Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ibra Ibrahimi

Ibra Ibrahimi

Om mig

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönvallen 37, null, Avesta kommun
  • Tis 30 jul kl 18:45

Grönvallen 37

Villa
Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
600 000 kr
73 + 50 m²
3 rum
4 962 m² tomt

Snart till salu! Varmt välkommen till Grönvallen 37 och denna villa om 73 kvm med källare, belägen på stor tomt med lättskött trädgård där äppelträd, bärbuskar och prydnadsbuskar frodas. Här har du gott om utrymme att odla dina egna grödor och njuta av trädgårdens frukter. Ett trevligt bostadsområde i utkanten av Avesta. Här finns stora möjligheter till att skapa ett modernt och praktiskt boende! På entréplan möts du av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och badrum. Källaren rymmer en stor gillestuga med öppen spis, stort och ljust uterum, tvättstuga, förråd, dusch och utrymme för möjlig WC. Uppvärmning genom vattenburna radiatorer samt luft/luftvärmepumpar. Parkera bekvämt under carporten eller i det rymliga garaget som även har plats för hobbyverkstad. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Markusgatan 29A, null, Avesta kommun

Markusgatan 29A

Lägenhet
Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 396 kr/mån
10 577 kr/m²

Välkommen in i denna gavellägenhet om 52 kvadratmeter! Letar du efter en fin bostad utan att renovera? då har du kommit rätt. En fin tvåa på andra plan i centrala Avesta. Lägenheten består av två rum och kök med en stor balkong på baksidan av huset. Ett välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus och utgång till balkongen som vetter mot innergården. Renoverat kök (2014) med fina vitvaror. Stambytt badrum med tvättmaskin, dusch, toalett och handfat. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar. Stort sovrum med inbyggda garderober, plats för dubbelsäng och garderober. Till lägenheten tillhör 2 st Källarförråd och ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV och internet. Välkomna till visning. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
Vasagatan 12A, Avesta, Avesta kommun

Vasagatan 12A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 000 kr/mån
9 135 kr/m²

Varmt välkomna till Vasagatan och en fin tvåa med renoverat kök i centrala Avesta. På andra våningen finner vi denna fräscha tvåa om 52 kvm med balkong! Vi välkomnas in i hallen som erbjuder gott om förvaring i form av garderober, direkt till vänster hittar vi köket som totalrenoverats med nya luckor, ny stomme och diskmaskin, här finns även plats för matbord. Vidare tar vi oss till vardagsrummet med plats för både soffgrupp och skrivbord. Här hittar vi även utgången till balkongen med eftermiddagssol. Ett rymligt sovrum med två klädkammare och fönster som vetter mot innergården, här finns gott om plats för en dubbelsäng och sängbord. Trevlig förening med relaxavdelning och bastu, uteplats och nyinstallerad bergvärme. P-plats finns tillgänglig i dagsläget. Välkomna till visningen. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
Frejgatan 10C, Avesta, Avesta kommun

Frejgatan 10C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
350 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 789 kr/mån
7 778 kr/m²

Intill Karlfeldts gymnasiet i centrala Avesta finner vi denna fina tvårummare! Här är det bara flytta in och börja trivas! Ljus och fin lägenhet med enhetligt golv! Välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder samt skor. Behövs mer förvaring finns en stor klädgarderob i anslutning till hallen. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och utgång till balkongen. Kök med mycket förvaringsutrymme för köksartiklar och plats för litet matbord. Sovrum med mjuk heltäckningsmatta och plats för dubbelsäng. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch och för bekvämlighetens skull är en tvättmaskin installerad. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Balkong
Nornastigen 12, Skogsbo, Avesta kommun

Nornastigen 12

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 200 000 kr
96 + 96 m²
3 rum
806 m² tomt

I populära och barnvänliga Skogsbo, närmare bestämt på Nornastigen 12, finner vi denna väl omhändertagna fastighet! Här har många påkostade renoveringar redan gjorts, såsom badrum, kök, fönster & tak. Parkera bilen på den grusade uppfarten, gå upp för trappen till farstun och välkomnas in i hallen med plats för ytterkläder och skor innan du tar dig vidare in till det fint renoverade köket med matplats. Här finns gott om plats för hela familjen att ha trevliga middagar tillsammans. Större delen av vitvarorna i köket kommer från Husqvarna. Rymligt vardagsrum med kamin som sprider värme och mysstämning under kallare dagar, härifrån nås altanen. På entréplan finns även två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, wc och handfat. Källarplan erbjuder ett stort allrum som med fördel kan användas som träningsrum. Finns en tonåring i familjen som vill ha ett eget litet krypin så finns det ett rum som passar utmärkt nere i källaren. Här finns även en tvättstuga, två förråd samt en matkällare att förvara sylt och dryck. För de som är i behov av mer utrymme finns möjlighet att inreda vinden. Nornastigen är en lugn och barnvänlig gata och här bor du på en mysig tomt med bra insynsskydd tack vare Tuija häcken. Här finns gott om plats för barnen att leka och på gården finns äppelträd, plommonträd och diverse blommor. Uthus med plats för gräsklippare, cyklar och verktyg. Varmt välkommen på visning! Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

