Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bigatan 10, Herrljunga, Herrljunga kommun

Bigatan 10

Lägenhet
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
4 098 kr/mån
8 115 kr/m²

Eftertraktad bostadsrättslägenhet i ett plan med centralt läge i Herrljunga. Trivsam och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök med mycket bra planlösning. Lägenheten rymmer kök, vardagsrum, sovrum, och duschrum/tvättstuga. Uteplats på baksidan i soligt söderläge där du kan avnjuta fina sommarkvällar. Lägenheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till butiker, skolor, simhall och kommunikationer. Till tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Göteborg (ca 50 min) och Alingsås (ca 20 min) är det endast en kort promenad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka dig på visning!

  • Uteplats
Storgatan 9, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Storgatan 9, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun, bild 2
Storgatan 9, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun, bild 3

Storgatan 9

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
4 900 000 kr
387 m²
11 rum
984 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga hyresfastighet med ypperligt läge utefter Storgatan i centrala Herrljunga. Fastigheten inrymmer totalt 5 lägenheter fördelade på 387 kvm. En lägenhet om 4 rum och kök, en lägenhet om 3 rum och kök, en lägenhet om 2 rum och kök samt två vindslägenheter om vardera 1 rum och kök. Uppvärmning via luft/vatten värmepump. På entréplanet finns två lägenheter. Tidigare utgjordes entréplanet av affärslokaler och lägenheterna inrättades 2021. Lägenhet om 3 rum och kök med en boarea om 80 kvm samt en lägenhet om 2 rum och kök med en boarea om 62 kvm. Den stora lägenheten, på andra våning om 4 rum och kök med en boarea om 160 kvm är i dagsläget hyresledig och här finns möjlighet för ny ägare att bosätta sig. Lägenheten är i behov av renovering innan ny hyresgäst flyttar in. Bostaden inrymmer 3 rum i fil med pardörrar som skiljer rummen åt, trivsamt kök, ett sovrum och duschrum. Två vindslägenheter om 1 rum och kök om 45 kvm respektive 40 kvm. En av vindslägenheterna är hyresledig i dagsläget. Fastigheten är också bebyggd med ett dubbelgarage. Parkeringsplatser finns på innergården. Hyresintäkterna uppgår till 545 932 kr/år. Driftkostnader uppgår till ca 130 574 kr/år. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

  • Premium
Källeryd Solkullen 1, Källeryd, Herrljunga kommun
Källeryd Solkullen 1, Källeryd, Herrljunga kommun, bild 2
Källeryd Solkullen 1, Källeryd, Herrljunga kommun, bild 3

Källeryd Solkullen 1

Villa
Källeryd, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
780 000 kr
134 + 74 m²
5 rum
1 212 m² tomt

I Källeryd, strax utanför Herrljunga finner vi Solkullen 1, en villa bara att flytta in i! Bostaden inrymmer totalt 5 rum och kök fördelade på 134 kvm. På entréplanet finner vi trivsamt kök med utgång till inglasad altan med kvällssol, vardagsrum med öppen spis som sprider en härlig värme kyliga dagar, ett sovrum, renoverat badrum och ett mindre allrum. Vinden har inretts med 2 sovrum och möblerbar hall. Här bor man i en lugn, barnvänlig och trivsam miljö med svampskogen inpå knuten - långt ifrån storstadens hets. Källeryd är beläget ca 13 km nordost om Herrljunga och 25 km väster om Falköping. I Herrljunga finner man goda kommunikationer till flertalet städer och ett brett serviceutbud. Närmsta mataffär finns i Floby, ca 1 mil bort. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
Molla Bäckebo 1, Molla, Herrljunga kommun

Molla Bäckebo 1

Fritidshus
Molla, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
990 000 kr
40 m²
2 rum
862 m² tomt

