Mäklare Sanna Friberg

Sanna Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ladugatan 4, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Ladugatan 4

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 300 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4
5 360 kr/mån
18 978 kr/m²

Välkomna till denna mycket rymliga 2a med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger mycket ljusinsläpp från fönster och det härliga burspråket. Sovrum är stort med bra klädkammare, badrum har badkar, kombimaskin och gott om plats. Vägg i vägg med bostaden ligger det stora förrådet med fönster, som med sin storlek ger en bra bonusyta till en redan generös bostad! I avgiften ingår både värme, vatten, bostadsrättstillägg och internet! Elen har föreningen gemensamt avtal på vilket ger prisvärd hushållsström. Ladugårdsängen är ett citynära område med mycket parker, och närhet till så väl skogsområden som affärer, restauranger och direktanslutande cykel/gångbana mot både city och universitetet Möjlighet finns till snabbt tillträde dock inget krav.

 • Hiss
Järnvägsgatan 35H, null, Kumla kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Järnvägsgatan 35H, null, Kumla kommun, bild 2
Järnvägsgatan 35H, null, Kumla kommun, bild 3

Järnvägsgatan 35H

Radhus
Kumla kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 395 000 kr
101 + 50 m²
4 rum
176 m² tomt

Välkommen till detta radhus som rymmer en totalyta på 151 kvadratmeter fördelat på 2 bo-plan och källarutrymme, dessutom finns ett stort utrum med perfekt solläge! Radhuset är beläget på en lugn återvändsgata med garage och p-plats strax utanför entrén. Direkt innanför tröskeln välkomnas man av ljuset från uterummet, man känner sig hemma på en gång. Den smarta planlösningen som sträcker ut sig ner till källarplan gör att det finns gott om gemensamhetytor. Flera renoveringar utförda senaste åren bland annat tak, kök och dränering av baksidan. Fastigheten tillhör en samfällighet som är ansvarig för garage, sophantering och infartsväg. Här bor du med ett attraktivt läge nära det bästa Kumla har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Gym, Ica-Maxi och tågstation är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns såväl Hallsberg som Örebro inom perfekt pendlingsavstånd med både tåg, buss och bil. Den effektiva ytan tillsammans med vattenburen värme och centralt läge gör det här till ett smart hem för hela familjen! Dessutom finns gott om pantbrev vilket är mycket positivt för dig som köpare och innebär att tidigare ägare redan tagit pantbrevskostnader som uppkommit, upp till angenäma 2 167 500 :- vilket innebär att upp till angivet belopp är pantbreven redan betalda.

 • Premium
Rinkaby 405, Rinkaby, Örebro kommun
Rinkaby 405, Rinkaby, Örebro kommun, bild 2
Rinkaby 405, Rinkaby, Örebro kommun, bild 3

Rinkaby 405

Villa
Rinkaby, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
91 m²
3 rum
2 045 m² tomt

Välkomna till Rinkaby 405! Endast 15 min från Örebro ligger detta välplanerade enplanshus med tillhörande garage och attefallshus. Bostadshuset byggt 2008 har genomgående vattenburen golvvärme vilket bidrar både till hög komfort och god drift-ekonomi tillsammans med en centralt placerad kamin. Planlösningen är modern och praktisk med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum på var sin sida av huset, en rymlig hall med bra förvaring, stort badrum samt en rejäl groventré. Från groventrén når man smidigt garagebyggnaden som har bra förvaring och en rymlig garagedel med mycket ljusinsläpp, vilket gör den lämpligt även som exempelvis verkstad. Intill garagedelen finns ytterligare förvaringsutrymme samt ett uterum i sydvästläge. På tomten finns en rymlig gårdsplan med plats för släpkärra, husvagn eller liknande, här finns även ett isolerat attefallshus med platsbyggda gästsängar. Lämpligt utrymme som gäststuga eller dylikt. Kommunalt vatten och avlopp planeras men för närvarande har huset eget avlopp och eget vatten. Huset är beläget intill en lugn bygata med snabb anslutning till stora vägen med separat cykelbana som leder in mot Örebro eller ut mot Glanshammar där det finns Icabutik, förskola och skola till årskurs sex. Detta ger ett trivsamt lantligt läge med centrum, eurostop och Glanshammar inom ett smidigt avstånd. Endast 150 meter från huset finns busshållplats och Rinkaby förskola. Några hundra meter längre bort finns en fotbollsplan där byns familjer tillsammans arrangerar valborgs- och midsommarfirande. Söderut finns förstås Hjälmaren med Lindholmens friluftsgård och Ässundet sommarcafé och badplats. Norrut ligger Tjugestasjön med sin fina allmänna badplats. Varmt välkomna att boka en visningstid! Huset är besiktat och dolda fel försäkrat, för att ta del av besiktningen ta kontakt med ansvarig mäklare.

 • Premium
Sörberga 640, Sörberga, Örebro kommun
Sörberga 640, Sörberga, Örebro kommun, bild 2
Sörberga 640, Sörberga, Örebro kommun, bild 3

Sörberga 640

Villa
Sörberga, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 100 000 kr
250 m²
8 rum
1 790 m² tomt

15 km från Örebro stad ligger Sörberga som erbjuder ett soligt och rogivande läge med fria vidder längst ner på bygata. Här möts ni av ett ståtligt hus som bär upp spröjsade fönster och falurött lika vackert i vinterskrud som i sommarsolen, numera har huset också en vacker fasadbelysning som ger trivsamt led-ljus och en fin inramning även under årets mörkaste timmar. Bostadshuset sträcker ut sig över totalt 250 kvadratmeter där entréplanet erbjuder flertalet gemensamhetytor så som stort kök, vardagsrum med takhöjd till nock och värmande kamin samtidigt som det finns en lounge likt ett vinterbonat uterum. Från vardagsrummet når man även den inglasade verandan som med sina skjutdörrar sammanflätar ytan med det stora altan däcket i sydvästläge. Den trivsamma inramningen tummar inte på praktiska funktioner här finns även dubbla badrum, groventré, mycket förvaring och totalt 5 utgångar mot trädgården. Totalt erbjuder huset 5 sovrum varav tre belägna på övreplan där det dessutom finns stort vardagsrum och möjlighet att göra extra toalett om man önskar. Bergvärmen kopplad till bland annat en vattenburen golvvärme tillsammans med kamin ger låg driftkostnad trots husets storlek. Till sommaren avnjuter man såväl morgonkaffe som grillmiddagen utomhus på den stora altanen, på en av tomten bästa platser finns även ett spa-bad. Att bo i Sörberga ger er förutom natursköna omgivningar även ett bekvämt avstånd till skola, förskola och kommunikationer. Med Glanshammar bara ca 4,5 km bort får du ett utbud av närservice där ICA och pizzeria finns. Med bil tar du dig in till Örebro på ca 18 min, dessutom är det snabb anslutning till E18 vilket ger ett optimalt läge även för dig som bilpendlar till andra centralorter. Visste du att: - Säljarna kommer teckna en dolda fel försäkring samt har låtit besikta huset. - Dessutom finns gott om pantbrev vilket är mycket positivt för dig som köpare och innebär att tidigare ägare redan tagit pantbrevskostnader som uppkommit, upp till angenäma 3 400 000:- vilket innebär att upp till angivet belopp är pantbreven redan betalda.'' - Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas ! - Behöver du VILLKOR om att sälja nuvarande bostad? Möjlighet att finnas att köpa fastigheten med så kallat förbehåll om att sälja nuvarande bostad. Kontakta ansvarig mäklare fördialog kring detta.

 • Premium
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar kl 15:00
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Lundhagsvägen 150

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2
5 553 kr/mån
10 859 kr/m²

Fantastisk möjlighet att bo med både stor balkong och trivsam uteplats i denna trivsamma 2:a med härligt genomgångsljus och rymliga ytor. En väldigt välplanerad 2:a som erbjuder ett ordentligt kök med hel kyl/frys, diskmaskin, stort vardagsrum med gott om plats för stor soffa, luftigt sovrum med extra ljusinsläpp via hörnfönster. Badrummet är i bra storlek och har både vädringsfönster och arbetsbänk med ho och tvättmaskin. Mycket bra förvaring i stor klädkammare och två rejäla förråd i anslutning till bostaden. I mäklarens tycke en mycket komplett bostad i en välordnad och trivsam förening som erbjuder en angenäm prisbild på parkering med endast 200:-/månaden för carport, 100:-/mån för p-plats och dessutom erbjuder en välskött och trivsam inramning. Lundhagsvägen 150 är belägen i ett lugnt bilfritt område med närhet till fina motionsspår, förskola/skola samt bra bussförbindelser mot stan Hovsta ligger perfekt placerat för dig som pendlar mot Örebro eller Lindesbergshållet, gillar naturen och kanske golfar? Varmt välkomna att boka en ankomsttid till visningen!

 • Premium
Kyrkotorp 16, Bohult, Karlskoga kommun
Kyrkotorp 16, Bohult, Karlskoga kommun, bild 2
Kyrkotorp 16, Bohult, Karlskoga kommun, bild 3

Kyrkotorp 16

Villa
Bohult, Karlskoga kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 995 000 kr
160 + 75 m²
5 rum
379 m² tomt

Uppe på höjden i Kyrkotorp ligger detta vackra sekelskifteshus, redan vid första anblick anar man tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster och falsat plåttak. Innanför farstukvisten möts man av en välkomnande boendemiljö med mycket ljusinsläpp, generös takhöjd och spegeldörrar. Nuvarande ägare har moderniserat med ny bergvärmepump och fiber samt påbörjat ytskiktsrenovering i en tidstrogen anda. Här finns William Morris-tapet och bevarad kakelugn. Ett hus att flytta in i direkt! Tillträde är flexibelt! Dessutom finns stor oinredd vind och grovkällare med gott om förvaring, tvättstuga och pannrum. Kyrkotorp är centralt beläget med närhet till det mesta så som matbutiker, skola/förskola och naturreservat. För dig som pendlar till annan centralort är det snabb anslutning till E18. Varmt välkomna att boka er på visning med oss på SkandiaMäklarna!

 • Premium
Lillbackavägen 7, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Lillbackavägen 7

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 750 000 kr
72 + 25 m²
3 rum
vån 2/5
4 496 kr/mån
38 194 kr/m²

Välkommen till Lillbackavägen 7 och denna hörnlägenhet med både stor terass och uterum! Här erbjuds en unik bostad som med sina välplanerade bostadsytor och stora biytor ger plats åt allt du behöver. Från vardagsrummet når man det stora uterummet som via skjutpartier sammanflätas med terrassen som ger dig en unik plats för såväl umgänge som egen tid. Uterummet på generösa 25 kvm är stort och ljust med gott om plats för såväl matgrupp, terassen följer hörnläget och sträcker ut sig på generösa 40 kvm. Detta ger er en unik inramning som osar vardagslyx till en redan mycket trivsam bostad! Södra Ladugårdsängen är numera en väletablerad del en vårt vackra Örebro. Här har du förutom närhet till restauranger, barberare och mataffärer även Sommaroskogen, Gustavsiks golfbana och äventyrsbad runt knuten, Ett stenkast från lägenheten finns även skolor, förskolor och Sörbybacken. Dessutom har du närhet till flera av stadens större arbetsplatser så som Epiroc och Universitetet, för dig som pendlar till andra centralorter är det gångavstånd till södra station och smidig anslutning med bil ut till motorvägslederna. Vi ses på Lillbackavägen 7!

 • Hiss
Restalundsvägen 4, Öster ( Eyrafältet ), Örebro kommun

Restalundsvägen 4

Lägenhet
Öster ( Eyrafältet ), Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 350 000 kr
68,2 m²
3 rum
vån 2/5
4 721 kr/mån
34 457 kr/m²

Varmt välkomna till Restalundsvägen 4! Nu finns möjlighet för förhandsvisning på denna förstklassiga 3 :a med stor inglasad balkong som förlänger säsongen och ger bostaden ett " extra rum" som sammanflätas med matplats, vardagsrum och kök utrustad med vinkyl, kaffemaskin, hel kyl och frys med mera. Här finns även helkaklat badrum med golvvärme, samt tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin. Stora sovrummet har ett svalt norrläge och gott om plats för dubbelsäng, här finns även flertalet garderober. Lilla sovrummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Till bostaden finns även separat förråd! I direkt anslutning till våningsplanet finns en utgång till föreningarnas gemensamma trädgård med parkbänkar och pergola där man kan ta en kaffe i solen eller slå på grillen en fin sommarkväll. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband! "Stadsvillorna" tillhör BRF Eyrafältet 3 en förening med få våningar per adress och få lägenheter per plan som ger en lugn och trivsam atmosfär mitt i city pulsen! Att bo på Eyrafältet ger en " staden i staden" känsla med närhet till allt från sportevent, restauranger, gym med mera. Läget ger er även ett perfekt avstånd till några av stadens större arbetsplatser så som Örebro Universitetet och Örebro universitetssjukhus. Det gynnsamma läget ger även närhet till prisbelönta stadsparken och historiska Wadköping med dess restauranger och butiker med hantverk, dessutom når ni storslagen natur med vackra promenadstråk vid oset som går längst Hjälmarens kant inom 10 min cykeltur. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Rynningegatan 2b, Norr, Örebro kommun
Rynningegatan 2b, Norr, Örebro kommun, bild 2
Rynningegatan 2b, Norr, Örebro kommun, bild 3

Rynningegatan 2b

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 095 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
1 286 kr/mån
47 609 kr/m²

Välkomna till denna smarta Norrcity etta med låg månadsavgift! Generös takhöjd , vackert trägolv och rikligt ljusflöde klär denna nätta bostad perfekt, takhöjden ger också goda möjligheter till upphöjda förvaringslösningar, hyllsystem och sängskåp och annat som hör compact living livet till! Gott om förvaring i separata förråd både på vind och källarplan. Stabil förening med låg belåning! Möjlighet finns att nyttja föreningens innergård och ställa dit en cafégrupp eller dylikt. Som boende centralt Norr är citypulsen runt hörnet, dessutom har närområdet exploaterats med flertalet restauranger och affärer senare år vilket ger Örebros Norra stadsdel en stad i staden känsla! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Ledgränd 50, Solhaga, Örebro kommun

Ledgränd 50

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
950 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 593 kr/mån
20 000 kr/m²

Bo smart i denna rymliga etta med stort fullutrustat kök med gott om plats för matbord och utgång till den stora uteplatsen i spikrakt söderläge! Uteplatsen har gott om plats för såväl soffgrupp som matbord utan att för den skull inte ha utrymme för odling. Badrummet är helkaklat och går ihop stilsäkert med materialvalen i övriga bostaden. Stora rummet fyller funktion av både sovrum och vardagsrum och ger även utrymme för hemmakontoret. För dig som behöver övernattningsmöjlighet för vänner/familj finns gästrum i solahaggården att hyra. Den stora garderoben i hallen sväljer mycket förvaring dessutom ligger förrådet i anslutning till bostaden. Vid köpet ingår 16 659:- i lägenhetens inre fond, detta är ett belopp som en ny ägare kan renovera bostaden för om man exempelvis vill tapetsera, byta golv eller dylikt. Man kan ta ut lite i taget eller allt i ett svep! Varje månad ökar beloppet med 156 :- en summa som tas från månadsavgiften ,som ett typ av eget sparande inför framtida förbättringar/renoveringar. Bostaden är belägen i populära BRF Solhaga som erbjuder bilfria innergårdar med grönskande inramning. Föreningen har Solhagagården med tillhörande festlokal samt övernattningsrum. Förutom föreningens stora parkmiljöer med grönytor och lekparker finns även tillgång till pool för föreningens medlemmar. Dessutom finns flertalet närliggande alternativ för picknickäventyret med vackra herrgårdsmiljöer, porlande vatten vid " fallena" och grillplatser intill vattnet vid Lindbacka. Från bostaden är det gångavstånd till mataffär, restauranger, vårdcentral och busshållplats med direktanslutning mot city. För den som vill njuta av naturen finns förutom dom vackra strövområdena runt Karlslunds herrgård även belyst motionsspår i Karslundsskogen. Detta är en kommande försäljning men tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare redan nu för och anmäla ert intresse!

