Gubbahagsvägen 7

Klockhammar, Örebro Karta & restider

1 695 000 kr
VillaVilla

I Klockhammars skogskvarter endast 2 mil från stan ligger denna charmig bostad, här erbjuds ett unikt läge med gångavstånd till badplats, stor solberikad naturtomt samt vandrings -och mouintainbike-lederna runt knuten.

Huset ger ett välkomnande intryck med sina trivsamma utemiljöer, här sammanflätas uterum och altan med den ätbara naturtomten som erbjuder allt från vildväxande blåbär,kantareller, lingon och hallon. Dessutom finns även egen damm på tomten samt gott om biytor med gästhus, förråd, vebod med mera.

Inne i huset möts man av en välkomnande känsla med trägolv, ljustmålade väggar och murstocken som utgör husets hjärta med sina tre eldstäder varav en vedspis i köket.

Uterummet är 28 kvm stort med öppet till nock, det lantliga köket och vardagsrummets trivsamma ytor ger perfekta ytor att umgås på både till vardags och vid större festligheter.

Husets charmiga interiör, väl tilltagna biytor och härliga utemiljöer tillsammans med den storslagna naturen med Kilsbergen i kulisserna ger er en unik fristad endast 20 minuter från stadens brus.

I utkanten på området möter ni början på ett omväxlande uteliv utöver det vanliga. Här vilar trollska stigar som blandas med vandrings -och cykelleder i ett slingrande stignät som bland annat tar dig till milsvida utkikspunkter som Ullavi-klint och Rusa Kula.

Fastigheten är en del av den levande Klockhammars samfällighetsförening med aktiviteter året runt som glöggmingel, midsommarfirande, gemensamma städdagar med mera. Som samfällighetsmedlem har man tillgång till mer värden så som vackra logen, sommartorpet spåhagen, charmiga badplatsen, stora fotbollsplanen, utegym med mera. Samfälligheten sköter även vägar, vatten/avlopp, snöröjning med mera.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
90 m²
Tomtarea
2 516 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
30 434 kr/år
Byggår
1955
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gubbahagsvägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
30 434 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 055
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips