SkandiaMäklarna Kungälv

SkandiaMäklarna Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Älvebacken 8

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 795 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/6
5 440 kr/mån
43 125 kr/m²

Här ges ni tillfälle att förvärva en attraktiv fyrarummare med gott om tillval. Påkostat kök från välrenommerade Marbodal med en exklusiv maskinpark från Siemens. Kökssnickerirna går i snygga gråa toner. I anslutning till det rymliga köket ligger vardagsrummet. För er som önskar en mer öppen planlösning går väggen att ta ner. Tilltagen och delvis inglasad balkong. I Master bedroom har ni plats för både dubbelsäng och tillhörande nattduksbord utan problem. Stort badrum med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Rummen erbjuder både fina och påkostade tapeter. På golvet ligger en grålaserad ek-parkett. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet garderober och klädkammare så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Energiklass C berättigar er till grönt bolån hos vissa banker. I Brf Borggården i Kongahälla bor ni tryggt i stor och stabil förening. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som knutpunkt i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och fina shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Granhäcksvägen 3D, null, Ale kommun

Granhäcksvägen 3D

Lägenhet
Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
895 000 kr
18,3 m²
1 rum
vån 3/3
946 kr/mån
48 907 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna helt nyrenoverade 1a i omtyckta Brf Granhäcken. Kliv in i en helt omgjord etta med toppmoderna ytskikt samt nytt kök och badrum. Här finner du smart disponering av kvadratmetrarna samt gott ljusinsläpp. Fönster i väster erbjuder kvällssol såväl som utsikt. Ytskikten är ljusa och här har tidlösa materialval gjorts, som kommer passa alla. Hall med klinkergolv samt plats för avhängning. Helkaklat badrum med golvvärme, fullstor dusch med takmunstycke samt kommod med förvaring. Kök från Ikea med ugn, spishäll, köksfläkt samt integrerad kyl med frysfack. I föreningen finns tvättstuga, förråd samt parkering för de boende, separat kö tillämpas. Föreningen har låg belåning, god ekonomi och förvaltning. Därtill finns en konkret underhållsplan samt högkvalitativ förvaltning med bra service. Här råder kort gångavstånd till serviceutbudet i Surte samt pendeln, som tar dig till Göteborg på endast 13 min! I närheten finns även förskola, grundskola samt idrottsplats. Som extra lyx finns fina promenadstråk och badsjö runt knuten, utmärkt för dig som vill ha nära till naturen. Välkommen hem!

Lingången 11, Komarken, Kungälvs kommun
 • Idag kl 14:15
Lingången 11, Komarken, Kungälvs kommun, bild 2
Lingången 11, Komarken, Kungälvs kommun, bild 3

Lingången 11

Radhus
Komarken, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 495 000 kr
120 m²
4 rum
401 m² tomt

Här ges ni tillfälle att förvärva en av de allra bästa Osvaldsvillorna på populära Lingången! Synnerligen välskött villa där det mesta är genomgått. Utvändigt hittar ni två st. tilltagna altandäck, framsidan erbjuder förmiddagssol och baksidan i soligt söderläge har sol större delen av dagen. Här har ni den insynfria trädgården, lugnt belägen mot grönska. Insidan kommer inte göra er besvikna. På entréplan finnr ni ett renoverar kök i tidlöst vitt med en välutrustad maskinpark med b.la. en vinkyl. I anslutning till köket ligger en matplats med plats för det stora matbordet. Det rejäla vardagsrummet vetter mot baksidan med altandäck delvis under tak. För er som är behov av ytterligare ett sovrum finns det möjlighet till det. På entréplanet hittar ni även en klädkammare, gäst-wc och tvättstuga. En trappa upp hittar ni tre st. lugnt belägna sovrum. och ett helkaklat badrum med badkar. Rejält med förvaring i flertalet garderober i hallen. Garage med tillhörande förråd. Asfalterad uppfart med plats för två st. bilar. Fiber indragit. Huset är besiktigat och säljarna ämnar att teckna en dolda-fel försäkring från tillträdesdagen. I närområdet ligger skolor, förskolor, vårdcentral samt matbutik. För er som pendlar är det resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Premium
 • Uteplats
Borgarparken 12, Centrum, Kungälvs kommun
 • Idag kl 13:00
Borgarparken 12, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Borgarparken 12, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Borgarparken 12

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 995 000 kr
96,5 m²
5 rum
vån 3/3
7 891 kr/mån
41 399 kr/m²

