Mäklare Henrik Ånsund

Henrik Ånsund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Trollhättevägen 16B

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 548 kr/mån
41 597 kr/m²

Välkommen till en öppen och ljus gaveltrea från 2014 med en fantastisk inglasad balkong i bra solläge på våning 4 av 5. Här finner vi ett tidlöst vitt kök, enhetligt parkettgolv och fönster i två väderstreck. Lägenheten ger ett modernt boende med rymligt badrum med egen tvättutrustning, öppen planlösning och en stor inglasad balkong. Allt detta i en stabil förening som äger sin mark. Här bor ni med närhet till Mimers gymnasieskola, förskolor, matbutik samt mycket goda kommunikationer till Göteborg. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska. Njut av ett centralt och praktiskt boende, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 14:50
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
6 435 kr/mån
38 830 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge och med en lummig utsikt över Kallebäck erbjuds nu en välplanerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck och en balkong i bästa söderläge. Generöst vardagsrum med öppen spis, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Bostadsrättsföreningen är väl underhållen och erbjuder fina och nyrenoverade gemensamhetsytor till sina medlemmar i form av ett mycket välutrustat gym, en bastu och en gästlägenhet. Föreningen har dessutom nyligen tilläggsisolerat och bytt fasaden och taket på föreningens hus samt installerat elbilsladdare. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Skolvägen 6

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 950 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till en charmig gaveltvåa med fina brädgolv i original, välplanerad med bra förvaring och med en generös söderbalkong med sol hela dagen och lummig utsikt. Perfekt läge endast en halv trappa upp i huset. Takhöjden om 260 cm och fönster i tre väderstreck gör att bostaden upplevs luftig. Här bor ni en förening som äger sin mark och har en låg belåningsgrad. Bilen parkerar ni gratis utanför huset och garageplats finns att hyra för 500kr/mån. Lägenheten ligger dessutom med ett av Kungälvs bästa pendlingslägen. Tåget avgår strax utanför dörren, där ni även finner täta avgångar med expressbussar mot Göteborg eller Kungälv centrum. I närområdet finns bra mataffär, restauranger, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, förskolor och skolor. Ett prisvärt boende med endast några minuters bilväg in till Kungälv C. En stad som växer så det knakar. Ytterby har stor tillväxt med nybyggnation av lägenheter och villor, en härlig satsning för hela orten. Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Stötten 227

Villa
Stenungsunds kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 995 000 kr
158 m²
6 rum
2 633 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till detta fantastiska enplanshus som stod klart 2021. Detta H-formade hus har ett modernt svart kök från Vedum med en stor och inbjudande köksö som blir en naturlig samlingsplats. Vardagsrummet är öppet till nock och bjuder på extra stora fönster som ger ett fantastiskt ljus och rymd. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner i en fantastisk atmosfär nära naturen. Vi möts av en genomtänkt planlösning med en privat del som passar sig bra för barnen och en del med stora sociala ytor som bjuder på generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Huvudsovrummet har eget badrum och nås via vardagsrummet. I det välutrustade köket finner man modern teknik från Siemens och Bosch och huset är delvis utrustat med plejd (smart belysning) samt automatiserade solskydd. Vid den härliga köksön blir det en naturlig samlingsplats för matlagning och vardagens alla sysslor. Utanför finner vi en stor, tilltalande tomt som är förberedd för garage på husets framsida och på husets baksida är det förberett med el för en altan i bra solläge. Detta är ett ställe där man kan bo länge och trivas utan att behöva tänka på något större underhåll. Perfekt för er som vill koppla av och njuta! I Spekeröd bor ni med fågelkvitter och natur som närmsta granne och når centrala Stenungsund på drygt 15 minuter, där ni finner allt från matbutiker till shopping och salta bad. Välkommen hem.

  • Premium
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 7

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/7
5 849 kr/mån
41 304 kr/m²

Här erbjuds en nyproducerade gaveltrea med en stor och solig hörn-balkong. Njut av en välplanerad bostad med väl valda materialval och rikligt med ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en genomgående ekparkett, platsbyggda garderober samt välutrustat kök med uppgraderade vitvaror. Helkaklat badrum med både uppgraderad tvättmaskin och torktumlare. Flertalet garderober i sovrum och hall. Ytterligare förvaring i källarförråd. Fiber från Telia. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Färjehagen 149, null, Lilla Edets kommun

Färjehagen 149

Villa
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
5 295 000 kr
110 + 70 m²
8 rum
3 005 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu denna charmiga villa på högt belägen avskild tomt i Torskog med slottet som granne. Här finner du stora gräsytor, privat läge samt underbar badsjö precis intill. Villan om 110+70 kvm erbjuder två nyrenoverade badrum, uppdaterat kök i modern stil samt rikligt med förvaringsutrymme och en öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. I källarplan finner vi sovrum, tilltagen gillestuga (nyttjas idag som gym) samt pannrum med nytt värmesystem från 2013. Övre plan består av två sovrum samt wc. Därtill finner du stor altan åt väster, generöst uterum för stora sällskap och lummig grönska runt hela fastigheten. Trädgården ger bland annat goda körsbär, äpplen, hallon, m.m. och har optimalt solläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll, med underbar vy över sjön. Fastigheten erbjuder dessutom dubbelgarage, jordkällare, friggebod, förrådsbyggnad samt ett hönshus. I området finns underbara vandringsstigar, lugnande grönska och välkända Thorskogs slott där ni kan avnjuta "slottsluncher". Här har ni närhet till både Lilla Edet samt Kungälvs serviceutbud, endast 20 min med bil. Välkommen till din husdröm med svårslaget läge!

  • Balkong
  • Uteplats
Ebbe Lieberathsgatan 16A, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 16A

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 959 kr/mån
55 981 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om två rum och kök med hög materiell standard, sociala ytor och härlig atmosfär. Lägenheten är optimalt planerad, stilren och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Här möts man av en exklusiv känsla redan när man kliver in i hallen. Bostaden består av ett socialt, välplanerat och stilrent vardagsrum, ett sovrum samt ett modernt, stort och stilrent kök med påkostade material, släta luckor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, funktionellt och stort och har toalett, glasduschvägg, dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat och kommod. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora och mysiga balkongen mot väst som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen med plats för soffgrupp. Det finns två bokningsbara takterrasser för alla medlemmar i föreningen som enkelt bokas med föreningens app. En terrass med lounge och TV samt en terrass med matplats och pentry. På terrasserna finns infravärme som värmer gott om kvällarna. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7