SkandiaMäklarna Kungälv

SkandiaMäklarna Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Häradsvägen 33H, Ytterby, Kungälvs kommun

Häradsvägen 33H

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 895 000 kr

84,5 m²

3 rum

6 346 kr/mån

34 260 kr/m²

Här ges ni möjligheten att förvärva ett av de populära radhusen på Häradsvägen! Hög standard där vattenburen golvvärme och de stora fönsterpartierna sticker ut! Utanför entrédörren hittar ni den första stenlagda uteplatsen med plats för både soffa och cafébord. I hallen ligger det till en början ett mörkt klinker som sedan övergår i ek-parkett som är genomgående i övriga rum. Slå av ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna som löper från golv till nästintill tak. Även den tilltagna takhöjden bidrar till den luftiga känslan. Kök och vardagsrum ligger i öppen och social planlösning, perfekt för stora, social sammanhang. Via altandörren når ni den andra uteplatsen i soldränkt söderläge med sol från tidig dag till kväll. Ett av de bättre lägena i föreningen! Här ryms soffa, matbord och grill! Köket går i tidlöst vitt och är välutrustat med b.la. diskmaskin. Naturlig plats för matbord invid det stora fönsterpartiet. Det stora sovrummet ligger lugnt beläget mot den gröna baksidan. Dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms utan problem. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, utöver det hittar ni även en klädkammare och en till skjutdörrsgarderob i hallen. Det något mindre sovrummet möbleras med fördel med säng och skrivbord. Ljust kaklade väggar och mörkt klinker på golvet i badrummet. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. Bredband via fiber. Till bostaden hör dubbla förråd. I föreningen finns både garage och p-platser utomhus och för er som kör på el erbjuds laddstolpe. Föreningen erbjuder även bastu och relaxdel. När ni får gäster finns stor gästlägenhet med pentry att hyra för 250 kr/natt. I Brf Eklunden bor ni i mysigt och barnvänligt villaområdet. I Ytterby byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

 • Uteplats
Rådjursvägen 6, Lödöse, Lilla Edets kommun
 • Tis 6 jun kl 15:30

Rådjursvägen 6

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 695 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 025 kr/mån

Här ges ni äntligen möjlighet att förvärva ett enplanshus uppfört av Myresjöhus 2016. Bo tryggt och enkelt i bostadsrättsform. Väldigt fint läge i området med eget altandäck och trädgård. Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Insidan kommer inte göra er besvikna med kök i social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök från HTH som går i tidlöst vitt och gedigen maskinpark från Siemens. Bardisk och gott om plats för matbord. Genomgående vita ljusa väggar och ek-parkett. Master bedroom ligger lugnt beläget och i anslutning finns en klädkammare. Övriga två sovrum fungerar utmärkt som barnrum eller hemmakontor. Badrum med ljust kaklade väggar och på golvet ligger mörk klinker. Tvättstuga och gäst-wc. Hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Vattenburen golvvärme. Förråd finns i anslutning till uppfarten. Fiber. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola, affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på ca 30 min.

 • Plus
 • Uteplats
Brynjegatan 12, Komarken, Kungälvs kommun
 • Imorgon kl 17:30

Brynjegatan 12

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

1 750 000 kr

78 m²

3 rum

5 626 kr/mån

22 436 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och ljusa trerummare med ljusinsläpp från olika väderstreck. Stor inglasad balkong i söder som nås via vardagsrummet. Badrummet är renoverat och utrustat med tvättmaskin. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord för er som önskar. Rymligt kök med naturlig plats för matbord invid fönsterpartiet. Det något mindre sovrummet rymmer både säng och garderob. Hall med ljusa väggar och skjutdörrsgarderob. Bredband ingår i månadsavgiften. Stort källarförråd om ca 10 m² hör till bostaden. Parkering finns att hyra. HSB Brf Ripan är en av Kungälvs äldsta bostadsrättsföreningar. Stor och välmående med låg belåning. Bredband ingår i månadsavgiften. En promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Plus
 • Balkong
Västra Röd 217, null, Lilla Edets kommun

