Bolagsbacken 24

Husie, Malmö Karta & restider

4 300 000 kr
VillaVilla

Nu ges möjligheten att bo på en populär adress i familjevänliga Kvarnby - mitt bland idylliska villakvarter! Här bor man i ett etablerat och lugnt villaområde i en trivsam enplansvilla placerad på en stor och solrik trädgårdstomt. På denna härliga plats åtnjuter man ett komfortabelt villaliv med allt som förenklar familjelivet runt hörnet. Den sluttande vägen som utgör Bolagsbacken ringlar sig fram till huset och den rogivande omgivningen. Husets trädgård är häckad runtom vilket ger mängder med trygg gräsmatta för de små med spring i benen. Sydvästläget är idealt för trädgårdens växtlighet och ger den i familjen med "gröna" fingrar rikliga odlingsmöjligheter. En pergola på trädäck, inklädd i vinrankor, åtnjuter solvärmen som söderläget ger och förskönar trädgården ytterligare. Här hittar man med enkelhet sin favoritplats i solen!

Interiört finns en tilltalande planlösning med fräscha ytskikt och genomgående i hela bostaden ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Planlösningen rymmer två sovrum med möjlighet till fler, ett väl tilltaget sällskapsrum med en separat del för en stor matplats, ett spatiöst kök med en extra matplats, ett fint helkaklat badrum med duschhörna, gäst-wc samt en fullutrustad tvättstuga.

Friköpt fastighet med en generös detaljplan som medger en byggnadsarea upp till 40% av tomtytan vilket möjliggör framtida utbyggnader! På den 985 kvadratmeter stora tomten finns även en singelbelagd bilparkering som rymmer flertalet fordon och ett separat garage med förrådsdel där verktyg och trädgårdsredskap kan förvaras. Passa på och säkra ett stadsnära villaboende med bra skolor, mataffärer, parker, Kvarnby GK, kommunikationer och stormarknaden ICA-Toftanäs inom bekvämt avstånd. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas! Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
128 m²
Biarea
34,5 m²
Tomtarea
985 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
28 844 kr/år
Byggår
1986
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bolagsbacken 24 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 300 000 kr
Driftkostnad
28 844 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 718
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 22 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips