Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sämsholm Sjöhagen 87, Säm, Herrljunga kommun
  • Kommande

Sämsholm Sjöhagen 87

Fritidshus
Säm, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 295 000 kr
35 m²
2 rum

Upptäck din egen oas vid sjön som inom kort kommer erbjudas till försäljning! Denna charmiga arrendestuga lockar med en fantastisk sjöutsikt och det bästa av allt - din egen privata lilla strand för att njuta av bad och avkoppling vid vattnet. Här finns ett mysigt vardagsrum med braskamin för kvällar fyllda av värme och samvaro, samt ett sovrum och kök. Gäststugan på tomten erbjuder extra sovrum för vänner eller familj. Dessutom finns en praktisk uthusbyggnad med extra gästrum, duschrum och förråd samt ytterligare ett förråd med carport. Som grädde på moset ligger stugan vid vägs ände så du slipper genomfartstrafik. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mollaryd Bråtängen 5, Molla, Herrljunga kommun
  • Kommande

Mollaryd Bråtängen 5

Villa
Molla, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 495 000 kr
125 m²
4 rum
2 564 m² tomt

I natursköna Mollaryd finner vi denna välskötta enplansvilla som inom kort kommer att erbjudas till försäljning. Villan bjuder på generösa sällskapsytor, trivsamt kök med lantlig känsla, 2-3 sovrum, kaklat badrum, tvättstuga, WC och ett härligt, inglasat uterum i sydvästligt läge. Braskaminen i vardagsrummet sprider en härlig värme kylslagna dagar. På fastigheten finns också uthus/gäststuga med förrådsutrymme, matkällare, dusch och bastu samt rymligt dubbelgarage med verkstadsdel. Stor, plan trädgårdstomt med växthus, hönsgård och odlingsmöjligheter. För ca 3 år sedan borrades ny vattenbrunn och avloppet kompletterades med ny infiltration. I området finner vi härliga strövområden och svampskogen ligger inpå knuten. Till Göteborg är det ca 1 timmes bilfärd och Borås nås på ca 20 min. Mataffär och service finns närmast i Fristad ca 10 min härifrån. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Grevbobacke Gröneslätt 1, Herrljunga, Herrljunga kommun
  • Kommande

Grevbobacke Gröneslätt 1

Gård/Skog
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
5 ha tomt

Välkommen till detta smultronställe bland granarna som inom kort kommer att erbjudas till försäljning! Här finns en röd liten torpstuga omringad av skogsmiljö, en fristad från stadens liv och buller. Inne i stugan möts du av en varm och inbjudande atmosfär med vedspisen som blir hjärtat i ditt hem under kalla kvällar. Bostaden bjuder på ett trivsamt kök med matplats, storstuga med kakelugn (ej i bruk), ett sovrum och duschrum. Inglasad uteplats i sydvästligt läge. Vinden är inredd med två sovrum. Utanför väntar en stor trädgård och ca 5 ha mark, i huvudsak avverkningsbar skogsmark. Här finns alla möjligheter att odla din egen trädgård, vandra i skogen eller bara njuta av naturens skönhet runt omkring dig. Jakten är fri köparen. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel.

  • Plus
Larstorp Östergården 1, null, Herrljunga kommun
  • Kommande

Larstorp Östergården 1

Villa
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
2 300 000 kr
200 + 140 m²
7 rum
4 500 m² tomt

Inom kort kommer denna lantligt belägna fastighet mellan Herrljunga och Vårgårda att erbjudas till försäljning. Vi finner här en genuin villa med vackert läge och gott om plats för den stora familjen. Bostaden har under det sista året genomgått omfattande renoveringar med bl a nytt kök, nytt badrum och nya fräscha ytskikt. Entréplanet inrymmer välkomnande entréhall, nytt smakfullt Vedumkök, rymligt vardagsrum, två sovrum, kontor och nytt badrum. På övre plan finns 3 sovrum och badrum. Källare med goda förrådsutrymmen, källare och pannrum. Vattenburen uppvärmning via pelletspanna. Ladugård i sämre skick och fd brygghus samt friliggande garage. Fastigheten kommer att styckas av i samband med försäljningen och tomten kommer att uppgå till ca 5 400 kvm efter avslutad lantmäteriförrättning. I Larstorp bor man lantligt i ett brutet jordbrukslandskap samtidigt som man har närheten till Herrljunga och Vårgårda. Fastigheten är belägen ca 4 km väster om Herrljunga och det finns bra cykelväg hela vägen. I samhället finner man ett brett serviceutbud, skolor upp till gymnasiet och goda kommunikationer vilket ger goda pendlingsmöjligheter till flertalet städer. På endast 5 min når man E20 som i sin tur gör att man med enkelhet når Alingsås (15 min) och Göteborg inom 50 min. Bara 600 m från bostaden finner man familjedaghemmet Knattebo för åldrarna 1-6. En villa lämplig för den stora familjen som söker lugnet på landet. Fler bilder kommer under april månad.

Visar alla 4