SkandiaMäklarna Kungälv

SkandiaMäklarna Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Seglaregatan 19, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Seglaregatan 19, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Seglaregatan 19, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Seglaregatan 19

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 995 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 3/5
5 863 kr/mån
33 030 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad med balkong och egen garageplats (går att hyra ut). Fint kök med gott om förvaring. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Gott om förvaring i flertalet garderober. Nöjer ni er inte med det medföljer ett förråd i källaren. Helkaklat badrum. Fiber från Telia. Hiss finns! HSB Brf Seglaren består av 415 lägenheter. Det är en stabil och mycket omtyckt förening med låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat bastu, gym, övernattningslägenhet och biltvätt för föreningens medlemmar. I detta område råder ett lugn samtidigt som det finns ett rikt utbud av affärer, caféer och restauranger vid Mariaplan och Chapmans Torg. På gångavstånd nås Klippan där det finns fina promenadstråk längs vattnet. Även Slottsskogens grönska nås med en promenad. Kommunikationer finns i form av buss på berget och spårvagn vid Chapmans Torg, Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nordtagsgatan 32, Nordtag, Kungälvs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Nordtagsgatan 32

Radhus
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 995 000 kr
109 m²
5 rum
5 962 kr/mån
36 651 kr/m²

Visning 4/8 kl. 11:30. Anmälan sker via vår hemsida eller via mäklaren. Här ges ni möjligheten att flytta in ett fint radhus från 2021 i expansiva Nordtag. På baksidan når ni den tilltagna altanen i soligt söderläge med sol större delen av dagen. Här har ni även liten gräsmatta och en grind. Förvaring i förrådsbyggnad. Stenlagd framsida med entré. Social och öppen planlösning i entréplan där ni hittar kök med köksö och vardagsrum. Här finns även badrum och tvättstuga samt smart förvaring under trappen. Genomgående vitlaserad ek-parkett. Ovanvåningen hittar ni badrum, tre bra sovrum, allrum och en stor klädkammare i anslutning till master bedroom. Fiber och p-plats ingår. Föreningen tillhandahåller även laddplatser och carport. I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

  • Plus
  • Uteplats
Fiolmannens gata 3, Nordtag, Kungälvs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Fiolmannens gata 3

Radhus
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 295 000 kr
115 m²
5 rum
7 970 kr/mån
37 348 kr/m²

Här ges ni möjligheten att flytta in ett nästintill nytt parhus i expansiva Nordtag. Stenlagd uppfart med plats för tre st. bilar på framsidan. Här hittar ni även ett altandäck och ett isolerat förråd. Baksidan når ni via en trapp utifrån eller inifrån från parhuset. Här finns ett altandäck i soligt söderläget och en fin gräsmatta som är perfekt för barnen. Insidan kommer inte göra er besvikna. På entréplan hittar ni hall med flertalet garderober och en klädkammare. Köket är från kvalitativa Vedum och är rikligt utrustat där stenbänkskivan sticker ut. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Här rymmer ni soffa, matgrupp och TV utan problem. Från vardagsrummet når ni altandäcket. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Plan två når ni via den snygga trappan. Här hittar ni tre st. sovrum, allrum och ett badrum med badkar. Från allrummet når ni baksidan med stort altandäck som rymmer loungegrupp, matgrupp och grill. Rikligt med tillval i hela huset. Vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber. Parhuset ligger på lugn återvändsgata med högt läge i området. Tomten är ca 290 m². I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

  • Plus
  • Uteplats
Orrstigen 7, null, Kungälvs kommun

Orrstigen 7

Villa
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 795 000 kr
128 + 8 m²
4 rum
362 m² tomt

