den berömde arkitekten Ralph Erskine har ritat både ett antal bostadshus i samhället och delar av fabriken. Bostadsrätter, parhus, radhus och villor – det finns boendeformer för olika smaker. Fors har en ICA-butik, pizzeria, Folkets Hus och en livaktig idrottsförening. Barnfamiljer har nära till skola (årskurs 1–6) och Triangelns förskola. Badplatsen vid Halsjön är en oas sommartid.

 • Plus
Axel Johnsons Väg 86A, Avesta, Avesta kommun

Axel Johnsons Väg 86A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
530 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 405 kr/mån
8 833 kr/m²

En bostad med nytt kök, nya ytskikt och en stor inglasad balkong! Varmt välkomna in i denna fina lägenhet om hela 60 kvadratmeter på andra våningen! En välplanerad och stor tvåa med centralt läge i Avesta. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med nya ytskikt och utgång till en rymlig inglasad balkong. Mysig balkong med förmiddagssol och plats för soffgrupp. Nyrenoverat IKEA-kök (2022) med matplats för upp till fyra personer. Badrum/WC med dusch, toalett, handfat och förbered för tvättmaskin. Mysigt och stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för kläder. Varmt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Axel Johnsons Väg 90, Avesta, Avesta kommun

Axel Johnsons Väg 90

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
525 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
2 695 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till Axel Johnsons Väg 90 och denna välplanerade tvåa på tredje våningen. Flyttfärdig bostadsrätt med låg avgift. Lägenheten har ett rymligt kök med vita luckor och plats för fyra personer runt köksbordet. Möblerbar hall med stora garderober. Sovrum med plats för dubbelsäng, här finns även inbyggda garderober. Stambytt badrum med klinkers, kakel, dusch och tvättmaskin. Stort vardagsrum med ett laminatgolv. I vardagsrummet får både soffgrupp och matbord plats. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen i bästa solläge. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, bredband och digital-TV. Förmånligt elavtal tack vare gruppavtal. Föreningen har även hobbyrum, cykelrum/barnvagnsrum samt tvättstuga i källaren. Dessutom tillhör två förråd lägenheten. Mysig innergård med gemensamt bord och kolgrill, föreningen brukar anordna några gemensamma grillkvällar för medlemmarna under året. Övernattningsrum/gårdslokal med köksutrustning i anslutning till lägenheten för större sällskap finns att hyra. Möjlighet att hyra parkeringsplats finns. Gångavstånd till Lidl och Hemköp. Till centrum är det bara några minuters gångväg. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Balkong
Buskavägen 9, Avesta, Avesta kommun

Buskavägen 9

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
115 m²
3 rum
984 m² tomt

Varmt välkommen till Buska & denna enplansvilla med garage! En perfekt bostad för dig som vill bo utanför stan, renovera & sätta din egen prägel på ditt hem! Ta ett kliv upp på farstun, in genom dörren och välkomnas in i en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Stort kök med ljusa skåpluckor och matplats för hela familjen, förutom diskmaskin, spis och ugn finns en fullstor kyl och frys. I köket står också kaminen som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Genom de vackra spegeldörrarna tar du dig in till vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Två sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Stor dusch samt handikapptoalett. Vidare bjuder bostaden på en tvättstuga med både tvättmaskin samt torktumlare. På tomten finns ett fristående garage med förråd. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna till visningen. Här bor du lugnt och skönt på landet med skogen intill husknuten. Samhällsservice, såsom livsmedelsbutiker och skolor är dock inte långt bort. På knappa 10 minuter med bil når du orten Horndal och 15 minuter bort ligger Fors, båda tätorterna erbjuder grundläggande samhällsservice. Önskar du större utbud av butiker, restauranger och nöjen tar du dig med bil in till centrala Avesta på ca 25 minuter. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med fina badmöjligheter & är du i behov av att besöka en frisörsalong finns det också in byn. Virket till renoveringar inhandlar du med fördel lokalt på den välsorterade bygghandeln Västanhede Trä och Järn.