  • Plus
Magasinsgatan 4B, Krylbo, Avesta kommun

Magasinsgatan 4B

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 392 kr/mån
3 679 kr/m²

Längsmed Magasinsgatan i Krylbo finner vi denna trevliga tvårummare på bottenplan med inglasad balkong! Gå en halv trapp upp och välkomnas in i en trivsam lägenhet. Ljus hall med plats för skor och ytterkläder i garderoben. Kök med matplats för fyra personer. Stort rymligt vardagsrum med utgång till den nyinglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under de lite varmare månaderna. Vidare bjuder lägenheten på ett sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med dusch, wc samt kommod. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Här bor du i en trevlig förening där VA, uppvärmning, TV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften på 3 392 kr. En kort promenad bort hittar du vackra älvpromenaden och Avestas köpcentrum ligger ca 5 minuters bilväg från bostaden. Namnet är välbekant för alla som åker tåg. Krylbo är en viktig järnvägsknut i Sverige även i dag – och ett livaktigt samhälle drygt 3 km från centrala Avesta. Outokumpu, kommunens största företag, ligger i närheten. Här möter du ett varierat utbud av bostadsrätter, villor, radhus och kedjehus. Barnfamiljer har skolor och förskolor på nära håll. Krylbo skola är en F-3 skola. I anslutning till Krylbo skola ligger förskolan Igelkotten, och i grannområdet Karlbo väntar två andra förskolor. Det finns livsmedelsbutik, restauranger och pizzerior i Krylbo, och för dig som vill storhandla är det inte långt till Dalahästen eller ICA Kvantum i stadskärnan (ca 5 minuter med bil). Avesta båtklubb i Karlbo ger möjligheter för dig som vill njuta av Dalälvens storslagna vattensystem söder om stan. Den långa Älvpromenaden är ett eldorado för motionärer och naturälskare, och det tar knappt 30 minuter att promenera till de fascinerande Döda Fallen, som torrlades när Dalälvens föregångare för 7 000 år sedan bröt sig en ny fåra.

  • Plus
  • Balkong
Svinö Hyttbacken 421, Dala-Husby, Hedemora kommun
  • Lör 3 aug kl 15:00

Svinö Hyttbacken 421

Villa
Dala-Husby, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 750 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 442 m² tomt

En bit utanför Hedemora, närmare bestämt i trevliga Svinö, finner vi denna fina enplansvilla utan källare med oinredd övervåning. En plats för hela familjen att trivas! En välplanerad villa med ett otroligt läge högst upp på kullen måste upplevas på plats. De senaste åren har fastigheten fått en uppfräschning i form av nytt genomgående golv och nya välvalda tapeter på väggarna. Välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder samt skor. Stort badrum med dusch & toalett. Tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Villan erbjuder tre sovrum, varav ett med garderober. Fullt utrustat kök med trivsam matplats för hela familjen, här finns också utgången till den stora takade altanen med härlig utsikt över åkrarna. Hemtrevligt vardagsrum med täljstenskamin och plats för soffgrupp. Bekväm uppvärmning med vattenburen uppvärmning (luft/vatten) och kamin. En trappa upp finner vi den oinredda våningen där möjligheterna är stora, för den större familjen är en god idé att göra sovrum av utrymmet. På gården finns även ett garage för en bil. Varmt välkommen på visning! Byn Svinö ligger strax utanför Husby, eller Dala-Husby som samhället också kallas. Det är en av Dalarnas äldsta och vackraste bygder som ligger ca 17 km norr om Hedemora stad. En stor del av bebyggelsen är koncentrerad till Smedby på båda sidor Dalälven, och här finns också två livsnödvändiga ting för att bo och trivas: skolan och lanthandeln. Smedby skola tar emot förskoleklass och årskurs 1–6, och förskolan finns alldeles intill skolan. De cirka 300 hushållen runt Husby slår vakt om sin lanthandel som också har en äventyrsgolfbana strax intill. Den lite större orten Långshyttan ligger ca 8 km bort och där finns bl.a. vårdcentral, ICA-affär, skola och sporthall. För de som vill ha större utbud av butiker, livsmedelsaffärer, badhus etc. ligger Hedemora 15 min bort. Stockholm ligger ca 2 h resa bort.

  • Plus
Kaprifolvägen 1, Avesta Grytnäs Gärde, Avesta kommun

Kaprifolvägen 1

Villa
Avesta Grytnäs Gärde, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 300 000 kr
127 + 41 m²
5 rum
1 160 m² tomt