Här ges ni tillfälle att förvärva en väl underhållen och tilltagen villa med en underbar baksida. Läget är både centralt och lummigt. Stort altandäck som löper längs två av fyra fasader, bara att följa solens strålar. På baksidan hittar ni ett bad som är perfekt varma sommardagar. Tomten är plan, lättskött och ramas in av en grönskande häck och staket. Insidan disponeras via två plan, vardagsrum och kök ligger i en öppen och social planlösning, perfekt för stora sammanhang. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt, snyggt och praktiskt med köksö. Stämningsfullt och mysigt med kamin. Gott om plats för matbord och den stora soffan. Gäst-wc, tvättstuga och förråd. En trappa upp har ni tre st. lugnt belägna sovrum och ett riktigt snyggt renoverat badrum där ingenting har lämnats åt slumpen - vardagslyx! I anslutning till övre hallen finns en klädkammare. På tomten hittar ni även en förrådsbyggnad. 26 st. solceller är installerade. Uppvärmning via luft/luftvärmepump, elradiatorer och braskamin. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Garageplats ingår och utöver det finns det gratis utomhusplatser i området. Samfälligheten har en lokal som boende abonnerar kostnadsfritt. Där finns flertalet bord med tillhörande stolar för kalas etc. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring. Perfekt boende för barnfamiljen då det är bilfria gårdar och nya lekplatser. Naturnära med gångavstånd till Fontins fina naturområde och motionsslingor. Området erbjuder b.la. café, lekplats och utegym. En kort promenad bort hittar ni omtyckta ICA Skafferiet. Ytterligare en bit bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Doktor Forselius gata 14, Guldheden, Göteborgs kommun

Doktor Forselius gata 14

Lägenhet
Guldheden, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/9
2 058 kr/mån
73 167 kr/m²

Visning 4/8 kl. 15:00. Anmälan sker via vår hemsida eller via mäklaren. Varmt välkomna till denna kvadratsmarta enrummare i toppskick. Kök från välrenommerade Ballingslöv som är genomtänkt in i mista detalj med b.la diskmaskin. Rummet är snyggt och smart avdelat. Här finns plats för säng, stor soffa och skrivbord. På golvet ligger ett ljust brädgolv. Hallen erbjuder gott om förvaring i garderobsvägg. Utöver det hittar ni även en hatthylla just innanför entrédörren. På golvet ligger ett snyggt klinker. Badrummet är helkaklat och här hittar ni kombimaskin för både tvätt och tumling. Egen entré. Fiber. Bo tryggt i stor och stabil föreningen med låg månadsavgift och låg belåning. Perfekt förstaboastad! Här bor du med närhet både till Chalmers och flera av Göteborgs universitets institutioner, samt inom gångavstånd till både stadspulsen i centrum och vackra grönområden. Gångavstånd till daglig service och utmärkta kommunikationsmöjligheter som tar dig runt i hela staden. Brf Doktor Forselius är en stabil och välskött förening.

  • Hiss
Huldas gata 62, Nordtag, Kungälvs kommun
  • Sön 4 aug kl 16:45

Huldas gata 62

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 875 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 807 kr/mån
42 279 kr/m²

Nu ges ni möjligheten att flytta in i denna stilsäkra trerummare med stor balkong. Här är det bara att flytta in och stormtrivas. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek. Kökssnickerierna går i en snygg grå ton och är ifrån välrenommerade Vedum. Helkaklat badrum med golvvärme, här hittar ni även tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Det något mindre sovrummet fungerar även utmärkt som kontor. Rikligt med tillval. Till bostaden hör ett förråd. Fiber. P-plats ingår i månadsavgiften. I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Trollhättevägen 16B, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Trollhättevägen 16B

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 548 kr/mån
41 597 kr/m²

Välkommen till en öppen och ljus gaveltrea från 2014 med en fantastisk inglasad balkong i bra solläge på våning 4 av 5. Här finner vi ett tidlöst vitt kök, enhetligt parkettgolv och fönster i två väderstreck. Lägenheten ger ett modernt boende med rymligt badrum med egen tvättutrustning, öppen planlösning och en stor inglasad balkong. Allt detta i en stabil förening som äger sin mark. Här bor ni med närhet till Mimers gymnasieskola, förskolor, matbutik samt mycket goda kommunikationer till Göteborg. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska. Njut av ett centralt och praktiskt boende, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 14:50
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
6 435 kr/mån
38 830 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge och med en lummig utsikt över Kallebäck erbjuds nu en välplanerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck och en balkong i bästa söderläge. Generöst vardagsrum med öppen spis, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Bostadsrättsföreningen är väl underhållen och erbjuder fina och nyrenoverade gemensamhetsytor till sina medlemmar i form av ett mycket välutrustat gym, en bastu och en gästlägenhet. Föreningen har dessutom nyligen tilläggsisolerat och bytt fasaden och taket på föreningens hus samt installerat elbilsladdare. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Skolvägen 6, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Skolvägen 6

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 950 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till en charmig gaveltvåa med fina brädgolv i original, välplanerad med bra förvaring och med en generös söderbalkong med sol hela dagen och lummig utsikt. Perfekt läge endast en halv trappa upp i huset. Takhöjden om 260 cm och fönster i tre väderstreck gör att bostaden upplevs luftig. Här bor ni en förening som äger sin mark och har en låg belåningsgrad. Bilen parkerar ni gratis utanför huset och garageplats finns att hyra för 500kr/mån. Lägenheten ligger dessutom med ett av Kungälvs bästa pendlingslägen. Tåget avgår strax utanför dörren, där ni även finner täta avgångar med expressbussar mot Göteborg eller Kungälv centrum. I närområdet finns bra mataffär, restauranger, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, förskolor och skolor. Ett prisvärt boende med endast några minuters bilväg in till Kungälv C. En stad som växer så det knakar. Ytterby har stor tillväxt med nybyggnation av lägenheter och villor, en härlig satsning för hela orten. Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Stötten 227, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Stötten 227

Villa
Stenungsunds kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 995 000 kr
158 m²
6 rum
2 633 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till detta fantastiska enplanshus som stod klart 2021. Detta H-formade hus har ett modernt svart kök från Vedum med en stor och inbjudande köksö som blir en naturlig samlingsplats. Vardagsrummet är öppet till nock och bjuder på extra stora fönster som ger ett fantastiskt ljus och rymd. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner i en fantastisk atmosfär nära naturen. Vi möts av en genomtänkt planlösning med en privat del som passar sig bra för barnen och en del med stora sociala ytor som bjuder på generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Huvudsovrummet har eget badrum och nås via vardagsrummet. I det välutrustade köket finner man modern teknik från Siemens och Bosch och huset är delvis utrustat med plejd (smart belysning) samt automatiserade solskydd. Vid den härliga köksön blir det en naturlig samlingsplats för matlagning och vardagens alla sysslor. Utanför finner vi en stor, tilltalande tomt som är förberedd för garage på husets framsida och på husets baksida är det förberett med el för en altan i bra solläge. Detta är ett ställe där man kan bo länge och trivas utan att behöva tänka på något större underhåll. Perfekt för er som vill koppla av och njuta! I Spekeröd bor ni med fågelkvitter och natur som närmsta granne och når centrala Stenungsund på drygt 15 minuter, där ni finner allt från matbutiker till shopping och salta bad. Välkommen hem.

  • Premium
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 7

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/7
5 849 kr/mån
41 304 kr/m²

Här erbjuds en nyproducerade gaveltrea med en stor och solig hörn-balkong. Njut av en välplanerad bostad med väl valda materialval och rikligt med ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en genomgående ekparkett, platsbyggda garderober samt välutrustat kök med uppgraderade vitvaror. Helkaklat badrum med både uppgraderad tvättmaskin och torktumlare. Flertalet garderober i sovrum och hall. Ytterligare förvaring i källarförråd. Fiber från Telia. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fräkne gränd 12, Kongahälla, Kungälvs kommun
Fräkne gränd 12, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Fräkne gränd 12, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Fräkne gränd 12

