Krokusgatan 4

Horsby, Herrljunga Karta & restider

2 389 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Är det dags att förverkliga drömmen om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? Vid skogsbrynet på Horsby finns nu möjlighet att förvärva denna tomt på Krokusgatan 4 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Astrid" om 107 kvm med inredningsbar ovanvåning.
Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör Astrid till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Huset kan bland annat förses med gavelbalkong och övervåningen kan ha en takkupa på baksidan för ökad rymd och ljusinsläpp på övervåningen. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv.

På Krokusgatan har man direkt närhet till skola och strövområden samt promenadavstånd till service, kommunikationer och mataffärer.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta in redan under vintern! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Huset planeras att vara inflyttningsklart till vintern/våren 2019. För ytterligare information kontakta Kenan Devic 0511-533 00, [email protected] eller Marcus Olsson 0705 14 14 02, [email protected] på Älvsbyhus.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
107 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
828 m² tomt
Antal rum
3 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Krokusgatan 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 389 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 232
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 97 dagar sedan, den 16 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips