Mäklare Pontus Damm

Pontus Damm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alkalievägen 17B, Bohus, Ale kommun

Alkalievägen 17B

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 195 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 086 kr/mån
21 927 kr/m²

Välkommen till denna ljusa tvårummare med möblerbar balkong som vetter fritt. Charmigt kök med naturlig plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffa, tv och skrivbord. Helkaklat badrum med badkar. Hallen erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Lugnt beläget sovrum mot föreningens innergård. Till bostaden hör ett källarförråd. Fiber. Perfekt förstaboende! Här bor ni i stor och stabil Riksbyggen-förening med riktigt bra ekonomi. På promenadavstånd finns Bohus Centrum med pendelstation. Härifrån tar du dig snabbt och lätt till och från Göteborg på ca 15 minuter. Perfekt för dig som arbetar i stan och behöver pendla. Närhet till både förskola och skola. Här finns mataffär, café, apotek, pizzeria etc. För den shoppingsugne finns även Kongahälla center i Kungälv som ni når via Jordfallsbron.

 • Balkong
Selma Lagerlöfs gata 7, Centrum, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Selma Lagerlöfs gata 7

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/7
3 121 kr/mån
43 971 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina enrummare från 2022 med stor uteplats! Njut av en nästan helt ny bostad med väl valda materialval. För er som vill ha en mer privat sovalkov finns möjlighet att sätta upp en vägg. Genomgående vitlaserad trestavsparkett, välutrustat kök med diskmaskin, helkaklat badrum med b.la. kombimaskin och dusch. Förråd ingår och ligger i källaren. Fiber. En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger. Därtill har du gångavstånd till Fontins naturreservat där du finner fina joggingspår och fridfull grönska.

 • Hiss
Vendergatan 11, Kongahälla, Kungälvs kommun

Vendergatan 11

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
3 139 kr/mån
50 000 kr/m²

Ta hissen till våning två och kliv in via säkerhetsdörren till denna fina bostad med öppen planlösning. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt från välrenommerade Vedum. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Den ljusa känslan förstärks av de stora fönsterpartierna. Härifrån når ni den möblerbara balkongen. I sovrummet ryms dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Lyxigt och praktiskt med klädkammare i anslutning till sovrummet. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet garderober så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Energiklass C berättigar er till grön bolån hos vissa banker. I Brf Borggården i Kongahälla bor ni tryggt i stor och stabil förening. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som knutpunkt i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och fina shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Häradsvägen 33J, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Häradsvägen 33J

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 595 000 kr
84,5 m²
3 rum
6 346 kr/mån
30 710 kr/m²

Här ges ni möjligheten att förvärva ett av de populära radhusen på Häradsvägen. Hög standard där vattenburen golvvärme och de stora fönsterpartierna sticker ut! Utanför entrédörren hittar ni den första stenlagda uteplatsen med plats för både soffa och cafébord. I hallen ligger det till en början ett mörkt klinker som övergår i ek-parkett vilket är genomgående i övriga rum. Slås av ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna som löper från golv till nästintill tak. Även den tilltagna takhöjden bidrar till den luftiga känslan. Kök och vardagsrum ligger i öppen och social planlösning, perfekt för stora sammanhang. Via altandörren når ni den andra uteplatsen i soldränkt söderläge med sol från tidig dag till kväll. Här ryms soffa, matbord och grill! Köket går i tidlöst vitt och är välutrustat med b.la. diskmaskin. Naturlig plats för matbord invid det stora fönsterpartiet. Det stora sovrummet ligger lugnt beläget mot den baksidan. Dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms utan problem. Gott om förvaring i garderober, utöver det hittar ni även en klädkammare och en garderobber i hallen. Det något mindre sovrummet möbleras med fördel med säng och skrivbord. Ljust kaklade väggar och mörkt klinker på golvet i badrummet. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. Bredband via fiber. Till bostaden hör dubbla förråd. I föreningen finns både garage och p-platser utomhus och för er som kör på el erbjuds laddstolpe. Föreningen erbjuder även bastu och relaxdel. När ni får gäster finns stor gästlägenhet med pentry att hyra för 250 kr/natt. I Brf Eklunden bor ni i mysigt och barnvänligt villaområdet. I Ytterby byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

 • Uteplats
Torpe gränd 20, Centrum, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Torpe gränd 20

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 595 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/5
3 657 kr/mån
45 796 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trerummare. Ta hissen och kliv in via säkerhetsdörren till denna fantastiska bostad som badar i ljus. Två stora balkonger gör att ni kan njuta av både morgon och kvällssol. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt från välrenommerade Vedum. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av fönsterpartierna som löper nästan hela vägen från golv till tak. Härifrån når ni den stora och möblerbara balkongen med sol större delen av dagen. Tillåtet att grilla med elgrill. Master bedroom ligger högt och lugnt beläget mot föreningens fina innergård. Från sovrummet når ni den möblerbara balkongen där ni kan avnjuta morgonkaffet. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober och klädkammare så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Låg månadsavgift! I Brf Murgrönan bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Skolvägen 3A, Bohus, Ale kommun