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 595 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 482 kr/mån
61 346 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina enrummare på populära Fräkne Gränd 12. Kliv in via säkerhetsdörren till denna trevliga bostad med gott om ljusinsläpp. Stor och möblerbar uteplats mot innergården med trädäck. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och är från välrenommerade Vedum. Rummet ligger i social och öppen planlösning mot köket. Här rymmer ni säng med förvaring undertill, TV och matbord. Den ljusa känslan förstärks av de stora fönsterpartierna. Helkakalt badrum med golvvärme och kombimaskin. Nöjer ni er inte med förvaring i skjutdörrsgarderoben så följer ett förråd i källaren. Extraförråd finns att hyra. Garage under huset med el-platser (separat kö). Intill finns P-huset Pallisaden och Tre Kungar där ni står med månadskort (från 425 kr/månad). Fiber från Telia. I Brf Kungsporten bor ni tryggt i stor och stabil förening. Merparten av förenings lån ligger bundet flera år framåt i tiden (se årsredovisningen). För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ulvedalsgatan 31, Ulvegärde, Kungälvs kommun

Ulvedalsgatan 31

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 650 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/2
8 053 kr/mån
20 000 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna välskötta och praktiska trerummare med gedigen huskänsla. Njut av egen trädgård, altan samt balkong med kvällssol. Du möts av en praktisk hall med plats för avhängning, rymlig klädkammare samt egen tvättstuga. Vidare finner du lättmöblerat vardagsrum med fönster samt balkong i väster med härlig kvällssol därtill. Här kan även väggen tas bort mot köket för att åtnjuta öppen och social planlösning. Sovrummen är rymliga och ger plats åt dubbelsäng såväl som hemmakontor eller förvaring. Köket är välhållet och består av full maskinell utrustning. Utöver bostaden finns separat förråd samt egen trädgård med plats för odlingar, trall eller ev spabad. Här råder härlig huskänsla fast med minimalt skötselbehov. I området finns förskola, grundskola samt goda kommunikationer till centrala Kungälv samt Göteborg. Därtill åtnjuter du fin natur runt knuten samt idrottsplatser. Välkommen till ett barnvänligt område och ett hem att trivas i länge.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ranneberg 182, null, Kungälvs kommun
Ranneberg 182, null, Kungälvs kommun, bild 2
Ranneberg 182, null, Kungälvs kommun, bild 3

Ranneberg 182

Villa
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 495 000 kr
71 m²
3 rum

Med ett idylliskt läge finner vi detta fina enplanshus som erbjuder ett stort altandäck med gott om plats för stora sociala aktiviteter eller enkla lata dagar. Följ solen från tidig dag tills en kväll på terrassen. Huset bjuder på två sovrum samt kök och vardagsrum, samt har genomgått en större renovering och är således i väldigt gott skick. Det är genomgående ljusa färgval i huset och ett golv i valnötsimitation. Tilltagen hall med klinker på golvet, en stor garderob med skjutdörrar och en platsbyggd förvaring. Vidare rakt fram når vi ett stort stilrent helkaklat badrum med grått klinker och vita kakelplattor på väggarna, kombinerad med en tvättdel. Vardagsrummet har ett härligt ljusflöde och stora ytor för socialt umgänge som rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Den centralt placerade braskaminen blir en riktig mysfaktor under vinterhalvåret. Köket är klassiskt och tidlöst med vita luckor och en bänkskiva i ek och ett ljust kakel. Svartedalens naturreservat bjuder på vackra sjöar och är känd för sin vackra natur med friluftsliv, sportfiske, vandring, bad, svamp- och bärplockning. Med en kort promenad kan ni svalka er i en av dessa sjöar under heta sommardagar.