 • Plus
Frejgatan 8B, Avesta, Avesta kommun

Frejgatan 8B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
595 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 712 kr/mån
10 348 kr/m²

Välkommen in i en välplanerad trea på andra våningen med ett centralt läge i Avesta. En fin bostadsrätt med nya ytskikt och en hög materiell standard. Här får du tillträda ganska omgående och inreda på ditt personliga sätt. Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och en rymlig walk in closet. Rymligt vardagsrum med ingång till ena sovrummet, härifrån når du den stora balkongen med eftermiddagssol. Stort master bedroom med plats för dubbelsäng. Enhetligt golv i hela lägenheten med fina golvlister. Helkaklat och nyrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin. Till lägenheten tillhör en p-plats med motorvärmare (200 kr/mån). Hjärtligt välkomna till visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Gjutarvägen 8, Vikmanshyttan, Hedemora kommun

Gjutarvägen 8

Radhus
Vikmanshyttan, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
950 000 kr
119 + 35 m²
5 rum
351 m² tomt

Varmt välkomna till Vikmanshyttan och denna 1 ½ plans-villa! Villan som erbjuder 5 rum och kök ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden. Huset byggdes 2000 med vattenburen uppvärmning och golvvärme på hela bottenplan. Perfekt villa för den stora familjen med fyra sovrum. Välkomnas in i entrén med golvvärme. Ljust kök med gott om plats för hela familjen. Från vardagsrummet når du den Takade altanen på baksidan. Dusch/WC med klinkergolv och kakel på väggarna, här står även tvättmaskinen och torktumlaren. Vidare finner vi två sovrum med garderober på entréplan. Ytterligare två sovrum hittar vi en trappa upp och dessutom ett allrum. Badrum med jacuzzi och wc finns även på detta plan. Här bor du bekvämt med uppvärmning från frånluftsvärmeväxlaren. Vidbyggt varmgarage med förrådsdel mellan hus och garage. Mindre och lättskött trädgårdstomt med soligt sydläge. Varmt välkommen på visning! Vikmanshyttan är en gammal bruksort där järn- och stålhanteringen lever kvar. Samhället ligger ca 10 km från Hedemora och har i dag runt 850 invånare. Här blomstrar ett rikt föreningsliv, med sporthall, inomhusgokart , tennis- och fotbollsplaner. Simulatorhallen där du kan spela golf virtuellt på några av världens mest kända banor är en attraktion. Det är nära till badplatsen i Vikmanshyttesjön. Ortens skola bjuder på förskola, årskurs 1–6 och fritids. Du hittar restaurang och pizzeria i närmiljön, medan matbutiker och övrig samhällsservice enklast sköts inne i Hedemora.

 • Plus
Skogsvägen 3C, Avesta, Avesta kommun

Skogsvägen 3C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
825 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 485 kr/mån
11 301 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Poppeln! Med centralt läge i Avesta ligger denna gavellägenhet om tre rum och kök med en extra toalett. Perfekt läge med kort promenad till centrum. Här bor du lugnt och skönt med balkong i sydläge med sol hela dagen. Ljus lägenhet tack vare fönster åt tre väderstreck. Två stora sovrum samt en gästtoalett. Rymligt badrum med tvättmaskin och dusch. Låg avgift där VA, uppvärmning, TV, internet och bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har tecknat elavtal där elkostnaden läggs till på avgiften i varje kvartal. Inre reparationsfond om 2 336 kr finns. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
 • Balkong
Nylandet 16, Horndal, Avesta kommun

Nylandet 16

Villa
Horndal, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 600 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
2 050 m² tomt