Skolvägen 3A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 209 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad i Bohus. Två rum och kök om 53 m² med bra planlösning gör att bostaden känns väldigt rymlig och trivsam. Köket går i tidlöst vitt och är utrustat med diskmaskin. Helkaklat badrum. Här bor ni bekvämt med tvättstuga, parkering utanför bostadshuset samt goda förvaringsmöjligheter (källarförråd). Fiber från Telia. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Här bor ni i lågt belånad förening som förvaltas av Riksbyggen. Bohus erbjuder förskola, skola, apotek, livsmedelsbutik samt föreningsliv. Området Skolvägen ligger med gångavstånd till Bohus Centrum och pendelstationen som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Därifrån tar ni er enkelt till Göteborg, Trollhättan och Kungälv. Perfekt för dig som pendlar.

Solskensvägen 1, Surte, Ale kommun
 • Budgivning pågår

Solskensvägen 1

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 650 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4/4
5 556 kr/mån
34 762 kr/m²

Varmt välkomna till en av Surtes allra finaste lägenheter. Ta hissen högst upp och kliv in via säkerhetsdörren till denna fantastiska bostad med extra allt. Stor terrass i vinkel där en del är inglasad. Kökssnickerierna går i tidlösa vita toner från välrenommerade HTH. Påkostat med b.la. en extra tjock bänkskiva i grå granit. Förutom i hall och våtrum ligger ett mörkt exklusivt bambugolv. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av flertalet fönsterpartier. Från vardagsrummet når ni det stora och möblerbara uterummet med sol större delen av dagen. Tillåtet att grilla med gasolgrill. Master bedroom ligger högt och lugnt beläget. Från sovrummet når ni terrassen där ni kan avnjuta kvällssolen. I badrummen är det rikligt med tillval med b.la. en stor takdusch och riktigt snygga kommoder. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. I köket, vardagsrummet och badrummet med badkar är inbyggda högtalare! Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober så följer ett förråd i källaren. P-plats ingår i månadsavgiften. Fiber. I Brf Solskensvägen 3 bor ni tryggt i stabil förening. Stabil förening med som är byggt i miljöklass guld, vilket medför väldigt låga energikostnader. Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kyrkbacken 4, Skepplanda, Ale kommun

Kyrkbacken 4

Radhus
Skepplanda, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 495 000 kr
112 m²
6 rum
168 m² tomt

Varmt välkomna till detta välskötta radhus på barnvänliga Kyrkbacken. På framsidan har ni en liten gräsplätt och veranda där ni kan avnjuta morgonkaffet. Baksidan ligger i soligt söderläge och erbjuder altandäck samt gräsmatta. Insidan kommer inte att göra er besvikna. På entréplan hittar ni kök som går i tidlöst vitt med naturlig plats för matbord invid fönstret, snyggt renoverat badrum med golvvärme, vardagsrum och tvättstuga. En trappa upp har ni hela fyra st. sovrum och badrummet är även renoverat. Inredd vind som går att nyttja efter behov. Fina driftkostnader och energiklass C. Fiber. Löpande underhållit. Besiktningsprotokoll och energideklaration hittar ni under dokument i annonsen. Skepplanda erbjuder flertalet lekplatser, skolor, förskolor, matbutik, simhall och vårdcentral. En kort promenad ligger busshållplatsen, där ni har ca 10 minuter Älvängen och pendeltåget som tar er in till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

 • Plus
 • Uteplats
Vävra 130, Hålta, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Vävra 130

Villa
Hålta, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 795 000 kr
54 m²
4 rum
2 429 m² tomt

Varmt välkomna till denna renoveringschans. Här har ni en tilltagen tomt om 2 429 m² utöver huvudbyggnad hittar ni även en förrådsbyggnad på tomten. Huvudbyggnaden består av tre st. sovrum, kök, badrum med tvättmaskin och ett uterum. Uppvärmning via luftvärmepump, kamin och el-radiatorer. Det finns två förelägganden från kommunen se under dokument längre ner i annonsen. Brunnen tömd 2023-09-14 se under dokument längre ner i annonsen. Finns inga bilar kvart på tomten. Enligt kommunen kommer denna fastighet att anslutas till kommunalt VA. Som det ser ut nu kommer det att ske tidigast 2030 men detta är något som kan revideras i kommande tidplaner. Hålta erbjuder flera fina promenadstråk och det är nära till salta bad. Ni tar er snabbt och smidigt in till expansiva Ytterby. och därifrån är det goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg. Mer info kommer inom kort.

Visar alla 9