  • Premium
  • Uteplats
Älvornas väg 38, Älvängen, Ale kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Älvornas väg 38, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Älvornas väg 38, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Älvornas väg 38

Villa
Älvängen, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 495 000 kr
108 m²
4 rum
5 195 kr/mån

Här ges ni möjlighet att förvärva en fin villa i barnvänligt läge med mycket goda pendlingsmöjligheter till både Göteborg och Trollhättan. Villan är uppförd 2016 och är således i väldigt gott skick. Från vardagsrummet nås också baksidan med tillhörande altan och gräsmatta. Kök i tidlöst vitt med b.la diskmaskin. På övre plan hittar ni tre sovrum vilket gör att familjen ryms med enkelhet. Badrum på båda planen. Fiber. Asfalterad uppfart och carport gör att ni rymmer två bilar med enkelhet. Här bor ni i villa men med en bostadsrättsförenings fördelar. Närhet till skolor, barnomsorg och naturområden med vackra promenad- och motionsslingor. I Älvängen finns ett stort utbud av affärer och service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Häljeröd 432, null, Kungälvs kommun

Häljeröd 432

Tomt
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 295 000 kr
6 583 m² tomt

Nu har du den unika möjligheten att bli ägare till en av de största byggklara tomterna i Kungälvs kommun. Njut av hela 6500 kvm och goda möjligheter till insynsskyddad och privat utemiljö. I anslutning till området Håffrekullen finner du denna tilltagna fastighet. Tomten är ej knuten till någon husleverantör och idag finns positivt förhandsbesked för byggnation av villa på 135 kvm byggnadsarea i två plan. Marken är plan samt omges av härlig natur i samtliga riktningar. Därtill finner du fritt solläge till väster som möjliggör för svårslagen kvällssol. VA ,el samt fiber finns vid tomtgräns och tomten ligger utanför detaljplan. Givetvis kan bygglov sökas för annan typ av byggnation. Tack vare exploateringen i området Håffrekullen kommer gångbanor samt belysning att finnas att ta del av. I närheten finns busshållplats för skolskjuts, härliga promenadstigar samt badplats vid älven en kort promenad bort. Inom gång-cykelavstånd finns serviceutbudet i Diseröd såväl som skola och förskola. Här bor du således naturnära men med bekvämligheter nära till hands. För visning samt mer info, kontakta mäklare.

Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Älvebacken 8

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 595 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/6
5 440 kr/mån
40 852 kr/m²

Visning 5/8 kl. 17:00. Anmälan sker via vår hemsida eller via mäklaren. Här ges ni tillfälle att förvärva en attraktiv fyrarummare med gott om tillval. Påkostat kök från välrenommerade Marbodal med en exklusiv maskinpark från Siemens. Kökssnickerirna går i snygga gråa toner. I anslutning till det rymliga köket ligger vardagsrummet. För er som önskar en mer öppen planlösning går väggen att ta ner. Tilltagen och delvis inglasad balkong. I Master bedroom har ni plats för både dubbelsäng och tillhörande nattduksbord utan problem. Stort badrum med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Rummen erbjuder både fina och påkostade tapeter. På golvet ligger en grålaserad ek-parkett. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet garderober och klädkammare så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Energiklass C berättigar er till grönt bolån hos vissa banker. I Brf Borggården i Kongahälla bor ni tryggt i stor och stabil förening. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som knutpunkt i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och fina shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Färjehagen 149, null, Lilla Edets kommun

Färjehagen 149

Villa
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
5 295 000 kr
110 + 70 m²
8 rum
3 005 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu denna charmiga villa på högt belägen avskild tomt i Torskog med slottet som granne. Här finner du stora gräsytor, privat läge samt underbar badsjö precis intill. Villan om 110+70 kvm erbjuder två nyrenoverade badrum, uppdaterat kök i modern stil samt rikligt med förvaringsutrymme och en öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. I källarplan finner vi sovrum, tilltagen gillestuga (nyttjas idag som gym) samt pannrum med nytt värmesystem från 2013. Övre plan består av två sovrum samt wc. Därtill finner du stor altan åt väster, generöst uterum för stora sällskap och lummig grönska runt hela fastigheten. Trädgården ger bland annat goda körsbär, äpplen, hallon, m.m. och har optimalt solläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll, med underbar vy över sjön. Fastigheten erbjuder dessutom dubbelgarage, jordkällare, friggebod, förrådsbyggnad samt ett hönshus. I området finns underbara vandringsstigar, lugnande grönska och välkända Thorskogs slott där ni kan avnjuta "slottsluncher". Här har ni närhet till både Lilla Edet samt Kungälvs serviceutbud, endast 20 min med bil. Välkommen till din husdröm med svårslaget läge!

