Mäklare John Widén

John Widén

Om mig

John Widén heter jag och är uppväxt på västkusten bland skaldjur och havsbris. Jag jobbar med det roligaste som finns, nämligen att koppla ihop köpare med säljare. Jag hittar lösningar, drömmar och nya boenden samt gör detta helhjärtat för att skapa nöjda kunder. Jag finns alltid tillgänglig för att ge dig god service oavsett om du är säljare eller köpare. Kontakta mig så får du en mäklare med koll på läget. Jag är verksam i Kungälv, Ale, Stenungsund men även övriga Bohuslän. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solrosvägen 10, null, Kungälvs kommun

Solrosvägen 10

Villa
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 295 000 kr
98 + 95 m²
5 rum
735 m² tomt

Med största nöje presenterar vi nu Solrosvägen 10. Här finner du praktiskt villa i svårslaget läge i barnvänligt område. Entréplan består av rymlig hall med garderober, lättmöblerat vardagsrum med utgång till uterum i västerläge. Nytt välutrustat kök från 2022 med smakfulla materialval samt rikligt med både bänk-och skåpsyta. De tre sovrummen rymmer alla dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Källarplan består av rymlig gillestuga, som enkelt kan göras till extra tv-rum eller lyxigt sovrum. Tvättstuga, matkällare samt garage finns därtill. Nya 3-glasfönster finns inköpta och ingår i köpet. Plan och trevligt tomt med gräsmatta och goda förutsättningar för den trädgårdsintresserade. I närområdet finns två förskolor, grundskola F-6, friskola F-9, matbutik, pizzeria, thairestaurang, gym samt bensinstation. Därtill finns goda bussförbindelser till Kungälv, för vidare resor till Göteborg. Här bor du i centralt läge, tacksamt nära till service, i ett hus med stor fortsatt potential. Välkommen hem!

Kongahällagatan 45, null, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 45

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
7 007 kr/mån
25 500 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en av de rymliga fyrorna i omtyckta Brf Ripan. Kliv in i en bostad med tre stora sovrum, nytt stamrenoverat badrum samt välplanerad planlösning. Lättmöblerat stort vardagsrum med utgång till den rymliga inglasade balkongen i söderläge. Fullutrustat kök med gott om skåpsutrymme samt plats för matgrupp vid fönster. Hela bostaden har moderna renoverade ytskikt och ger ett ljust och stilrent intryck. Här är det bara att flytta rätt in och trivas. I området finner du förskola, grundskola samt närhet till service i Kongahälla center. Restid till Göteborg på endast 25 minuter. I trygga BRF Ripan råder god ekonomi såväl som tillgång till cykelrum, förråd samt tvättstuga. I avgiften ingår värme, bredband samt kabel-tv. Föreningen upplåter över 200 st parkeringsplatser intill fastigheten med separat kö. Här bor du stort, stilfullt och praktiskt, med centrum runt knuten. Välkommen hem!

  • Balkong
Ulvedalsgatan 31, Ulvegärde, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår

Ulvedalsgatan 31

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/2
8 053 kr/mån
20 545 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna välskötta och praktiska trerummare med gedigen huskänsla. Njut av egen trädgård, altan samt balkong med kvällssol. Du möts av en praktisk hall med plats för avhängning, rymlig klädkammare samt egen tvättstuga. Vidare finner du lättmöblerat vardagsrum med fönster samt balkong i väster med härlig kvällssol därtill. Här kan även väggen tas bort mot köket för att åtnjuta öppen och social planlösning. Sovrummen är rymliga och ger plats åt dubbelsäng såväl som hemmakontor eller förvaring. Köket är välhållet och består av full maskinell utrustning. Utöver bostaden finns separat förråd samt egen trädgård med plats för odlingar, trall eller ev spabad. Här råder härlig huskänsla fast med minimalt skötselbehov. I området finns förskola, grundskola samt goda kommunikationer till centrala Kungälv samt Göteborg. Därtill åtnjuter du fin natur runt knuten samt idrottsplatser. Välkommen till ett barnvänligt område och ett hem att trivas i länge!