 • Plus
Prästtorp 628, Prästtorp ( Närkes Kil), Örebro kommun

Prästtorp 628

Villa
Prästtorp ( Närkes Kil), Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 200 000 kr
132 + 52 m²
6 rum
1 837 m² tomt

Ett par kilometer norr om Närkes Kil ligger detta trivsamma enplanshus med tillhörande garageytor och solberikad tomt med pooldäck och uterum. Poolområdet inramas av ett glasräcke som inramar utan att skymma vy ut mot åkrarna. Tomten har staket och stängsel runt om perfekt för er med barn och hundar. Boytorna fördelar sig på 3-4 sovrum, dubbla allrum varav ett med utgång till pooldäcket, stort kök och badrum samt separat WC. Dessutom gott om förvaring i generös groventré med egen dusch och bastu! Huset har luft/luft värmepump som går och vända till AC samt eldningsbar kakelugn. Poolen värms upp med luftvärmepump. VISSTE DU ATT: - Dessutom finns gott om pantbrev vilket är mycket positivt för dig som köpare och innebär att tidigare ägare redan tagit pantbrevskostnader som uppkommit, upp till angenäma 2 469 000:- vilket innebär att upp till angivet belopp är pantbreven redan betalda. - Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas ! - behöver du VILLKOR om att sälja nuvarande bostad? Möjlighet att finnas att köpa fastigheten med så kallat förbehåll om att sälja nuvarande bostad. Kontakta ansvarig mäklare fördialog kring detta. Från huset har man ca 20 minuter till såväl Örebro, Lindesberg, Nora och Frövi vilket gör läget perfekt till er som pendlar till någon av länets centralorter. Att bo i Prästtorp ger en unik närhet till storslagen natur med direktanslutning till Kilsbergens mountainbike -och vandringsleder utanför dörren. Dessutom når man såväl närlivs, klättermekkat Rosendal som Skärmarbodabergen, fiskesjöar, förskolan och badplatser inom 15 minuters bilfärd, ett trivsamt multiläge för hela familjen! Till Närkes kil är det ett par minuter i bil där finns förskolor, skolor och mataffär. Närkes kil är en levande byggd med aktiviteter för såväl barn som vuxna.

 • Plus
 • Uteplats
Lillbackavägen 15, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Lillbackavägen 15

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 000 000 kr
83 m²
2 rum
vån 5/5
5 966 kr/mån
24 096 kr/m²

Det är något extra med att bo högst upp i huset, här erbjuds oskymd utsikt in mot staden i en lägenhet som ger tvättäkta penthousevibbar. Lägenheten kännetecknas av stora ytor i en planlösning i etage med generöst ljusinsläpp. Här bor du nära allt men ändå avskilt utan insyn. Entréplanet har hall med klinker, helkaklat badrum med stor ljusinsläpp, kök med köksö och matplats samt vardagsrum med utgång till balkong i söder. Vardagsrummet har även en trapp upp till bostadens övre plan där nuvarande ägare valt att behålla ljus och rymd men samtidigt skapa en lämplig yta för klädkammare eller kontor via stilrent glasparti. Lillbackavägen ligger i ett nyetablerat område intill klassiska destinationer såsom Gustavsviks golfbana, Sommaroskogen, Gustavsviksbadet och Backahallen kombinerat med nya ställen som ett stort supermarket, restauranger, frisörer, gym med mera. Området erbjuder all service man kan önska sig, med närhet till både centrala Örebro och till naturen. Varmt välkomna att boka en visning!

 • Plus
Semestervägen 2D, Klockhammar, Örebro kommun

Semestervägen 2D

Tomt
Klockhammar, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
570 000 kr
1 723 m² tomt

I vackra Klockhammars skogskvarter finns några få obebyggda tomter kvar bland annat denna högt belägna fastighet som ligger på en liten avstickare in mot naturreservatet. Att bygga i Klockhammar ger en unik inramning till ert nybygge oavsett om det blir en villa för permanent eller fritidsbruk! Tomterna är INTE knutna till någon husbyggare utan här är valet ditt! Semestervägen är en av dom bygator som är mest centralt belägna mot Dammen, Klockhammars hjärta. Här finns badplats med bryggor, utegym och fotbollsplan. Klockhammar är en perfekt startplats för att ta sig an Kilsbergens storslagna vandrings -och cykelleder som ger närhet till ett omväxlande uteliv utöver det vanliga. Här finns milsvis av leder i blandad terräng i ett slingrande stignät som möter upp grillplatser vid sjöar och storslagna utsikter, inom räckhåll finns flera av Kilsbergens klassiska platser så som Rusa-Kula, Ullavi-Klint och Tomasboda. Förhandsbesked finns sedan tidigare! Har dock löpt ut se bilagt förhandsbesked. Klockhammar ligger ca 2 mil nordväst om Örebro , till Närkes kil är det ca 5 km, där finns skola, dagis/förskola och närlivs. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visar alla 13