Varmt välkommen till Grytnäs Gärde och denna fina enplansvilla utan källare! Här stiger du in i ett öppet och rymligt hem om ca 127 kvm välskötta kvadratmeter med bra planlösning och en mysig kamin i vardagsrummet. Ett stenkast från förskola, skola, mataffär och trevlig promenadstråk. Välskött hus med en trevlig tomt på baksidan som består av ett fristående förråd, en mysig uteplats, rutschkana och gunga, perfekt för barnfamiljen. Villan har en välplanerad planlösning med allt i ett plan. Huset erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en takad altan och den härliga bakgården. I vardagsrummet finns en braskamin som värmer skönt kalla vinterkvällar. Ett trevligt matrum med plats för upp till 6 personer. Kök med bra förvaringsmöjligheter, diskmaskin, hel kyl och frys. Tre sovrum varav ett mater bedroom med inbyggda garderober. Renoverat badrum med kakel och klinkers. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns även en dusch och en mysig bastu. Rymligt garage för en bil samt ett gästrum med förråd. I hallen finns även en WC med våtrumsmatta och målade väggar. Varmt välkomna till ett hem att trivas i för hela familjen! Ett välordnat villaområde 4 km norr om centrala Avesta – det sammanfattar Grytnäs gärde. Området formades mestadels på 1970- och 1980-talet och består nästan helt av villabebyggelse. Härifrån har du drygt 1 km till närmaste större livsmedelsbutik, och förskola och skola finns i området Skogsbo i närheten. För de mindre barnen är Kullens stora lekpark en given centralpunkt. Avesta golfklubb med sin 18-hålsbana ligger bara 2 km bort, och handelsplatsen Dalahästen lockar med ett stort urval av butiker. Det är gångavstånd från Grytnäs gärde till pizzerior, en restaurang och gym.

  • Plus
Knallasbenning 59, Avesta, Avesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 17:30

Knallasbenning 59

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 595 000 kr
203 m²
6 rum
2 572 m² tomt

Varmt välkomna till Knallasbenning & detta fina timmerhus! Här bor du på landet med lugnet omkring samtidigt som du har cykelavstånd in till centrala Avesta! Nuvarande ägare förvärvade tomten 1970 och fraktade dit härbret som står på gården från Hälsingland som till en början användes som en sommarstuga. De trivdes så bra och valde därefter att bygga bostadshuset som är väl omhändertaget. Nyligen byttes taket. Med sin generösa boyta på 203 kvm finns gott om plats för hela familjen att trivas. Välkomnas in i en hall med plats för ytterkläder för att sedan ta dig in i köket som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för diverse köksredskap och matplats för 6 personer. Rymlig vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här står även en kamin som värmer gott och bidrar till mysfaktor höst och vinterdagar. Intill ligger ett stort allrum med utgång till den inglasade altanen. Nedre plan består även av två stycken sovrum med garderober, badrum med bastu, WC samt tvättstuga. En trappa upp finner vi förutom ytterligare ett allrum två sovrum med plats för dubbelsängar. Stor trädgårdstomt med diverse buskar & perenner. På gården står förutom Härbret även ett uthus med carport. OBS! Fastigheten själs med friskrivningsklausul! Både permanent och fritidsboende som dominerade livet i bygden. I Knallasbenning finns naturen och lugnet nära inpå dig, och Dalälven erbjuder både bra fiske och badplats. Centralorten Avesta (drygt 7 km bort) når du med bil på 7 minuter. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
Frejgatan 14B, Avesta, Avesta kommun

Frejgatan 14B

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
525 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 008 kr/mån
9 813 kr/m²

Välkommen in i denna tvåa om 53,5 kvadratmeter högst upp i huset! Ett välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus och utgång till en stor balkong. Mysig balkong i västläge med sol hela eftermiddag och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot Grönområde. Delvis renoverat kök med nya vitvaror. Fint renoverat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Möjlighet att få en P-plats. Varmt välkomna på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
Buskavägen 9, Avesta, Avesta kommun

Buskavägen 9

Fritidshus
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
750 000 kr
115 m²
3 rum
984 m² tomt

Varmt välkommen till Buska & denna enplansvilla med garage! En perfekt bostad för dig som vill bo utanför stan, renovera & sätta din egen prägel på ditt hem! Ta ett kliv upp på farstun, in genom dörren och välkomnas in i en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Stort kök med ljusa skåpluckor och matplats för hela familjen, förutom diskmaskin, spis och ugn finns en fullstor kyl och frys. I köket står också kaminen som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Genom de vackra spegeldörrarna tar du dig in till vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Två sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Stor dusch samt handikapptoalett. Vidare bjuder bostaden på en tvättstuga med både tvättmaskin samt torktumlare. På tomten finns ett fristående garage med förråd. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna till visningen. Här bor du lugnt och skönt på landet med skogen intill husknuten. Samhällsservice, såsom livsmedelsbutiker och skolor är dock inte långt bort. På knappa 10 minuter med bil når du orten Horndal och 15 minuter bort ligger Fors, båda tätorterna erbjuder grundläggande samhällsservice. Önskar du större utbud av butiker, restauranger och nöjen tar du dig med bil in till centrala Avesta på ca 25 minuter. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med fina badmöjligheter & är du i behov av att besöka en frisörsalong finns det också in byn. Virket till renoveringar inhandlar du med fördel lokalt på den välsorterade bygghandeln Västanhede Trä och Järn.

