Kommande

Fäbodvägen 15

Horndal, Avesta kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
1 436 m²
Byggår
1919
Driftkostnad
30 370 kr/år
Kommande

Letar du efter sommarstuga eller permanentboende? Här förbereds försäljning av ett fint hus med dubbelgarage i Horndal, kanske är det något för just dig. Kontakta oss gärna så får vi erbjuda dig en visning.
En och en halvplanshus bestående av tre rum och kök och ett stort garage. En bostad som du kan sätta din egen prägel på. Bottenplan består av ett vardagsrum med utgång till ett fint inglasat uterum som vetter mot åkrarna. Fint kök med vedspis och matplats för upp till fyra personer. Här finns även ett badrum som är under renovering (ej våtrumstapet/matta). Vattenburen golvvärme genom vedspis. På övre plan finns två rymliga sovrum och dusch. En fin tomt med fri utsikt över åkrarna, här hittar du även päron, plommonträd, vindruvsrankor och olika bärbuskar.

Ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
0721807984

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.