Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nästegårdsgatan 3A, Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Ons 13 mar kl 16:30

Nästegårdsgatan 3A

Lägenhet
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 310 kr/mån
11 880 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna trivsamma och ljusa bostadsrätt om 2 rum och kök till försäljning. Lägenheten som är belägen i centrala Herrljunga har dessutom ett ypperligt läge, högst upp i huset med ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten rymmer entréhall med avhängningsmöjligheter, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, sovrum med garderober och kaklat badrum. Bostaden har genomgående en äldre standard men är välskött. Ett billigt boende med låg avgift i en stabil förening med mycket god ekonomi. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kvarnvägen 18A och 18B, Herrljunga, Herrljunga kommun

Kvarnvägen 18A och 18B

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 800 000 kr
530 m²
908 m² tomt

Industrifastighet om totalt ca 500 kvm med goda uthyrningsmöjligheter. Vi finner här produktionslokal/verkstad om ca 80 kvm, lagerytor om ca 300 kvm, kontor/personalutrymme om ca 40 kvm samt en inredd lägenhet på övre plan med god standard om ca 64 kvm. Fastigheten är dessutom bebyggd med dubbelgarage och carport. Byggnaden är uppförd i 2 plan. På övre plan finner vi lägenheten som inrymmer 2 rum och kök, fördelade på ca 64 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum samt duschrum. Lägenheten är idag uthyrd. Övre plan bjuder även på 2 lokaler om totalt drygt 100 kvm som varit uthyrda till replokaler samt pentry och WC. Fiberanslutning finns. Bottenplanet är indelat i olika sektioner vilket ger möjlighet att hyra ut till flera hyresgäster. Se planritning under bilder. - Verkstadsutrymme med två mindre förråd i anslutning samt pannrum. - Personalutrymme med genomgångsrum/hall, mindre kök, WC, duschhörna samt ett rum. - 3 sektioner med separata ingångar med goda möjligheter för mindre verksamhet alternativt lager. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump samt elpatron. Enskilt avlopp. Servitut avseende vatten. Plåtfasad och plåttak. Vad får du? En fastighet som lämpar sig väl för att bedriva platskrävande verksamhet, lagerlokaler och uppvärmda ytor för till exempel kontor eller varmlager. Tomten erbjuder god uppställningsyta och har ett trevligt läge i Herrljunga med närhet till järnvägskommunikation och service. Herrljunga tätort ligger strategiskt med bra kommunikationer till många städer. Med tåg är du i Alingsås på ca 20 min, i Göteborg ca 50 min, Borås ca 35 min och förbindelserna är täta.

Vesene Myresjö 2, Vesene, Herrljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vesene Myresjö 2, Vesene, Herrljunga kommun, bild 2
Vesene Myresjö 2, Vesene, Herrljunga kommun, bild 3

Vesene Myresjö 2

Fritidshus
Vesene, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 700 000 kr
40 m²
1 rum
1 340 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna lantliga idyll, vid vägs ände med naturen och sjön som närmsta granne, till försäljning. Vi finner här en pedantskött torpstuga i mycket gott skick med storstuga, nyrenoverat kök, duschrum samt sovloft. I storstugan med öppet upp i nock och synliga takbjälkar finner vi braskaminen som sprider en härlig värme och bidrar till hög mysfaktor. Altan på framsida huset med utsikt mot sjön. På fastigheten finns också två gäststugor samt redskapsbod/vedförråd. En plats för rekreation och avkoppling endast 1 h från Göteborg och 30 min från Borås.

  • Premium
Rotgatan 1, null, Herrljunga kommun

Rotgatan 1

Villa
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
3 400 000 kr
129 m²
4 rum
971 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade och luftiga enplanshus uppfört 2019! För dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är detta det perfekta huset. Drömmer du om att flytta ut middagarna på sommaren smälter vardagsrum och altan ihop extra fint med direkt utgång via altandörr. Den härliga altanen rymmer både matgrupp och loungemöbler. Sovrummen är strategiskt placerade i ena änden av huset, tillsammans med badrum och toalett. Stenlagd stor garageuppfart och lättskött trädgård, omgärdad av häck. Invändigt möts vi av en ljus och välkomnade hall och en social yta med kök & vardagsrum i öppen planlösning med trevligt ljusinsläpp. Vidare finner vi 3 bra sovrum, badrum och gästtoalett. Här finns också en bra planerad tvättstuga med utgång till det integrerade dubbelgaraget. Genomgående fina material och genomtänkta färgval. Ta chansen att köpa detta härliga hem med låga driftskostnader och slipp underhåll på många år! Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Fastigheten har ett attraktivt läge med närhet till skolor, service, järnvägsstation och strövområden.