Västra Röd 217

Gård/Skog
Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

895 000 kr

3,9 ha tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna mycket tilltagna fastighet med underbar natur i Västerlanda! Njut av hela 3,9 ha mark, vackra vyer och förhandsbesked för villa samt ekonomibyggnad. Fastigheten består av 3 ha jordbruksmark samt 1 ha skogsmark och möjliggör för betesdjur. I området finner du badsjö, fina stigar samt böljande ängar. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av bostadshus samt ekonomibyggnad. Tomten säljs utan krav på husleverantör, du väljer själv vad för hus du bygger. Eget VA kommer att behöva anläggas vid ev byggnation. El samt fiber finns vid tomtgräns. Husplacering i högt läge med sydvästläge för maximalt med soltimmar samt slående vyer ut mot ägorna. Hela fastigheten är redan inhägnad och grusväg följer hela vägen upp längst fastigheten för enkel åtkomst samt för framtida infart. Anlägg ditt drömhus, odla egna grönsaker eller släpp dina djur på bete. Välkommen till din framtida gårdsdröm! Under dokument finner du lantmäterikarta, förhandsbesked samt situationsplan. För mer information samt visning, kontakta ansvarig mäklare.

Östra porten 41, null, Kungälvs kommun

Östra porten 41

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 395 000 kr

86,4 m²

3 rum

6 104 kr/mån

27 720 kr/m²

Välkommen in till denna mycket moderna och smakfulla trea i omtyckta Brf Östra Porten. Här finner du förstklassig interiör med nytt kök, en klok planlösning samt tilltagna förvaringsmöjligheter. Kliv in i en rymlig hall med god plats för avhängning samt fräscht badrum med dusch. Väl inne i köket blir du bemött av moderna materialval samt högkvalitativ utrustning. Här finns plats för matbord samt generös bänkyta och förvaring. Vardagsrummet erbjuder gott ljus från väster samt lättmöblerad planlösning. På balkongen sitter du insynsskyddat med sol från tidig eftermiddag till kväll. Bostadens Master Bedroom erbjuder rymlig yta, såväl som lyxig walk in closet och tvättstuga. Bostadens andra sovrum är även det rymligt och ger utrymme åt såväl garderob som hemmakontor. Snyggt parkettgolv utgör hela bostaden och färgsättningen ger ett avkopplat intryck. Området är mycket lugnt och på återvändsgata bor du i skyddat läge. Tre minuters promenad tar dig till tågstationen för resor till Göteborg och serviceutbud finns i form av matbutik, restarang, apotek samt bageri. Bo i välskött förening med god ekonomi, laddplatser för elbil, garagemöjlighet samt fin utemiljö. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Ulvedalsgatan 59, Ulvegärde, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Ulvedalsgatan 59

Radhus
Ulvegärde, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 395 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 451 kr/mån

30 126 kr/m²

Med största nöje presenterar vi nu detta välskötta radhus på Ulvedalsgatan 59. Här bor du i hus och i lägenhet på samma gång, med det bästa av två världar. Med trädgård, två uteplatser och gott om förvaring får du en praktisk tillvaro i lugnt område. Njut av morgonsol på baksidan, kvällssol på framsidan och en modern innemiljö däremellan. Via den egna entrén når du hall, rymligt fullutrustat kök samt egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har två tilltagna sovrum samt ett rymligt, lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. Rymligt och stilrent badrum med dusch. Förråd till lägenheten finns direkt utanför entrén och garagemöjlighet finns i nära anslutning till bostaden. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och kloka underhållsplaner. I Ulvegärde har du närhet till goda kommunikationer, skolor samt Kungälvs serviceutbud endast en promenad eller cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Grimåsvägen 30, Rödbo, Göteborgs kommun

