Mäklare Henrik Ånsund

Henrik Ånsund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 12, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 12

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/4
7 904 kr/mån
39 716 kr/m²

Välkommen till en fin genomgångsfyra som idag disponeras som en stor trea med en öppen och social planlösning samt en inglasad balkong om drygt 8m² i soligt västerläge. Bostaden är genomgående renoverad med enhetligt golv, ljusa väggar och har även fått ett nyrenoverat badrum och gäst-wc i samband med stambytet. Den inglasade balkongen ger härlig eftermiddags-/kvällssol, lummig utsikt och stod klar år 2018. Parkeringsmöjligheter finns inom föreningen. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

  • Premium
  • Balkong
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
6 435 kr/mån
38 830 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge och med en lummig utsikt över Kallebäck erbjuds nu en välplanerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck och en balkong i bästa söderläge. Generöst vardagsrum med öppen spis, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Bostadsrättsföreningen är väl underhållen och erbjuder fina och nyrenoverade gemensamhetsytor till sina medlemmar i form av ett mycket välutrustat gym, en bastu och en gästlägenhet. Föreningen har dessutom nyligen tilläggsisolerat och bytt fasaden och taket på föreningens hus samt installerat elbilsladdare. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 10

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 750 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 2/9
2 614 kr/mån
58 333 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad smidigt belägen en trappa upp i fantastiska Kallebäck! Vi finner genomgående vitmålade väggar, enhetligt golv och ett vitt kök med gott om arbetsyta och skåpförvaring. Sängen kommer bort från sällskapsytorna tack vare sovalkoven och badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte. Bostaden har utöver detta rejält med förvaringsutrymme via den praktiska klädkammaren i hallen och ett förråd i källarplan. Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i källarplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020. Lägenhetsförråd i källarplan samt separat cykelrum. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 300 kr/mån. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer att bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

  • Premium
  • Hiss
Uttervägen 22, Kareby, Kungälvs kommun

Uttervägen 22

Radhus
Kareby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 225 000 kr
101 m²
4 rum
180 m² tomt

Fantastiskt fint radhus i gavel med 180 kvm trädgård, egen parkering och närhet till förskola, skola, lekplats, busskommunikationer samt matbutik. Huset stod färdigt för inflyttning inför sommaren 2023 och passar barnfamiljen mycket väl. Här erbjuds ett modernt och bekymmersfritt boende med enhetligt parkettgolv, varmvita väggar och dubbla badrum. Trevlig utemiljö stenläggning på framsidan, gräsmatta och en rymlig altan i sydostläge. Till bostaden hör även en parkeringsplats och ett kallförråd som står på tomten. Har man mer än en bil så finns även goda parkeringsmöjligheter i området. Huset är även Svanenmärkt vilket innebär att köparen har möjlighet att teckna "Grönt bolån". I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fräkne gränd 3, Kongahälla, Kungälvs kommun

Fräkne gränd 3

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 9/14
5 743 kr/mån
55 063 kr/m²

Här ges ni tillfälle att bli de allra första att flytta in i denna stilsäkra och välplanerade trerummare. Stor balkong om 8 m² i väst med sol från dag till sen kväll. Ta hissen till våning nio och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hänger ni av smidigt just innanför dörren och ytterligare förvaring finns i klädkammare. På golvet ligger ett klinker som sedan övergår i en mattlackad ek-parkett. Kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket är från välrenommerade Vedum och går i trendigt grått med b.la. diskmaskin. Naturlig plats för matbord, soffa och TV. Takhöjd om 2,5 m och det stora fönsterpartiet som löper från golv till tak bidrar till den ljusa och luftiga känslan. Från rummet når ni balkongen med gott om plats för både loungesoffa och matgrupp. Lugnt och fritt läge då den vetter mot den framtida parken med tillhörande damm. Det stora sovrummet ligger insynsfritt och rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som gästrum eller kontor. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I bostaden finns även en gäst-wc. Tillträde 2024-03-12. Fiber från Tele 2. Garagedäck i källaren med el-platser och utöver det finns flertalet p-hus i närheten. I föreningen hittar ni även en övernattningslägenhet, samlingslokal, barnvagns-/rullstolsförråd och ett hobbyrum. Miljömedveten förening med fjärrvärme, FTX och solcellspaneler. I Brf Kaprifolen bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. Goda hyresintäkter från två lokaler. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5