  • Plus
Granhäcksvägen 3D, Surte, Ale kommun
  • Budgivning pågår

Granhäcksvägen 3D

Lägenhet
Surte, Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 896 kr/mån
27 182 kr/m²

Med största nöje presenterar vi nu denna totalrenoverade drömtvåa i omtyckta Brf Granhäcken. Njut av moderna materialval, gott ljusinsläpp och felfritt solläge från balkongen. Väl i bostaden finner du genomgående goda materialval samt stilren färgsättning. I hallen finns plats för avhängning samt tilltagen garderob. Badrummet är nyrenoverat och helkaklat och håller mycket hög standard. Köket är väl tilltaget och erbjuder därmed rikligt med både bänkyta samt förvaring. Fullutrustat kök samt fullstor kyl och frys och plats för matgrupp vid fönstret i öster. I sovrummet finner du gott om utrymme för både dubbelsäng samt möjlig garderob eller hemmakontor. Platsbyggda garderober finns idag för ytterligare förvaring. I vardagsrummet finner du ett härligt ljusinsläpp från väster samt en lättmöblerad layout. Här har du utgång till den härliga balkongen med både härlig utsikt samt svårslaget solläge, med sol från lunch till kväll. I föreningen finns tvättstuga, förråd samt parkering för de boende, separat kö tillämpas. Föreningen har låg belåning, god ekonomi och som en av Ales största föreningar finns en bra underhållsplan samt högkvalitativ förvaltning med bra service. Här råder kort gångavstånd till serviceutbudet i Surte samt pendeln, som tar dig till Göteborg på endast 13 min! I närheten finns även förskola, grundskola samt idrottsplats. Som extra lyx finns fina promenadstråk och badsjö direkt ovanför föreningen, utmärkt för dig som vill ha nära till naturen. Här har du ett perfekt boende för dig som pendlar till stan och som har höga krav på ditt boende. Välkommen hem!

  • Balkong
Granåsvägen 12, null, Ale kommun
  • Budgivning pågår

Granåsvägen 12

Tomt
Ale kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 995 000 kr
10 203 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna tilltagna fastighet i omtyckta Nödinge. I barnvänligt område och med närhet till grönska och rekreation finner du denna tomt på hela 1 ha. Tomten är obebyggt förutom mindre hus samt förrådsbyggnad i rivningsskick. Fastigheten ligger utanför detaljplan och omfattas ej av naturskydd. Marken består av berg och tomten utgörs av barr-och lövträd samt grusväg för infart. Med högt läge samt utsikt åt väster finns potential till fint solläge vid avverkning av skog, som dessutom är en bra inkomstkälla. Vid eventuell avverkning större än 0,5 ha krävs avverkningsanmälan till skogsstyrelsen. I området finner du ridskola, idrottsanläggning samt god kommunikation till skola. Till Göteborg är det endast 25 min resväg med bil, alternativt kollektivt via pendeln i Nödinge. Bygg ditt drömhus, ansök om avstyckning eller investera långsiktigt i ett eftertraktat läge. Kontakta mäklaren vid intresse samt för mer information.

Tomtebacken 10, Tomtebacken, Göteborgs kommun

Tomtebacken 10

Villa
Tomtebacken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
2 021 m² tomt

Med stort nöje presenterar vi nu denna högt belägna fastighet med stor potential i mysiga Tomtebacken, med fantastisk utsikt över Nordre Älv. Här finner du tilltagen grästomt utan insyn samt lummig grönska i samtliga riktningar. Därtill hittar du gästhus, friggebod, bastu samt snickarbod. Bostadshuset består av altan i söderläge, rymligt sovrum, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finns en vindsvåning som för närvarande är uppdelad i två sovrum och två förvaringsutrymmen. Tomten erbjuder stora plana ytor samt tilltagen uppfart med plats för både bilar och båt. Till fastigheten hör egen båtplats ca 200 meter från bostaden. Fastighetens storlek möjliggör i teorin avstyckning till tre tomter. Prövning av detta görs av Göteborgs kommun samt Lantmäteriet i vanlig ordning. Föreläggande finns avseende avlopp. För frågor om områdesbestämmelser etc kontakta ansvarig mäklare. Här är fastigheten för dig som söker fritidshus med stor potential eller framtida fastighetsbildning. Bygg drömhuset, renovera din alldeles egna sommarstuga eller allt där emellan. Välkommen till din sommaridyll med lukrativa möjligheter! Kontakta mäklare för visning samt övriga frågor.

  • Uteplats
Gunnarsberg 9, null, Kungälvs kommun

Gunnarsberg 9

Lägenhet
Kungälvs kommun
SkandiaMäklarna Kungälv
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
3 046 kr/mån
47 500 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi nu denna härliga 2a med balkong i söderläge på omtyckta Gunnarsberg. Njut av modern estetik, gott ljusinsläpp och praktisk planlösning. Välutrustat kök, kombimaskin i badrum genomgående trestavsparkett i bostaden. Låg avgift där värme, vatten, bredband samt förråd ingår. Garage finns under huset för dig med bil, separat kö tillämpas. Gunnarsberg som är ett av Kungälvs yngsta områden erbjuder tacksam närhet till Kungälv resecentrum, perfekt för pendlaren. Här är boendet för dig som vill bo mitt i centrum, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7