  • Plus
Skogsvägen 3C, Avesta, Avesta kommun

Skogsvägen 3C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 485 kr/mån
10 890 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Poppeln! Med centralt läge i Avesta ligger denna gavellägenhet om tre rum och kök med en extra toalett. Perfekt läge med kort promenad till centrum. Här bor du lugnt och skönt med balkong i sydläge med sol hela dagen. Ljus lägenhet tack vare fönster åt tre väderstreck. Två stora sovrum samt en gästtoalett. Rymligt badrum med tvättmaskin och dusch. Låg avgift där VA, uppvärmning, TV, internet och bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har tecknat elavtal där elkostnaden läggs till på avgiften i varje kvartal. Inre reparationsfond om 2 336 kr finns. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
Slöjdgatan 10, Hedemora, Hedemora kommun

Slöjdgatan 10

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 400 000 kr
157 + 166 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Med ett centralt läge i Hedemora längsmed Slöjdgatan finner vi denna trevliga villa med en spännande arkitektur! Generöst tilltagna sällskapsytor i fem halvplan. Bekväm uppvärmning med vattenburen uppvärmning (fjärrvärme) och en snygg kakelugn i vardagsrummet. Med sina fem sovrum passar villan utmärkt för den stora familjen. Huset som består av 6 rum och kök är fördelat på 157 kvm boarea samt 166 kvm biarea. Härligt och stort vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning till kök och matplats vilket bjuder in till social samvaro. Renoverat kök från Kvik med matplats upp till 8 personer. Vidare i källaren finns en välrenoverad spaavdelning med golvvärme, dusch och badkar. På plan 2 finns två sovrum varav ett med utgång till en stor takad altan, här finns även en WC. Plan 3 består av två sovrum varav ett master bedroom med inbyggda garderober samt ett badrum med badkar. Trevlig trädgård med fruktträd och häckar samt en välskött gräsmatta. En fastighet som måste upplevas på plats- varmt välkommen på visning! Hedemora har den lilla stadens stora fördelar. Centrum präglas av lugna, småskaliga boendemiljöer och trivsam handel runt Åsgatan och Hökartorget. Här har du förstås nära till affärer, restauranger och kaféer, Vasahallens badhus, bibliotek och annan offentlig service – och nära till skolor och förskolor. Vackra gamla innergårdar varvas med 1950-talsatmosfär. Stanna gärna upp på Stora Torget, en torg- och marknadsplats för södra Dalarna redan på medeltiden. Det tar högst 5 minuter att promenera till de stora livsmedelshallarna nära riksväg 70, och numera finns också matvarubutiker längs Åsgatan. Dessutom hittar du mycket grönska över allt i närmiljön, med parker, trädgårdar och små sjöar. För dig som gillar motion och natur ligger Stadsberget och Brunnsjöberget högst ett par kilometer bort. ”Fågelsjön” Hovran nere vid Dalälven har högklassiga våtmarker och strövområden. Och med tåg tar det faktiskt mindre än 2 timmar till Arlanda och Stockholmsområdet när du behöver omväxling.

  • Plus
Myrgatan 38A, Avesta, Avesta kommun

Myrgatan 38A

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
225 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
1 993 kr/mån
6 081 kr/m²

Längsmed Myrgatan i centrala Avesta finner vi denna etta med balkong! Här bor du i en trevlig bostadsrätt med en låg månadsavgift om 1 993 kr där VA, uppvärmning, bostadsrättstillägg, TV och internet ingår. Perfekt första boende. Välkomnas in i en ljus hall med plats för skor och ytterkläder. Stort allrum med fina parkettgolv och garderober samt plats för säng och soffgrupp. Härifrån tar du dig ut till balkongen som har fin utsikt mot innergården. Kök med plats för litet matbord och diverse köksredskap. Badrum med dusch, wc och handfat. Varmt välkommen på visning! Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
Midsommarvägen 8, Fors, Avesta kommun
  • Lör 3 aug kl 13:30

Midsommarvägen 8

Villa
Fors, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 750 000 kr
145 + 90 m²
6 rum
1 310 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Fors och denna välplanerade villan med bergvärme. Här finns det möjlighet att förvärva ett hemtrevligt hus om 145 med en finrenoverad källare. Detta hemtrevliga hus bjuder på bland annat en bra planlösning, mysig kamin, stor inglasad altan och en härlig spaavdelning med bastu och bubbelbad. På Midsommarvägen 8 erbjuds detta fina hus beläget långt från motorvägar och storstadsbrus – här kan du helt enkelt koppla av och njuta av att göra ingenting. Från Sävviken kan du ta båt eller kajak genom en sagolik kanal ut i sjön Åsgarn, har du tur så ser du bävern som simmar förbi. Huset är beläget på en fin och insynsskyddad tomt med välskött gräsmatta. Dessutom finns äppelträd, rabarber och en otroligt fin vindruvsranka som ger över 100 vindruvsklasar varje sommar. För dig som har barn eller hund är det en extra trygghet att baksidan är inhägnad med staket. Nära till vackra grönområden och badsjö med endast en kvart från Avesta. Bottenplan består av ett trevligt och öppet vardagsrum med kamin och utgång till en stor inglasad altan på baksidan. Kök med matrum för upp till 8 personer. Separat barnavdelning med tre sovrum och toalett och ytterligare två sovrum med badrum i andra sidan av huset. Stor källare består av spaavdelning med dusch, bastu och bubbelbad. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en vinkällare, pannrum och tre förråd. Husets garage ligger även här med en rymlig verkstadsdel. Perfekt bostad för den stora familjen. Välkommen Hem! Fors är ett ganska litet samhälle med egen karaktär ca 14 km norr om Avesta. Orten är uppdelad i byarna Västanfors och Östanfors, och domineras av Stora Enso kartongfabrik med sina 550 anställda. Den berömde arkitekten Ralph Erskine har ritat både ett antal bostadshus i samhället och delar av fabriken. Bostadsrätter, parhus, radhus och villor – det finns boendeformer för olika smaker. Fors har en ICA-butik, pizzeria, Folkets Hus och en livaktig idrottsförening. Barnfamiljer har nära till skola (årskurs 1–6) och Triangelns förskola. Badplatsen vid Halsjön är en oas sommartid.