Vill du fly vardagsstressen finner du här lugnet med storslagen natur och fågelkvitter som närmsta granne. Inbäddat i grönska finner vi torpet Molla Bäckebo, beläget precis vid kanten till Stora Mollungens naturreservat med sina fantastiska bokskogar. Bostaden uppfördes 1974 men Bäckebo har varit ett torpställe sedan 1700/1800-tal. Boytan uppgår till ca 40 kvm och vi finner här två rum varav ett med braskamin, dessutom finns sovloft, renoverat kök och nytt toalettrum. Trälagd altan med kvällssol. I den intilliggande byggnaden finns vedbod och verkstad samt vattentunna där man kan pumpa upp vatten från den närliggande brunn. Vatten finns i köket, på utedasset och vid uteköket. I området finns en särdeles unik natur och många strövstigar. Stora Mollungens naturreservat och dess fantastiska bokskogar och vandringsleder ligger bara någon minuts promenad bort och inom 1 km finns både Axsjön och sjön Sandsken där det finns fina möjligheter för bad och fiske. Till Stensjön med det mäktiga Fluxfallet och badplats är det ca 2,5 km. Mollasjön ligger ca 4,5 km bort och även här finns det fina möjligheter för bad och fiske och i Molla by finns byalagets tennisbana som man som medlem kan nyttja för en mindre kostnad. Så lantligt det kan bli men ändå bara ca 32 km till Borås, 20 till Herrljunga, 6 km till tågstation som tar dig till Herrljunga eller Borås för vidare resa mot Göteborg eller Stockholm. I Ljung/Annelund (11km) finns både mataffär, minigolfbana, släpvagnsuthyrning, bensinstation och pizzeria. En liten pärla gömd långt ute i skogen.

Larstorp Östergården 1, Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Larstorp Östergården 1

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
2 300 000 kr
200 + 140 m²
7 rum
4 500 m² tomt

Nu erbjuds denna lantligt belägna fastighet mellan Herrljunga och Vårgårda till försäljning. Vi finner här en genuin villa med vackert läge och gott om plats för den stora familjen. Bostaden har under det sista året genomgått omfattande renoveringar med bl a nytt kök, nytt badrum och nya fräscha ytskikt. Entréplanet inrymmer välkomnande entréhall, nytt smakfullt Vedumkök, rymligt vardagsrum, två sovrum, kontor och nytt badrum. På övre plan finns 3 sovrum och badrum. Källare med goda förrådsutrymmen, källare och pannrum. Vattenburen uppvärmning via pelletspanna. Ladugård i sämre skick och fd brygghus samt friliggande garage. Fastigheten kommer att styckas av i samband med försäljningen och tomten kommer att uppgå till ca 5 400 kvm efter avslutad lantmäteriförrättning. I Larstorp bor man lantligt i ett brutet jordbrukslandskap samtidigt som man har närheten till Herrljunga och Vårgårda. Fastigheten är belägen ca 4 km väster om Herrljunga och det finns bra cykelväg hela vägen. I samhället finner man ett brett serviceutbud, skolor upp till gymnasiet och goda kommunikationer vilket ger goda pendlingsmöjligheter till flertalet städer. På endast 5 min når man E20 som i sin tur gör att man med enkelhet når Alingsås (15 min) och Göteborg inom 50 min. Bara 600 m från bostaden finner man familjedaghemmet Knattebo för åldrarna 1-6. En villa lämplig för den stora familjen som söker lugnet på landet.

Södra Parkgatan 14, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Södra Parkgatan 14

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
2 595 000 kr
149 + 87 m²
5 rum
918 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa i centrala Herrljunga om 5 rum och kök fördelat på två plan plus källare som nu erbjuds till försäljning! Villan som erbjuds till försäljning, är byggd med gedigna materialval och har en generös boyta om 149 m². Interiören har en modern och elegant design med många funktionella och praktiska funktioner samtidigt som många originaldetaljer finns bevarade. Här erbjuds härliga ytor för umgänge och avkoppling, såväl som mer privata utrymmen för avskildhet och lugn. Här hittar ni en välkomnande entréhall som leder in till ett trivsamt och fräscht kök som med sina klassiska och tidlösa vita skåpluckor skapar en trivsam hemkänsla. Väggarna mellan de tre rum som legat i fil har öppnats upp och utgör idag ett stort härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Från vardagsrum finns utgång till den mysiga uteplatsen i söderläge. I villan hittar du även ett allrum, tre bra sovrum, två toaletter, hobbyrum, bastu, tvättstuga, pannrum och förråd. Bekymmersfri uppvärmning via bergvärme, installerad 2014. Välskött trädgårdstomt och uteplats i söderläge där man kan njuta av solen under större delen av dagen. Här erbjuds också goda parkeringsmöjligheter och två garage. Denna adress är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till butiker, skolor, simhall och kommunikationer. En unik fastighet med hög standard och vacker design, en dröm som kan bli verklighet.