  • Balkong
  • Uteplats
Ebbe Lieberathsgatan 16A, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 16A

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 959 kr/mån
55 981 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om två rum och kök med hög materiell standard, sociala ytor och härlig atmosfär. Lägenheten är optimalt planerad, stilren och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Här möts man av en exklusiv känsla redan när man kliver in i hallen. Bostaden består av ett socialt, välplanerat och stilrent vardagsrum, ett sovrum samt ett modernt, stort och stilrent kök med påkostade material, släta luckor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, funktionellt och stort och har toalett, glasduschvägg, dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat och kommod. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora och mysiga balkongen mot väst som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen med plats för soffgrupp. Det finns två bokningsbara takterrasser för alla medlemmar i föreningen som enkelt bokas med föreningens app. En terrass med lounge och TV samt en terrass med matplats och pentry. På terrasserna finns infravärme som värmer gott om kvällarna. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Backarna 134, null, Lilla Edets kommun

Backarna 134

Villa
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 595 000 kr
135 + 81 m²
3 rum
1 115 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna ombyggda villa i naturskönt läge i Västerlanda. Här finner du moderna materialval, väl tilltaget garage samt lugnande natur i samtliga riktningar. Nu har du goda möjligheter att färdigställa drömhemmet, där bla.a badrummet är kvar att göra. Inne i bostaden möts du av stort fullutrustat kök med plats för stor matgrupp. Här finns även skafferi samt det gamla köket för extra förvaring. Stort och ljust vardagsrum med hög takhöjd samt mysig kamin. Ytskikten är av modern karaktär ger ett fräscht intryck. Husets master bedroom är stort och rymmer tilltagna garderober. Därtill finner du ytterligare sovrum, pannrum samt förråd. Garaget nås inifrån och rymmer fordon såväl som rikligt med förvaring eller som verkstad. Bekvämligheter som motoröppnare samt förberett för luftvärmepump. I övrigt finner du minireningsverk, djupborrad brunn samt bergvärme. I området finner du promenadstigar, svampskogar samt badsjö inte långt från fastigheten. Till Lilla Edets serviceutbud är det ca 15 bilfärd, samt ca 30 min. Ta chansen och färdigställ ett gediget hus med naturen som närmsta granne. Välkommen på visning!

Solrosvägen 10, null, Kungälvs kommun

Solrosvägen 10

Villa
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 295 000 kr
98 + 95 m²
5 rum
735 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu Solrosvägen 10. Här finner du praktiskt villa i svårslaget läge i barnvänligt område. Entréplan består av rymlig hall med garderober, lättmöblerat vardagsrum med utgång till uterum i västerläge. Nytt välutrustat kök från 2022 med smakfulla materialval samt rikligt med både bänk-och skåpsyta. De tre sovrummen rymmer alla dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Källarplan består av rymlig gillestuga, som enkelt kan göras till extra tv-rum eller lyxigt sovrum. Tvättstuga, matkällare samt garage finns därtill. Nya 3-glasfönster finns inköpta och ingår i köpet. Plan och trevligt tomt med gräsmatta och goda förutsättningar för den trädgårdsintresserade. I närområdet finns två förskolor, grundskola F-6, friskola F-9, matbutik, pizzeria, thairestaurang, gym samt bensinstation. Därtill finns goda bussförbindelser till Kungälv, för vidare resor till Göteborg. Här bor du i centralt läge, tacksamt nära till service, i ett hus med stor fortsatt potential. Välkommen hem!