Grimåsvägen 30

Villa
Rödbo, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

3 995 000 kr

76 m²

4 rum

2 295 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu Grimåsvägen 30. Denna tilltagna fastighet erbjuder oemotståndlig charm med gediget hus från 1800-talet, lummig trädgård med stora gräsytor samt goda uthyrningsmöjligheter. Huset har renoverats varsamt, där den originella charmen bibehållits. Här finner du plankgolv, vedspis, synliga timmerbjälkar samt praktiskt loft. Förutom huvudbyggnaden finns ytterligare två huskroppar varav rymligt och ljust gästhus på 45 kvm fullutrustat i modern standard med generös takhöjd. Huset är anpassad för åretruntboende med djupborrad brunn, minireningsverk i samfällighet samt fiber. Utomhusmiljön präglas av skirande grönska, läcker stensättning samt praktiskt vedbod. Läget är avskilt och lugnt med få grannar samtidigt som resor till Kungälv eller Göteborg går snabbt. Välkommen till en idyll att trivas i!

 • Uteplats
Grangärdesvägen 7B, Surte, Ale kommun
 • Budgivning pågår

Grangärdesvägen 7B

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

1 450 000 kr

60 m²

2 rum

3 759 kr/mån

24 167 kr/m²

Högst upp i huset upp hittar ni denna rymliga tvårummare i gavel med solig balkong i söder. Hall med förvaring i garderober. Sovrummet rymmer dubbelsäng och tillhörande nattduksbord med enkelhet. Helkakalklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Kök med naturlig plats för matbord och välutrustat med b.la diskmaskin. Vardagsrum rymmer soffgrupp, matsalsbord och TV. Från vardagsrummet når ni den möblerbara och soliga balkongen i söder med sol större delen av dagen. Fiber från Telia. Förråd i källaren. Parkeringar finns lediga att hyra. Närheten till pendlingsstationen gör att ni tar er både enkelt och snabbt till Göteborg. Här bor ni tryggt i stor förening med bra ekonomi. Föreningen har en underhållsplan de följer. I närheten finns även vacker natur och badsjö.

 • Balkong
Wrangelsgatan 6, Lunden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Wrangelsgatan 6, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Wrangelsgatan 6, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Wrangelsgatan 6

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 650 000 kr

62 m²

2 rum

5 213 kr/mån

42 742 kr/m²

Med söderbalkong mot lugn innergård finner ni denna härliga bostad med öppen och social planlösning. Vid entrén bjuder loftgången på härlig utsikt över grönområden. När ni kliver in möts ni av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i två garderober samt en rymlig klädkammare. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv och vitmålade väggar. Till vänster blickar vi in i det mysiga köket samt vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och ljust med ett stort fönsterparti mot balkongen i söder. Här har ni gott om plats för en soffgrupp såväl som en arbetshörna och ett matbord, möjligheterna är stora tack vare den öppna och sociala planlösningen. Utgången till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en vy över föreningens lummiga innergård. På balkongen kan ni koppla av med en spännande bok i solens varma strålar. Det väl tilltagna sovrummet är rofyllt beläget ut mot den lugna innergården. Ett stort härligt fönster fyller rummet med ett behagligt ljus. Här får ni plats för en dubbelsäng och en arbetsplats om man så vill, dessutom finns det gott om plats för garderobsförvaring. Badrummet går i en ljus och sober färgskala med helkaklade väggar där ett insynsskyddat fönster skänker ett behagligt ljus till rummet. Tänd lite levande ljus och avnjut ett värmande bad under kalla, mörka höstkvällar efter en frisk promenad i de närliggande motionsslingorna. I Lunden bor ni som i en egen liten småstad med inredningsbutiker, barnbutiker och restauranger. Men stadens puls är aldrig långt borta, ni tar er enkelt in till centrum med buss, spårvagn, bil eller till fots. Ni har dessutom både Olskrokstorget och Redbergsplatsen runt hörnet där ni finner det mesta man kan tänkas behöva; mataffär, vårdcentral, systembolag och bageri med mera. Skatås och Delsjöns vackra natur ligger i närheten för sköna promenader.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs gata 7

