Mäklare Sanna Friberg

Sanna Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ullavigatan 33B, Väster, Örebro kommun
  • Sön 12 feb

Ullavigatan 33B

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro

695 000 kr

38 m²

1 rum

3 153 kr/mån

18 289 kr/m²

På ullavigatan 33B ligger denna ytsmarta 1:a med stort kök, klädkammare badrum och vardagsrum/sovrum. Vardagsrummet är rymligt med utgång till balkong i söderläge. Här finns bra med ytor för såväl säng som sängskåp, soffa med mera. Möjlighet finns till snabbt tillträde!!! Gott om förvaring i separat förråd. Föreningen har gemensamma grillplatser på innergården, relax med bastu, hobbyrum och cykelgarage. Ullavigatan är centralt beläget med närhet till Vasastans utbud av affärer, restauranger och butiker. Runt hörnet finns även direktbuss mot Universitetet! En kort promenad tar dig upp till city, centralstationen och universitetssjukhuset. Kort och gott ett perfekt läge för den som vill ha närhet till det mesta! psst! Planritning kommer inom kort!

  • Plus
  • Balkong
Lundhagsvägen 116, Hovsta, Örebro kommun
  • Ons 15 feb

Lundhagsvägen 116

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro

695 000 kr

79,5 m²

3 rum

6 351 kr/mån

8 742 kr/m²

En trapp upp hittar ni denna rymliga trea med tillhörande balkong, loftbalkong och dubbla förråd. Ljust kök med hel kyl och frys och diskmaskin, rymligt badrum kombinerad med tvättstuga och vardagsrum med utgång till balkong. Sovrummen ligger åtskilt placerade rymliga nog att få plats med dubbelsäng i båda. För dig som behöver ytterligare sovutrymmen finns möjlighet likt nuvarande ägare att göra alkovlösning i vardagsrummet. Dessutom finns gott om förvaring med klädkammare i bostaden samt två separata förråd, ett vid entrén. och ett uppe vid loftgången. , Föreningen har angenäm prisbild på parkering med endast 200:-/månaden för carport och 100:-/mån för p-plats! Bostaden är belägen i ett lugnt bilfritt område med närhet till fina motionsspår, förskola/skola samt bra bussförbindelser. psst! Möjlighet finns att ansöka till föreningen om att få nyttja en kringliggande tomtyta vid entrén. Bra kommunikationer in mot stan både med bil, buss och cykel. För dig som pendlar norrut är det snabb anslutning mot riks vägen som tar dig mot Lindesberg, Nora med mera. Varmt välkomna på visning! Vänligen respektera att visningen pga av rådande omständigheter kräver att man bokar sig. Passar inte tiden? kontakta ansvarig mäklare så ordnar vi en visningstid som passar!

  • Plus
Sveavägen 2A, Centralt öster, Örebro kommun

Sveavägen 2A

Övrigt
Centralt öster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro

998 000 kr

51 m²

4 rum

3 190 kr/mån

Varmt välkomna till Sveavägen 2a! Här finns en unik möjlighet till 51 kvm lokal belägen i entréplan, fördelad på 4 rum och med tillgång till föreningens gemensamma utrymmen som förutom pentry, toaletter, omklädningsrum och tvättstuga även innefattar takterrassen med vy ut över staden! I månadsavgiften ingår förutom det redan nämnda även el, värme och vatten. Fiber finns men är en separat kostnad utöver avgiften, likt p-platsen ( som går att överta från nuvarande ägare.) Lokalen har fördraget för att göra eget badrum då brunn finns under golvet i ett av behandlingsrummen. En möjlighet som passar perfekt för dig som behöver en lokal till kontor, behandlingsrum eller dylikt. I dagsläget får bostadsrätten ej användas som bostad utan man behöver då genomgå en process med bland annat bygglov med mera men flera i föreningen har tagit det steget och idag utgörs föreningen av blandat lokal och bostäder. Att ha bostadsrätt på Öster ger er närhet till såväl stadens utbud, vackra parkmiljöer och Östers utbud av sportevenemang, restauranger med mera! Ett trevligt och praktiskt läge för den vardagliga verksamheten samtidigt som man enkelt möter upp kunder eller en god vän för en lunch på exempelvis populära Sobi! En unik möjlighet värd att kika på, Varmt välkomna att boka en visningstid med mig Sanna Friberg på SkandiaMäklarna!

  • Hiss
Semestervägen, Klockhammar, Örebro kommun

Semestervägen

Tomt
Klockhammar, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro

695 000 kr

1 895 m² tomt

Ca 20 minuter från Örebro, ett stenkast från badplatsen ligger dessa 3 nyligen avstyckade tomter på strax under 1900 kvm med en prisbild från 695 000 - 750 000:- ( utgångspriser) (Inklusive avlopp och vatten via Klockhammars samfällighet, framgrävt till tomtgräns. ) Att bygga i Klockhammar ger en unik inramning till ert nybygge oavsett om det blir en villa för permanent eller fritidsbruk! Tomterna är INTE knutna till någon husbyggare utan här är valet ditt! Förhandsbesked finns! Tomt 1: Ullavi 5:59, 750 000:- Tomt 2: Ullavi 5:60, 750 000:- Tomt 3: Ullavi 5:61, 695 000:- SÅLD Klockhammar är ett lugnt samhälle där gamla kvarnen och badplatsen utgör områdets hjärta. Hela området sammanflätas med Kilsbergens vandring -och cykelleder med ett omväxlande uteliv utöver det vanliga. Här finns milsvis av vandrings -och cykelleder med blandad terräng i ett slingrande stignät som möter upp grillplatser vid sjöar och storslagna utsikter, inom räckhåll finns flera av Kilsbergens klassiska platser så som Rusa-Kula, Ullavi-Klint och Tomasboda. Klockhammar ligger ca 2 mil nordväst om Örebro , till Närkes kil är det ca 5 km, där finns skola, dagis/förskola och närlivs. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visar alla 4