Här ges ni en sällan återkommande möjlighet att få förvärva en av de stora bostäderna i gavel. Ta hissen högst upp och njut av det höga och fria läget. Balkongen ligger i soligt sydvästläge och vetter mot föreningens trevliga innergård. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Ett rejält kök där snickerierna går i tidlöst vitt. Påkostad med b.la inbyggd belysning i skåp och lådor. Snyggt och praktiskt med integrerad diskmaskin. Gedigen maskinpark med kyl och frys i fullhöjd. Varför nöja sig med ett badrum när ni kan ha två st.? Båda är renoverade och helkaklade med b.la. frihängande wc och spottar. I ena badrummet hittar ni både tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med plats för den stora soffan och TVn. Här kan den stora familjen bo med enkelhet då ni har hela fyra st. bra sovrum. Genomgående ek-parkett och ljusa väggar i bostaden. Ta hissen ner till din egna garageplats som ingår i månadsavgiften. Laddplats finns att hyra. Fiber indraget från Telia. Här bor ni i stor och stabil förening som förvaltas av Riksbyggen. Gott om gemensamma utrymmen som gästlägenhet, festlokal, tvättstuga och bastu. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Lägenheten är registrerad som 4 Rok hos föreningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Idag kl 14:00
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 10

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 750 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 2/9
2 614 kr/mån
58 333 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad smidigt belägen en trappa upp i fantastiska Kallebäck! Vi finner genomgående vitmålade väggar, enhetligt golv och ett vitt kök med gott om arbetsyta och skåpförvaring. Sängen kommer bort från sällskapsytorna tack vare sovalkoven och badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte. Bostaden har utöver detta rejält med förvaringsutrymme via den praktiska klädkammaren i hallen och ett förråd i källarplan. Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i källarplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020. Lägenhetsförråd i källarplan samt separat cykelrum. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 300 kr/mån. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer att bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Hiss
Granhäcksvägen 22, Surte, Ale kommun
 • Sön 12 maj kl 12:00
Granhäcksvägen 22, Surte, Ale kommun, bild 2
Granhäcksvägen 22, Surte, Ale kommun, bild 3

Granhäcksvägen 22

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
695 000 kr
16 m²
1 rum
vån 3/3
1 375 kr/mån
43 438 kr/m²

Här ges ni möjlighet att förvärva en kvadratsmart bostad högst upp i huset. Bo bekvämt och billigt där vatten, värme och parkering ingår i månadsavgiften. Väggarna är genomgående ljusa och på golvet ligger laminat. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och här finns b.la. kokplatta och kyl med frysfack. I badrummet ligger det klinker på golvet och i duschen är det kakel. Här finns även handfat och wc. I hallen finns en mindre klädkammare. Tyst och tryggt med säkerhetsdörr. Närheten till pendlingsstationen gör att ni tar er både enkelt och snabbt till Göteborg. Här bor ni tryggt i stor förening med bra ekonomi. Föreningen har en underhållsplan de följer. I närheten finns även vacker natur och badsjö.

 • Premium
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
6 435 kr/mån
38 830 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge och med en lummig utsikt över Kallebäck erbjuds nu en välplanerad fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck och en balkong i bästa söderläge. Generöst vardagsrum med öppen spis, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Bostadsrättsföreningen är väl underhållen och erbjuder fina och nyrenoverade gemensamhetsytor till sina medlemmar i form av ett mycket välutrustat gym, en bastu och en gästlägenhet. Föreningen har dessutom nyligen tilläggsisolerat och bytt fasaden och taket på föreningens hus samt installerat elbilsladdare. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns i dagsläget närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar dessutom småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 20 minuter. Bussarna tar er till Korsvägen på 10minuter och till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Backarna 134, null, Lilla Edets kommun

Backarna 134

Villa
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 595 000 kr
135 + 81 m²
3 rum
1 115 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna ombyggda villa i naturskönt läge i Västerlanda. Här finner du moderna materialval, väl tilltaget garage samt lugnande natur i samtliga riktningar. Nu har du goda möjligheter att färdigställa drömhemmet, där bla.a badrummet är kvar att göra. Inne i bostaden möts du av stort fullutrustat kök med plats för stor matgrupp. Här finns även skafferi samt det gamla köket för extra förvaring. Stort och ljust vardagsrum med hög takhöjd samt mysig kamin. Ytskikten är av modern karaktär ger ett fräscht intryck. Husets master bedroom är stort och rymmer tilltagna garderober. Därtill finner du ytterligare sovrum, pannrum samt förråd. Garaget nås inifrån och rymmer fordon såväl som rikligt med förvaring eller som verkstad. Bekvämligheter som motoröppnare samt förberett för luftvärmepump. I övrigt finner du minireningsverk, djupborrad brunn samt bergvärme. I området finner du promenadstigar, svampskogar samt badsjö inte långt från fastigheten. Till Lilla Edets serviceutbud är det ca 15 bilfärd, samt ca 30 min. Ta chansen och färdigställ ett gediget hus med naturen som närmsta granne. Välkommen på visning!