  • Plus
Åsgatan 10, Avesta, Avesta kommun

Åsgatan 10

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
375 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/7
2 132 kr/mån
8 824 kr/m²

Ta hissen upp till andra våningen och kliv in i denna fina etta! Perfekt bostad för dig som söker din första egna lägenhet eller en övernattningslägenhet! Välkomnas in i en stor, rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Nyrenoverat kök (2021) med matplats för upp till fyra personer. Ljust & fullt möblerbart vardagsrum med plats för både soffa & säng. Fräscht stambytt badrum (2017) med dusch, toalett & handdukstork. Reparationsfod om 8 365 ingår vid förvärvet. Här bor du i en populär och välorganiserad förening där VA, uppvärmning, TV, internet och bostadsrättstillägg ingår. BRF Bergsnäs är en populär och välorganiserad förening med 196 bostadsrätter. Många större investeringar har gjorts genom åren, förra året installerades bergvärme samt solceller. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, förråd för barnvagn/rollator, cykelförråd, mopedförråd, verkstad, samlingslokal, övernattningslägenhet (150 kr/natt) m.m. På gården finns lekpark, boulebana, grillplats, uteplats och sopsortering. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Utsund 61, By Kyrkby, Avesta kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Utsund 61

Gård/Skog
By Kyrkby, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 600 000 kr
260 m²
6 rum
14 ha tomt

Hjärtligt välkomna till Kungsgårds! En idyllisk gård med privat läge och egen strand vid Dalälven och sjön Bäsingen. Unik möjlighet att förvärva en bit av historien i Södra Dalarna och skapa ett hem med ett fantastiskt läge. En unik fastighet för den händige, låt drömmen om den perfekta gården bli verklighet. Låt Dalälven och fina vyer över åkermarken blir din närmsta granne. En gård med bästa läge som alla drömmer om. Totalt ca 14 hektar varav ca 8 hektar åkermark i denna vackra omgivning och 3 ha skog. Ekonomibyggnaderna erbjuder en chans till att förverkliga sin dröm, oavsett om du har djur/maskinintresse eller vill ha en större verkstad. Här finns verkligen utrymme för allt. På gården står även en charmig timmerstuga (2016) med pentry, sovloft och duschrum. Kungsgårds omfattar om ca 260 kvm i två plan. Det första du möts av i hallen är en spiraltrappa i gjutjärn centralt placerad i huset. Väldigt stora sociala ytor på entréplan, högt i tak och takmålningar i de flesta rum. Det finns inget kök i dagsläget. På entréplan finns även ett badrum/WC med våtrumsmatta. Två till tre sovrum finns på övre våningen. Taket är nytt och fiber är indraget i fastigheten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och energideklaration kommer ej utföras. Med lite kärlek i form av renovering kan detta boningshus bli ett hem att trivas i för lång framtid och för flera generationer! Varmt välkommen på visning! By kyrkby eller Kyrkbyn förgrenar sig runt Bysjön som egentligen är en del av Dalälven. Du som vill ströva i omväxlande natur med stora skönhetsvärden har kommit rätt, antingen du bor här permanent eller köper fritidshus. Det finns två naturreservat i närmiljön, Bysjöholmarna och Fullsta, och Bysjön har bra fiske. Avesta ligger 14 km bort och till närmaste centralort. Kyrkbyn har egen förskola, skola (årskurs 1–6) och fritids. ICA Supermarket, pizzeria, mack, bibliotek, badhus m.m. finns i Horndal. Kyrkbyn drar till sig många besökare på sommaren, och vecka 30 varje år ordnas By slånkvicku, med musik, musikarrangemang, öppet hus hos konstnärsateljéer och mycket mer. Falkudden camping vid sjön är en populär anhalt för turister.

