SkandiaMäklarna Kungälv

SkandiaMäklarna Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Kommande
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gräddgatan 10

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 800 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 2/9
2 614 kr/mån
60 000 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad smidigt belägen en trappa upp i fantastiska Kallebäck! Vi finner genomgående vitmålade väggar, enhetligt golv och ett vitt kök med gott om arbetsyta och skåpförvaring. Sängen kommer bort från sällskapsytorna tack vare sovalkoven och badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte. Bostaden har utöver detta rejält med förvaringsutrymme via den praktiska klädkammaren i hallen och ett förråd i källarplan. Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i källarplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020. Lägenhetsförråd i källarplan samt separat cykelrum. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 300 kr/mån. I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, restaurang, vårdcentral, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt Fridaskolan som är en grundskola (förskoleklass till åk 9). Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 18 och 86 är frekventa och tar dig till centrum och vidare till Hisingen respektive Mölndals innerstad på 10 minuter. Till Chalmers tar ni er på drygt 20 minuter. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Det rör sig om nästan 2 000 nya bostäder och lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm. Detta har och kommer att bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

 • Premium
 • Hiss
Fräkne gränd 10, Kongahälla, Kungälvs kommun
 • Kommande

Fräkne gränd 10

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 222 kr/mån
44 671 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trerummare på populära Fräkne Gränd. Kliv in via säkerhetsdörren till denna trevliga bostad med gott om ljusinsläpp. Stor och möblerbar uteplats mot den trevliga innergården. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt och är från välrenommerade Vedum. Påkostade vitvaror från Siemens. Vardagsrummet ligger i social och öppen planlösning mot köket. Då bostaden ligger i delvis suterräng så är kommer ni upp från marknivån mot gatan. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av de stora fönsterpartierna. Master bedroom ligger lugnt beläget mot föreningens fina innergård. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober så följer ett förråd i källaren. Extraförråd finns att hyra. Garage under huset med el-platser (separat kö). Precis utanför huset finns P-huset Pallisaden där ni står med månadskort (från 425 kr/månad). Fiber från Telia. I Brf Kungsporten bor ni tryggt i stor och stabil förening. Merparten av förenings lån ligger bundet flera år framåt i tiden (se årsredovisningen). För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kongahällagatan 46A, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 46A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/6
2 966 kr/mån
30 641 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och ljusa enrummare! Kök i tidlöst vitt med plats för rejält matbord. Fräscht badrum med fönster. Tilltaget rum med plats för soffa, bord och säng. Möjlighet till snabbt tillträde! HSB Brf Komarken i Kungälv är en lågt belånad, stabil och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bastu, gym, tvättstuga, lekplats och övernattningslägenhet. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Hiss
Granhäcksvägen 3A, Surte, Ale kommun
 • Kommande

Granhäcksvägen 3A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 150 000 kr
19 m²
1 rum
vån 1/3
893 kr/mån
60 526 kr/m²

Möjlighet till snabbt tillträde! Optimalt planerad och nyrenoverad bostad. Bo med riktigt låg månadsavgift om 893 kr per månad i lågt belånad förening. Här finns plats för soffa, bord och säng. Trots sin storlek finns det gott om förvaring i såväl klädkammare och garderob med smart systemlösning. Helkaklat badrum med dusch. Rejält modernt kök i tidlöst vitt. Ljusinsläpp från två fönster. Källarförråd hör till bostaden. Fiber från Telia. P-plats finns ledigt att hyra. Närheten till pendel stationen gör att ni tar er både enkelt och snabbt till Göteborg. Här bor ni tryggt i stor förening med bra ekonomi. Föreningen har en underhållsplan de följer. I närheten finns även vacker natur och badsjö.

 • Plus

Visar alla 4