Mäklare Henrik Ånsund

Henrik Ånsund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellangårdsvägen 6, null, Stenungsunds kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00
Mellangårdsvägen 6, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Mellangårdsvägen 6, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Mellangårdsvägen 6

Villa
Stenungsunds kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 995 000 kr
91 + 77 m²
7 rum
1 683 m² tomt

Välkommen att leva villalivet i centrala Ucklum! Här erbjuds ett hus om 168 kvm med ett bra läge på barnvänlig gata i centrala Ucklum. Då huset har ett visst renoveringsbehov så är det skönt att veta att taket byttes och att dräneringen gjordes om för 8-10 år sedan. Utöver det så installerades värmepumpen för 14 år sedan och huset är anslutet till fiber. Utöver huset så ingår även en plan och lättskött trädgårdstomt och fastigheten har direkt närhet till skola och förskolor. Spekerödsskolan byggd 2015 nås dessutom på 9 minuter med bil. En kort promenad eller cykeltur tar dig även till fina badstränder intill sjön Stora Hällungen. Närservice i området består av en dygnetruntbutik en kort promenad från huset. Övrig shopping nås med bil på 10-15 minuter i Stenungsunds centrum.

 • Premium
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Sön 9 jun kl 12:30
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
6 435 kr/mån
38 830 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge och med en lummig utsikt över Kallebäck erbjuds nu en välplanerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck och en balkong i bästa söderläge. Generöst vardagsrum med öppen spis, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Bostadsrättsföreningen är väl underhållen och erbjuder fina och nyrenoverade gemensamhetsytor till sina medlemmar i form av ett mycket välutrustat gym, en bastu och en gästlägenhet. Föreningen har dessutom nyligen tilläggsisolerat och bytt fasaden och taket på föreningens hus samt installerat elbilsladdare. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun
 • Sön 2 jun kl 10:50
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Stötten 227

Villa
Stenungsunds kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 995 000 kr
158 m²
6 rum
2 633 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till detta fantastiska enplanshus som stod klart 2021. Detta H-formade hus har ett modernt svart kök från Vedum med en stor och inbjudande köksö som blir en naturlig samlingsplats. Vardagsrummet är öppet till nock och bjuder på extra stora fönster som ger ett fantastiskt ljus och rymd. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner i en fantastisk atmosfär nära naturen. Vi möts av en genomtänkt planlösning med en privat del som passar sig bra för barnen och en del med stora sociala ytor som bjuder på generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Huvudsovrummet har eget badrum och nås via vardagsrummet. I det välutrustade köket finner man modern teknik från Siemens och Bosch och huset är delvis utrustat med plejd (smart belysning) samt automatiserade solskydd. Vid den härliga köksön blir det en naturlig samlingsplats för matlagning och vardagens alla sysslor. Utanför finner vi en stor, tilltalande tomt som är förberedd för garage på husets framsida och på husets baksida är det förberett med el för en altan i bra solläge. Detta är ett ställe där man kan bo länge och trivas utan att behöva tänka på något större underhåll. Perfekt för er som vill koppla av och njuta! I Spekeröd bor ni med fågelkvitter och natur som närmsta granne och når centrala Stenungsund på drygt 15 minuter, där ni finner allt från matbutiker till shopping och salta bad. Säljaren har låtit göra en energideklaration samt en överlåtelsebesiktning av huset som kommer läggas in i annonsen vid fliken "Dokument" under vecka 22. Välkommen hem.