Solrosvägen 10, null, Kungälvs kommun

Solrosvägen 10

Villa
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 295 000 kr
98 + 95 m²
5 rum
735 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu Solrosvägen 10. Här finner du praktiskt villa i svårslaget läge i barnvänligt område. Entréplan består av rymlig hall med garderober, lättmöblerat vardagsrum med utgång till uterum i västerläge. Nytt välutrustat kök från 2022 med smakfulla materialval samt rikligt med både bänk-och skåpsyta. De tre sovrummen rymmer alla dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Källarplan består av rymlig gillestuga, som enkelt kan göras till extra tv-rum eller lyxigt sovrum. Tvättstuga, matkällare samt garage finns därtill. Nya 3-glasfönster finns inköpta och ingår i köpet. Plan och trevligt tomt med gräsmatta och goda förutsättningar för den trädgårdsintresserade. I närområdet finns två förskolor, grundskola F-6, friskola F-9, matbutik, pizzeria, thairestaurang, gym samt bensinstation. Därtill finns goda bussförbindelser till Kungälv, för vidare resor till Göteborg. Här bor du i centralt läge, tacksamt nära till service, i ett hus med stor fortsatt potential. Välkommen hem!

Granhäcksvägen 5B, Surte, Ale kommun

Granhäcksvägen 5B

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 087 kr/mån
28 208 kr/m²

Nu har ni möjligheten att flytta in i denna ljusa och modernt renoverade tvårummare. Här är det bara att flytta in och trivas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till ett fint ljusinsläpp och möjligheterna till möblering är många. Köket är renoverat i tidlöst vitt, den mörka bänkskivan och den mörka maskinparken ger en god kontrast. I sovrummet som idag används som en stor walk in closet finns det även plats för en dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Fiber från Telia. Förråd i källaren. Parkeringar finns lediga att hyra. Närheten till pendlingsstationen gör att ni tar er både enkelt och snabbt till Göteborg. Här bor ni tryggt i stor förening med bra ekonomi. Föreningen har en underhållsplan de följer. I närheten finns även vacker natur och badsjö.

Ulvedalsgatan 31, Ulvegärde, Kungälvs kommun

Ulvedalsgatan 31

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/2
8 053 kr/mån
20 545 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna välskötta och praktiska trerummare med gedigen huskänsla. Njut av egen trädgård, altan samt balkong med kvällssol. Du möts av en praktisk hall med plats för avhängning, rymlig klädkammare samt egen tvättstuga. Vidare finner du lättmöblerat vardagsrum med fönster samt balkong i väster med härlig kvällssol därtill. Här kan även väggen tas bort mot köket för att åtnjuta öppen och social planlösning. Sovrummen är rymliga och ger plats åt dubbelsäng såväl som hemmakontor eller förvaring. Köket är välhållet och består av full maskinell utrustning. Utöver bostaden finns separat förråd samt egen trädgård med plats för odlingar, trall eller ev spabad. Här råder härlig huskänsla fast med minimalt skötselbehov. I området finns förskola, grundskola samt goda kommunikationer till centrala Kungälv samt Göteborg. Därtill åtnjuter du fin natur runt knuten samt idrottsplatser. Välkommen till ett barnvänligt område och ett hem att trivas i länge!

 • Plus
Torpe gränd 20, Centrum, Kungälvs kommun

Torpe gränd 20

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 595 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
4 754 kr/mån
45 796 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trerummare. Ta hissen och kliv in via säkerhetsdörren till denna fantastiska bostad som badar i ljus. Två stora balkonger gör att ni kan njuta av både morgon och kvällssol. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt från välrenommerade Vedum. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av fönsterpartierna som löper nästan hela vägen från golv till tak. Härifrån når ni den stora och möblerbara balkongen med sol större delen av dagen. Tillåtet att grilla med elgrill. Master bedroom ligger högt och lugnt beläget mot föreningens fina innergård. Från sovrummet når ni den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta morgonkaffet. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober och klädkammare så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Låg månadsavgift! I Brf Murgrönan bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Uttervägen 22, Kareby, Kungälvs kommun

Uttervägen 22

Radhus
Kareby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 225 000 kr
101 m²
4 rum
180 m² tomt