  • Plus
Holmgruvan 230, null, Hedemora kommun

Holmgruvan 230

Fritidshus
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
1 989 m² tomt

Med vindens sus i trädkronorna och fåglarnas kvitter är det lätt att finna lugnet här. Hjärtligt välkomna till denna sommaridyll i Södra Dalarna. Stugan ligger ett stenkast från sjön Svartfjällen med rätt att använda båtplats. Enskilt läge en bit upp i skogen. Här är man verkligen ensam med naturen. Bra insjöfiske endast 15 meter från tomtgränsen. Stugan omges av en stor skog som lämpar sig väl för den som gillar långa promenader, där det finns ett överflöd av blåbär på sommaren och kantareller på hösten. Här finns ett nybyggt hus med charmiga detaljer och snickeriglädje, utrustad med vedspis, väl tilltagen uteplats under tak samt utedass. Kliv in genom de vackra pardörrarna och möt en charmig stuga om ca 35 kvm med högt i tak, upp till nock. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som präglas av en vintage spiraltrappa i industristil som leder till loftet. Från loftet kan du njuta av morgonsolen genom de munblåsta 1800-tals fönstret från dubbelsängen. Alla stugans fönster är munblåsta och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Snyggt kök med mycket förvaring och vedspis, här kan ni se solen glittra i vattnet från köksfönstret medan maten tillagas. Stugan har förberetts redan i byggfasen för solenergi som därmed lätt kan installeras. Stor tomt på ca 1 989 kvm med gräsmatta, fruktträd, pioner och olika perenner. Tomten är friköpt och avstyckad. Här finns även ett nybyggt förråd om ca 30 kvm, kanske blir det en framtida gäststuga! Här kan ni bada helt avskilt alldeles intill stugan eller ta en kort promenad till närliggande sjö med sandstrand. På cykelavstånd finns det även ett fint kommunalt bad med sandstrand och kioskverksamhet under sommaren. Här kan ni njuta av sköna sommardagar utan måsten eller byggnader som kräver underhåll på många år. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Alfhemsvägen 35, Skogsbo, Avesta kommun
  • Lör 3 aug kl 12:30

Alfhemsvägen 35

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 995 000 kr
100 + 70 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Längsmed Alfhemsvägen i lugna och barnvänliga Skogsbo finner vi denna välskötta villa! Här erbjuds en trevlig bostad med gott om utrymme, perfekt för barnfamiljen. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Genomtänkt planlösning med sovrummen på övre plan och de sociala ytorna på entréplan. Välkomnas in i en trevlig hall med vackert parkettgolv, något som är genomgående på hela våningen. Fint renoverat ljust kök som väcker matlagningsintresset hos en samtidigt som det bjuder in till social samvaro med vänner och familj. Härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord, härifrån nås även den takade altanen. I vardagsrummet står även en öppen spis som värmer gott kalla vinterdagar och som ger mysstämning. På entréplan finns även en mindre WC. En trappa upp, på övre plan, finns huset badrum. Fräscht sådant med dusch, wc, kommod samt handdukstork. Dessutom finns tre rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkongen. Källarplan bjuder på ett allrum som passar utmärkt som tv-rum för tonåringarna, ytterligare ett rum som med fördel kan användas antingen som sovrum eller kontor samt tvättstuga med kommod och bastu. Dessutom finns förråd samt matkällare, härifrån kan även garaget nås. Lagom stor trädgårdstomt med gott om plats för odling och lek. Varmt välkommen på visning! Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

  • Plus
Bragegatan 12, Avesta, Avesta kommun

Bragegatan 12

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 995 000 kr
139 + 113 m²
5 rum
495 m² tomt

Varmt välkomna till Bragegatan och denna välplanerade villa med garage! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område samtidigt som du har gångavstånd till både förskolor, skolor, mataffärer och diverse affärer. Villan som rymmer 139 kvm boarea och 113 kvm biarea, fördelat på 5 rum och kök, passar utmärkt för den stora familjen! Välkomnas in i en hall med plats för ytterkläder och skor. Fint renoverat kök från Boman med matplats för upp till 6 personer. Större matbord får plats i det stora vardagsrummet som är tillräckligt rymligt för en soffgrupp också. Härifrån når du den inglasade altanen som man gärna sitter och avnjuter middag på tillsammans med vänner och familj under de varmare månaderna. På entréplanet finns även ett badrum med dusch, handfat, wc samt en liten tvättstuga. En trappa upp finner vi villans alla sovrum, hela fyra stycken! Varav tre är väldigt rymliga och där får dubbelsängar plats. På övervåningen finns ett renoverat badrum med WC, Kommod och badkar. Källarplan bjuder på två allrum samt två förråd. Insynsskyddad tomt med gott om utrymme för både kubbspel och fotbollsmatch. Hjärtligt välkomna till visning. Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

  • Plus
Getingvägen 11, Skogsbo, Avesta kommun
  • Lör 3 aug kl 11:30

Getingvägen 11

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
995 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
934 m² tomt