 • Premium
Nordmannagatan 4B, null, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 14:30
Nordmannagatan 4B, null, Kungälvs kommun, bild 2
Nordmannagatan 4B, null, Kungälvs kommun, bild 3

Nordmannagatan 4B

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
111 m²
5 rum
7 073 kr/mån
32 883 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva detta renoverade bostadsrättsradhus med ett fantastiskt läge med älvutsikt i centrala Kungälv. Bostaden är del av en mycket lågt belånad bostadsrättsförening som äger sin mark och där internet ingår i månadsavgiften samt att garage med laddmöjlighet för elbil hyrs för 605kr/mån. På entréplan finns ett sovrum, gäst wc samt ett stilrent, medvetet kök med mycket bra förvaring och en stor köksö. Det finns även plats för en stor matgrupp som bjuder in till många middagar med vänner och familj. Härifrån finns även utgången till bostadens uteplats och trädgård med päronträd. Upp för den eleganta trappan kommer man till det ljusa och luftiga vardagsrummet med infällda spotlights i tak samt stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen med utsikt över älven. På samma plan finner vi även Master Bedroom och ett till sovrum som idag används som walk-in closet. Längst ner i bostaden finns även ett källarplan som utgörs av en stor gillestuga/vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare samt utgång till källargången där vi finner lägenhetsförrådet samt matkällare, gemensamt barnvagns och cykel förråd samt pingisbord. Här bor man med närhet till allt man kan tänka sig behöva. Det finns ett flertal populära förskolor och skolor för barn i alla åldrar, bra vård och omsorg samt ett stort utbud av mataffärer, närservice och shopping i det nya Kongahälla Center. Med många härliga restauranger och caféer finns det ett stort utbud att välja mellan. Vill man njuta av natur finns alla möjligheter till det, med härliga promenadstråk runt om Bohus fästning, Fontins naturreservat eller längs älven. Kungälv är en mysig tätort med närhet till många av västkustens guldkorn, med närhet till salta bad blir detta ett svårslaget läge. Vill man enkelt ta sig in till Göteborg eller upp mot Stenungsund gör man det smidigt på E6 med bil eller med kollektivtrafik. I Kongahälla finns ett nytt resecentrum med mycket bra bussförbindelser och pendeltåg finns i Ytterby. Här finns något för alla. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Skolvägen 6

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 950 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till en charmig gaveltvåa med fina brädgolv i original, välplanerad med bra förvaring och med en generös söderbalkong med sol hela dagen och lummig utsikt. Perfekt läge endast en halv trappa upp i huset. Takhöjden om 260 cm och fönster i tre väderstreck gör att bostaden upplevs luftig. Här bor ni en förening som äger sin mark och har en låg belåningsgrad. Bilen parkerar ni gratis utanför huset och garageplats finns att hyra för 500kr/mån. Lägenheten ligger dessutom med ett av Kungälvs bästa pendlingslägen. Tåget avgår strax utanför dörren, där ni även finner täta avgångar med expressbussar mot Göteborg eller Kungälv centrum. I närområdet finns bra mataffär, restauranger, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, förskolor och skolor. Ett prisvärt boende med endast några minuters bilväg in till Kungälv C. En stad som växer så det knakar. Ytterby har stor tillväxt med nybyggnation av lägenheter och villor, en härlig satsning för hela orten. Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi. Välkommen hem.

 • Premium
 • Balkong
Kallebäcksvägen 11B, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Lör 1 jun kl 11:30
Kallebäcksvägen 11B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 11B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 11B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 650 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/11
4 666 kr/mån
44 167 kr/m²

Nyrenoverad trea med vitlaserat parkettgolv, ljust målade väggar och en inglasad balkong i högt och ostört läge. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fantastiska köket och det är från vardagsrummet vi når den inglasade balkongen som ger morgon-/förmiddagssol. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt två rymliga sovrum. Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummen renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020-2021. Parkeringsplats med garage eller laddplats som tillval hyrs från 300 kr/mån och plats går att få snabbt. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, bageri, café, frisörer, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer att bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södergården 69, null, Ale kommun
 • Budgivning pågår

Södergården 69

Radhus
Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 895 000 kr
132 m²
4 rum
381 m² tomt