  • Plus
Mjölnarevägen 4, Hudene, Herrljunga kommun

Mjölnarevägen 4

Villa
Hudene, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
995 000 kr
126 + 86 m²
5 rum
955 m² tomt

Varmt välkommen til trivsamma Hudene och denna välskötta 1½-plansvilla i lugnt och barnvänligt område. Bostaden inrymmer 5 rum och kök fördelade på 126 kvm. På entréplanet finner vi härligt ljust vardagsrum med utgång till altan i västerläge, trivsamt arbetskök med matplats i direkt anslutning, 2 rymliga sovrum samt kaklat badrum. Övre plan bjuder på 2 rum varav ett tidigare varit ett kök, samt badrum. Källare under hela huset med garage, pannrum, tvättstuga, matkällare och goda förvaringsutrymmen. Uppvärmning via pelletspanna installerad 2002. Villan omges av en välskött och uppvuxen trädgårdstomt. I Hudene bor du nära naturen och bara ett stenkast bort hittar du Herrljunga Golfklubb, Hudene Skola, härliga strövområden och Hudene Kvarn. In till Herrljunga, som är den närmsta orten, är det knappt 10 minuter med bil och här hittar du bland annat livsmedelsbutiker, högstadieskola, gymnasium och goda kommunikationer via tåg till flertalet städer.

Tranan 27, Herrljunga, Herrljunga kommun

Tranan 27

Radhus
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
645 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/2
6 662 kr/mån
5 759 kr/m²

Välplanerat och trivsamt bostadsrättsradhus i två plan om cirka 112 m² fördelat på 4 rum och kök. Här bor man i ett trivsamt, lugnt och barnvänligt område med trevlig innergård med lekplats, samt närhet till såväl skog med promenadstigar som affärer. På baksidan finns stenlagd uteplats med eftermiddags- och kvällssol, dessutom egen trädgårdstäppa med odlingsmöjligheter. Förråd finns i direkt anslutning till entrén och ett förråd på baksidan. Garageplats ingår i avgiften. Alldeles intill området finns Orraholmens friluftsområde med vandringsled och fin natur. Till tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Göteborg (ca 50 min) och Alingsås (ca 20 min) är det ca 15 min promenad. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka dig på visning!

  • Uteplats
Hudene Berget 1, Hudene, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Hudene Berget 1

Villa
Hudene, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
750 000 kr
146 + 24 m²
6 rum
2 666 m² tomt

Varmt välkomna till Hudene och denna trevligt belägna villa, ett stenkast från Nossan. Bostaden är uppförd omkring förra sekelskiftet och har ett visst renoveringsbehov. Den som söker ett framtida boende med potential, vill ha naturen inpå knuten och samtidigt ha ett bekvämt avstånd till samhället med brett serviceutbud och goda kommunikationer har kanske här hittat helt rätt? Entréplanet inrymmer trivsamt kök med matplats, matsal med utgång till altan, vardagsrum med öppen spis, sovrum/kontor och WC. Ovanvåning med 3 sovrum, WC, separat duschrum och goda förvaringsmöjligheter i sidovindar. Källare med matkällare och pannrum/tvättstuga. Uppvärmning via bergvärme bidrar till låga driftskostnader. Kommunalt vatten och avlopp. Fiberanslutning finns. På fastigheten finns också ett enklare garage. Stor lättskött tomt omgärdad av stenmur. Försäljningen avser två fastigheter varav den ena fastigheten är en obebyggd tomt. Den totala tomtarealen uppgår till 2 666 kvm. Här finns alla möjligheter för en ny ägare att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende i en fantastisk miljö. Till skolan med åk F-6 är det knappt 500 m. Hudene är beläget ca 5 km söder om Herrljunga, utmed ån Nossan, och präglas av en vacker natur, närheten till strövområden och den populära 18-håls golfbanan.