Välkommen till Nylandet! Ett otroligt charmigt och mycket fint renoverat hus med byggår 1908. Huset har byggts till och har idag en spännande och unik planlösning med en tillbyggnad om 24 kvm. Huset har ägts av nuvarande familj sedan 2013 och är väl omhändertagen samt renoverad till en gullig villa med ett helt nytt garage. På husets baksida finns även en inredd gäststuga som är isolerad och kan avvändas som gästrum eller kontor för den egna företagaren. Det finns även ytterligare en till gäststuga, gamla husvagnen som är renoverad till ett fint gästhus. Nybyggt garage om ca 65 kvm med platta på mark och plats för bilar och verkstad. Huset värms upp genom vattenburen uppvärmning (elpatron) med golvvärme på stora delen av bottenplan. Bottenplan består av ett fint vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot åkrarna, det här rummet byggdes till 2018. Vidare kommer man in i det fina köket med golvvärme och köksbänk i ek. Badrummet är också renoverat under 2016 med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. På bottenplan finns husets sovrum med garderober, vidare hittar man ett rymligt förråd/pannrum med inkommande vatten. Övre våningen består av ett stort rum med körsbärsparkett som kan delas till olika rum om man önskar. Idag används detta som arbets-/sällskapsrum. Det finns även en fin jordkällare under huset. Varmt välkomna på visning! Området erbjuder en avkopplande miljö med fantastiskt natur runt om. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med badplats. Milen bort ligger Horndal, ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

 • Plus
Rembo 45, null, Avesta kommun

Rembo 45

Villa
Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 850 000 kr
157 + 157 m²
4 rum
1 646 m² tomt

Strax utanför Avesta, närmare bestämt i Rembo, finner vi denna fina enplansvilla med källare. Fastigheten ligger intill riksvägen och med utsikt över åkrar från den stora takade altanen på baksidan. Generösa sällskapsutrymmen, ett hem för den stora familjen! 157 kvm boarea fördelat på en rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Renoverat Claessonkök (2014) med öppen planlösning vilket ger goda möjligheter till socialt umgänge. I vardagsrummet finns även en täljstenskamin som värmer gott kalla dagar. Tre stora sovrum med plats för dubbelsäng finns även på bottenplan. Badrum med våtrumsmatta & våtrumstapet. Ytterligare en gästtoalett finns på entréplan. Källarplan erbjuder allrum/förråd, Bastu/Dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med plats för två bilar. Fiber installerat för snabb uppkoppling. Fin tomt med rabarber och jordgubbsplantor. Vattenburen uppvärmning genom en nyinstallerade värmepump (2019). På mindre än 10 minuter når du centralorten Avesta och 15 minuter bort ligger Hedemora. Fastigheten kommer att besiktigas inom kort, kontakta Ibra Ibrahimi för mer info. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Hällgårdsvägen 4, Skogsbo, Avesta kommun

Hällgårdsvägen 4

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 250 000 kr
208 + 99 m²
6 rum
987 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Hällgårdsvägen och en pampig villa för den stora familjen. I ett lugnt & barnvänligt område i Skogsbo finner vi denna fina villa som renoverats kontinuerligt under åren, läs gärna under renoveringar. Ett fint hus i två plan med vattenburen uppvärmning genom fjärrvärme och kamin. Välkomnas in i en öppen & rymlig hall med högt i tak. Vidare kommer man in i ett renoverat kök med matplats för hela familjen. Härifrån når du altanen på baksidan med utekök. Stort och trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier, riktiga ekparkett och kaminhär finns plats för soffgrupp, fåtölj och matgrupp. På entréplan finner vi även en gästtoalett som renoverad under 2022. På övre våningen hittar ni ett renoverat badrum/WC med dusch och toalett. Fyra sovrum varav ett master bedroom. Här finns även en vacker inglasad vinterträdgård. Källaren består av ett stort hobbyrum, förråd, tvättstuga, matförråd och relaxavdelning med bastu och golvvärme. Välskött trädgård med staket och ett fristående garage med platta på mark. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokollet ligger under dokument. Varmt välkomna på visning! Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

 • Plus
Diktargränd 6, Karlbo-Brunnbäck, Avesta kommun

Diktargränd 6

Villa
Karlbo-Brunnbäck, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 995 000 kr
175 + 16 m²
6 rum
820 m² tomt