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 950 000 kr

69 m²

3 rum

5 088 kr/mån

42 754 kr/m²

Här ges ni möjligheten att förvärva denna nyproducerade gaveltrea med stor och solig balkong. Här är det bara att flytta in och trivas. Njut av väl valda materialval, rikligt med ljusinsläpp och en praktisk planlösning. Genomgående vitlaserad ekparkett, platsbyggda garderober samt välutrustat kök med delvis uppgraderade vitvaror. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Flertalet garderober i sovrum och hall. Ytterligare förvaring i källarförråd. Fiber från Telia. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska.

 • Balkong
 • Hiss
Ulvedalsgatan 45, Ulvegärde, Kungälvs kommun

Ulvedalsgatan 45

Radhus
Ulvegärde, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 595 000 kr

112 m²

4 rum

6 818 kr/mån

23 170 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta härliga och välplanerade radhus i populära Ulvegärde. På entréplan finner ni generösa uteplatser på både fram och baksida, väl innanför dörren möts vi av ljusa ytor med gott om plats, mycket bra förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagen. Här erbjuds ett stort och välutrustat kök, tvättstuga, badrum samt ett luftigt vardagsrum med utgång direkt till stor altan i perfekt solläge där ni kan samlas med familj och vänner. Behändigt med liten gräsmatta, En trappa upp finner ni bostadens alla tre sovrum och det renoverade badrummet. Här är det bara att flytta in och trivas. Bredband ingår i månadsavgiften. Garageplats finns att hyra för 400 kr/månad. Här bor ni en välskött förening med god ekonomi där månadsavgiften lämnades oförändrad vid årsskiftet. Föreningen har även en underhållsplan de följer. I Ulvegärde har ni närhet till goda kommunikationer, skolor samt Kungälvs serviceutbud endast en promenad eller cykeltur bort.

 • Uteplats
Gunnarsberg 5B, null, Kungälvs kommun

Gunnarsberg 5B

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

1 750 000 kr

34 m²

1 rum

2 629 kr/mån

51 471 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna mycket fräscha lägenhet på omtyckta Gunnarsberg. På andra våningen kliver du in i denna bostad som erbjuder ljusa moderna ytskikt, fullutrustat kök samt rymlig balkong med eftermiddagssol. Lägenheterna är uppförda 2019 vilket innebär en standard i princip nyskick. Njut av stilrent ljust kök, modernt helkaklat badrum med god förvaring samt rymlig balkong. Här bor du bekvämt i ett mycket centralt läge och med låga boendekostnader. I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt bostadsrättstillägg. Garage finns under huset där du hyr parkering för 850 kr/mån. Separat kö tillämpas. Bostaden är belägen tacksamt nära Kongahälla centers serviceutbud och inte minst Kungälv resecentrum, där du tar dig till Göteborg på ca 20 min. Detta är därmed det perfekta läget för pendlaren och för den som vill bo med bekvämligheterna runt husknuten. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Kallebäcksvägen 13B, Kallebäck, Göteborgs kommun

Kallebäcksvägen 13B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

2 495 000 kr

59,7 m²

2 rum

4 320 kr/mån

41 792 kr/m²

Jättefint renoverad tvåa med balkong i lummigt och ostört läge. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fantastiska köket. Helkaklat badrum utrustat med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett stort sovrum med balkong som ger morgon-/förmiddagssol. Den stora klädkammaren löser förvaringsbehovet för paret. Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i markplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020-2021. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 250 kr/mån. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till natursköna Delsjöområdet med löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria, gym och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. En promenad eller några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi, Willys och ett stort restaurangutbud vid Mölndalsvägen, medan busslinjerna 50 och 86 är frekventa och tar dig till Göteborg centrum respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers på ca 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor, boende och skola just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel.