  • Energieffektiv
Bokvägen 10, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun

Bokvägen 10

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 995 000 kr
112 m²
4 rum
828 m² tomt

Bokvägen 10 i Herrljunga är en charmig enplansvilla som erbjuder både komfort och avskildhet. Belägen längst in på en lugn gata, omringad av grönska och ett trevligt grannskap, är detta hem perfekt för den som söker en plats att finna ro på. Villan har fyra rum och kök i öppen planlösning, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att skapa olika rumsliga arrangemang efter behov. Det nyrenoverade köket är modernt och funktionellt, med köksö och generöst med förvaringsutrymme. Det är en plats där man gärna samlas för att laga, och avnjuta, måltider tillsammans i. En av de stora fördelarna med detta hem är den stora uteplatsen under tak. Oavsett om det är en varm sommardag eller en regnig höstdag kan du njuta av utomhuslivet i skydd från väder och vind. Här finns gott om utrymme för utemöbler, grillning och avkoppling. För dem med behov av bilparkering finns ett garage samt en bred uppfart, vilket gör det enkelt att parkera flera fordon och ger gott om utrymme för besökande. Detta är särskilt praktiskt i vintermånaderna när det kan vara viktigt att hålla bilen skyddad från snö. Trädgården är ett mysig rum med växtlighet som ger både sol, skugga och privatliv. Här kan du odla blommor, grönsaker eller bara njuta av naturens lugn i din egen lilla oas. Söker du ett attraktivt och lugnt område med närhet till service och kommunikationer är detta dina framtida pärla! Du har dessutom gång- och cykelväg till förskola och skola alldeles utanför tomten. Välkommen till Bokvägen!

  • Plus
Andrégatan 7, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
  • Imorgon kl 16:30

Andrégatan 7

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 895 000 kr
78 + 73 m²
6 rum
731 m² tomt

Andrégatan 7 är ett fantastiskt hem som kombinerar moderna bekvämligheter med en lugn och avslappnad livsstil. Denna fastighet har ett praktiskt dubbelgarage med elbilsladdare och två elektriska portar, vilket ger gott om utrymme för dina fordon och förvaringsbehov. Om avkoppling och välmående är viktigt för dig, kommer du dessutom att älska spabadet på altanen och relaxavdelningen i källaren. Här finns en jacuzzi och bastu där du kan luta dig tillbaka och slappna av efter en lång dag. Ytterligare i huset finner du ett smakfullt helkaklat badrum. Med sina 6 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Uppvärmningen i huset sker genom en effektiv luft-vattenvärmepump, vilket ger låga energikostnader och för mysfaktor och komfortvärme finns braskamin. Taket är bytt 2021 och ger dig tryggheten att stå emot vädrets skiftningar. Här får du en härlig uteplats med spabad och bra solläge, ett inglasat uterum med kvällssol och en trädgård med gräsmatta och fruktträd. Området kring fastigheten är mycket lugnt och fridfullt, perfekt för den som söker ro och stillhet. Dessutom med en kort bit från huset finns vandringsleder för den som gillar att utforska naturen och njuta av friluftslivet. För familjer med barn finns en lekplats i närheten, vilket gör detta hem till en idealisk plats att bo för hela familjen! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
Remmenedal Änghem 1, null, Herrljunga kommun

Remmenedal Änghem 1

Villa
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 550 000 kr
91 + 57 m²
4 rum
2 611 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna lantligt belägna 2-plansvilla. Mitt i det vackra svenska landskapet finner vi en ljus och trivsam bostad med ostört läge där det även ges utrymme för hobbyverksamhet. Här finns det gott om utrymme både inne och ute. Njut av de finaste solnedgångarna i det lugna läget! På husets entréplan finner vi en rymlig hall, tvättstuga, garage, ett rum och bra med förrådsutrymme. Garaget ger bra möjligheter till användning som ett hobbyrum eller varför inte ett till sovrum? På övre plan finns det trevligt kök, rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till balkong i soligt läge, 2 sovrum samt badrum. I vardagsrummet finner vi även det lilla extra såsom ett integrerat kylskåp. Uppvärmning via bergvärmepump. På fastigheten finns också ett separat garage med förråd. Stor trädgårdstomt med möjligheter för odling i mindre skala. Försäljningen avser två intilliggande fastigheter varav den ena, Venavalla 3:26 utgörs av en obebyggd tomt om 1 331 kvm. Remmenedal är beläget mellan Herrljunga och Vårgårda vilket bidrar till goda pendlingsmöjligheter. Till Herrljunga är det ca 6 km och till Vårgårda ca 9 km, vi finner på båda orterna ett brett serviceutbud och goda kommunikationer via tåg.

Visar alla 7