I barnvänliga Södergården finner vi den här friliggande villan om två plan och 132 kvm. På Södergården 69 bor ni tryggt på en lugn gata, omgiven av natursköna områden, ett stenkast från lekplatser, förskolor och idrottsanläggningar. Fem minuters promenad till närmsta busshållplats som tar er till någon av de två närliggande pendelstationerna som i sin tur tar er till Göteborg central på 15-20 minuter. Huset erbjuder ett rymligt kök, ett luftigt vardagsrum med entré till altanen och trädgården i söder, två sovrum, ett allrum och två badrum. Det finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum samt att få en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum för ett modernare hem. Trädgården nyanlades 2004 men är idag lite vildvuxen. Trädgården och altanen är insynsskyddade och vi finner ett förråd för trädgårdsredskapen. Till huset hör ett garage och för gäster finns det gott om parkeringar. Mysigt och familjärt bostadsområde där de boende har tillgång till en egen lekplats, en grusplan för bollspel på sommaren och skridskoåkning på vintern. Att området har minimalt med biltrafik är ännu ett plus för barnfamiljen. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Färjehagen 149, null, Lilla Edets kommun

Färjehagen 149

Villa
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
5 295 000 kr
110 + 70 m²
8 rum
3 005 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu denna charmiga villa på högt belägen avskild tomt i Torskog med slottet som granne. Här finner du stora gräsytor, privat läge samt underbar badsjö precis intill. Villan om 110+70 kvm erbjuder två nyrenoverade badrum, uppdaterat kök i modern stil samt rikligt med förvaringsutrymme och en öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. I källarplan finner vi sovrum, tilltagen gillestuga (nyttjas idag som gym) samt pannrum med nytt värmesystem från 2013. Övre plan består av två sovrum samt wc. Därtill finner du stor altan åt väster, generöst uterum för stora sällskap och lummig grönska runt hela fastigheten. Trädgården ger bland annat goda körsbär, äpplen, hallon, m.m. och har optimalt solläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll, med underbar vy över sjön. Fastigheten erbjuder dessutom dubbelgarage, jordkällare, friggebod, förrådsbyggnad samt ett hönshus. I området finns underbara vandringsstigar, lugnande grönska och välkända Thorskogs slott där ni kan avnjuta "slottsluncher". Här har ni närhet till både Lilla Edet samt Kungälvs serviceutbud, endast 20 min med bil. Välkommen till din husdröm med svårslaget läge!

 • Balkong
 • Uteplats
Ebbe Lieberathsgatan 16A, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 16A

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 959 kr/mån
55 981 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om två rum och kök med hög materiell standard, sociala ytor och härlig atmosfär. Lägenheten är optimalt planerad, stilren och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Här möts man av en exklusiv känsla redan när man kliver in i hallen. Bostaden består av ett socialt, välplanerat och stilrent vardagsrum, ett sovrum samt ett modernt, stort och stilrent kök med påkostade material, släta luckor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, funktionellt och stort och har toalett, glasduschvägg, dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat och kommod. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora och mysiga balkongen mot väst som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen med plats för soffgrupp. Det finns två bokningsbara takterrasser för alla medlemmar i föreningen som enkelt bokas med föreningens app. En terrass med lounge och TV samt en terrass med matplats och pentry. På terrasserna finns infravärme som värmer gott om kvällarna. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun
 • Idag kl 17:45
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 7

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/7
5 849 kr/mån
41 304 kr/m²

Här erbjuds en nyproducerade gaveltrea med en stor och solig hörn-balkong. Njut av en välplanerad bostad med väl valda materialval och rikligt med ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en genomgående ekparkett, platsbyggda garderober samt välutrustat kök med uppgraderade vitvaror. Helkaklat badrum med både uppgraderad tvättmaskin och torktumlare. Flertalet garderober i sovrum och hall. Ytterligare förvaring i källarförråd. Fiber från Telia. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 12

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 200 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/4
7 904 kr/mån
36 364 kr/m²

Välkommen till en fin genomgångsfyra som idag disponeras som en stor trea med en öppen och social planlösning samt en inglasad balkong om drygt 8m² i soligt västerläge. Bostaden är genomgående renoverad med enhetligt golv, ljusa väggar och har även fått ett nyrenoverat badrum och gäst-wc i samband med stambytet. Den inglasade balkongen ger härlig eftermiddags-/kvällssol, lummig utsikt och stod klar år 2018. Parkeringsmöjligheter finns inom föreningen. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 11