 • Balkong
 • Hiss
Nordtagsgatan 136, Nordtag, Kungälvs kommun

Nordtagsgatan 136

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

3 600 000 kr

84 m²

4 rum

3 411 kr/mån

42 857 kr/m²

Nu ges ni möjligheten att bli de första som får bo i denna nyproducerade fyrarummare i gavel med egen altan om ca 23 m² i soligt sydvästläge. Från altandäcket når ni gräsmattan. Som om inte det vore nog så har ni er uteplats på framsidan. Här är det bara att flytta in och stormtrivas. Säljarna har gjort rikligt med tillval för 187 959 kr som de bekostar. Där kompositbänkskiva i sten sticker ut i det beiga Marbodalköket. Ta gärna en titt i den välfyllda tillvalslistan som ni hittar under filer. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek. Bekvämt med egen entré och hallen fungerar som bostadens nav. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-WC med handfat. Master bedroom om dryga 13 m² med dubbla garderober. Det andra sovrummet ligger också i anslutning till hallen. Det något mindre sovrummet fungerar även utmärkt som kontor. Takhöjd om 2,5 m. BRF Nordtag Lund har tecknat ett räntetak i 3-5 år, vilket innebär att senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen de inledande 3 åren. Föreningens ränta kommer vara ca 2 %. Låg månadsavgift. Öppet fibernät. P-plats med laddstolpe finns att hyra för 400 kr/månad. I anslutning till bostaden ligger bostadens förråd om ca 4,3 m² där ni även har ert cykelställ. I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

 • Uteplats
Solskensvägen 22, Surte, Ale kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 13:00
Solskensvägen 22, Surte, Ale kommun, bild 2
Solskensvägen 22, Surte, Ale kommun, bild 3

Solskensvägen 22

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

1 795 000 kr

49 m²

2 rum

2 798 kr/mån

36 633 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina tvårummare med öppen och social planlösning. Kök i tidlöst vitt med b.la integrerad diskmaskin och plats för matbord. Vardagsrum är lättmöblerat och här rymmer ni soffa, bord. bokhylla och TV. Från både kök och vardagsrum når ni den stora och inglasade balkongen i vinkel om ca 30 m². Här rymmer ni matgrupp och sköna loungemöbler. Sovrum med palts för dubbelsäng. Förvaring i garderober. Badrum med ljust kaklade väggar och på golvet ligger mörkt klinker. Välutrustat med dusch med b.la. golvvärme och kombimaskin. I hallen finns både hatthylla och garderob. Öppet fiber. Möjlighet till laddstolpe som bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Till bostaden hör ett källarförråd. I Brf Solskensvägen 1 bor ni med låg månadsavgift där el, värme, vatten och parkering ingår. Stabil förening med som är byggt i miljöklass guld, vilket medför väldigt låga energikostnader. Föreningen har en stabil ekonomi där deras lån är bundna till låga räntor med villkorsändring först under 2025. Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Smörgatan 14, Kallebäck, Göteborgs kommun
Smörgatan 14, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 14, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 14

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

3 750 000 kr

88 m²

4 rum

6 628 kr/mån

42 614 kr/m²

Välkommen till en fin genomgångsfyra med en öppen och social planlösning samt en inglasad balkong om 8,5m² i soligt västerläge. Bostaden är genomgående renoverad och har i samband med stambytet fått ett nyrenoverat badrum och gäst-wc. Den inglasade balkongen ger härlig eftermiddags-/kvällssol, lummig utsikt och stod klar år 2018. Stabil förening och parkeringsmöjligheter finns. Den genomgående känslan i bostaden är att inget har lämnats åt slumpen vilket bland annat märks på infällda spotlights i fönsternischerna och att vi finner uttag och lampknappar där de förväntas att var utan utanpåliggande kabeldragningar. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till natursköna Delsjöområdet med löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria, gym och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. En promenad eller några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi, Willys och ett stort restaurangutbud vid Mölndalsvägen, medan busslinjerna 50 och 86 är frekventa och tar dig till Göteborg centrum respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers på ca 20 minuter. Närmsta busshållplats återfinns direkt utanför huset (ni finner tidtabell för buss 50 bland "dokument" i annonsen). Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor, boende och skola just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel.

