Björklidsvägen 6

Karlbo-Brunnbäck, Avesta kommun Se på karta

1 690 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
1 035 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
28 079 kr/år

Välkommen till Björklidsvägen 6! Lugnt och barnvänligt område, nära till både skola och lekplats. Mysig trädgård med skogen alldeles intill husknuten.
Huset består av tre rum och kök och står på en fin trädgårdstomt. Bekvämt uppvärmning med bergvärme och kamin. Vardagsrummet har utgång till en inglasad altan, perfekt för att spendera tid på sommar kvällar. Två sovrum på bottenvåning med förvaringsutrymme. Renoverat badrum med kakel och klinker samt golvvärme. Rymligt kök med matplats för upp till 6 personer. På källarplan finner ni gillestuga med en stor täljstenskamin, gästrum samt hobbyrum. Här finns även bastu, badrum, förråd och matkällare.

Karlbo och Brunnbäck sträcker ut sig längs Dalälvens strand strax söder om Krylbo. Här rinner älven fram i ett flackt landskap och bildar så småningom ett antal sjöar – en ganska underbar miljö för dig som vill paddla eller åka båt genom vattensystemet. Avesta båtklubb har sitt högkvarter i utkanten av Karlbo, med 60 fasta båtplatser. En välsorterad handelsträdgård finns till hands för alla villaägare och radhusbor som vill odla själv. Du kan handla mat i grannsamhället Krylbo, och hos de stora livsmedelshallarna vid Dalahästen (7 minuter med bil) och inne i stadskärnan. Det är drygt 5 km från Karlbo till Avesta Galleria. Karlbo skola har förskoleklass, årskurs 1–6 och fritids. För de små barnen finns två förskolor i närmiljön: Våga Vilja (intill skolan) och Äventyret. En pizzeria och en taverna är en extra trivselfaktor för de boende. Ett givet lokalt utflyktsmål är Karlfeldtsgården som bjuder på en härlig trädgård, kafé, hantverk och diverse kulturevenemang. Här hade nobelpristagaren och poeten Erik Axel Karlfeldt sitt barndomshem.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
0721807984

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.