Knipevägen 17, Annelund, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Knipevägen 17

Villa
Annelund, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 195 000 kr
124 + 109 m²
5 rum
930 m² tomt

Välkommen till Knipevägen 17 i Annelund och denna trevliga fasadstensvilla med källare. Bostaden rymmer 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Dessutom finns källare med gillestuga, tvättstuga och förråd. Stor härlig altan i soligt läge och lättskött trädgårdstomt omgärdad av staket. Vidbyggt garage. Annelund är ett litet och lugnt samhälle med närhet till både Borås, Alingsås och Falköping. Närheten till välbesökta Herrljunga golfbana och till badplats i Sämsjön inom ca 5 km gör detta till ett attraktivt område för barnfamiljer. För de lite äldre barnen är det ca 2 mil till både högstadiet och gymnasieskolan i Herrljunga tätort. Till skola F-6 och idrottsplats med upplysta motionsspår samt fotbollsplan är det knappt 2 km. I anslutning till bostadsområdet hittar ni både idrottshall och bowlinghall. Till järnvägsstationen i Ljung är det knappt 3 km.

Kvarnvägen 18A och 18B, Herrljunga, Herrljunga kommun

Kvarnvägen 18A och 18B

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 800 000 kr
530 m²
908 m² tomt

Industrifastighet om totalt ca 500 kvm med goda uthyrningsmöjligheter. Vi finner här produktionslokal/verkstad om ca 80 kvm, lagerytor om ca 300 kvm, kontor/personalutrymme om ca 40 kvm samt en inredd lägenhet på övre plan med god standard om ca 64 kvm. Fastigheten är dessutom bebyggd med dubbelgarage och carport. Byggnaden är uppförd i 2 plan. På övre plan finner vi lägenheten som inrymmer 2 rum och kök, fördelade på ca 64 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum samt duschrum. Lägenheten är idag uthyrd. Övre plan bjuder även på 2 lokaler om totalt drygt 100 kvm som varit uthyrda till replokaler samt pentry och WC. Fiberanslutning finns. Bottenplanet är indelat i olika sektioner vilket ger möjlighet att hyra ut till flera hyresgäster. Se planritning under bilder. - Verkstadsutrymme med två mindre förråd i anslutning samt pannrum. - Personalutrymme med genomgångsrum/hall, mindre kök, WC, duschhörna samt ett rum. - 3 sektioner med separata ingångar med goda möjligheter för mindre verksamhet alternativt lager. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump samt elpatron. Enskilt avlopp. Servitut avseende vatten. Plåtfasad och plåttak. Vad får du? En fastighet som lämpar sig väl för att bedriva platskrävande verksamhet, lagerlokaler och uppvärmda ytor för till exempel kontor eller varmlager. Tomten erbjuder god uppställningsyta och har ett trevligt läge i Herrljunga med närhet till järnvägskommunikation och service. Herrljunga tätort ligger strategiskt med bra kommunikationer till många städer. Med tåg är du i Alingsås på ca 20 min, i Göteborg ca 50 min, Borås ca 35 min och förbindelserna är täta.

Remmenedal Änghem 1, null, Herrljunga kommun

Remmenedal Änghem 1

Villa
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 550 000 kr
91 + 57 m²
4 rum
2 611 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna lantligt belägna 2-plansvilla. Mitt i det vackra svenska landskapet finner vi en ljus och trivsam bostad med ostört läge där det även ges utrymme för hobbyverksamhet. Här finns det gott om utrymme både inne och ute. Njut av de finaste solnedgångarna i det lugna läget! På husets entréplan finner vi en rymlig hall, tvättstuga, garage, ett rum och bra med förrådsutrymme. Garaget ger bra möjligheter till användning som ett hobbyrum eller varför inte ett till sovrum? På övre plan finns det trevligt kök, rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till balkong i soligt läge, 2 sovrum samt badrum. I vardagsrummet finner vi även det lilla extra såsom ett integrerat kylskåp. Uppvärmning via bergvärmepump. På fastigheten finns också ett separat garage med förråd. Stor trädgårdstomt med möjligheter för odling i mindre skala. Försäljningen avser två intilliggande fastigheter varav den ena, Venavalla 3:26 utgörs av en obebyggd tomt om 1 331 kvm. Remmenedal är beläget mellan Herrljunga och Vårgårda vilket bidrar till goda pendlingsmöjligheter. Till Herrljunga är det ca 6 km och till Vårgårda ca 9 km, vi finner på båda orterna ett brett serviceutbud och goda kommunikationer via tåg.

Visar alla 12