Varmt välkommen till Getingvägen i Skogsbo och denna välskötta villan från 40-talet. Belägen i ett populärt bostadsområde i Avesta med närhet till förskola och mataffärer. Här finns stora möjligheter till att skapa ett modernt och trevligt boende med stort dubbelgarage. På entréplan välkomnas du av ett rymligt vardagsrum med möbleringsmöjligheter angränsad till köket. Här finns även ett sovrum, WC, hall med garderober och ett välskött kök med matplats för upp till 6 personer. Övre plan rymmer två sovrum, samt ett WC. Källarplan med förråd, pannrum, tvättstuga med tvättmaskin och verkstad med utgång till garaget. Mysig trädgård med stor gräsmatta, bärbuskar och häckar runt om. Stort dubbelgarage med smörjgrop. Uppvärmning genom vattenburen uppvärmning (pellets, ved och el). Fastigheten kommer att besiktigas inom kort och säljs med friskrivningsklausul. Villor, kedjehus och bostadsrätter dominerar i det expansiva området Skogsbo på andra sidan Dalälven i förhållande till Avesta centrum. Det mesta familjen behöver i form av service finns inom bekvämt räckhåll. Förskola och skola upp till årskurs 6 hittar familjen i det egna området, inklusive en ny sporthall. Det är nära till välsorterade Hemköp, och med bil tar det inte mer än 5 minuter till Dalahästen med dess lockande urval av butiker. Skogsbo har gym, pizzerior och möbelaffären Mio. Avesta stadskärna ligger drygt 2 km bort på andra älvstranden. Trägna trädgårdsodlare söker sig gärna till handelsträdgården i grannområdet Rutbo. Till slut ett tips till dig som söker naturupplevelser – leta dig fram till den 8,5 km långa Älvpromenaden. Den är svårslagen, den går från Gamla byn ner till Krylbo och tillbaka igen på båda sidor älven.

  • Plus
Bäckstigen 7, Brunnbäckstäkt, Avesta kommun

Bäckstigen 7

Villa
Brunnbäckstäkt, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 575 000 kr
74 m²
4 rum
947 m² tomt

I lugna och familjevänliga Brunnbäck, med gångavstånd till Dalälven, finner vi denna trevliga enplansvilla med garage! Fyra rum och kök, allt i ett plan! Renoverat hus där det bara är att flytta in och trivas! Bekvämt uppvämning genom vattenburen golvvärme i hela huset (ej badrum). Välkomnas in i en ljus, rymlig hall med plats för ytterkläder samt skor. Superfint renoverat kök med gott om förvaring för diverse köksredskap och matplats för sex personer. Trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utblick mot den stora, delvis takade, altanen som bjuder in till social samvaro. Tre sovrum varav ett större med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med wc, kommod, duschkabin och tvättmaskin. På den nygjorda uppfarten får flertalet bilar plats och under vinterhalvåret är det skönt att ha bilen i garaget. Lagom stor trädgårdstomt med plats för både odling och lek. På tomten står även ett förråd/vedbod. Fiskerätt i Dalälven ingår i fastigheten. Läs gärna under renoveringar och varmt välkommen på visning! Karlbo och Brunnbäck sträcker ut sig längs Dalälvens strand strax söder om Krylbo. Här rinner älven fram i ett flackt landskap och bildar så småningom ett antal sjöar – en ganska underbar miljö för dig som vill paddla eller åka båt genom vattensystemet. Avesta båtklubb har sitt högkvarter i utkanten av Karlbo, med 60 fasta båtplatser. En välsorterad handelsträdgård finns till hands för alla villaägare och radhusbor som vill odla själv. Du kan handla mat i grannsamhället Krylbo, och hos de stora livsmedelshallarna vid Dalahästen (7 minuter med bil) och inne i stadskärnan. Det är drygt 5 km från Karlbo till Avesta Galleria. Karlbo skola har förskoleklass, årskurs 1–6 och fritids. För de små barnen finns två förskolor i närmiljön: Våga Vilja (intill skolan) och Äventyret. En pizzeria och en taverna är en extra trivselfaktor för de boende. Ett givet lokalt utflyktsmål är Karlfeldtsgården som bjuder på en härlig trädgård, kafé, hantverk och diverse kulturevenemang. Här hade nobelpristagaren och poeten Erik Axel Karlfeldt sitt barndomshem.

  • Plus
Österby Lumkullberget 252, Hedemora, Hedemora kommun

Österby Lumkullberget 252

Fritidshus
Hedemora, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
595 000 kr
30 m²
2 rum
1 780 m² tomt

Varmt välkommen till Österby Lummkullberget & detta sommarparadis med pool och sjöutsikt! Strax utanför Hedemora, intill sjön Viggen, finner vi denna charmiga stuga. Här bor du med skogen inpå knuten och kan enkelt koppla av och njuta av livet i dess enkelhet. Stugan består av ett allrum med fint trägolv och härliga balkar i taket. Efter en sensommardag ute kryper man gärna upp i soffan och värmer sig framför kaminen. Mysigt sovrum med två inbyggda sängar. Ljust och fint kök med matplats. På gården står också ett fräscht utedass. Varma dagar kan med fördel spenderas vid poolen för att sen avslutas med grillmiddag på altanen. Ett smultronställe som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning! Hedemora har den lilla stadens stora fördelar. Centrum präglas av lugna, småskaliga boendemiljöer och trivsam handel runt Åsgatan och Hökartorget. Här har du förstås nära till affärer, restauranger och kaféer, Vasahallens badhus, bibliotek och annan offentlig service – och nära till skolor och förskolor. Vackra gamla innergårdar varvas med 1950-talsatmosfär. Stanna gärna upp på Stora Torget, en torg- och marknadsplats för södra Dalarna redan på medeltiden. Det tar högst 5 minuter att promenera till de stora livsmedelshallarna nära riksväg 70, och numera finns också matvarubutiker längs Åsgatan. Dessutom hittar du mycket grönska över allt i närmiljön, med parker, trädgårdar och små sjöar. För dig som gillar motion och natur ligger Stadsberget och Brunnsjöberget högst ett par kilometer bort. ”Fågelsjön” Hovran nere vid Dalälven har högklassiga våtmarker och strövområden. Och med tåg tar det faktiskt mindre än 2 timmar till Arlanda och Stockholmsområdet när du behöver omväxling.