Fantastiskt fint radhus i gavel med 180 kvm trädgård, egen parkering och närhet till förskola, skola, lekplats, busskommunikationer samt matbutik. Huset stod färdigt för inflyttning inför sommaren 2023 och passar barnfamiljen mycket väl. Här erbjuds ett modernt och bekymmersfritt boende med enhetligt parkettgolv, varmvita väggar och dubbla badrum. Trevlig utemiljö stenläggning på framsidan, gräsmatta och en rymlig altan i sydostläge. Till bostaden hör även en parkeringsplats och ett kallförråd som står på tomten. Har man mer än en bil så finns även goda parkeringsmöjligheter i området. Huset är även Svanenmärkt vilket innebär att köparen har möjlighet att teckna "Grönt bolån". I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Fräkne gränd 12, Kongahälla, Kungälvs kommun
 • Ons 8 maj kl 17:30

Fräkne gränd 12

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 695 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 482 kr/mån
65 192 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina enrummare på populära Fräkne Gränd 12. Kliv in via säkerhetsdörren till denna trevliga bostad med gott om ljusinsläpp. Stor och möblerbar uteplats mot innergården med trädäck. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och är från välrenommerade Vedum. Rummet ligger i social och öppen planlösning mot köket. Här rymmer ni säng med förvaring undertill, TV och matbord. Den ljusa känslan förstärks av de stora fönsterpartierna. Helkakalt badrum med golvvärme och kombimaskin. Nöjer ni er inte med förvaring i skjutdörrsgarderoben så följer ett förråd i källaren. Extraförråd finns att hyra. Garage under huset med el-platser (separat kö). Intill finns P-huset Pallisaden och Tre Kungar där ni står med månadskort (från 425 kr/månad). Fiber från Telia. I Brf Kungsporten bor ni tryggt i stor och stabil förening. Merparten av förenings lån ligger bundet flera år framåt i tiden (se årsredovisningen). För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kongahällagatan 52, Komarken, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Kongahällagatan 52

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 204 kr/mån
22 153 kr/m²

Varmt välkomna till en av de populära 3orna i låghusen. Stort vardagsrum i anslutningen till den rymliga och soliga balkongen i söderläge. Köket går i tidlöst vitt och plats för matbord invid fönstret. Bekvämt med diskmaskin. Två bra sovrum som vetter fritt mot den lugna baksidan. Badrum med tvättmaskin. På samma våningsplan hittar ni förrådet, minst sagt bekvämt. Goda parkeringsmöjligheter. Stor och stabil HSB-förening som är lågt belånad. Gott om gemensamma faciliteter med gym, föreningslokal, boulebana, bastu och jacuzzi. En promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Plus
 • Balkong
Olles gata 2, Nordtag, Kungälvs kommun

Olles gata 2

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/4
5 980 kr/mån
44 701 kr/m²

Nu ges ni möjligheten att flytta in i denna stilsäkra trerummare med stor balkong om 12 m² där det är tillåtet att grilla med gasol och elgrill. Här är det bara att flytta in och stormtrivas. Delvis öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och är ifrån välrenommerade Vedum. Notera den snygga och praktiska köksön som bidrar till den sociala karaktären. Helkaklat badrum med golvvärme, här hittar ni även tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Det något mindre sovrummet fungerar även utmärkt som kontor. Rikligt med tillval. Säljarna har även monterat balkongskydd och plissegardiner i bostaden. Till bostaden hör ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller 83 st. p-platser. Brf Bohus ängar finns b.la. barnvagnsrum, cykelrum och samlingslokal. I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

 • Balkong
 • Hiss
Skolvägen 3A, Bohus, Ale kommun

Skolvägen 3A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 630 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad i Bohus. Två rum och kök om 53 m² med bra planlösning gör att bostaden känns väldigt rymlig och trivsam. Köket går i tidlöst vitt och är utrustat med diskmaskin. Helkaklat badrum. Här bor ni bekvämt med tvättstuga, parkering utanför bostadshuset samt goda förvaringsmöjligheter (källarförråd). Fiber från Telia. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Här bor ni i lågt belånad förening som förvaltas av Riksbyggen. Bohus erbjuder förskola, skola, apotek, livsmedelsbutik samt föreningsliv. Området Skolvägen ligger med gångavstånd till Bohus Centrum och pendelstationen som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Därifrån tar ni er enkelt till Göteborg, Trollhättan och Kungälv. Perfekt för dig som pendlar.

