Parkvägen 6

Kopparberg, Ställberg, Ljusnarsbergs kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
120 m²
Biarea
192 m²
Tomtarea
1 340 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
37 819 kr/år

Ett trivsamt hus med fina utrymmen! Härligt vardagsrum och kombinerat matrum, här finns även eldstad som är i bruk. Mycket yta finns i huset, med hel källarvåning och inredningsbar vind. Mycket underhåll/förbättringar har gjorts på huset. Fasaden har renoverats och grunden är dränerad. Även takpannor är från senare tid. Utöver detta har renovering gjorts invändigt, ny el, nya ytskikt och renoverat kök samt badrum kring -16. Nya fönster på vindsvåning och i källaren under sista åren. Fiber är installerat!

Denna fastighet lämpar sig både som permanent boende och som fritidsboende.
Fastigheten ligger i Ställberg, en fd gruvby där gruvan numera är nedlagd och används till konstnärliga projekt. Här råder bra grannsamverkan och det finns ett aktivt byalag.
Omgivningen är naturskön med fina skogar! I Östra Kumlan, ca 4 km bort så finns Ställbergs rökeri & skafferi samt Källmans skogscafé. I Hörken finns ett mycket fint bad med sandstrand, ca 7 km dit. Närmaste service i form av affärer mm finns i Kopparberg, 12 km dit och till Grängesberg är det ca 15 km.

I Ställdalen, 5 km bort finns tåg med kommunikation till närmaste stora stad i vardera riktningen, Örebro/Borlänge. I Ställdalen finns även
förskola, gym/bastu, gymnastikhall/motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Skogs & Villa Mäklaren

Kontakta mäklaren

Christina Karlsson

Skogs & Villa Mäklaren
Mäklare Christina Karlsson, Skogs & Villa Mäklaren
070-267 67 33