Kongahällagatan 52, Komarken, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår

Kongahällagatan 52

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 204 kr/mån
22 153 kr/m²

Varmt välkomna till en av de populära 3orna i låghusen. Stort vardagsrum i anslutningen till den rymliga och soliga balkongen i söderläge. Köket går i tidlöst vitt och plats för matbord invid fönstret. Bekvämt med diskmaskin. Två bra sovrum som vetter fritt mot den lugna baksidan. Badrum med tvättmaskin. På samma våningsplan hittar ni förrådet, minst sagt bekvämt. Goda parkeringsmöjligheter. Stor och stabil HSB-förening som är lågt belånad. Gott om gemensamma faciliteter med gym, föreningslokal, boulebana, bastu och jacuzzi. En promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

  • Plus
  • Balkong
Olles gata 2, Nordtag, Kungälvs kommun

Olles gata 2

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/4
5 980 kr/mån
44 701 kr/m²

Nu ges ni möjligheten att flytta in i denna stilsäkra trerummare med stor balkong om 12 m² där det är tillåtet att grilla med gasol och elgrill. Här är det bara att flytta in och stormtrivas. Delvis öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och är ifrån välrenommerade Vedum. Notera den snygga och praktiska köksön som bidrar till den sociala karaktären. Helkaklat badrum med golvvärme, här hittar ni även tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Det något mindre sovrummet fungerar även utmärkt som kontor. Rikligt med tillval. Säljarna har även monterat balkongskydd och plissegardiner i bostaden. Till bostaden hör ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller 83 st. p-platser. Brf Bohus ängar finns b.la. barnvagnsrum, cykelrum och samlingslokal. I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 3A, Bohus, Ale kommun

Skolvägen 3A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 630 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad i Bohus. Två rum och kök om 53 m² med bra planlösning gör att bostaden känns väldigt rymlig och trivsam. Köket går i tidlöst vitt och är utrustat med diskmaskin. Helkaklat badrum. Här bor ni bekvämt med tvättstuga, parkering utanför bostadshuset samt goda förvaringsmöjligheter (källarförråd). Fiber från Telia. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Här bor ni i lågt belånad förening som förvaltas av Riksbyggen. Bohus erbjuder förskola, skola, apotek, livsmedelsbutik samt föreningsliv. Området Skolvägen ligger med gångavstånd till Bohus Centrum och pendelstationen som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Därifrån tar ni er enkelt till Göteborg, Trollhättan och Kungälv. Perfekt för dig som pendlar.

Tomtebacken 10, Tomtebacken, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Tomtebacken 10

Villa
Tomtebacken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
56 m²
2 rum
2 021 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna högt belägna fastighet med stor potential i mysiga Tomtebacken, med fantastisk utsikt över Nordre Älv. Här finner du tilltagen grästomt utan insyn samt lummig grönska i samtliga riktningar. Därtill hittar du gästhus, friggebod, bastu samt snickarbod. Bostadshuset består av altan i söderläge, rymligt sovrum, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finns en vindsvåning som för närvarande är uppdelad i två sovrum och två förvaringsutrymmen. Tomten erbjuder stora plana ytor samt tilltagen uppfart med plats för både bilar och båt. Till fastigheten hör egen båtplats ca 200 meter från bostaden. Fastighetens storlek möjliggör i teorin avstyckning till tre tomter. Prövning av detta görs av Göteborgs kommun samt Lantmäteriet i vanlig ordning. Föreläggande finns avseende avlopp. För frågor om områdesbestämmelser etc kontakta ansvarig mäklare. Här är fastigheten för dig som söker fritidshus med stor potential eller framtida fastighetsbildning. Bygg drömhuset, renovera din alldeles egna sommarstuga eller allt där emellan. Välkommen till din sommaridyll med lukrativa möjligheter! Kontakta mäklare för visning samt övriga frågor.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27