Solskensvägen 1, Surte, Ale kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:00

Solskensvägen 1

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4/4
6 111 kr/mån
34 762 kr/m²

Varmt välkomna till en av Surtes allra finaste lägenheter. Ta hissen högst upp och kliv in via säkerhetsdörren till denna fantastiska bostad med extra allt. Stor terrass i vinkel där en del är inglasad. Kökssnickerierna går i tidlösa vita toner från välrenommerade HTH. Påkostat med b.la. en extra tjock bänkskiva i grå granit. Förutom i hall och våtrum ligger ett mörkt exklusivt bambugolv. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av flertalet fönsterpartier. Från vardagsrummet når ni det stora och möblerbara uterummet med sol större delen av dagen. Tillåtet att grilla med gasolgrill. Master bedroom ligger högt och lugnt beläget. Från sovrummet når ni terrassen där ni kan avnjuta kvällssolen. I badrummen är det rikligt med tillval med b.la. en stor takdusch och riktigt snygga kommoder. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. I köket, vardagsrummet och badrummet med badkar är inbyggda högtalare! Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober så följer ett förråd i källaren. P-plats ingår i månadsavgiften. Fiber. I Brf Solskensvägen 3 bor ni tryggt i stabil förening. Stabil förening med som är byggt i miljöklass guld, vilket medför väldigt låga energikostnader. Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tomtebacken 10, Tomtebacken, Göteborgs kommun

Tomtebacken 10

Villa
Tomtebacken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
2 021 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna högt belägna fastighet med stor potential i mysiga Tomtebacken, med fantastisk utsikt över Nordre Älv. Här finner du tilltagen grästomt utan insyn samt lummig grönska i samtliga riktningar. Därtill hittar du gästhus, friggebod, bastu samt snickarbod. Bostadshuset består av altan i söderläge, rymligt sovrum, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finns en vindsvåning som för närvarande är uppdelad i två sovrum och två förvaringsutrymmen. Tomten erbjuder stora plana ytor samt tilltagen uppfart med plats för både bilar och båt. Till fastigheten hör egen båtplats ca 200 meter från bostaden. Fastighetens storlek möjliggör i teorin avstyckning till tre tomter. Prövning av detta görs av Göteborgs kommun samt Lantmäteriet i vanlig ordning. Föreläggande finns avseende avlopp. För frågor om områdesbestämmelser etc kontakta ansvarig mäklare. Här är fastigheten för dig som söker fritidshus med stor potential eller framtida fastighetsbildning. Bygg drömhuset, renovera din alldeles egna sommarstuga eller allt där emellan. Välkommen till din sommaridyll med lukrativa möjligheter! Kontakta mäklare för visning samt övriga frågor.

 • Uteplats
Fräkne gränd 3, Kongahälla, Kungälvs kommun

Fräkne gränd 3

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
4 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 9/14
5 743 kr/mån
55 063 kr/m²

Här ges ni tillfälle att bli de allra första att flytta in i denna stilsäkra och välplanerade trerummare. Stor balkong om 8 m² i väst med sol från dag till sen kväll. Ta hissen till våning nio och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hänger ni av smidigt just innanför dörren och ytterligare förvaring finns i klädkammare. På golvet ligger ett klinker som sedan övergår i en mattlackad ek-parkett. Kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket är från välrenommerade Vedum och går i trendigt grått med b.la. diskmaskin. Naturlig plats för matbord, soffa och TV. Takhöjd om 2,5 m och det stora fönsterpartiet som löper från golv till tak bidrar till den ljusa och luftiga känslan. Från rummet når ni balkongen med gott om plats för både loungesoffa och matgrupp. Lugnt och fritt läge då den vetter mot den framtida parken med tillhörande damm. Det stora sovrummet ligger insynsfritt och rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som gästrum eller kontor. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I bostaden finns även en gäst-wc. Tillträde 2024-03-12. Fiber från Tele 2. Garagedäck i källaren med el-platser och utöver det finns flertalet p-hus i närheten. I föreningen hittar ni även en övernattningslägenhet, samlingslokal, barnvagns-/rullstolsförråd och ett hobbyrum. Miljömedveten förening med fjärrvärme, FTX och solcellspaneler. I Brf Kaprifolen bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. Goda hyresintäkter från två lokaler. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Gunnarsberg 9, null, Kungälvs kommun

Gunnarsberg 9

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
3 046 kr/mån
47 500 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna härliga 2a med balkong i söderläge på omtyckta Gunnarsberg. Njut av modern estetik, gott ljusinsläpp och praktisk planlösning. Välutrustat kök, kombimaskin i badrum genomgående trestavsparkett i bostaden. Låg avgift där värme, vatten, bredband samt förråd ingår. Garage finns under huset för dig med bil, separat kö tillämpas. Gunnarsberg som är ett av Kungälvs yngsta områden erbjuder tacksam närhet till Kungälv resecentrum, perfekt för pendlaren. Här är boendet för dig som vill bo mitt i centrum, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 21