  • Plus
Fäbodvägen 68, Horndal, Avesta kommun

Fäbodvägen 68

Villa
Horndal, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
1 695 000 kr
145 + 86 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Välkommen till en hemtrevlig och pampig villa i Horndal. Fäbodvägen 68 har under senaste åren renoverats till en högkvalitativt hus. Villan erbjuder ett boende om 6 r.o.k. med tre extra rum i källaren. Bekväm uppvärmning genom luft/vatten och en rejäl täljstenskamin i källaren. Entréplan består av en välkomnande hall för smidig av hängning av kläder. Stort och charmigt kök med en snygg tegelvägg. Köket är fullt utrustat och har plats för minst 6 personer runt matbordet. Från köket, via den fina altandörren, nås den stora altanen med många soltimmar. På bottenplan finns ett stort vardagsrum med vackert trägolv och utgång till en inglasad altan på gaveln. Husets badrum finns även här med duschkabin, golvvärme och kaklade väggar. Här finns även två stora sovrum. På övre plan möts vi av ett möblerbart allrum med stora fönsterpartier och en trevlig kamin. Här ligger husets master bedroom med stor walk in closet. Det finns även ett till sovrum med inbyggda garderober och en gästtoalett. Huset tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare hittas även på övre plan. Källaren inrymmer två stora gästrum och den gamla gillestugan med täljstenskamin och inbyggd pizzaugn. På tomten finns ett rymligt garage samt vedbod. Ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

  • Plus
Möllers väg 12, Stjärnsund, Hedemora kommun

Möllers väg 12

Fritidshus
Stjärnsund, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
2 500 000 kr
70 + 20 m²
3 rum
1 535 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Södra Dalarna! Den här vackra stugan ligger omringad av vacker natur och skog i hjärtat av Stjärnsund. Nära till vackra grönområden och en promenad bort från Björknäbbabadet Grycken. Fastigheten har andel i bastuföreningen vid Grycken där kan du ta en dopp efter ett härligt bastubad, sitta på bänken och njuta av utsikt över Grycken och se solen gå ner bakom bergen. På Möllers väg 12 erbjuds denna mysiga stuga beläget långt från motorvägar och storstadsbrus – här kan du helt enkelt koppla av och njuta av lugnet. Detta hemtrevliga fritidsboende bjuder på bland annat ett fristående garage, redskapsbod, snickarbod, gäststuga, vedbod samt ett fint välvårdat bostadshus med bra planlösning. Stugan står på en fin och trevlig naturtomt med stora gräsytor, buskar och en liten bäck som rinner genom. Bostadshuset består av ett praktiskt kök med gott om förvaringsutrymme för diverse köksredskap. Välplanerat och trevligt vardagsrumrum med kamin som värmer gott och höjer mysfaktorn kalla dagar. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Topprenoverat badrum med golvvärme, duschkabin, wc, kommod och tvättmaskin. Här står även den infraröda bastun med inbyggda högtalare som bidrar till avslappning efter en vinterdag utomhus. Vidare erbjuder bostadshuset på en inglasad altan som bjuder in till social samvaro. Kommunalt vatten och avlopp året runt för den som vill bo permanent. Många påkostade renoveringar såsom insättning av 3-glas fönster har gjorts, läs mer under "renoveringar". Här får du möjlighet att på bästa sätt ta tillvara på årstidernas charm. Vintern med spark, skridskoåkning och mysiga brasor, våren med dess fågelkvitter och vattnet som forsar i bäcken på tomten, sommaren med grillmiddagar och kvällsdopp för att sen under hösten ta en promenad i skogen bakom huset för att plocka svamp och bär. Ett smultronställe som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning! Stjärnsund är kultur och natur i god blandning – ett attraktivt utflyktsmål vid sjön Grycken och en idyll för de boende. Det är ett av Dalarnas bäst bevarade 1700-talsbruk, grundat av Christopher Polhem, ”den svenska mekanikens fader”. Här finns villor, bostadsrätter och fritidshus. Du möter mysiga butiker, konstutställningar, konsthantverk, och på somrarna ordnas musikevenemang i mysiga Smedjan, bruksmarknad på lördagar och mycket annat. Det är 28 km in till Hedemora, och 15 km till Långshyttan som erbjuder en välsorterad ICA Supermarket. På hemorten finns Ekoskafferiet, en medlemsdriven butik med ekologiska produkter, och Stjärnsundskiosken där du kan ta en hamburgare eller mjukglass samtidigt som du spelar minigolf. Stjärnsunds förskola drar nytta av ortens växlingsrika natur, och för de lite äldre barnen, sex år och uppåt, ligger Jonsboskolan i Långshyttan nära till hands. Ett alternativ är Annaskolan i Dormsjö, byggd på waldorfpedagogik, för årskurs 1–9.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 39