Nyproduktion

Lyckevägen 5B

Kärna, Kungälv Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Biarea
61 m²
Tomtarea
673 m²
Byggår
2020-2021
Antal besök
4 890
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Nu finns möjlighet för dig som vill bo i ett nybyggt hus i centrala Kärna med dess utbud av barnomsorg, skola och affärer. Fastigheten bebyggs för tillfället och ligger gemytligt i ett upphöjt och skyddat läge på bergstomt. SmålandsVillan bygger sitt populära Villa Kalmar, vilket kommer stå inflyttningsklart om bara någon vecka.

Invändigt finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier, 2 sovrum i bra storlekar, badrum samt tvättstuga. Priset är med oinredd övervåning som kan inredas för en tilläggskostnad. Med inredd övervåning får man upp till 8 rok och 156 m² boarea.

Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om Kungälv. Området är vackert och naturskönt med närhet till såväl hav som skog samt med kort pendelavstånd på cirka 20 km till Göteborg.

I Kärna finns det två skolor, Kärnaskolan (F-6) samt Friskolan som består av förskoleklass, skolbarnsomsorg och grundskola skolår 1-9. Går man inte årskurs 7-9 på Friskolan så kan man gå på Ytterbyskolan (7-9). Kärna erbjuder mataffär, bensinmack, blomsteraffär, kiosk, pizzeria samt frisersalonger.

Buss 303 går från Kärna till Ytterby station där du lätt tar dig vidare med både buss och pendeltåg. Vad som kan vara värt att tänka på, om man skall köra till Göteborg, är att det är väldigt smidigt och mysigt att åka med Kornhalls färja. Hit tar du dig också utan bil med buss 320 från Kärna och vidare till Göteborg. För mer information och avgångstider besök gärna www.vasttrafik.se.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Kungälv