Vi har nöjet på vår sida att kunna förmedla denna väl omhändertagna villa i Brunnbäck! Hela 175 kvm stort i två plan fördelat på 5 rum och kök. Perfekt för den stora familjen med flera barn. En praktisk bostad utformad i två plan där hjärtat utgörs av vardagsrum i en öppen planlösning mot köket samt en värmande kamin som ger behaglig värme under kallare årstider. På bottenplan finns även gästtoalett samt tvättstuga i anslutning till groventré. På övre plan hittas huset badrum som renoverades med badkar och dusch. Här finns även fyra rymliga sovrum med generöst takhöjd och garderober i varje rum. Fristående garage som är omgjort till pannrum/förråd och en härlig spaavdelning med dusch och bastu. Smidig uppvärmning via vattenburen system och luftvärmepump. Liten tomt om ca 820 kvm med plats för studsmatta samt staket och häckar runt om, ta ett dopp i den egna poolen i de fina sommarkvällar eller umgås med familjer och vänners i det inglasade uterummet! Poolen som mäter 4x8 meter värms smidigt upp via luftvärmepump. Ta gärna en kik på besiktningen och renoveringar före visning. Hjärtligt välkommen med din anmälan. Karlbo och Brunnbäck sträcker ut sig längs Dalälvens strand strax söder om Krylbo. Här rinner älven fram i ett flackt landskap och bildar så småningom ett antal sjöar – en ganska underbar miljö för dig som vill paddla eller åka båt genom vattensystemet. Avesta båtklubb har sitt högkvarter i utkanten av Karlbo, med 60 fasta båtplatser. En välsorterad handelsträdgård finns till hands för alla villaägare och radhusbor som vill odla själv. Du kan handla mat i grannsamhället Krylbo, och hos de stora livsmedelshallarna vid Dalahästen (7 minuter med bil) och inne i stadskärnan. Det är drygt 5 km från Karlbo till Avesta Galleria. Karlbo skola har förskoleklass, årskurs 1–6 och fritids. För de små barnen finns två förskolor i närmiljön: Våga Vilja (intill skolan) och Äventyret. En pizzeria och en taverna är en extra trivselfaktor för de boende. Ett givet lokalt utflyktsmål är Karlfeldtsgården som bjuder på en härlig trädgård, kafé, hantverk och diverse kulturevenemang. Här hade nobelpristagaren och poeten Erik Axel Karlfeldt sitt barndomshem.

 • Plus
Älvbrovägen 30, Avesta, Avesta kommun

Älvbrovägen 30

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
3 750 000 kr
94 m²
3 rum
2 851 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en mycket vacker fastighet med älvtomt och egen brygga vid kanten av Dalälven. Ett toppskick hus som bjuder på ett privat läge med en fantastisk utsikt över Dalälven. Topprenoverad villa med genomgående stilrena materialval och snickarglädje. Enplansvilla fördelat på tre rok med tomt om totalt 2 851 kvm och kommunalt vatten och avlopp. Här välkomnas man in i en stor och ljus hall med golvvärme. Från hallen nås ett av sovrummen som har utsikt över Dalälven och inbyggda garderober. Husets badrum nås från hallen och har vackert klinkergolv och kaklade väggar. Otroligt charmigt vardagsrum med kamin och många fönsterpartier som vetter mot Dalälven. Vidare in i huset finns köket - en kombination av ett lantligt och modernt kök med vedspis och diskmaskin. Här finns även ytterligare ett sovrum till och tvättstuga. I groventrén finns en rymlig hall och en gästtoalett. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme på mesta delen av huset och två eldstäder. Till fastigheten hör bland annat två förrådsbyggnad med verkstad, gästrum, snickarbod och förråd. Lummig trädgårdstomt med plats för odlingar och utemöbler. Här finns även egen brygga för både båtplats och badmöjlighet. Det är cykelavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

 • Plus
Broängsgränd 3, Knutsbo, Avesta kommun

Broängsgränd 3

Tomt
Knutsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
395 000 kr
1 315 m² tomt

Varmt välkomna till Knutsbo och denna fantastiska tomt på 1 315 kvm! Här finns alla möjligheter att förverkliga drömmen och bygga sitt eget hus. En trevlig tomt som ligger inbäddad i ett lugnt och mysigt område utan trafik . Här finns det man önskar: båtplats i sjön Nävden, kommunalt vatten och avlopp och ett fint solläge. Fastigheten ligger på kanten av Knutsbo med både sommar och permanentboende med en kort bilresa till Avesta. Hör gärna av dig om du är intresserad av en visning.

Visar alla 23