 • Premium
 • Balkong
Kärnavägen 19, Kärna, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Kärnavägen 19

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv

3 950 000 kr

189 m²

7 rum

1 098 m² tomt

Välkommen till Kärnavägen 19! En stor friliggande och insynsskyddad suterrängvilla i två plan med dubbelgarage samt goda parkeringsmöjligheter. På nedre plan välkomnas vi av en stor och luftig hall med anslutning till de flesta rummen. Här finner vi två rum som kan användas som sovrum eller i det ena rummet som i dagsläget används som tv-rum går det att göra om till en relaxavdelning om man skulle vilja eftersom det är förberett för inomhuspool och ligger i perfekt anslutning till både dusch och bastu. Det finns mycket goda förvaringsutrymmen i klädkammaren som ligger bredvid trappan som tar en upp till övervåningen. Väl uppe i trappan möts man av stora luftiga utrymmen med nytt innertak på övre plan. Här finns vardagsrum, matsal samt kök med ny diskmaskin och välplanerade ytor för att spendera vardagen med vänner och familj. Möjligheten för att öppna upp för en mer öppen planlösning mellan de sociala ytorna finns. Här finner man inte bara en utan två fantastiskt härliga och stora balkonger som man når antingen genom matsal eller vardagsrum. I det stora luftiga vardagsrummet finns det plats för en stor soffgrupp och här finner vi också en öppen spis som höjer mysfaktorn under mörka höstkvällar. I den praktiska tvättstugan finns både en ny tvättmaskin och torktumlare och för den som önskar mer förvaring finns det plats för det också. På övervåningen är det även tre sovrum som är ljusa och härliga och det större sovrummet har en egen utgång till den stora härliga och lättskötta trädgården med mycket grönytor och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Detta är en fastighet med fantastiska möjligheter där bara fantasin sätter gränser. Detta är ett hus att trivas i länge. Kärna är ett vackert och lugnt område ute på landsbygden ca 10km väster om Kungälvs stadskärna som är perfekt om man vill bo i ett tryggt område med närhet till det mesta. Med vackra naturreservat, härliga promenadstråk och salta bad i havet blir Kärna otroligt svårslaget. Här finns närservice i området med matbutik, servicebutiker och restauranger. För barnfamiljen finns det förskola och skola F-6 samt bibliotek och inne i Kungälv finns mer skolor och gymnasieskola för de äldre barnen. Ungefär 15 minuter bort ligger Kungälvs växande centrum. Där finns ett stort utbud av mataffärer samt mer närservice som vård och omsorg, restauranger, barer, caféer, resecentrum och det mesta man kan tänkas behöva. Här är det också vackert att bara tillbringa dagen vid Bohus fästning eller kanske äta en glass och ta en promenad längs älven. Vill man i stället njuta av en dagstur till havet finns många guldkorn i närheten och det är endast en kort resa bort till Marstrand som bjuder på en slående trevlig upplevelse. Andas in den härliga havsluften, ta en promenad längs hamnen eller varför inte skämma bort sig själv med en dag på Marstrands havshotell med spa och en härlig middag. Kollektivtrafiken från Kärna är mycket bra och pendlingsmöjligheterna är goda. Från Ytterby går pendeln in till Göteborg på endast 17 minuter. Har man bil kan man ta färjan från Kornhall (ca 2km bort) som tar dig till Hisingen snabbt och smidigt. Med närhet till det mesta, men ändå i ett lugnt och stilla område kommer man att trivas länge. Välkommen hem!

 • Balkong

Visar alla 17